Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Cserni bíró és Tibikéje kicsapta a biztosítékot - Szemben a bírósággal


 

2008-03-03.
Havrilla István

      Ezzel a címmel jelent meg (2007. november 30.  Magyar Hírlap) Dr. Cserni János a Fővárosi Bíróság büntetőbírójáról, a bírói testületekben - elsősorban Lomnici „baráti” köreiben – nagy felháborodást kiváltó cikk.

     Dr. Horváth György, a Veszprém Megyei Bíróság elnöke, aki egyébként Lomnici t… nyalója, erős kritikai megfogalmazású levelet írt a hírre, ezzel az üggyel kapcsolatban.

     Cserni semmi mást nem akart megvalósítani, csupán a Tisztességes rósági igazgatást (Ti…). Horváthot ennyire zavarta a tisztességes szó? Cserni rájött, hogy csak tisztességesen van értelme a bírói tevékenységet végezni, így nem fogja nap, mint nap a magyar társadalom a bírókat „szembeköpni”. Ebben a törekvésében egy kis akadály azért akad, mégpedig, hogy korábban Cserni bíró tevékenysége más esetekben is kicsapta a biztosítékot, Bencsik András („Demokrata” főszerkesztője) ügyében és az Én esetemben is, amiről a Hírháló olvasóit most tájékoztatom:

     Az ügy 1989-ben kezdődött el és még ma sincs vége? Egyébként van egy alapügyem (vagyonmegosztás lakásmaffiával fűszerezve), amiben 19 éve még elsőfokú ítélet sem született.) Úgy tűnik, a 10 – 20 - 30 éve tartó ügyek Lomnici statisztikájában nem szerepelnek.

     1998. októberében a volt feleségem feljelentést tett, tartásdíj fizetésének elmulasztása miatt. Ennek alapján az ügyészség vádindítványt nyújtott be 1999. november 6-án, vétség elkövetése címén. Az ügy lefolytatására Dr. Cserni János bírót jelölték ki, aki az első tárgyalást 2001. 02. 06-án tartotta meg. Ezen a bíróságnak beterjesztettem a bizonyítékot, igazolást, ami mutatta, hogy a vádiratban szereplő állítólagos mulasztási összeg többszörösét vonták le a munkabéremből és már több éve, vonják folyamatosan az ítéletben megállapított gyermektartási összeget. Ha ebben az ügyben valami késedelem következett volna be, az a munkáltató hibája, de semmi esetre nem róható fel nekem.

     A bíró az általam benyújtott bizonyítékot nem fogadta el, hivatalos megkereséssel fordult a munkáltatómhoz, a munkáltatóm az igazolást megküldte. Ami egyértelműen bizonyította, hogy a vádiratban szereplő összeg hiánytalanul átutalásra került már évekkel előbb.

     Ezen okirati bizonyítás igazolta, hogy a vád valótlan, a vád okafogyottá vált, a vád megdőlt – hivatalos kifejezéssel.

     Meglepetés ekkor ért, mert Cserni bíró (majd dr. Póta Péter bíró) nem zárta le az ügyet, tovább folytatta, több éven keresztül, mialatt több tárgyalást tartott, rendőri elővezetéseket rendelt el, elmeorvosi szakértői vizsgálatnak vetett alá, engem, a feleségem és a három kiskorú gyermekemet, (a családomat) folyamatos zaklatások érték.

     A Legfelsőbb Bíróság 2007-ben (!) jogerős ítéletében megállapította, hogy az eljárást azonnal meg kellett volna szüntetni, mivel ezt Cserni bíró nem tette meg, így „a jogsértő eljárás nem kétségesen jelentős érdeksérelemmel járt.” Ez károkozásnak felel meg, ennek megfizetéséért folyik az eljárás. Az OIT az én hibámul próbál mindent feltüntetni az LB. ellenében is. Mindezt egy kabaré színvonalán viszik az OIT hasonló szinten lévő munkatársai. Megjegyzés: látni fogjuk, még más ügyben is, hogy az LB. egyes tanácsa képes igazságosan ítélkezni.

A Magyar Néppárt Hírhálója

 
Előző cikk:
2008-03-02. -
Elhatárolódás Mészáros Sándortól a sajtóetika nevében
/Mészáros Sándor (a Pannon és Kincsem rádió egykori (fő)szerkesztője)/
Részlet: Kijelentem, hogy nem vagyok azonos azzal a Mészáros Sándorral, aki az enyémmel azonos névvel, szerkesztői titulussal a minap többekkel együtt, sok fórumon publikálva tiltakozott Wass Albert Debrecenben felállítandó szobra ellen. Ugyanakkor kifejezetten támogatásomról biztosítok MINDEN  Wass Albert melletti akciót...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-03. -
Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu