Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Gáz, szén, szél és atom
 

 

2009-01-13.
Thürmer Gyula
 

Gáz van! Gáz van?

Gáz van! – mondja a kormány. Illetve, gáz nincs! Ezért van gáz. Az elmúlt héten hideg volt, de hát többségünk életében volt már ilyen. Mit lehet tenni? Elővettük a régi pulóvert, a jégeralsót, fölöltöztünk. A Gyurcsány-kormánynak a nagy hidegben mindjárt melege lett. A közvélekedés szerint ugyanis ez a kormány addig él, amíg a hideg hónapok után megjön az első gázszámla. Hogy így lesz-e, majd meglátjuk! Mit lehet tenni? A hidegért nem lehet az oroszokat okolni. Most a szlovák kártya sem jön be, mivel, hogy a hideg nem attól függ, hogy verik-e a magyarokat. Putyin mester azonban most is kapóra jött. Leállították a gázszállítást. Na, nem nekünk, Ukrajnának. Persze, világos volt, hogy egy-két nap múlva az ukránok megcsapolják a mi gázunkat, mert ugye ott is hideg van. Sőt, mit ne mondjak, hidegebb. A kormány mindjárt válságstábot hívott össze. Mindenki kitett magáért. Te, a kormány még életében nem aggódott ennyit értünk. Lesz-e gázunk? Mi lesz, ha a nyüves oroszok és ukránok nem tudnak megegyezni? Gáz van, mert nincs gáz! Illetve voltaképpen nincs gáz, mert szeretett kormányunk tudja, hogy mit kell tenni. Főleg ez az új fiú, Molnár Csaba. Egyem a kis szívét. Elnéztem a TV-ben a nyakkendőjét.  Nem akarok dicsekedni, de nagyjából tudom, hogy milyen a jó nyakkendő. Csaba nyakkendőjének árából, hidd el, ki lehetett volna fizetni a megfagyott miskolci nyugdíjas gázszámláját. Na, mindegy! A kormány mindjárt lépett, itt egy kis korlátozás, ott egy kis korlátozás, nagy követelések az Európai Unió vezetőinek, nagykövetek behívása, árnyékbokszolás, minden volt.

Nem árt, ha tudod, hogy mindez szemfényvesztés. Ad egy, az oroszok nem először vesznek össze az ukránokkal. Két-három hét alatt többnyire kiegyeznek. Az oroszoknak is kell ám az a pénz, amit az ukránok fizetnek. Az ukránok is kell a tranzitért fizetett díj, ja meg, a gáz is. Ad kettő, amíg nem egyeznek meg, addig van tartalék. Tudod azokban a bazi nagy tárolókban, amelyeket a szocik kormányzása idején építettek. Ki kell nyitni, aztán majd újratöltöd. Ad három, a hétvégére már kiderült, hogy annyi gáz van, hogy a magyar kormány még a szerbeknek, horvátoknak, bosnyákoknak is tud eladni. Persze, azt mondják, hogy ezzel segítenek a szegény fázós balkáni népeknek, de gondolom, hogy jó árért teszik.  Annak idején Rodolfó, a bűvész mindig azt mondta: a kezemet figyeljék, csalok! Nekünk sem ártana a kormány kezét figyelni, mert csalnak. Amíg mi el vagyunk foglalva a kormány hősies erőfeszítéseiről szóló híradásokkal, addig nem beszélünk pár dologról. Például: drága a gáz! Molnár Csaba miniszter úr megdicsért bennünket, hogy önként korlátozzuk a gázfogyasztásunkat. Miniszter Úr, jobb, ha tőlem tudja: nem azért korlátozzuk, mert maga szólt, hanem azért, mert nem tudjuk kifizetni a gázszámlát, Aztán itt van, az állami gázárkiegészítés. Te, ennyi papírt állam még nem kér a polgáraitól, mint most a Gyurcsányék. De van más is! Amíg aggódunk azért, hogy a kormányunk aggódik értünk, addig nem beszélünk arról, hogy a gáz, amit kapunk, az már nem a régi! Szegény édesanyám is mondja, hogy a karácsonyi bejgli valahogy nem úgy sült, mint régen, Valahogy az én pörköltem is tovább főtt, mint régen. Nem tudom, hogy lehet-e hígítani, keverni, de egy biztos: ez a gáz már nem az a gáz.  És tudod, ha így folytatódik, akár van gáz, akár nincs gáz, gáz lesz!

A gáz és a nemzeti függetlenség

Ez a másik, amiről papolnak orrba-szájba. Rendben, ne vegyünk orosz gázt, de akkor mivel fűtsünk? Megoldás, persze, lenne. A paksi atomerőmű olyan régi, hogy valamit kell vele kezdeni. Bővítsük ki! Ezt mondja a kormány, ezt mondom én is, sőt, én hozzáteszem, építsünk újat is! Csakhogy a parlamentben nem akar megszületni a törvény erről. Pedig nem kell nagy ész annak megértéséhez, hogy a törvény elfogadásától az erőmű kibővítéséig, vagy új erőmű építéséig minimum tíz év kell. Nálunk, lehet, hogy több is. Nézzük, mi van még! Magyarországon rengeteg lignit van. Tudod, ez egy szénfajta. Nálunk leállították a bányászását, mondván, hogy a kutyának sem kell. Németországban most is bányásszák. Most, az ínséges időkben elővehetnénk a magyar lignitet. Elővehetnénk, ha nem adták volna el. De eladták. A külföldieknek. Az okos nyugati tőke pedig bespejzol. Majd akkor nyitja meg a magyarországi bányát, amikor neki, nem nekünk, neki szüksége lesz rá. Az Alföldön találtak egy kis gázt is. Az is jól jönne most! De nem lehet, mert azt is eladta a magyar kormány. A szélenergiáról nem is beszélek, mert, úgy tűnik, az egy külön maffia-téma. De, akkor még mindig itt van az energiafelhasználás ügye. Nálunk akkora demokrácia, akarom mondani a fejetlenség, hogy minden önkormányzat maga dönt arról, hogy mostanság, a hidegben lesz az iskolában „szénszünet”, azaz ma már gázszünet vagy sem. Miért? Vajon az energiatakarékosság nem országos ügy? 
 

Thürmer Gyula

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-07. - Tőzsdehír (is) Szilveszterkor: A Gazprom felett lesz a félhold
/Molnár F. Árpád és a +/
Részlet: Az alábbi verset - melyet Onnan kaptunk - 2008 december 31-én, 22:20 órakor küldtük el az első címekre. (...) ...tudtuk, hogy egy új dolgot vezet be. Olyasmit, csak másképp és egyes tekintetekben jobban, mint amivel a WTC-ket szokták előre jelezni, csakhogy házon belül. Nos: mi ezt a gyakorlatot meg szeretnénk valósítani a nyilvánosság szintjén is - a Teremtő Isten Kegyelme szerint.

 

 

2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/
Részlet: Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája. (...) Minden betegség, ami elhalmozza az Emberiséget, elültetett, tervezett betegség... (...) Örülök, hogy van, aki tisztán látja, hogy a Magyar hazát már nem magyarok irányítják, hanem a globális háttérhatalom.

 

 

2008-12-30. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Moslékosok a vályúnál - Élelmezési szokásainkról
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Vangelis: Angelicus/

Tartalom: Vangelis dinamikus dallamai közben komikusan az emberi önzésről és költséges takarmányozásáról, Jézus és a normál emberi erkölcsök nyomán. Szintén a vályú kapcsán Gaskó István és a vasutassztrájk, és Francis Ford Coppola "Apokalipszis most" című filmje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-30. - HÍRHÁTTÉR TV: A keresztyének és a kapzsiság - Beszéd, melyen csak a kapzsi és önfelmentő keresztyének fognak megsértődni
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ez a beszéd szíven fogja találni azokat a keresztyéneket, akik nem képesek szembe nézni saját gazdagságuk és másokkal szembeni közönyük erkölcstelenségével. (Film, 20 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2009-01-10. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Beszélgetés az ellenségről
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter/
(Film, 25 perc)
Tartalom: A Hírháttér szerkesztőségében az előre bejelentett módon, Babilon által mesterségesen kialakított bábjátékról, a jobboldal ön- és tömegpusztító ámokfutásáról és külső-belső diktatúrájáról, melyből egyre többen szeretnének szabadulni. Emellett érintőlegesen hallhatnak a körmendi gyermekgyilkosság soha, sehol nem taglalt hátteréről is.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-15. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/
/Zene: 8 zeneszerzőtől/
(Film, 97 perc)
Tartalom: Isten és a Jézus Krisztus Létét bizonyítjuk, ahogy eddig soha, senki nem tette meg, keresztül gázolva a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok megannyi titkain. A világ és az elit olyan területeibe, kulisszatitkaiba és züllött, áruló világába is bepillantást nyerhetnek, amikről a nyilvánosság előtt senki nem mer beszélni. Eközben szólunk a beteljesedett és előre tudott történelemről, beszervező tevékenységünkről, előre elkészített jövőnkről, miközben gazdagon illusztrált filmünkben végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu