Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Egy háttérhatalmi vezető reális önéletrajza

 

2009-05-05.
Soós József (Kárpáti Magyar)

Úgy gondoljuk mi, a HÍRHÁTTÉR Multimédia munkatársai, hogy egy FELVILÁGOSÍTÓ önéletrajzot bocsájtunk rendelkezésére azon kedves Nézőink, Hallgatóink, Olvasóink számára, akik Isten kegyelméből rátaláltak erre az oldalra!

Ez az ÖNÉLETRAJZ egy NAGY-BABILONI HÁTTÉRHATALMI vezető tollából kellene, hogy megszülessen, azon nagy sokaság számára NYILVÁNOSSÁ TÉVE, "közhírré hirdetve", akiket BECSAP, FÉLREVEZET, MEGKÁROSÍT, TÖNKRETESZ, ELAD, ÁTVER, ELPUSZTÍT >>>> (nem akarom tovább ragozni a dolgokat, mert nincs értelme, mindenki tudja, miről van szó......) ez a Rendszer. Ez az ISMERTETŐ ÖNÉLETRAJZ teljes egészében, minden HÁTTÉRHATALMI személyre, személyekre vonatkozik, attól függetlenül, hogy melyik "csoportba" tartoznak! Mert lehet az POLITIKUS, GAZDASÁGI, GAZSÁGSZOLGÁLTATÁSI, MARKETINGES, MÉDIA- illetve egyéb -SZEMÉLYISÉG, egyaránt VONATKOZIK EZ RÁ és ÉRVÉNYES! NINCS KÖZÖTTÜK KIVÉTEL, ÉS KÜLÖNBSÉG SEM!

Akkor kezdem az élete bemutatását!

Engem XY-nak hívnak, X - Y helyeken végeztem, "ez" és "ez" irányban folytattam tanulmányaimat, "ilyen-olyan" eredményekkel végeztem...

"Itt-ott" >>>>> "dolgoztam" >>>>> "több-kevesebb ideig"! >>>

Amit el szeretnék magamról mondani, hogy MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A SAJÁT MAGAM ÉRDEKEIT TARTOTTAM ELSŐDLEGES HELYEN, ÉS BÁRHOGY TÖRTÉNHETETT IS, MINDIG ÖNZŐ MÓDON A MAGAM GYARAPODÁSÁT TEKINTETTEM FŐ FELADATOMNAK, ÉS ELSŐDLEGES CÉLOMNAK!

NEM A TUDÁSOM MIATT JUTOTTAM EL ARRA A POSZTRA, AMIT BETÖLTÖK, HANEM AZÉRT, MERT ERRE "VALAMILYEN HÁTTÉRHATALMI ERŐ" LEHETŐSÉGET ADOTT! CSUPÁN ANNYI A FELADATOM, HOGY A NAGY-BABILONI-HÁTTÉRHATALMI RENDSZERT KISZOLGÁLJAM ÉS EMBEREK, ORSZÁGOK, NÉPCSOPORTOK ÉLETÉT, LÉTÉT MEGKESERÍTSEM!

EZÉRT MINDEN ESZKÖZT HASZNÁLHATOK, MERT A HÁTTÉRHATALOM A RENDELKEZÉSEMRE BOCSÁJTOTTA.... BELE TUDOK A TÜKÖRBE NÉZNI ESTE, MERT NEKEM NINCS ŐSZINTE LELKIISMERETEM, AZ BELŐLEM HIÁNYZIK, EZÉRT VAGYOK AZON A VEZETŐI POSZTON, AMIT ÉPPEN BETÖLTÖK JELEN PILLANATBAN!...

DE EZ A TITULUSOM NEM ÁLLANDÓ, MERT BÁRMIKOR ERRŐL A HELYEMRŐL ELMOZDÍTHATNAK, CSUPÁN ANNYI KELL HOZZÁ, HOGY A HÁTTÉRHATALOM NEM TART TOVÁBB IGÉNYT RÁM! DE ÉN BÍZOM BENNE, MERT IGYEKSZEM KISZOLGÁLNI, ÉS MÉG AKKOR IS BENNE KERESEM A BOLDOGULÁSOM, MIKOR MÁR BELÉM RÚGOTT, ÉS LEÍRT ENGEM, MERT SEMMI ESETRE SEM FORDULOK ISTEN FELÉ! TŐLE SEMMIT NEM KAPTAM, DE A "HÁTTÉR" MINDEN VILÁGI JAVAKKAL ELLÁTOTT ENGEM!

FÉLEK, HOGY EZT ELVESZTHETEM, ÉPPEN EZÉRT MINDENT ELKÖVETEK AZÉRT, HOGY FELTÉTEL NÉLKÜL TOVÁBBRA IS KISZOLGÁLJAM, EZZEL ELÁRULOM AZ EMBERISÉGET, ÉS UTÁLATOS LESZEK A TEREMTŐ SZEMÉBEN! DE MIVEL NEKEM CSAK EZ AZ EGY ÉLETEM VAN, MERT EL LESZEK PUSZTÍTVA, KI KELL HASZNÁLNOM, ÉS KI KELL ÉLVEZNEM MINDEN PERCÉT, AMI HÁTRA VAN BELŐLE A SZÁMOMRA, VAGY SZÁMUNKRA!
 


Háttérhatalmi, politikusi féreg vonaglik elő kínlódva annak hatására, amivel a Hírháttéren napról napra találkozni kénytelen. Az Igazság feltárásával minden idők legnagyobb alakjai közé emelkedett Soós József Úr billentyűütései nyomán a JÚDÁSFAJ e féregvírusai nyomorult módon, rángatózva nyomódnak és sercennek elő a karakterek roppantó csapásaira. A nagy kék tál, amelybe tömegével gyűjtjük ezen gerinctelen veszteseket, egyik tavalyi filmünk záró videoklipjében is előre jelzetten megcsodálható.
(Molnár F. Árpád magyarázata)

NEKEM ÉS FAJTÁMNAK, A JÚDÁS-FÉREG FAJNAK NEM JELENT SEMMIT A NAGY SOKASÁG, MEGVETEM, ELÁRULOM AZT, SEGÉDKEZET BIZTOSÍTOK A HÁTTÉRHATALOMNAK, HOGY AZT CSINÁLJON VELÜK, AMIT AKAR, A LEGSZÖRNYŰSÉGESEBB ISTEN- ÉS EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖKET IS ELKÖVETEM, MERT EZZEL MEGŐRZÖM MÉG EGY IDEIG A POZÍCIÓMAT A HÁTTÉRHATALOMBAN! MERT NEKEM NINCS MÁS LEHETŐSÉGEM MÁR, HISZEN KÖZMEGVETÉS TÁRGYA LETTEM ÉN, DE EZ NEM ÉRDEKEL, MERT NEM KELL FÉLNEM, HISZEN A HÁTTÉRHATALMI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS MINDEN ESZKÖZZEL MEGVÉD ENGEM!

NEM ÉRDEKELNEK AZ EMBEREK, AKÁR EL IS PUSZTULHAT MIND, EGYTŐL EGYIG, DE EZT NEM MONDOM KI, HISZEN TITKOLNI KELL, MERT A HÁTTÉRHATALOM ALATTOMOSAN ÍRTJA KI AZ EMBERISÉGET! ALATTOMOSAN, DE TUDATOSAN; ÉN EBBEN RÉSZT VÁLLALOK, MERT EZÉRT MINDEN VILÁGI JÓT ÉS JAVAKAT MEGKAPOK!

ISTEN TÖRVÉNYEIT NEM ISMEREM, ÉS NEM AKAROM BETARTANI, SŐT, MEGISMERNI SEM; A HÁTTÉRHATALMI TÖRVÉNYEKET MI ALKOTTUK MEG ÚGY, AHOGY AZT NEKÜNK ELŐÍRTA A "FELSŐBB HATALOM", EZÉRT NÉMI VÉDELMET ÉLVEZÜNK EZ MIATT, ÉS TÖBBEK VAGYUNK, MINT A NAGY SOKASÁG BÁRMELY TAGJA!

AKIT EGYÉBKÉNT GÚNYOLUNK, MEGVETÜNK, MEGVERÜNK, ELSZEDJÜK MINDENÉT, ÉS EZT ÚGY TESSZÜK, HOGY AZT A LÁTSZATOT KELTJÜK, HOGY ÉRTÜK, ÉS NEKIK SZOLGÁLUNK, DOLGOZUNK!

MINDEN ESZKÖZZEL ELTITKOLJUK ELŐLÜK AZOKAT A TÉNYEKET, MELYEK A VILÁG JELENLEGI, HÁTTÉRHATALMI RENDSZERÉNEK MŰKÖDÉSÉT MEGISMERTETNÉ SZÁMUKRA!

NEM RIADUNK VISSZA SEMMITŐL SEM, MÉG AKKOR SEM, HA KÖZMEGVETÉS TÁRGYAI LESZÜNK!

HISZEN A KEZÜNKBEN VAN A VILÁG LEURALÁSÁT SZÁMUNKRA BIZTOSÍTÓ ESZKÖZE, CSUPÁN ANNYIT KELL TENNÜNK, HOGY EZT A NAGY SOKASÁG, ÉS SZEDETT-VEDETT ORSZÁGAI ELLEN FELHASZNÁLJUK, ÍGY KISZOLGÁLJUK A MI FELSŐBB HÁTTÉRHATALMI SZERVÜNKET, AMELY REMÉLHETŐLEG - MÉG EGYSZER MONDOM: REMÉLHETŐLEG - A TOVÁBBIAKBAN IS BIZTOSÍTJA SZÁMUNKRA A VILÁGI JAVAKAT, ÉS ANNAK MINDEN VONATKOZÁSÁT!

MI NEM ORSZÁGOKAT IRÁNYÍTUNK, MERT AZOK NEM LÉTEZNEK, TELJESEN MINDEGY, MILYEN ZÁSZLÓ VAN KINT AZ ÁLLAMI ÉPÜLETEKEN, MERT EZ MIND EGY "RENDSZERHEZ TARTOZIK", CSUPÁN ANNYI A KÜLÖNBSÉG, HOGY MÁS HÁTTÉRHATALMI-NAGY-BABILONI KULTÚRÁKAT ÉS BÁLVÁNYOKAT IMÁDNAK, NYELVÜKBEN ELTÉRŐEN BESZÉLNEK, ÉS EGY KICSIT EGYIKÜK-MÁSIKUK JOBB HÁTTÉRHATALMI POZÍCIÓBAN VAN!

DE A LÉNYEG, HOGY NEKEM ÉS NEKÜNK MEGADATOTT A JELEN KICSINY RÖVID ÉLETÜNKBEN AZ, HOGY VISZONYLAG JÓL ÉLJÜNK, EZ NEM TART SOKÁIG, EZÉRT KI AKAROM, KI AKARJUK ÉLVEZNI, AMÍG LEHET, MERT AZT NEM TUDJA SENKI, HOGY EZ MEDDIG TARTHAT MÉG!

DE BIZTAT BENNÜNK AZ A TUDAT, HOGY LEGALÁBB NEKÜNK MEGADATOTT A VILÁGI JAVAK HABZSOLÁSA-ÉLVEZÉSE, MÉG AKKOR IS, HA ELPUSZTULUNK MAJD VALAMIKOR, DE MI A MÁNAK ÉLÜNK, MINT EGY FÉREG, AKI NEM TUDJA, HOGY HOLNAP MIT HOZ A JÖVŐ!

BIZTATÓ AZONBAN AZ, HOGY AZ A NAGY SOKASÁG, AKIT MI TÖNKRETESZÜNK, ÉS KIFOSZTUNK MINDEN ÉRTÉKÉBŐL, ELVESSZÜK LELKÉT, TESTÉT, LÉTÉT, ÉLETÉT... ELZÁRJUK ELŐLE AZ IGAZSÁG MEGISMERÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉT !!!>>>>>

MIVEL Ő IS HASONLÓ ÉRTÉKRENDEK SZERINT SZERETNE ÉLNI, ÉS ELFORDUL AZ ISTENTŐL ÉS TÖRVÉNYEITŐL, A KÁRHOZATRA JÖN VELÜNK, DE MI LEGALÁBB ADDIG GAZDAGSÁGBAN ÉS JÓLÉTBEN ÉLÜNK!

SZÁMUNKRA ÉRTHETETLEN MÓDON VANNAK OLYAN SZEMÉLYEK, MELYEK NEM KÍVÁNATOSAK ITT, DE NEM TUDUNK VELÜK MIT KEZDENI, MERT VALAMILYEN OKNÁL FOGVA NEM ENGEDIK MEG FENTRŐL, HOGY LÉPÉSEKET TEGYÜNK A KIIKTATÁSUKRA!

DE NAGYON ZAVARÓ KÖRÜLMÉNYEK ŐK; CSUPÁN ANNYIT TUDUNK TENNI, HOGY A MÁR TÖBB ÉVTIZEDE FELFEDEZETT, ÉS AZÓTA FOLYAMATOSAN TÖKÉLETESÍTETT ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVEREK SEGÍTSÉGÉVEL A LAKOSSÁG FIGYELMÉT ELTERELJÜK, ÁTIRÁNYÍTJUK RÓLUK!

ÉPPEN ÚGY, MINT AZOKRÓL A FONTOS DOLGOKRÓL, MELYEK AZ ÉLETBEN MARADÁSUKHOZ ELENGEDHETETLENÜL FONTOSAK LENNÉNEK!

MI NEM VAGYUNK OKOSAK, SEM TÖBBEK, MINT A NAGY SOKASÁG, DE MÉGIS A FELTÉTEL NÉLKÜLI ENGEDELMESSÉGÜNK ÁLTAL TUDUNK EGY DARABIG EBBEN A POZÍCIÓBAN, ÉS EBBEN AZ ANYAGI HELYZETBEN MEGMARADNI....

ÍRHATNÁM TOVÁBB MÉG, HOGY MILYEN FÉRGEK, ALANTAS LÉNYEK VAGYUNK, AKIKET AZ ISTEN ELEVE PUSZTULÁSRA TEREMTETT, A HÁTTÉRHATALOM PEDIG MEGVET, LENÉZ MINKET, A NÉPSÉGEK TÖMEGEI, A NAGY SOKASÁG PEDIG GYŰLÖL BENNÜNKET!

DE NEKÜNK EZ ÍGY IS JÓ, MERT EBBEN A PERCBEN-ÓRÁBAN MEGADATOTT SZÁMUNKRA A FÖLDI JAVAK ÉLVEZÉSE, ÉS FELELŐTLEN ELPAZARLÁSA!

Köszönjük szépen,hogy elolvasták egy HÁTTÉRHATALMI FÉREG valós tényeken lapuló önéletrajzát! Most ezek után gondolkodjanak el, hogy kire érdemes szavazni, és melyik igazságszolgáltatás működik helyesen, és melyik médium nem hazudik, illetve minden egyéb HÁTTÉRHATALMI "alprojekt" működésének és gondolatvilágának menetébe betekintést kaptak a HÍRHÁTTÉR Multimédián keresztül!

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia Nézőit, Hallgatóit, Olvasóit!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar

(Készült: 2009.04.24.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-05-03. -
HÍRHÁTTÉR TV
: Büntetendő legyen a Holocaust-tagadás?
(Cikk helyett ráadás dolog Pesty Lászlónak, Orbán Viktornak és Lázár Jánosról)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma: Between Generations/
(Film, 11 perc)
Tartalom: 11 perces filmünkben - keresztyénibb látókörből - a téma és vonzása kapcsán említjük: Hitler, Sztálin, Kádár János, Orbán Viktor, Fidesz, Gyurcsány Ferenc, MSZP, SZDSZ, Vona Gábor, Jobbik, Csurka István, MIÉP, Pesty László, Hír tv, Lázár János képviselő, a német és az osztrák példa, Moszad, MAZSIHISZ, aztán Kína, Japán, Belgium, Kongó, Ukrajna és egyéb vonatkozások, természetesen - mert nem a gerinctelen állami, és szintén alpári primitívre agymosott népi csőcselék vagyunk - a Valós Kontextussal, azaz a Háttérhatalommal. Az pedig, mit tudunk arról, hogy és mint ez ügyben a magyarság, kicsit belerejtettük a filmbe, de megsúgjuk az illetékeseknek...
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-05. -
HÍRHÁTTÉR TV
: A Szajha egyházai (Amikor az egyházak sereghajtókká váltak)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Gösta Nystroem: Három tengeri látomás/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A világi médiumok és az Interneten - a Hírháttér hatására, a Hírháttér által előre bejelentve - egyre nyíltabban és egyre többször beszélnek a Jelenések Könyve 2000 éves Próféciáinak megfelelően kiépült Nagy Babilonról, világi nevén Háttérhatalomról. Az Echo tv már több olyan műsoron van túl, ahol a vendégek teljesen nyíltan beszéltek arról, hogy a Föld bolygót bizonytalan ideje (100 éve vagy sokkal régebb óta) uralma alá vetette egy olyan elektromágneses stb. technológiákkal regnáns hatalom, amely totálisan irányítása alá vonta az egész Emberiséget. Az egyházak és a gyülekezetek azonban annyira rozzant és összedőlt erkölcsi állapottal, olyan gyávasággal, gerinctelenséggel és ügynöki szolgalelkűséggel vannak agyonverve, hogy...
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu