Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Korunk és minden idők legnagyobb és legutolsó magyarjainak listája


 

2008-12-15.
A Hírháttér

A legnagyobb magyarok listájánál sem ideológia, sem a felsorolható személyek száma nem lehetett korlátozó tényező.

Érdemes kiemelni, hogy a magyar honvédség - annak ellenére, hogy a nemzetközi olajszőkítések lebonyolításai, a hadsereg hírhedt olajtározói, a tömeges öngyilkosságoknak álcázott politikai gyilkosságok, a laktanyákban folytatott sok száz kg-nyi marijuana-termesztések és nemzetközi kereskedelme, az illegális állami és protekcionista fegyverkereskedelmek stb. köztudottak -, 1956 óta egyetlen árva embert nem sok, annyi tényfeltárót sem tudott felmutatni több, mint fél évszázad alatt.

A lista csak azokat tartalmazza, akik valami módon képesek voltak hangjukat hallatni a nyilvánosság előtt. A látens hősök és megölettek tömegeinek nevei, akik sokkal jelentősebbet tettek, mint az alant felsorolt csaknem összes személy együttvéve, az egypártrendszerű, nemzetközi állami bűnözés következtében teljes eltitkolásra és elrejtésre kerültek.

 

Név Kategória Megjegyzés
     
Drábik János Echelon-titkok, az emberi elme irányítására és programozására szolgáló titkosszolgálati eszközök feltárása. A hajdani Szabad Európa Rádiós közgazdász az Emberiség legfontosabb és elháríthatatlan problémája, az Echelon-titkok és -módszerek első tényfeltárója lett, aki emiatt 2004-ben már minden idők legnagyobb magyarja.
     
Dénes Gábor (RSZVSZ) és Kuzma Mihály A mártírhalált halt rendőrtisztek kategóriájában ők, ketten váltották ki a legnagyobb visszhangot állami meggyilkolásukkal. Haláluk miatt rengeteg állami bűnözési adat került napvilágra a pártok és a gazságszolgáltatás, a média, valamint az alvilág egységét bizonyítva. A két rendőrtiszt az egypárti állami- és médiabűnözés elleni küzdelem során lett politikai gyilkosság áldozata.
     
Karancsi Tibor (százados) és Sándor István (alezredes) A túlélő rendőrök kategóriájában ők lettek rekordtartói az olajbűnözés léte és az összefonódásokat bizonyító tényfeltárásoknak, a konstrukció leleplezésével és lelepleződésével pedig az irdatlan méretű egypárti állami bűnözés felszínre hozásának. Karancsi egy olajtelep megbuktatását nem akarta eltussolni, így kezdődött példátlan kálváriája, mert minden párt az olajmaffia és a gazságszolgáltatás mellett sorakozott fel, Sándor István (Papa) pedig a Központi Bűnüldözési Igazgatóság (KBI) egyik legfőbb vezetőjeként kezdte el feltárni az olajbűnözés Moszkváig nyúló szálait. Ezt és amit Papa akkoriban még érinteni sem mert, ma már mindenki tudja, de akkoriban kizárólag bennfentesek tudtak ezekről. Papa legtöbb szavát az akkori lakosság és Internetezők meg sem értették, ma pedig a legegyügyűbbek és azonnal felfogják. Papa is sokat hanyatlott a tényfeltárás terén, mára már csak egy lavírozó politikus a sok közül.
     
Kopács Miklós A média abszolút és totális, egész Föld bolygóra kiterjesztett elhallgatása (D-Notice) alatt működő, éveken keresztül a legtöbb lokális és nemzetközi állami strukturális hátteret és titkosszolgálati eszközt, valamint módszert leleplező személy, ama korszak kétségtelenül legnagyobb magyarja. Övé volt a titkosszolgálati módszereket és eszközöket, valamint az államok működését minden addigit messze meghaladó módon és a leginkább feltáró honlap is, és ő mutatta ki minden addiginál mélyebben, hogy az Országgyűlés összes képviselője, valamint az igazságszolgáltatás egyetlen bűnszervezetben működő maffia. A "rendszerváltozás" idején német menekülttáborba kerülvén került először a Moszaddal kapcsolatba, majd szervezte be több állam titkosszolgálata, így a BND, a CIA, majd az NBH, és vonta az engedetlen, semmiféle konspirációs szabályt betartani nem akaró Kopácsot - minden állami- és médiabűnöző által szervezetten - egyúttal nemzetközi üldözése alá. Jó pár évvel később Kopács a rendszerrel megalkudott, anyagainak jelentős része ma már államtitok, mivel azok nyilvánossága esetén ma már azonnal evidens lenne mindenki előtt az egypárti bűnözés és annak számos, közösen őrzött és alkalmazott kemikáliás stb. módszere. Kopács már régóta minden állami utasítást végrehajt. Aktív időszakában egyedül Molnár F. Árpád nem hallgatta el. Abban az időben a lakosság butasága addig terjedt, hogy senki, aki nem belülről tudta, nem hitte el, hogy olyasmik, amiket Kopács leírt, léteznek, ma viszont már csaknem minden szegmensének léte hétköznapi fogalom.
     
Kozenkay Jenő (kémelhárító) A kémszakma hivatásosai közül a több, mint elmúlt fél évszázad legnagyobb tényfeltárója. Kozenkay az addig kizárólag beavatottak által ismert, a nyilvánosság elől egypárti politikai-médiamaffiaként letagadott tények tömegeit zúdídotta a lakosságra. Ahogy mindenki, ő sem lépett egy pontnál tovább. Jelenleg a lakossági nyilvánosságtól visszavonultan él.
     
Lakatos Pál (újságíró) Az olajmaffia, valamint az izraeli Moszad magyarországi terjeszkedésének és bűntetteinek kora legnagyobb tényfeltárója volt. A hivatásos újságíráson belül a magyarság legnagyobb alakja lett. Lakatos Pál abban az időben borította a Moszad magyarországi szervezett bűntetteit, amikor a teljes lakosság azt hitte, hogy demokrácia van, a politikusok becsületesek és az állampolgári jogok maradéktalanul érvényesülnek.
     
Molnár F. Árpád A rendőrség működése és módszereik, a titkosszolgálatok módszerei és eszközrendszere, az államok szerkezeti felépítése és hierarchiája, az összefonódások kommunikációja és mikéntje, a globalizációs bűnözés szerkezete és háttere. A Kopács Miklóshoz hasonlóan az összes párt és a teljes média által agyonhallgatott és üldözött Molnár egymást követően lett az adott kor legnagyobb tényfeltárója, azaz a legnagyobb magyar. Mivel az Emberiség életét abszolút meghatározó Echelon-technológiák abszolút vezető tényfeltárója - Drábikot követően - Molnár F. Árpád lett, így minden idők legnagyobb magyarja is, amíg nem akad, aki többet tud és többet tesz.
     
Morvai Krisztina A jogász a 2006-os őszi vérengzéseket követően tűnt fel a rendőri jogsértésekkel szemben a legtöbb károsultat összegyűjtött és leghatékonyabb érdekképviseletet megvalósító emberjogvédőként, és lett a kor 15 milliós magyarságának legnagyobb női alakja. Morvai Krisztina sem lépett tovább - ahogyan Kopács és Molnár viszont megtették -, hanem betartja a titkosszolgálati, állami pártfegyelmet.
     
Nógrádi Zsolt Minden idők legnagyobb botrányt és hatást kiváltott olajtanúja. Nógrádi Zsolt dúsgazdag, titkosszolgálati olajos családból származik. Történelmet formáló, korszakalkotó olajvallomására a titkosszolgálatok készítették fel azzal a hazugsággal, hogy ha baj van, külföldre szöktetik új személyazonossággal. Nógrádi Zsolt olajtanú vallomását Doszpot Pétertől Kovács Lajosig mindenki eltussolta, de 2000-ben már nem sikerült: Nógrádi meghatározó történelemformáló szerepe vitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen.
     
Pallagh László Nógrádi Zsolt korszakalkotó, leleplező botrányával hozatta létre az országgyűlési Olajbizottságot, és lett valamennyi volt és jelenlegi országgyűlési képviselő és minden politikus közül az állami bűnözés leleplezését a legsikeresebben szolgáló személy. Pallagh a 2000-es országgyűlési Olajbizottság létrehozója, aki egyúttal - Torgyán József kihátrálását követően - az orsszággyűlési képviselőket tekintve utolsóként mondott le az olajmaffia feltárásáról. Később a Molnár F. Árpád elleni politikai hadjáratban a lejáratás és a politikai gyilkosság előtt utat nyitóként bukott tovább. Jelenleg állítólag disznókat pásztorol.
     
Posta Imre Bűnügyi pszichológusként az elmúlt minimum fél évszázad összes pszichológusa és pszichiátere között az egyetlen olyan személy, aki tényfeltáróként tűnt fel. Posta Imre, a Köztársasági Őrezred kirúgott pszichológusa a nevét még titkosszolgálati berkeken belül sem az állomány politikai üldözöttei elleni hamis szakvéleményekkel szerezte, sem politikai gyilkosságok megszavazásával, hanem a nyilvánosság előtti igen széles spektrumú tényfeltárással. A pszichológusi és pszichiáteri szakmákon belül az elmúlt 50 év legnagyobb és máig az egyetlen leleplező és tényfeltáró lett.
     
Szeszák Gyula (főügyész) Ügyészek között az elmúlt legalább fél évszázad abszolút csúcstartója az egy pártba szervezett totális nemzetközi állami-titkosszolgálati bűnözés elleni korszakalkotó fellépésével. Hajdú-Bihar Megye főügyészeként a teljes Országgyűléssel, gazságszolgáltatással és médiával szemben buktatta meg az egypártba szerveződött olajmaffia 66 vagonnyi olajvonatát, de csak nyugdíjazni sikerült, megölni nem. A 2000-es Olajbizottság során a nemzetközi állami bűnözés, az országgyűlési pártok szervezett elkövetésével az ügyet újra eltussolta, az elkövetőket pedig rehabilitálta. 2003-ban az MSZP, az SZDSZ és a Fidesz vezetésével, a média tudatos buzdításával Molnár F. Árpádot, mert oknyomozásaival, tényfeltárásaival és nemzetközi feljelentéseivel az ügy összeomlásával fenyegetett, meg akarták gyilkolni.
 

A legutolsó magyarok listája között természetesen visszatérően a leginkább propagált és legmagasabb beosztásokra jutott, legmagasabb és legtöbb állami elismerést aratott állami bűnözők, keresztapák és nemzetközi bűnszervezetek állnak. Egyelőre csak hevenyészett felsorolásként a legkisebb és a legutolsó magyarok közül:

     - Az elmúlt évtizedek legtöbb és legsúlyosabb bűntettekben megbukott rendőrei: Pintér Sándor belügyminiszter és Gergényi Péter, előbb Bács-Kiskun Megye rendőrfőkapitánya, majd Budapest rendőrfőkapitánya.

     - Az emberi jogok elleni élharc legmélyebb pontjait valamennyi nagyobb sajtóorgánum közül a Népszava és a kurucinfó érte el. Az előbbi legleplezetlenebb rekordját a 2006-os vérengzések és az azt követő nemzetközi állami koncepciós perek és hazugságok, valamint hamisítások mentén, az utóbbi (a kuruc.info) pedig mindenki ellen, aki nem fehér bőrű, vagy fehér, de nem magyar, vagy magyar, de nem pont olyan ideológia, intolerancia és agresszivitás mentén.

     - A magyarság elmúlt legalább 55 évének, de lehet, a teljes magyar történelemnek legocsmányabb stílusú és nyelvi kifejezőeszközű sajtóorgánuma szintén a jobboldal médiabálványa, a kuruc.info lett.

     - Valamennyi magyar pszichológus közül az állami bűnözés legélenjáróbb és azt legnagyobb elánnal pártoló és támogató, az állami bűnözést és a legagresszívebb elkövetőket a leginkább védelmező és fedező személye Popper Péter, akinek ebbéli tevékenysége a szocialista éráig nyúlik vissza és folytatólagosan a mai napig tart, melyek miatt a leginkább propagált pszichológus valamennyi közül.

     - Minden magyar pszichiáterek legtöbb politikai üldözöttet megnyomorító és bűnszervezetben, valamennyi párt és a teljes média összefogásával meggyilkoló pszichiátere, továbbá a nemzetközi védelem mellett zárt intézetekben folytatott emberkísérletek legjelentősebb alakja Veér András professzor lett, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) főigazgatója és professzora, a bűnszervezeti közélet és média, valamint a pszichiáterszakma - haláláig - legfőképpen elismert és méltatott alakja, akit a Kádár-rendszerre visszanyúló, folytatólagosan elkövetett állami bűntettei, továbbá állami emberkísérletei és gyilkosságai miatt az MSZP és az SZDSZ egyaránt országgyűlési képviselőjének akart választatni. Elektrosokk terápiáiról is megemlékező film már a '80-as években elkészült Szabó István rendezésében, "Mefisztó" címmel.

     - A pártok közül az olajmaffia, a korrupció, az ingatlankereskedelem, az általános- és makro-piramisjátékok, a bűnszervezeti pénzügyi- és gazdasági manőverek, továbbá a felvetett, megszervezett és elkövetésre került politikai gyilkosságok toronymagasan csúcstartója a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) lett.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi bűnözés Bács-Kiskun megyébe, -ből
/Kozenkay Jenő (kémelhárító) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "szovjet" Sztravinszkij kiváló zenei aláfestésével Gergényi, Kubicsek, Kassai rendőrfőkapitányok és társaik morális alkalmatlanságáról és az ügyészséggel, a bírósággal, valamint többek között az MSZP-vel való bűnszervezeti összefonódásáról. Tényfeltárói jogok, kontra bűnözőjogok. Az MSZP megszervezett fegyverrablási ügyéről és egyebekről. (Film, 8 perc+kép)
 

 

2008-06-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Ellenséges állam, terrorizált lakosság - Morvai Krisztinával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk magyarságának Jean D'Arc-ja, a sortüzes, csak falkákban vadászgatni merő bűnözők által gyűlölt Morvai Krisztina Kecskeméten, a Magyarok Házában. (Film, 11 perc)


 

 

2008-06-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A nemzetközi olajmaffia és Szemjon Mogiljevics - Az olajkonstrukció és nemzetközi állami gyilkosságok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)

 

 

2008-05-14. - BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR TV: (Poszt)Fasizmus-Gyurcsányizmus
/Molnár F. Árpád - Tóth Katalin/
Tartalom-asszociáció: A hitlerizmus és a Holocaustok párhuzama a gyurcsányizmussal, Auschwitz stb. képeivel; Jézus Krisztus, Evangélium; Gyurcsány és más életfogytiglanosok, 2006 október 23.; a megint tabu Veér András és bűnbandái politikai elektrosokk terápiái és halálra kínzásai, Popper Péter és Bodor Pál (Diurnus) volt MÚOSZ-elnök szövetségesei, akiknek tetteit egységes D-Notice rejti. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője tevékenységének párhuzama a nácizmussal.... (Film, 10 perc)
 

2007.07.30. - Gergényi Péter és Kubicsek András hatalomgyakorlása Bács-Kiskun Megyében - És : Még több szó az önkormányzati- és médiabűnözésről
Részlet: Gergényi Úr bűnügyi védelmét mind az Orbán Viktor vezette Fidesz, mind az MSZP elképesztő odaadással és szorgalommal végezte. A feljelentések sokszor egyenesen a Miniszterelnöki Hivatalba futottak be...


 

2007.07.15. - Zsanett és a REBISZ, Popper és a szakértelem
Részlet: ...újabb bizonyságát kaptuk annak, hogy a kormány - kerül amibe kerül - a REBISZ-es banditák kimosásán kívül Elter Zsanettra vetette magát.

     

 

 
Előző cikk:
Kirobbanó sikerfilm!
2008-12-13. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Vona Gábor, kurucinfó, Harctér és a többiek, kontra kicsoda Molnár F. Árpád - "Több ezren haltak meg a mocskos fajtád miatt" - alcímmel
/Molnár F. Árpád/
(Film, 58 perc)
Tartalom: Ismét halmozzuk az összes jobb- és baloldali párt és médium által tudatosan elrejtett népellenes állami és titkosszolgálati ismereteket. Filmünkben közvetlenül lőjük homloklebenyen a következőket: Vona Gábor, Für Lajos, kurucinfó, Barikád, Harctér, Nemzeti Hírháló, ÚDK-fórumozók, Stoffán György és más, hol ügynöki, hol egyszerűen és osztatlanul erkölcstelen, jellemtelen, rosszindulatú, korrupt és tömeggyilkos párt-, sajtó- és népi majombűnöző faji tenyészet mocskos nézőit.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-16. -
'Aggyá még péézt!' , azaz Gaskó és a vasutassztrájk, a magyarok és az isteni pénz...
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Egy szó, mint száz: egy fillért nem fizetnék sem a vasutasoknak, sem a multimilliomos MALÉV-dolgozóknak, mert nem oda kell a közpénzeket pocsékolni, ahol már bőven van, hogy kárba és pocsékba, disznókolbászba és vécébe, fűtött lakásból a levegőbe menjen, hanem előbb a hajléktalanok és a munkanélküliek, valamint a gazdaság...

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu