Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Kinek, mit hoz(hat) a Mikulás ? - Egy név, egy mondat


 

2008-12-06.
Bokor Imre (JB-elnök) - Molnár F. Árpád

Bokor Imre:

(RÉNSZARVAS SZÁNON, ABC SORRENDBEN KISZÁLLÍTVA, KÉZBESÍTÉSI DÍJ NÉLKÜL)

BERECZ JÁNOSNAK: „Ellenforradalom Kádárral és pufajkásokkal” c. kéziratot.

CSURKA ISTVÁNNAK: egyszemélyes társelnökséget.

DÁVID IBOLYÁNAK: gerinc és nyakcsigolya merevítőt + egy szalmakalapot.

DEMSZKY GÁBORNAK: kátyúmentes 5-ös metrót + tojáselleni esernyőt.

DEUTSCH TAMÁSNAK: Magyar Gárda tagságot ex-apósa avatóbeszédét CD-n.

DOBREV KLÁRÁNAK: Apró nagyapó nagy tettei és hazugságai c. elbeszélést.

EÖRSI MÁTYÁSNAK: szlovák állampolgárságot és lakhelyet.

FEKETE JÁNOSNAK: „Halmozd a kölcsönt, ne síránkozz!” c. nemzeti drámát.

FODOR GÁBORNAK: Gyurcsány-Fodor kisplasztikát.

FÜR LAJOSNAK: MiG-29-es roncsból készült vadászgép makettet.

GUSZTOS PÉTERNEK: ingyenes beutalót zászlószakértős pszichiáterhez.

GYURCSÁNY FERENCNEK: mobil, elektronikus hazugságvizsgálót.

GYURCSÁNY MAMINAK: napelemes radiátorokat.

HETI-HETES RÖHENCSEINEK: extraerős (márkás) szájöblítőt.

HILLER ISTVÁNNAK: Kéthly Anna életrajzát.

HORN GÁBORNAK: „Spermabankos volt az apám” c. magyar nótát CD-n.

HORN GYULÁNAK: új pufajkát + egy doboz naftalint.

IFJÚ SZOCIALISTÁKNAK: diaképeket Lenin agyáról és Kádár koponyacsontjáról.

JUHÁSZ FERENCNEK: „Hová lettek a katonák?” c. kesergőt.

KÁDÁR BARÁTI TÁRSASÁGNAK: a magyar Quisling jégből készült szobrát.

KIRÁLY BÉLÁNAK: A Nagykovácsi csata „hiteles” felvételi feiratozású,- üres DVD-t.

KÓKA JÁNOSNAK: „dübörgés” hallucinálása elleni kanalas gyógyszert (3x 1 evőkanállal, étkezés  és nyilatkozat tétel előtt) 

KOVÁCS LÁSZLÓNAK: egy diszkrét konzumnőt.

KÖVÉR LÁSZLÓNAK: bajusztalan és mikrofontalan közszereplést.

KUNCZE GÁBORNAK: puffadásgátlót.

LAMPERT MÓNIKÁNAK: 120 dB-es tapsikáló-gépet.

LENDVAI ILDIKÓNAK: Aczél György kiadatlan önéletrajzát.

LÉVAI KATALINNAK: köztársasági elnöki posztot Ugandában.

MAGYAR BÁLINTNAK: általános iskolai tandíjának visszatérítését.

MEDGYESSY PÉTERNEK: belföldi utazó nagyköveti státuszt.

MEDGYESSYNÉNEK: tajtékpipát mahorkával + hordozható hamutartót.

MOLDOVA GYÖRGYNEK: a hazug, hazaáruló és akasztató Kádár hiteles éltrajzát  CD-n.

PETŐ IVÁNNAK: az ÁVO és ÁVH névjegyzékét.

SÓLYOM LÁSZLÓNAK: elnöki lak helyett, full extra szultánsátrat.

SZABÓ ZOLTÁNNAK: alkoholszint-mérő szondát.

SZEKERES IMRÉNEK: idegen szavak kiejtési szótárát.

SZÉKHELYI JÓZSEFNEK: arcbőrt erősítő balzsamkrémet.

SZILI KATALINNAK: Justitia miniatűr márvány-szobrocskáját.

THÜRMER GYULÁNAK: 1956 darab (csasztuskát sugárzó) ötágú vörös csillagot.

TOCSIK MÁRTÁNAK: „Jut is, marad is”, - szórakoztató társasjátékot.

TORGYÁN JÓZSEFNEK: olcsó chilei friss cseresznyét + egy ötszázhektós hordót.

UNGÁR KLÁRÁNAK: anti-turul pirulát (étkezés után, naponta 3x1 db).

ÚTÉPÍTŐKNEK: „MINDEN ÚT KÁTYÚBA VEZET” - aranybetűs cégjelzést.

VERES JÁNOSNAK: kisegyszeregy szorzótáblát.

ZALATNAY SAROLTÁNAK: „Nem loptam én életemben…” c. népdalt.

 

        ÖSSZEÁLLÍTOTTA:

        (Prof. Dr. Bokor Imre.)

Molnár F. Árpád:

Molnár F. Árpád házon belüli felsorolása, csak ahogy szoktuk, hogy milyen elmélkedéseket és egyebeket hozott, s hozhat még a Télapu:

Barikád: 'Hogy-hogy a Mónár hatására a nácijaink keresztyénekké vának, pedig mi úgy akartuk, hogy inkább megtámaggyák űtet' - című megható esettanulmány, mélyenszántón bűnbánó párt-bocsánatkéréssel.

Bodor Pál (volt MÚOSZ-elnök): lássd: Popper Péter címszónál.

Bognár Géza: Állítólag urad mondja: "Bocsánat, de nincs bocsánat." Molnár mondja: "Te lássad!"

George W. Bush: "A Háttérhatalom lángoló csipkebokra" - című háttérhatalmi festmény, avagy ne imádd az állóképet, népi idióta.

Demszky Gábor: "Mi közöm is van nekem a nemzetközi, fehérgalléros, javában zsidó hátterű, pedofil gyermekkereskedelemhez, és mi is ez a sok gyermekvisítás" - című elmagyarázó és beismerő tanulmány a sötétség országából.

Dobrev Klára: gumibotok, gumilövedékek, könnygázgránátok és REBISZ-es pszichopátia testi-lelki befogadását megakadályozó, aranyötvözetű Hírháttér-erényöv.

Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter): "Támaggyátok meg má a Mónárt, nácik!" - tartalmú és fogalomkörbe tartozó Kurucinfós, Barikádos és más Jobbik-támogatói cikk, felszólalás- és lehallgatási gyűjteményhegy.

Für Lajos: A hadsereg olajtározói és a tényfeltárók legyilkolása helyett az eddigi, Hírháttérről repülő szentelt vizes palackbombák.

Gyurcsány Ferenc gyerekei: fényáteresztő (illuminátus) sábesz-deklik helyett rézötvözetű bukósisakok gyanúsan gyors értelmi- és morális javulás végett.

Michael Hayden (CIA-igazgató): A "Cliffhanger" ("Függőjátszma") című film mellékszerepéhez magas homlok, Hitler-bajusz és jég alatti hátúszás, üvegszemű, orral dörzsölt változat, azaz amikor már a hegyi kecskék is gyalognak használnak, Misi.

Hernádi Judit: 2001-es olasz kapucnis viselet helyett Molnár F. Árpád gyorstalpaló, felvilágosító tévésapkája. (Aláírás: a kék szerzetes)

A Jobbik-szavazótábor legbutább tagjainak közeljövőjéhez: "Tarkón rúgott mibelínk a Mónár belűrű, az agyunkon belű ennyire ni!" - kezdetű vengribóhózat Hofi Gézának a Józsi rendőrről szóló előadása nyomán.

Kákonyi Róbert: azt súgják, a Kákonyin is sokan csomót keresnének, de nem örülnek, ha nem találnak, és így rontja a jó statisztikát.

Kóka János: "Nem véletlen elszólás a liberális erőszakszex, ha az ember Moszad-ügynök" - című gyermekfelvilágosító tanulmány a Háttérhatalomról, (és) hogy kik is fogyasztják tömegével a gyermekhúst a játszótéri pedofilokkal szemben.

Kovács László (volt külügyminiszter): ATV-s műsorajánlat arról, hogy: Miféle helikopter? Talán repülőgép és űrhajó! És hogy is kapcsolódik ez Carloshoz?

Kozenkay Jenő: "Kik mondták, hogy titok legyen Nagy Babilon?" - című előre és idejében beígért többkötetes sugárbotanikai végelemzés happy end-del, azaz az elöljárók várható rákhalálával és inkább komikus, mint tragikus végrelmúlásával, legalább a Hírháttér-háttér gondozásában. Ez mi?

Kőrösi Imre: Ajándékba nemzeti színű lábtörlő, Jobbik-címeres villanypózna-hímzéssel, ajánlott küldeményként postázva.

Kurucinfó: Disznóiskolai "jövendölés", mely piszkozatból kelt tökéletesítő záródokumentum a Legfelsőbb Bírósághoz benyújtva, szigorúan titkos minősítéssel.

Lakatos Pál: Még néhány vagonnyi multifunkcionális Kapu-kulcscsomó-halom repülőgépen és vasúton.

Magyar Csillagászati Egyesület (MCSE): 'A Hód mán mögvan az ígen, de hun van az Isten, hun vannak a csillagok és hun van a Háttérhatalom' - kezdetlegesen elmélkedő, vengris dedósan csillag ász ati egyszeregy.

Magyar.film.hu stábjának és Schubert Gusztávnak: 'Amit mi megcsinálunk másfél millióbú, azt a Mónár 150 Ft-bú' - pokoli lassú rájövés lebutított babiloni ördögöknek a magyar filmipar szeméttel kérkedő erkölcsi-, emberjogi és stratégiai történelmi csődjéről és általánosan totális bukásáról.

Molnár F. Árpád: Dőlj csak továbbra is hátra, nyomd a dudát és nyomd a gázt. De azért nyúlj a kormányhoz. Ez meg mi. És játszd az ördögöt.

Morvai Krisztina: A 'Hogyan nem tud az ember a Háttérhatalomról és annak eszközeiről, amikor Bánó András és Baló György felesége?' - című kétkötetes, kimagyarázás-próbálkozó önéletrajz megírása.

Nemzeti Nyomozóiroda (NNI): 'Mit sugároznak a zsidók, mi legyen a Molnárral?' - alcímű anti-titkosszolgálati, vörös szőnyeg-bombázó Hírháttér-film arról, hogyan engedtek el a hamis államtitok-sértési per fogdájából.

Pálffy István: Az "Addig jár a korsó a kútra" című 2002-es híradós élő adás Pálffy István ezt követő bizonyságtételeivel arról, meddig és hány felvonásban járhat a közélet a kútra, s vajon az egész, úgy egy az egyben még meddig nem törik, avagy kik nevezik ki a média szemeteit addig, míg meg nem halnak?

Pálinkás József (MTA-elnök): 'Hogyan maradt a nyomor viskója az MTA a felnövekvő felhőkarcoló mellett?' - jurassic parki sugárbiológiai környezet-tanulmány, avagy mi legyen. Nem kérdi, mondja. Ez mi.

Pesty László és családja: térdcsonttörésről, családi politikai mészárlásokról, foton-, elektron-, magneton- és gravitronkezeléses átnevelő táborokba szóló erkölcsfeljavító, fegyházban végrehajtandó kényszergyógykezelési beutaló, az Emberi Faj utolsó söpredékeinek bizonyságtevői közé fixálva és bebetonozva, egészen a bűnbánattal elhalmozott megtérésig.

Popper Péter: pszichoterápiás célzatú heresokkoló gép, Veéres horrorfilm-bevetítéssel, hogy az ember megállja a politikai üldözöttek elleni, bűnszervezetben megszavazott, korábban a Veér Andrással közösen elkövetett elbutító és leépítő elektrosokk terápiák további megszavazását csak azért, mert a politikai üldözöttek erkölcsileg felsőbbrendűek, a köztörvényes, Emberiség-ellenes baromállatokhoz képest.

Joseph Ratzinger (XVI. Benedek Pápa): 'Akit állítólag hamarosan sípcsonton rúgnak, de hiába szóltak, ha közben a Szajha olyan jól fizet, édesen duruzsol, meg amúgy is' témakörű Evangéliumi továbbgyűjtemény Babilonról és a féktelen paráznaságról.

Révész Máriusz: Hírháttér legfőbb ügyészségi és legfelsőbb bírósági ajánlólevél minimum 150 millió Ft-os kártérítés követeléséről a 2006-os államfasiszta brutalitásért, precedens érvényű, valamennyi áldozatra érvényes ítéletért.

Rogán Antal: A "Csak egy lövés" című film arról, hogyan lesz egy jól menő ügyvédből a hátsó ablakba helyezett, sűrűn bólogató SZDSZ-idióta, másként: nem leplezett háttéranyag a fotonbiológia csak némiképpeni rejtelmeiből.

Mónika, a lépegető: operatív művelet annak feltárására, hogy a földig érő hajúak mélytengeri taxisok, igen, gondolatokkal értekeznek, és miközben ringatnak, könnyedén felzabálják a lelket. Avagy a könyv végére jól kivehető lehet a fogsor.

Stohl András: ördögdemagógia elleni, érintésvédelmi szúnyogriasztó arról, hogy amiről beszéltél, az nem hintaló, szerencsétlen, hanem a faló, amire mindenki vár. Ahol viszont Hu Jintao, na, ott van az említett hintaló.

Szcientológia egyház és CCHR: 'Jól fizet-e nekünk a Hírháttér eme kihelyezett honlapja, vagy továbbra is az MSZP-vel és az SZDSZ-szel közösen pártoljuk a tömegmészárlásokat?' - elgondolkodtató világpolitikai helyzetelemzés azzal, ahogy az ember szüntelen jobbra vagy balra akar borulni, és ezzel igen rosszul jár.

Szekeres Imre (honvédelmi miniszter): 'Molnár F. Árpád repülőezredes' - címmel disznóólba rúgó értekezlet, hogy a honvédség legidiótább, legerkölcstelenebb, leggerinctelenebb és legalulműveltebb sortüzes majma is befogja végre a tömeggyilkos-veérengző pofáját, másképpen szólva: Molnár F. Árpád a benzinkútnál kihúzta a gyufát, és tarthatunk attól, hogy odapöcköli.

Széles Gábor (az Echo TV létrehozója): "Betiltani, amit engedélyezni kell, és agyonsulykolni, amit letiltani kell" - széles úton való agyalágyúsító, cselekvő meneteltetés a lakossági közelbutítás és nemzetelveszejtés babiloni szolgálatában.

Szilvásy György: "Hát de hogyan nevezhették ki és pontosan kik a Molnár F. Árpádot repülőezredessé az elmúlt napokban kihirdetve, és hogy-hogy nem megy nekem a szokásos napi politikai gyilkossági perrendtartás?" - címmel Szilvásy György nem műbalhéhoz hamisított őszödi 2-es tényfeltáró előadása az Echelon gondozásában.

Szűcs Attila (pszichiáter professzor): "A sokkos gyilkost lelövik, ugye?" - című újraforgatott film, Bud Spencer és Terence Hill megváltó ikertornyának rejtélyes keresztyén-hatalmi koprodukciójában.

Szűcs Erika (szociális és munkaügyi miniszter): Hálaadás, azzal a szövegezéssel, hogy: "Hála neked, Madre Santa, ki a veres fenevadon nyargalsz, hogy a romaweb.hu-n közpénzen ilyen utolsó cigány heréket tartottam fenn, mert nélkülük talán sosem kerültem volna fel a Hírháttérre! Dicsőség neked, aki Szent Szűznek nevezed magad!"

Ven Csia-pao (kínai miniszterelnök): 'Honnan tudtuk, hogy Sichuan-ban földrengés lesz, és hogy-hogy a vágómarha nép még meg is ünnepelt, mint jótevőt, ahogyan George Bush-t a WTC után?' - címmel világtörténelmi tényfeltáró lórúgások Isten és a Háttérhatalom gondozásában.

Verebes István: A verebek ára 2 fillér, de csak ha nem fejjel lefelé repülnek - neocsaládi közmondás.

Veres János (pénzügyminiszter): Etimológiai kisszámtan-transzparens, hogy tudja, mitől kell rettegnie. És tudja.

Virtus.hu: guminők helyett gumi-gyermekbabák és más szexkiegészítő, boncolható gyermek-plüsskellékek, hátha redukálják ezáltal a nemzetközi, nyakkendős, politikai, pedofil gyilkos maffiák kéjgyilkosságai iránti bűnszervezeti és óvó-pártfogó ösztönállati, vengrimajom-hajlamaikat és pedofil gyilkos késztetéseiket, valamint elmélkedések arról, hogyan kell utóbb börtönbe zárni azokat, akik ilyen nyilvánvalóan tömeggyilkos, életellenes betiltásokhoz folyamodtak.

Vona Gábor: "Hogyan számoljuk fel a cigánybűnözés felszámolását?" - elnevezésű vengrináci, nemzetinek és népinek nevezett idiótaképző fajmozgalom, és a "Hol vannak még az egykori ügynöki beosztottaid, Für Lajos, titkos ügynök kémvezér, merhogy azok az árulók, nem mink!" - című bukott, néphülyítő mozgalom a nemzetközi titkosszolgálatok gondozásában kiegészítő, nekünk előre bejelentett nemzeti hangulat-hullámokkal.

Paul Wolfowitz (a Világbank volt elnöke): 'Hogyan dobjunk repülőgépeket a WTC-be, és hogyan lesz énnekem még több pénzem, ha a sichuan-i földrengés előtt a részvényeimet a tőzsdén újra megforgatom, avagy hogyan hápognak a HAARP-ogó kacsák' - a Bibliai Csodálatosról készült leleplező esettanulmányok folytatásokban.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-26. - Kik a nemzet valódi szolgálói és kik a nemzetárulók? - Szakszerűen és szemtől szemben arról, nemzetüknek szolgálnak vagy nemzetárulók és az Emberiség ellenségei az ügynökök és a nemzeti jobboldal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Mi pedig - akik nem pr-tevékenységet, hanem valódit folytatunk - nem a látszatokban, virtuális és nem létező helyzetekre, a fövenyek fövenyére, tehát a nagy büdös semmire alapozva, hanem a lényeg és a valóság szerint cselekszünk, és egyszerűen kirugdossuk a gátat, ami a híg trágyával teli medencét olyan méretesre duzzasztotta, és ügynököstől, államspiclistől, kémestől és minden nagypofájú, üres fejű, erkölcsi idióta hírszerzőstől vízesésként ömlesztjük a szakadékba.

 

2008-11-25. - A Párttal, a néppel, a fröcskölő Veérrel - ahogy a Jobbik is "megcsinálta" (REKORDFILMMEL!)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: [Mocskolni kell a] tényfeltáró, az NBH-t és a titkosszolgálatokat bármennyire is ismerő hősöket és haladó szellemeket, a magyarság legtöbbet tett és legnagyobb alakjait, aki pedig nem röfög és tapos disznóként a kondával, az nem magyar, hanem spicli, kollaboráns és hazaáruló.

 

 

2008-11-22. - Titkosszolgálati tanulmány a magyar jobboldalról - főként a Jobbik, a Magyar Gárda, a Hírháttér, valamint az ellenséges kurucinfó vonatkozásában
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a titkosszolgálatokba történő önérdekelvű, konspiratív és leplezett integráció vágya áll. Ez olyan elterjedt jelenség az egész bolygón, hogy nyugodtan beszélhetünk az Emberi Faj tragédiájáról, hiszen mélységes önzésről, gerinctelenségről és felelőtlenségről árulkodik, melyért egész fajunk megfizetett, és végzetesen fog megfizetni a világ csaknem valamennyi embere.

 

 

 

HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-19. - Manifesztum Oroszország és Magyarország felé - A Justitia Bizottság munkája oroszul és magyarul
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Részlet: Az alábbi négy pontban azok a [történelmi] problematikus kérdések szerepelnek, amelyek determinálták a magyar-orosz(szovjet) kapcsolatok alakulását.  A felsorolt pontok mentesek a szubjektivitástól és kizárólag valós (bizonyított) tényeket tartalmaznak.

 

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Von a Gábor, von a cigány-show-ba
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A bal- és jobboldali szavazók történelmi mélységű morális sötétségbe süllyedtek az elmúlt két esztendő során. A vengrik értelmi felfogóképessége - választott politikai bálványaik miatt - ugyancsak kvázi példa nélkül álló. Az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmre a kornak megfelelően irdatlan igénytelen, csaknem kizárólag jobbik-párti válaszokra reagálva e filmmel is kultúrtörténeti, kabarészerű emléket állítottunk. (Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu