Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "A magyarság nem minőségi, hanem fajon belüli kategória. Az Isten a Minőség. A Jézus Krisztus a stabil Értékmérő, a változhatatlan. Minőség a keresztyénség, mely nem népcsaládot, hanem életminőséget és ideológiát deklarál. Minőség lehet egy erkölcsi konstrukció, egy eszmerendszer. A magyarság viszont nem minőségi kategória, hanem genetikai, földrajzi vagy egyéb. Annak minőségét a pillanatról pillanatra változó, egyes tagjai morális állapotából összeadódó lakossági egész határozza meg."   (2009.04.03.)

   

Feltámadás és Ítéletnap - Jelenések könyve 20:11-15.

 

2009-04-05.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Rövid videoklippünket javasoljuk Soós József Igehirdetését követően. A címe körülbelül azt jelentheti: a Földdel és az Emberiséggel helyett az eltörölt Emberiség... És a túlélő maradék...
A klip eredeti oldala: klikk! Ide kattintva saját gépre letölthető: klikk!
(Molnár F. Árpád)

Jelenések könyve 20:11-15.

És láttam egy nagy fehér trónt és a rajta ülőt. Elmenekült előle a föld és az ég, és nem találtak számukra helyet. És láttam a halottakat, nagyokat és kicsiket a trón előtt állni, és tekercsek nyittattak fel. De felnyittatott egy másik tekercs is, ez az élet tekercse. És megítélték a halottakat a tekercsekben megírtakból, a tetteik szerint. És a tenger kiadta a benne lévő halottakat, és a halál, és a hádész is kiadta a benne lévő halottakat, és megítélték őket egyénenként a tetteik szerint. A halált és a hádeszt pedig a tűz tavába vetették. Ez jelenti a második halált: a tűz tava. Továbbá akit nem találtak beírva az élet könyvébe, azt is a tűz tavába vetették.


A SZENTÍRÁS ezen versei mindenki számára egyértelműen, érthetően leírják, hogy LESZ FELTÁMADÁS!!! Mindenki számára lesz FELTÁMADÁS, sokak számára az ÖRÖK ÉLETRE, és a nagy többség számára az ÖRÖK KÁRHOZATRA.

Egyénenként mindenkit megítélnek az szerint a tekercs szerint, ami az ÉLETE-LÉTE alapján lett kiállítva a Teremtő által. Hiszen mindenki és minden számon van tartva, semmi sincs feledésbe merülve! Így az összes valaha élt ember, és általuk elkövetett összes jó illetve rossz cselekedet SZÁMON VAN TARTVA.

Az ÍTÉLET PEDIG A TEKERCSBEN VAN LEÍRVA!!! A SZENTÍRÁS mindenre kiterjedő részletességgel dokumentálja, hogy ÉLŐ, vagyis az ÍTÉLETNAP pillanatában az élők sorában tartózkodó, illetve a HALÁLBAN, HADESZBEN pihenő személyek egyaránt meg lesznek MÉRETVE!!! Mindenki, aki élt, él, és abban az órában élni fog, ÍTÉLET ALÁ LESZ VONVA! Az Isten IGAZSÁGOS ÍTÉLETÉBEN FOG RÉSZESÜLNI, BÁRMI IS LEGYEN A SORSA!

Milyen szépen, részletesen és FÉLREÉRTHETETLENÜL kinyilatkoztatja azt, hogy még azok sincsenek elfeledve, akiket a "tenger elnyelt". Vagyis a földi, hús-vér testük megsemmisült, vagy soha nem került elő.

Így fogalmaz a SZENTÍRÁS:

"És a tenger kiadta a benne lévő halottakat..."

Ugyanakkor a továbbiakban közli mindenkivel, hogy ELTÖRÖLTETIK A HALÁL, nem fog többé senkit magával ragadni.

"A halált és a hádeszt pedig a tűz tavába vetették..."

Ezzel nyilvánvalóvá vált az, hogy többé senkinek nem kell félnie a haláltól, mert MEGSZŰNIK LÉTEZNI! A TŰZ TAVÁBA vettetik bele, mindazokkal együtt, akik utálatosak voltak a TEREMTŐ szemében! Ez jelenti a MÁSODIK HALÁLT, amiből már nincs visszaút, nem lehet visszajönni.

Mindazok, akik jelenleg a hadeszben és a halálban vannak, FEL LESZNEK TÁMASZTVA ABBAN AZ ÓRÁBAN, MIKOR MEGMÉRETTETNEK! Aszerint, ami a TEKERCSEKBEN BENNE FOGLALTATIK!

Sokan az ÖRÖK ÉLETRE lesznek feltámasztva, a nagy többség pedig a TŰZ TAVÁBA vettetik bele.....


(A cikk megírása: 2009.03.29.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-05. -
Amit vettünk fehér ménért, eladná egy szamárért
/Figler Csaba/
Tartalom: Figler Csaba versei az Istenről, árulásról és az áruló pártokról, a jóval szembeni kollektív ellenségességről, a parasztságról, gyermeki létről és aggastyánságról, a természetről...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-05. -
Bálványimádás és kitömött marionettnép - Muppet-show a Duna mentén (kifejező fényképekkel)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ... tényleg úgy hurcolássza a kerge-marha, villanypásztorral egy akolba barmolt nép nyamvadt, percig élő bálványait, maximum pár évente kiábrándulva és új ugyanolyat keresve magának, mint ahogy a Benny Hill-show egyes epizódjai zárultak rendszeresen úgy, hogy Benny Hill gyorsított felvételen futott, mögötte pedig egy kupacba, mint egy rajzfilmben, vágtatott a nép. (...) Mennyire nincs erre szüksége a bölcs elmének, amely Megkapta...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu