Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Heuréka! Heuréka! Heuréka! - Mélyen tisztelt budapesti elesettek!


 

2008-12-18.
Prof. Bokor Imre

VÁRATLAN SEGÍTSÉG MINDEN
BUDAPESTI  SZŰKÖLKÖDŐNEK!
 
HEURÉKA!  HEURÉKA!  HEURÉKA! 
 
MÉLYEN TISZTELT BUDAPESTI  ELESETTEK!
 
        Felelősségem  tudatában és a lehető leghitelesebb információ birtokában,- ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a gazdasági világválság, a beköszöntött tél, az infláció növekedése,  az élelmiszer-árak és  a gázár emelkedése, a várható vízdíj, a villanyáram, a szemétszállítás, a gyógyszerek   és minden más  (budapesti lakost érintő) emelkedése Önökre nem vonatkozik(!), ne rettegjenek attól, hogy anyagi (megélhetési), egészségügyi vagy más gondjaik, illetve problémáik lesznek.
 
        Sokan ismernek engem személyesen vagy a médiák közvetítésével, az elmúlt évtizedek alatt egyetlenegy vád sem ért (még ellenfeleim vagy ellenségeim részéről sem), hogy valótlanságot állítottam volna, most is vállalom a nyilvánosság előtti megmérettetésemet és közleményem igazságtartalmát.
 
        Örömmel emlékeztetem Önöket arra a Demszky által közétett fizetett hirdetés tartalmára, amelyet még  főpolgármesterré való megválasztása előtt  (1990-ben, sajátkezű aláírásával hitelesítve) jelentetett meg az Önök  (ELESETTEK)!
 
ÍME A "JELES" DEMSZKY NYILATKOZAT ÉRDEMI  RÉSZÉNEK IDÉZETE:
 
 


Hajléktalanok Budapest-szerte - Demszky, a Háttérhatalom formára faragott hősembere gondoskodott a téli fűtésről, a gyógyszerelésről és megakadályozta a zöld területek beépítését.
(Hírháttér-kommentár)

"Bár a kormány (ez az Antall kormányra vonatkozik, megj.: B. I.) árat emel (Sic!), fokozódik az infláció, folytatódik a gazdasági romlás, BUDAPEST ÉLNI FOG! Nem kérek türelmi időt! Azonnal cselekedni fogok! Nem akarom, hogy a nyugdíjasok és az elesettek megalázó helyzetbe kerüljenek a télen.  Gondom lesz a fűtésükre, gyógyszerükre, mindennapi meleg ételükre. Felülvizsgálom a lakbér-és közüzemidíj-tartozásukat. A rászoruló, önhibájukon kívül fizetni  nem tudó  családok tartozását felfüggesztem, vagy indokolt esetben elengedem. Azonnal tehermentesíteni fogom a legszennyezettebb levegőjű útvonalakat. A törvény teljes erejével meg fogom akadályozni a zöldterületek beépítését..... Nem fogok tétovázni, dolgozni fogok." Demszky Gábor, az SZDSZ budapesti főpolgármester-jelöltje.
 
Megjelent a Népszabadság, a Magyar Hírlap és a Népszava 1990. szeptember 22-i számaiban), a kiemelések (dőlt betűk és aláhúzások) a figyelem felkeltését szolgálják.
 
        Önök közül sokan hittek a "SÁNTA KUTYA DÍJAS"  hazudozónak. Ötször is újra választották Demszkyt Budapest első polgárává, és nem vették észre, hogy ígéreteiből semmit sem valósított meg! Semmit!
 
        Budapest gazdátlanná vált, minden városunk vagy községünk fejlődött az elmúlt  (közel) két évized során,  csupán a főváros  fejlesztésében nem mutatható fel érdemi eredmény, bár a tartozása a csillagokig ér, megközelíti a 200 milliárd forintot!
 
        Demszky alatt 25%-al csökkent Budapest zöldterülete, állandósult  útvonalainak kátyútömege,  elhanyagolt az ingatlanállománya,  illegális plakáttömegek  és falfirkák éktelenítik a városképet, romlott a tömegközlekedése, hajléktalanok és koldusok  lepik el az utcákat, tereket, aluljárókat és metróállomásokat,  a tervszerűtlen építkezések eredményeként  Budapest évek óta a közlekedési dugók.
 
        Elérkezett az a kritikus időszak,  amelyben számon kell kérni Demszky ígéretét.  "Összekuporgatott" semmittevő főpolgároskodása idején annyit, hogy "befektetheti" az általa elesetteknek titulált személyek támogatására.  Utazgatott, hazudozott, ígérgetett  és szerepelgetett eleget, tegyen már valamit az elesettekért, hiszen azok  szavazataival "élte világát" itthon, valamint  a világ számos fővárosában és számos nagyvárosaiban, még a dél-afrikai haditengerészeti  bázist is   meglátogatta  tapasztalat-szerzés céljából, talán ennek  eredményeként számolták fel a  dunai flottillánkat...
 
        Arra  gondolni sem szabad, hogy alamizsnáért utazgatott külföldre, hiszen erre már főpolgármesterkedése  idejében aligha volt szüksége, nem úgy mint anno dacumál, amikor az USA-ban és Kanadában   elfogadta  és (talán) elvárta a segítőkész emigránsok dollárjait, most - viszont -  erkölcsi-etikai kötelessége,  hogy teljesítse a  szavazatok tömegét érő ígéretét,  különben  még azt gondolnánk, hogy hazugság és csalás árán huppant a főpolgármesteri székbe.
 
        A bizakodó rászorulókat pedig  pedig arra kérem, hogy  segítsék főpolgármesterünket,  vonuljanak a  főpolgármesteri hivatal elé (a városház utcai különleges zárt övezetbe),  és nyújtsák be igényüket, hiszen talán nem is  tudja, hogy hányan vannak az ELESETTEK és a NYUGDÍJASOK, illetve mi a kérésük. Talán a hajléktalanok lapjában is  utalni kellene erre a   régen várt igérethalmaz teljesítésére.
 
       A "labda"  az ELESETTEK és a NYUGDÍJASOK oldalán pattog!
 
                                    (Prof. Dr. Bokor Imre.)
 
(Prof. Dr. Bokor Imre)
a Justitia Bizottság elnöke

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-12-09. - Nem kell Fidesz-bolt; Demszky és a közlekedés
/Thürmer Gyula (Munkáspárt)/
Részletek: Szociális bolthálózat megszervezését tervezi a Fidesz és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. (...) Édesapám! Nyakra-főre csak panaszkodtok, ahelyett, hogy dolgoznátok.


 

 

2008-12-06. - Kinek, mit hoz(hat) a Mikulás ? - Egy név, egy mondat
/Bokor Imre (JB-elnök) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő)/
Tartalom: Bokor Imrének a Berecz Jánostól Zalatnay Saroltáig küldött mikulásnapi ajándékok egy mondatban, továbbá Molnár F. Árpádnak ezen ötletből keltezett, a Barikádtól és Bodor Pál (volt MÚOSZ-elnöktől) Vona Gáborig és Paul Wolfowitz-ig terjedő mikulásnapi (Télapus) felsorolása.


 

 

2008-11-25. - Miért nem vált hazánk atomtemetővé?
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Tartalom: Prof. Bokor Imre (mérnök, ezredes) történelmi témájú cikke a nyolcvanas években a katonai titkosszolgálatok eminenseként letartóztatott, a halálbüntetést politikai nyomásra elkerült, viszont életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt, ma az USÁ-ban élő Belovai Istvánról.


 


2008-11-19. - Manifesztum Oroszország és Magyarország felé - A Justitia Bizottság munkája oroszul és magyarul
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Részlet: Az alábbi négy pontban azok a [történelmi] problematikus kérdések szerepelnek, amelyek determinálták a magyar-orosz(szovjet) kapcsolatok alakulását.  A felsorolt pontok mentesek a szubjektivitástól és kizárólag valós (bizonyított) tényeket tartalmaznak.


 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)
 

 

2008-05-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan vigyük csődbe a gazdaságot?
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Gazdaságpolitikai gyorselemzés, ahogyan a kulisszák mögött zajlik. (Film, 7 perc+kép)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-17. -
Jobb a malacokat disznóknak nevelni - Babiloni történetek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Rövid tantörténet, történelmi tanulságokkal, mielőtt az Emberiséget nyíltan porig alázták.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-18. -
MTA-utánpótlás és Jeszenszky Géza: A rózsadombi paktum "antiszemita elme vagy elmék terméke"
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A piszkos álrendszerváltásról írott köznevelő cikk nevesített személyei: Ablonczy Balázs, Antall József, Bíró Zoltán, Bogár László, Drábik János, Für Lajos, Göncz Árpád, Gyurcsány Ferenc, Jeszenszky Géza, Kőrösi Imre, Lezsák Sándor, Pálinkás József, Szűrös Mátyás, Veér András. Idézet: "...meg kell semmisítenünk az Emberiség-ellenes államtitkokat".

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu