Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Jobb a malacokat disznóknak nevelni - Babiloni történetek

 

2008-12-17.
Molnár F. Árpád

Történt egy alkalommal, hogy Molnár F. Árpád bekapcsolta a televíziót és látta ám, hogy emberek - félholdban ülve - arról beszélgettek, hogy a fiatalok túl sok időt töltenek az Internet előtt és keveset mozognak. A műsorból kiderült, hogy nem azzal van a baj, hogy a gyerekek az Interneten szexoldalakat vagy a kurucinfót olvasnák, hanem általában. Legyen az tudomány, fizika, kémia, csillagászat, filozófia, keresztyénség, mindegy, csak hogy hát sok időt töltenek az Internet előtt, ahelyett, hogy hát szaladgálnának, körbe forognának visongva az utcán, megmásznák a mászókát elölről, oldalról, hátulról, valamint visszafelé egyaránt, biciklizve adnának ki berregő hangokat, mintha motoron vagy autón ülnének és más, hasonló hülyeségeket művelnének, hogy tudás helyett a hülyeségalapú Echelon-társadalom szépen fejlett, primitív és tudatlan disznónyáját mind tovább fenntarthassa.

Vissza is emlékezett Molnár F. Árpád, hogy csakugyan, minden időkben a mai napig ezeket tanították azok, akiket a disznónyáj bölcseinek neveztek a Sátán országában, és ezeket mondották mindig a szülők. Hogy azt mondja:

     - Te, kisgyerek, eredj le te is a többiekkel hülyeségeket csinálni, szaladgálni, futkározni, körbe forogni, mint a bolond és úgy visongatni, biciklizni és berregni, mintha motoron vagy autóban ülnél, és mászd meg a mászókát mindenféle fölösleges irányból, mint egy komplett idióta.

Mentek is a tökkel ütött, Echelonnal agyonvert hülyegyerekek, és szóról szóra, csakugyan végrehajtottak minden hülyeséget, amit szüleiknek tanított a televízió készülékből kijövő kép és hang, meg a Megjövendölt és rajtuk rútul és egyre kevésbé titkon betelt Nagy Babilon, azaz a Háttérhatalom.

Derék, röfögő, jól fejlett disznók serdültek ezekből a gyerekekből (is), akik úgy elfelejtettek még beszélni is, mintha a kurucinfó tanította volna őket egész életükben, nem pedig csak átvette volna oktatásukat akkor, amikor már eléggé felnőtt, kifejlett magyar disznókká érettek, amolyan vadkapitalista, vesszen-gyúcsány-és-trianon-ésszel és mind egyéb, a Háttérhatalom hangulatgyártó eszközei által plántált háttérhatalmi sötétséggel.

Azt mondta ekkor a Molnár F. Árpád:

     - Ti, akik söpredék disznói vagytok e népnek: nem kéne-e két lábon járni, moslékzabálás helyett tudományt és erkölcsöt fogyasztani, röfögés és kurucos okádás helyett a valódi problémákkal foglalkozni, titkolózás és hazudozás helyett igazat mondani, és az Echelon-technológiák feltárásával a magyarok disznóólját a világ tetejére emelni?

Azt felelték erre a vengridisznók:

     - Röf-röf, fasz, picsa, bazmeg, vau-vau, trikolórfasz, niggergeci, cigónorvég fasszopó, zsidóniggerröf - és még sok más, Drábik János csodálkozását már kevéssé kiváltó értelmességet és az Echelon következtében visszaböfögött okosságot (droghányást) röffentettek világgá, ahogyan Molnár F. Árpád jó előre, pl. az "Éjszakai népmesék" című, főleg beavatott ügynököknek szóló történetgyűjteményében (is) azt előre és folytatólagosan jelezte, ugyanis csak a féldisznók tudták, hogy mi fog történni, de a vengrik - mint az 1990-es álrendszerváltás több évtizedes előkészületeiről - a titkos szolgák nem kis derültségére erről is lemaradtak.

Nosza, fogta magát a Molnár, aki a malomköves hírében állt minden értelmesebb- és beavatott-szerte, és elkezdett disznónépszámlálást tartani a sertések és a már jócskán levágásérett, legmagyarkodóbb disznók között. Kizárólag olyanokat számlált meg - de azokat nagyon alaposan -, akik túljelentkeztek vágódisznókként arra, hogy erre a nagy becsre és disznóországok-szerte nagy örömet kiváltó kitüntetésre méltattassanak.


Kék ember disznót lő (új magyar közmondás)

Bizony, volt is nagy gyűlölködés és harag vágódisznó-országban, ama Vengriában, ahol csakugyan azt kezdték tapasztalni a vágódisznók, hogy míg a hozzájuk képest messze értelmesebb és következetesebb gyurcsányi akol és annak apraja-nagyja nagyokat hallgat, mert okosan tudja a jövőt, és nem akar energiafalnak csapódva, ismétlést ismétlésre halmozva, mustraként ráfröccsenni a többiekre, addig a "hajrá-magyarok"-disznók csakhamar haj nélkül, kopaszon és csupaszon maradtak Babilon apraja-nagyja előtt. Amiről addig csak súgtak-búgtak, az a tudatlan disznók számára is egyre nyilvánvalóbb lett, és amiről Vitéz Gálfalvy egér valójában apokaliptikus lóként, történelmit nyerített, messze hátra hagyva a beavatott és még mindig tudatlan idiótákat, amiért be is tiltották a nemzetinek nevezett disznógyártók, csakhamar csupán a legbutább vengridisznók számára nem lett egyértelmű.

Ekkor kezdett el egyre élesebben láthatóvá válni a Vezér, aki majdan a trónra ült, és megalapozta a vengrimajmok utolsó társadalmát.

De ez már egy másik történet.

S hogy király lesz vagy más egyéb,
Ez Isten csekély Titka,
De biztos: ahol sok a szőr,
A haj már igen ritka.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-12-15. - Korunk és minden idők legnagyobb és legutolsó magyarjai
/A Hírháttér/
Bevezető: A legnagyobb magyarok listájánál sem ideológia, sem a felsorolható személyek száma nem lehetett korlátozó tényező. Érdemes kiemelni, hogy a magyar honvédség (...), 1956 óta egyetlen árva embert nem sok, annyi tényfeltárót sem tudott felmutatni több, mint fél évszázad alatt. A lista...

 

 

2008-12-10. - HÍRHÁTTÉR TV: A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)
/Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Főleg titkosszolgálati, valamint tájékozottabbakká vált lovaknak a Suttogó a magyarság közeli jövőjéről, ahol nem a megnevezett készítőket illeti a valódi dicsőség.
(Film, 8 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
 

 

HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

VONA GÁBOR TÁMOGATÓI RÉSZÉRŐL MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL  TÖRÖLVE ÉS BETILTVA! 2008-11-13. - MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.
 

 

2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-16. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Háttér-Enigma: Bűvös kockák és háromszögek
/Molnár F. Árpád hang(játéka)/
Tartalom: Művészet? Irodalom? Játék? Vagy történelem? Hangjáték vagy a Valóság egy fontos kiterjesztése? Kívülállóknak irodalom, belsősöknek csoda, ellenségnek elkerülhetetlen borzalom. Közös utazásra hívja Kedves Hallgatóit a Hírháttér.
KLIKK az oldalra! (12 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-16. -
Gerincesek vágóhídján - Babiloni történetek
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Tartalom: Talányos történet rólunk és a világ működéséről, az előre elkészített történelemről, az Echelon alkalmazott szörnytechnológiáiról, az emberi hitványságról, a Gonoszról és a Mindenekért Megfizető Istenről.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-18. -
Heuréka! Heuréka! Heuréka! - Mélyen tisztelt budapesti elesettek!
/Prof. Bokor Imre/
Részlet: Demszky alatt 25%-al csökkent Budapest zöldterülete, állandósult útvonalainak kátyútömege,  elhanyagolt az ingatlanállománya, illegális plakáttömegek  és falfirkák éktelenítik a városképet, romlott a tömegközlekedése, hajléktalanok és koldusok lepik el az utcákat...

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu