Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Gerincesek vágóhídján - Babiloni történetek


 

2008-12-16.
Nagy Sándor (Naleksz)

A tanulmányok során eljött a megmérettetés ideje – elektronikából.

A feladat kiszámítható volt: a csirketelep teljes betechnikázása.

A kevés megmaradt közül kiugróan a legjobb eredményt értem el. A kirúgástól félve puskáztam, tehát csaltam. Ezért gyáván menekültem akkor, amikor a Főnök érdeklődve kereste, majd már körözte a legjobbat. Magamról ügyesen elterelve a figyelmet az utánam következőt küldtem el, mert tudtam: meg fogja érdemelni a jutalmat. Ha eredményességben nem is, de erkölcsileg felettem áll.

Aztán büntetésből megkaptam egy egész csirketelepet. Rég túl voltam már a comb- és mellhús szeretetén akkor, amikor a szívüket és májukat kezdtem el szeretni. Aztán ezt is gyorsan megunva már csak az agyvelejük kanalazásában leltem - és mind a napig lelem - örömömet. Ennek a kiélésnek az eléréséhez azonban terv kellett, amit rég elkészítettem. A lehető legjobbat.

Tökéletes is lenne, ha a Főnök nem létezne. De létezik és vesztemre létezni is fog. Ezért vannak gyakran kiszámíthatatlan dührohamaim.

Nem a helyhiány - inkább a hitványság miatt - az egyedek kikezdték egymást. Először csak a toll lett kitépve a testből, majd a seb egyre tágabb és mélyebb lett, végül ezen keresztül teljes hosszában lett kirángatva a bél. Hülyeség miatt: tollszín, kopasz nyak, hibásan kiejtett kotkodálás és a többi. Tetszett ez nekem (a rohamaim nyugtatására szolgált), de a kannibalizmus olyan méreteket öltött, hogy tenni kellett valamit, mert a telep teljes pusztulásával fenyegetett.

Kamerázással kellett kiszűrnöm a legvadabb példányokat. Ne gondoljon senki se látható dobozokra. Nem. Költségmegtakarítás és a hatékonyság fokozása érdekében még a sokkal kisebbeket, azaz a láthatatlan, vezeték nélküli darabokat is leváltottam. Most az összes csirkeszem az én szemem is. Csak elhatározás kérdése volt, mert az egész ingyenes rendszer és annak pillanatig tartó telepítése már az előző állományokon is maradéktalanul bevált.

A fő játékszabály, hogy két vezérkakas uralmát biztosítom és ezzel elérem, hogy senki – de tényleg senki – ne rám koncentráljon. Sokat csodálkozom azon, hogy egy ekkora méretű telepen milyen primitív felállás elég a figyelemelterelésre. Ha valamelyik példánynál a bénító hatások ellenére bármilyen rendellenességet fedezek fel, nem hagyom annak kibontakozását. Először kerül a levesbe, hogy nyelvemre kenhessem az agyvelejét.

Minden rendben ment addig, amíg egy nap a keltetőban megjelent egy másoknak láthatatlanul, de nekem vakítóan fénylő tojás. A Főnök küldte.

Mindent megpróbáltam és megpróbálok, de semmit sem árthattam és árthatok Neki, sérthetetlen volt, sérthetetlen lesz.

A rendszerem, a szokásaim, és magam se hiszem, hanem sajnos tudom, hogy a védettségem, azaz a létem került veszélybe.

Egyet ígérhetek: pusztulásom előtt a high-tech etető és itató berendezést ellepi a tollában sült csirketömeg. Utolsó energiáimmal mindent felperzselek.

Nagy Sándor

Soroksár, 2008. december 14.


 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-12-10. - HÍRHÁTTÉR TV: A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)
/Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Főleg titkosszolgálati, valamint tájékozottabbakká vált lovaknak a Suttogó a magyarság közeli jövőjéről, ahol nem a megnevezett készítőket illeti a valódi dicsőség.
(Film, 8 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-12. - Az Emberiség ellenségeinek fekete listája
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Az elévülhetetlen, (...) a Föld valamennyi államában legalább életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, a Földet pusztított Emberiség-ellenes bűnözők fekete listája, az ítéletükkel, mely valami, melyet ránk mondtak ki, amiért képviseltük az Emberiség minimális érdekeit...


 

 

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással
2008-08-15. - Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.
 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-12-16. -
'Aggyá még péézt!' , azaz Gaskó és a vasutassztrájk, a magyarok és az isteni pénz...
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Egy szó, mint száz: egy fillért nem fizetnék sem a vasutasoknak, sem a multimilliomos MALÉV-dolgozóknak, mert nem oda kell a közpénzeket pocsékolni, ahol már bőven van, hogy kárba és pocsékba, disznókolbászba és vécébe, fűtött lakásból a levegőbe menjen, hanem előbb a hajléktalanok és a munkanélküliek, valamint a gazdaság...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-17. -
Jobb a malacokat disznóknak nevelni - Babiloni történetek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Rövid tantörténet, történelmi tanulságokkal, mielőtt az Emberiséget nyíltan porig alázták.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu