Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

 

Tánczos Krisztina véleménye:
"Mint kereszténynek, a filmet végignézve óriási élmény volt. Felemelő, hatalmas alkotás. Mágnesként vonzott, nem tudtam a szemem levenni róla. Lélegzetelállító volt. Úgy éreztem, hogy nem a széken ülök, lábaim nem a földön vannak, hanem lebegek."

Nagy Sándor (Naleksz) filmhez írt kommentárja:
"Történelmi a pillanat; a Rossz ennyire nyílt leleplezésével Jónak lenni már könnyebb, mint valaha.
Ez a film az imádkozási szokásainkat is meg kell, hogy változtassa. Lelki módosulások távlatai nyílhatnak meg ugyanis e filmből merített és alkalmazott, tudatosnak érzett technikákkal. A pénz imádata, az áhíttatott euro - amelyből az ElmeUralmi Rendszer Ordít - csak egy a sok közül Babilon eszköztárából arra, hogy ebben akadályoztatva legyünk.
A Hírháttér mindenkinek hallható módon csenget, kinek be, kinek ki."

Christian Crown:
A Jelenkor lényeges meghatározó művét láthatják és hallhatják a nézők, amelyben kinyilatkoztatásra kerül mindaz, amelyről kevesen és keveset beszélnek….
Azon kevesek közt is, Akik a történelmet írják, csakis Azok mondják el a Babiloni Hamis Prófétákról az Igazságot és a Jövőt formáló Elrendeléseket.
Hallgasd az Igazságot és lásd az Utat, mely a Sötétségből kivezet a Világosságba.
Lásd a Valóságot és nézz az álcák mögé, amelyek elrejtik a szemek elől az Igaz Utat. A Hírháttér ezen a Jövőt közénk elhozó remekműve beírta mindörökre magát az Egyetemleges Történelem könyvének lapjaira.
Vessétek le a béklyót, ami fogságba viszi az elmét és megmételyezi a szívek mélyét.
Christian Crown

 

Háttér:
Orbán Viktor ama gyermekének ajánlva, aki eltér a többitől, aki több lehetne, mint az apja volt, akit lélekhalál fenyeget, és akiről a többszöri üzenet:
"Az egyik gyermeked iránt nagyon figyelmes."

2009-01-15.
Molnár F. Árpád

 

Tartalom:
Isten és a Jézus Krisztus Létét bizonyítjuk, ahogy eddig soha, senki nem tette meg, keresztül gázolva a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok megannyi titkain. A világ és az elit olyan területeibe, kulisszatitkaiba és züllött, áruló világába is bepillantást nyerhetnek, amikről a nyilvánosság előtt senki nem mer beszélni. Eközben szólunk a beteljesedett és előre tudott történelemről, beszervező tevékenységünkről, előre elkészített jövőnkről, miközben gazdagon illusztrált filmünkben végig szól a zene.
 

Előadás:
Molnár F. Árpád

Operatőr:
Figyelő,
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz),
Rácz Péter,
Tánczos Krisztina
és nem publikus

Zenei szerkesztő és hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Zene:
Gavin Bryers: A löbenichti öreg torony
Don Davis: Matrix
Jeney Zoltán: Madárhívogató
Lendvay Kamilló: Chaconne
James McMillan: III. (A Csend) szimfónia
Sugár Rezső: Partita vonószenekarra
Szőllőssy András: Concertante musicante
és a Deus Ex

A filmben érintett személyek közül (ABC-sorrendben):
XVI. Benedek Pápa, George W. Bush, Drábik János, Fenyvesi Theresa, Gálfalvy Gallik Béla, Michael Hayden (CIA-igazgató), Adolf Hitler, Kozenkay Jenő, Kőrösi Imre, Németh Sándor, Cathy O'Brien, Mark Phillips (elmeprogramozó), Ján Slota, Tánczos Krisztina, Ellen G. White, John White (pszichiáter) stb.

Vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2009 január 10.
Készült: 2009 január 11-13.
Utómunkálatok: 2009 január 14.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com

Ezt a Lejátszót 2011.09.18-án, 22:00-kor illesztettük be:
 

Az alábbi linkekre kattintva letöltheti le az "A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon" című filmünket, ezzel is védekezve az Emberi Faj globális pusztítóinak cenzúrájával szemben!
(Film, 97 perc)
A film letöltése saját gépre! (jobb klikk, és mentés másként): KLIKK!

A film első felét itt tekintheti meg:
(fülhallgatóval ajánlott; a lejátszó alatti linkre kattintva letöltheti!)

 

A film második felét itt tekintheti meg:
(fülhallgatóval ajánlott; a lejátszó alatti linkre kattintva letöltheti!)

 

Az alábbi linkekre kattintva letöltheti le az "A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon" című filmünket, ezzel is védekezve az Emberi Faj globális pusztítóinak cenzúrájával szemben!
(Film, 97 perc)
A film letöltése saját gépre! (jobb klikk, és mentés másként): KLIKK!

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/
Részlet: Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája. (...) Minden betegség, ami elhalmozza az Emberiséget, elültetett, tervezett betegség... (...) Örülök, hogy van, aki tisztán látja, hogy a Magyar hazát már nem magyarok irányítják, hanem a globális háttérhatalom.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Mindig több, mint aminek látszik
2008-12-31. - A Hírháttér bemutatja Heino Kaskit, a kiváló finn zeneszerzőt (letölthető h-moll szimfóniájával)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A fülbemászó, monumentális elemekkel dúsított, helyenként szenvedélyesbe ömlő, h-mollban íródott darab a multimédiás megvalósulásokon és a kártékony filmdömpingen nevelkedett, ugyanakkor nem botfülű személyek számára is tanulságos és lélekemelő hatással fog járni...

 

 

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

2008-12-20. - "Egy nagyszerű fényességet láttam" - Tánczos Krisztina látomása és a kijelentésként kapott szavak
/Tánczos Krisztina/
Tartalom: A Tánczos Gábor családjából való Tánczos Krisztina elkészült, nagy jelentőségű jövőjéről sokan tudunk, akik a világrendszer alapjairól is. Ő is tudja, mert felülről megkapta, hogyan születnek ma már Isten közvetlen cselekvése nélkül is látomások, hallomások és ismeretek, amikor az emberben közvetlenül nem Isten, hanem Babilon (kénytelen) cselekszik. Minden tájékozottabb tudja, hogy az ismeretekhez és a kapcsolathoz hol van Kapu.

 

2008-12-16. - Gerincesek vágóhídján - Babiloni történetek
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Tartalom: Talányos történet rólunk és a világ működéséről, az előre elkészített történelemről, az Echelon alkalmazott szörnytechnológiáiról, az emberi hitványságról, a Gonoszról és a Mindenekért Megfizető Istenről.


 

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)


 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-01-13. -
Gáz, szén, szél és atom
/Thürmer Gyula/
Részlet: Főleg ez az új fiú, Molnár Csaba. Egyem a kis szívét. Elnéztem a TV-ben a nyakkendőjét.  Nem akarok dicsekedni, de nagyjából tudom, hogy milyen a jó nyakkendő. Csaba nyakkendőjének árából, hidd el, ki lehetett volna fizetni a megfagyott miskolci nyugdíjas gázszámláját.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-16. -
Q-zsidók aknamunkája
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Izrael támadott! – adta hírül a sajtó azt a gondosan időzített akciót, ami világszerte jóérzésű emberek tömegeinek tiltakozását váltotta ki. E terrorbombázások beilleszthetők az 1948-as, 1956-os és 1967-es közel-keleti hadászati események sorába.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu