Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "Az a nemzet, amely legnagyobbjai halálán önmagát nemzetinek nevezve örvend és tobzódik, a legnagyobb állami gaztettek átmentését napi pártszempontok és céltalan rosszindulatának alárendelve, nem való másra, csak arra, hogy naponta beletöröljük a lábunkat, s miután jó sok Veért kifröcsköltünk belőlük, jó nagyot belerúgjunk."   (2009.05.02.)

   

HÍRHÁTTÉR TV: Büntetendő legyen a Holocaust-tagadás?

 

2009-05-03.
Molnár F. Árpád
 


Pár méterre a katonai légibázistól.
A hadseregek Echelon-rendszerei mögött egy ősi titok lappang, amelynek neve Nagy Babilon, az Átok. De az Átok fölött, körül és azon teljesen áthatóan Maga az Örök és Élő VALÓSÁG, Akitől a Minden, és Akié a Minden örökké. Ne félj belenézni a Lélek Fényárjába, az Isteni Világosságba, mert ahogy a Sátán mélységei, ha belenézel, úgy a Teremtő Végtelen is, ha Benne keresed Őt, Visszanéz rád, s ha Őt akarod, lassan, vagy hirtelen Elragad...
(Molnár F. Árpád a Hírháttér TV-ben, Nagy Sándor (Naleksz) felvételén.)


Tartalom:
11 perces filmünkben - keresztyénibb látókörből - a téma és vonzása kapcsán említjük: Hitler, Sztálin, Kádár János, Orbán Viktor, Fidesz, Gyurcsány Ferenc, MSZP, SZDSZ, Vona Gábor, Jobbik, Csurka István, MIÉP, Pesty László, Hír tv, Lázár János képviselő, a német és az osztrák példa, Moszad, MAZSIHISZ, aztán Kína, Japán, Belgium, Kongó, Ukrajna és egyéb vonatkozások, természetesen - mert nem a gerinctelen állami, és szintén alpári primitívre agymosott népi csőcselék vagyunk - a Valós Kontextussal, azaz a Háttérhatalommal.

Az pedig, mit tudunk arról, hogy és mint ez ügyben a magyarság, kicsit belerejtettük a filmbe, de megsúgjuk az illetékeseknek: némileg kitesszük a lábunkat, mert kegyetlenül rászolgált e nép. Nos, igen: ahol hitvány a nép, ott a Rendszer lealjasulását "senki" nem óhajtja kivédeni. S ha megkérdezné a népi hitványa: mennyi beleszólása van a Hírháttérmi-nek e törvénybe és annak szó szerint tapasztalható következményeibe, azt mondom: a nép menjen csak lefelé, ahova való, aki pedig felsőbbrendű, közöttünk megtudhatja.

Gyertek, Testvérek, vegyetek kiváló gyümölcsöket, a rohadtat pedig vessétek a disznók közé.
 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Közreműködtek:
Soós József (Kárpáti Magyar),
Nagy Sándor (Naleksz),
Molnár F. Árpád
és nem publikus

Zene:
Enigma: Between Generations

Zenei szerkesztő és rendezte:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje: 2009 május 02.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva, nagy, 640x480-as felbontásban(!) saját gépére letöltheti a "Büntetendő legyen a Holocaust-tagadás?" című filmünket, ezzel is védekezve a Mindenható ellenségének, az Emberiség tömegpusztítására teremtett és tervezett, az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott és elszaporodó JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat ördögfattyaival szemben!
(Film, 11 perc)

Itt nagyobb, vagy - ha itt nem indul - alatta kisebb méretben megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

 

(A lejátszó alján lévő ikonra kattintva a kép méretét megváltoztathatja.)
 

Fenti filmünkben ajánlott előadásunk kijelentés szerint tapasztalt fő eleme az volt, hogy Orbán Viktornak ez életfogytiglanja lesz, csak az nem világos, hogy milyen értelemben. A kijelentés óta valóságos földindulások követik egymást, és Pesty Lászlótól a Hír tv-n át Orbán Viktorig, Lázár Jánosig és a Jobbik szintén elektrosokkos gyűlöletállataiig mind ostoba, bukásra ítélt ellenségeinkként ácsolják, közös erővel Orbán Viktor bitófáját. Nagy a RETTENETES, Akinek Neve JAHVE, Töltse Be Szent Kegyelme Szerint az Ő Nevéért e kollektíven gyilkos, rongyos és rohadt, Orbán Évákkal, Szepes Péterekkel és minden mocskos, álszent gyilkosokkal egybehajigált Pártnép söpredékét mindazzal a vérrel és átokkal, amelyet a világ igaz áldozatai minden kínjáért, a nemzet és a világ hóhéraiért ellenünk felhörgött, örök bukására!
A Harctér betiltotta! Orbán Viktor, a Hír tv, a Jobbik és a Fidesz üldözi! Az SZDSZ e filmünket ajánlotta!
HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat

2009-02-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
/Molnár F. Árpád/   (Film, 24 perc)
Tartalom: Azt követően, hogy Lázár János polgármester Mónus Áron írót, mert utóbbi feltárta a Moszad ügyeit, megpróbálta önálló életre alkalmatlanná nyilváníttatni, a cigányozó cigány Orbán Viktor máris főerkölcsi bűnüldözővé előléptetve, az életfogytig tartó szabadságvesztések szóvivőjévé tette. A filmmel közvetlenül és újra felszólítjuk Orbán Viktort, hogy takarítsa el az utunkból a sokkos hentesét, és név szerint emlékezetébe idézzük az MSZP-vel és az SZDSZ-szel közösen védett és előléptetett állami terroristáikat, valamint Pártjuk emlékezetes elektrosokk terápiái közül egyet-kettőt, meg egyebeket. Hogy felfogják...
(Megtekinthető és letölthető!)


Kijelentés Pesty Lászlónak:
Látom, Pesty, ahogy mész egy úton, amelyet szorosan, jobbról és balról emberek szegélyeznek. Van, akinek tekintete ítélő és metsző. Isteni vagy angyali hatalom húzódik meg abban! Rá se nézz, Sátán! Ott áll Lázár János is, aki örül bukásodnak, hiszen azt akarja ő is, amit te: igen: ti mindig egyedül voltatok, mert ez a sorsa a gonoszoknak és a Halál munkásainak: testvéred is vesztedet akarja, hiszen bennetek nincsen hűség, sem szeretet, csak ösztönállati és pillanatnyi önérdek. Ott állok én is, vállamon baseball-ütő, és hallom a jövőben, az esetleges jövőben, ahogy tarkód részén a koponyacsont szertereccsen. Tarkód részén a koponyacsont szertereccsen.

Gyere csak, nímand, gyere csak, sötét gyűlöletkalandor, aki ok nélkül rontottál ránk, mert féltékeny voltál sikereinkre, választottságunkra, Istentől Kapott bátorságunkra, s mert mocskos sátánorbáni gyilkosként így akartál meghajolni Orbán gyilkosságai előtt, és nem féltél olyan energiafalnak rohanni, ami fehér farizeusi sírjaitokba rejtett tengernyi vérrel és megölötteitek, valamint megölendőitek csontjainak zúdulásával válaszol.

Kívülről nézem, és úgy nézem: nincsen neved sem, csak tervezett, vak végzeted. Kívülről nézem és úgy nézem: a Molnárnak van neve, van tervezett múltja, bukásotokért, ostoba, tudatosan is öngyilkos marionettfigurák, és van tervezett jövője, amely minden eddigit meghaladó tényfeltárásából már az első pillanatoktól megásta teljes erkölcsi bukásotokat. Hát hogy mersz te szembemenni olyan hatalmakkal, amelyek a világot ilyen átlátszó evidenciával, 2000 éve nem látott nyilvánvalósággal megtervezték! Honnan veszed a bátorságot, te orbáni, szégyenbe és JÚDÁS kárhozatába vágott gyilkos, hogy ahol az Emberiség Kincse hever, te csak gyűlöletet és átkot hozol!

Elárulom: pár lépéssel odébb ott van abban a kis nyitott épületben a koporsód.

Bukj, gyilkos!


Orbán! Azt mondják - bár ez neked lehet, mindegy -, hogy kalandjaitok a Hír tv-nek először 25-30 millióba fognak kerülni. De én azt mondom neked, olyan stílusban, csak az igazság és az erkölcs oldaláról, ahogyan pszichopata bűnöződ, Magyar László mondta, hogy ez nekem nem elég! Én azt mondom neked, öcsém, hogy ennél sokkal, sokkal, sokkal több kell! Én azt mondom neked, aki eddig vérrel itattál engem és egész családomat, hogy mostantól én akarok vért inni, és az a tiétek kell legyen! És azt akarom, hogy bűnöző szövetségeseid ácsolják a bitót ellened! Ostoba, Veérengző fenevad! Ma már nem az elmaradt bér 10 milliójával és az életemmel, valamint szüleim életével tartozol nekem, hanem a teljes magyarság minden lelkével, és az egész Emberiségével, akit mind az egyben vetettél saját szemétdombodra!

Én vagyok az első, Orbán, és ezt már soha, senki nem veszi el tőlem! Fizess meg minden vétekért, JÚDÁS, és fizess minden bűnöződért is, akik feltűnnek közeledben vagy társaid mellett valaha!

A Molnár, a malomköves

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
1956 forradalom, szabadságharc, népfelkelés, Adolf Hitler, kereszténység, Sztálin, Kádár János, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Jézus Krisztus, Parúzia, Japán, Kína, nemi erőszak, zsidók, 6 millió, 10, Ukrajna, ukránok, ukránista, cionista, Izrael, arab félsziget, Ázsia, alsóbbrendű, felsőbbrendű, Ausztria, osztrák törvények, letöltendő szabadságvesztés, Sátán, Azazel, Lucifer, Belzebub, Angela Merkel kancellár, Németország, belga királyság, Kongó, törzsi háborúk, náci, fasiszta, Dávid-csillag, Alkotmányos rend megdöntése, MSZP, SZDSZ, Fidesz, Jobbik, Biblia, Nagy Babiloni Szajha, antikrisztusok, Echelon-fegyverek, balliberális médiumok, MTV, elgázosítás, Cyklon B, gázkamra, holokamu, mítosz, apostolok, Újszövetség, aluljáró, torony Siloámban, megtérés, Ariel Sharon, Moszad, Meir Dagan, MAZSIHISZ, napszemüveg, virtuális szemüveg, Btk., alfa-hullámok, befolyásoltság, elektromágneses sugárzás, Csurka István, MIÉP, elektrosokk terápia, altatásos kezelés, pszichiátria, pszichiáter, elmegyógyintézet, elmebetegség, elmebaj, drogterápia, rehabilitáció, Vona Gábor, temető, átmentés, UFO, Pesty László, Hír tv, áltényfeltáró, Lázár János országgyűlési képviselő, Hódmezővásárhely polgármestere, fényrepülő, plazma, ufonauta, parajelenségek, jelek az égből, tévé, hangyás kép, adásszünet, feljelentés, féregnép, Mindenható Atyánk, hibbant, véreskezű néró magyarok, Veér András professzor, OPNI, IMEI, prófétaság lelke, bizonyságtétel, beletudás, elragadtatás.

Előző cikk:
2009-05-03. -
Megfelelési kényszer
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: a népek tengere is behódolt a titokzatos Nagy Babilonnak! (...) Megfelelési kényszerben él a világ legnagyobb része, és retteg attól, hogy ha nem azt teszi, és nem úgy, ahogy azt elvárják tőle, akkor mindent és mindenét elveszti! Pedig ez nem igaz, nem így van, csak a Háttérhatalom akarja ezt elhitetni mindenkivel...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-05. -
Egy háttérhatalmi vezető reális önéletrajza
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: Soós József Úr valóban kiváló és egyedülálló - kissé a Cion Bölcseinek jegyzőkönyveit idéző - eszmefuttatása, hogyan is nézne ki egy háttérhatalmi, júdásfaji államügynöki féregnek az önéletrajza, ha képes lenne őszintén nyilatkozni. Nagyon ajánljuk Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor behelyettesítésével is, miként is élnek és tenyésznek ezek a fehérre meszelt sírok, amik holtak csontjaival és minden förtelemmel vannak rakva, és céljuk, hogy mindenki őket kövesse, és senki ne vegye észre, hogy ezzel a kárhozat olyan ösvényére léptek, amely elnyeli valamennyiüket!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu