Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek


Csaknem minden nap bővülő tartalommal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
"Ahogyan egy ukrán eminens mondotta, úgy igaz: független szakértés nem létezik. (...) ...nincsen oknyomozó az országban, aki ne szinte vagy tényleges tényként kezelné a Zsanett-ügyet abban, hogy a REBISZ-esek bűnösök."

 

   

Zsanett és a REBISZ, Popper és a szakértelem

2007-07-15
Elöljáróban annyit, hogy jó pár esztendős nyomozói múlttal(-rutinnal) rendelkezem, számos emberölési és robbantásos cselekmény után nyomozódtam. Az Elter Zsanettel kapcsolatban megjelent, enyhén szólva is a pártosságtól és a tudatos újságírói hamisításoktól hemzsegő újságcikkekre reagálnék röviden és tömören:

1. Már akkor feltűnt, hogy az ügy mögött mindenképpen van reális cselekmény, amikor éppen csak megszellőztették a botrányt. A rendőrség és a hivatalok nem tiltakoztak, hanem lapítottak. Úgy mondja ezt a rendőri szakma: "Ha tuti lett volna", hogy a rendőrök ártatlanok, akkor már "padlót fogott volna" a lány az első napon. De nem így történt.

A másik oldala ugyanennek: ha tuti lett volna, hogy a rendőrség és a politikusok nem tudnak csaknem vagy egészében mindent - így a média is -, akkor nem hallgattak volna úgy, mint a sült hal.

Azaz valami történt, és a rendőrség, meg az igazságügy összeült és csendben tárgyalni kezdett arról, most meg mit tegyenek, hogy ne bukjanak rajta a botrányon.

2. A DNS-vizsgálatnak a puszta felvetése is elvetni való volt. Amikor bejelentették, hogy lesz, kimondtam, hogy nem számít az eredmény, mert arról, hogy mi lesz az eredmény, meg fognak állapodni, azaz politikai döntés fog születni róla. Ahogyan egy ukrán eminens mondotta, úgy igaz: független szakértés nem létezik.

3. A poligráfos (hazugság)vizsgálatnál rögtön kimondtam, sosem vetheti alá magát az 5 rendőr egy ilyen vizsgálatnak, mert annyi bűncselekmény van mögöttük - ráadásul Zsanett-ügyben is sárosak -, hogy ha kiderülne is, hogy nemi erőszakot nem követtek el, a többibe könnyen elkezdhetnének szépen belebukni. Az eredményeket ugyan meg lehet hamisítania a hivataloknak, ha van rá politikai szándék, de arra alapozni, hogy úgyis megvédi őket a Párt, roppant veszélyes.

4. A rendőrök 34 napos fogva tartásának puszta ténye is tutira teszi, hogy a rendőrök sárosak. Nem tudni, mit követtek el, de hogy valamit elkövettek a lány ellen, az biztos. Öt profi rendőr ellen sosem állt volna meg egy kis bárpillangó, csak ha az ügyben a rendőrök bizonyosan sárosak.

5. A Zsanettről azt terjesztik, hogy 4 különböző feljelentést már tett nemi erőszak kapcsán. Ha ez igaz lenne, sem volna meglepő, hiszen egy bártáncosnőt ritkán nem erőszakolnak meg időnként. Az, hogy feljelentés kevés van, annak számos oka van (alvilágtól való félelem, kényszer-élet, a szociális háttér, amit rögtön kikezdenek, ha egy ilyen lány feljelentést merészel tenni stb.). Nemi erőszak bejelentése esetén egyébként is ritkán nem az áldozatul esett nő a vádlott, akármi is a hivatalos meghatározás arról, ki a sértett.

6. Szélsőségesekkel nem foglalkozom. De azzal igen, hogy nincsen oknyomozó az országban, aki ne szinte vagy tényleges tényként kezelné a Zsanett-ügyet abban, hogy a REBISZ-esek bűnösök. A tényfeltárók és a belsős anyagokat szivárogtatók szava az elsődleges, akik általában sem jobbra, sem balra nem dolgoznak, hanem azzal foglalkoznak, hogy minden irányba teregetik a korrupciós és maffiacselekményeket, függetlenül attól, melyik párt az elkövető.

7. Egy ilyen lány soha nem merne feljelenteni 5 tagbaszakadt REBISZ-est, akik mindig a hátuk mögött érzik a teljes államhatalom védelmét, kövessenek el szinte bármikor, bármit. Nincsen szinte épeszű ember ebben az országban, aki ne tanulta volna meg 2006 októbere óta, hogy a rendőr olyan hatalom a kormány kezében, amekkorához hasonló utoljára a Kádár-rendszerben volt. Ezen felül: aki rendőröket ismer, fel kell, hogy érje ésszel, hogy egy rendőrbe belekötni, egyet feljelenteni annyi, mint AZ EGÉSZ TESTÜLETET FELJELENTENI! A rendőrök függetlenül a kollégájuk cselekményének súlyától, pártfogó és nyom-, valamint bizonyítékeltüntető módon fognak szerepelni. EZ TÖRVÉNY!

8. Klasszikus mondás (extrém ritka kivétellel): "Rendőrperben nem létezik beismerő vallomás."

9. Egy olyan fiatal nő, aki feljelentésével tudta, hogy most az élete visszafordíthatatlanul drámai fordulatot vesz, és a legkevesebb, hogy pillanatok alatt tönkre tehetik és kikészíthetik, természetes, hogy amint a nőismerőse nem azt tanúsította, amit várt tőle, úgymond megfenyegette (ha megfenyegette). De:

10. BEISMERŐ VALLOMÁS az egész kormányzat, a nyomozó szervek ÉS A MÉDIA (azaz jogászok és újságírók tömegeinek) bűnpártolása és abszolút elfogultsága, hogy egy érthető okokból felindult lány teljességgel amatőr módon (és csak talán megtörtént) fenyegetésének hatására elrendelik a másik tanú hatósági védelmét! Még keresztapák halálos fenyegetése esetén sem rendelnek el ilyesmit, nemhogy egy kis bárlány szavai miatt, aki ráadásul annyi mozgósítható erővel sem rendelkezik, hogy valaki mást elindítva fenyegetett volna! A RENDŐRSÉG A MÉDIÁVAL EGYÜTT SZÁNDÉKOSAN ELFOGULT ÉS BŰNPÁRTOLÓ. EZ TÉNY! (A média ezt nem akarja észre venni? Akkor nem kellene újságírással foglalkozniuk, ha csak ennyire akarnak érteni hozzá!)

Ne hagyja senki, hogy a média az orránál fogva vezesse!

11. A tanúkat MINDIG manipulálja a rendőrség egy konkrét irányba azért, hogy a hatóság igényei szerint tanúskodjanak! Csak az nem tudja ezt, aki még sosem járt kihallgatásokra! A Zsanettről rossz képet festő tanú(k) - lássd fentebb - rendőrségi eredetű bűnpártolói befolyás alatt állnak.

Hozzáteszem: a KGB nyilvánosságra került adatbankjából ismeretes az az eljárás, amit a média csaknem egésze tesz ebben az ügyben. A Mitrohin-aktákban olvasható egy pap elítéltetése, aki ellen 15 hamis tanút vonultatott fel a szovjet bíróság. Amikor az egyik hamis tanút megkérdezte a bíróság, hogy mit tud az esetről, csaknem olyan álszakértő infót adott, mint a Zsanett elleni rendőrségi tanú: idézem a szovjet tanút a Mitrohin-aktákból, akitől megkérdezték, mit tud az esetről:

- Arról kérem semmit. De azt meg kell mondanom, hogy nagyon csúnyán viselkedett.

Na, ez az, amit valamennyi újságíró (mármint akik nem politikai fizetésért dolgoznak; nincs sok ilyen) és az összes joghoz bármit is konyító személy úgy vág a szemétre, mint a trágyába mártott törött cserepet.

Még egyszer elmondom: életveszély esetén sem ad a rendőrség védelmet senkinek. De Zsanett hirtelen lett telefonos "fenyegetésére" a rendőrség azonnal védelmet rendelt el a barátnője mellé! Mert ki ez a lány? Talán maga az Antikrisztus?!

12. A rendőrfeleségek (A REBISZ-es rendőrfeleségek viselkedése kapcsán) külön témakör: órákat lehetne róla beszélni. A rendőrfeleségek nagyon sokat tudnak, odahaza gyakran balhéznak a férjükkel, kifelé pedig rendkívül sokat hazudnak. Egy rendőrnek a felesége mindig bennfentesnek tekintendő(!).

Végezetül: azt nem tudom biztosan, hogy megerőszakolták-e Elter Zsanettet, de az nyilvánvaló volt kezdettől fogva, hogy a rendőrök valami súlyos dolgot követtek el, hogy ez a fiatal lány egész életét feltette erre az ügyre:
RÁADÁSUL RENDŐRÖK ELLEN, ami már eleve kész öngyilkosság.

Kármán Irén újságírónak a merénylet előtt, az ellene folytatott hadjárat miatt felajánlottam a pártfogásomat, ha valami történne vele. Én ugyanis nem politikai lobbihoz, hanem Istenhez tartozom. Néhány nappal a merénylet előtt (június 15-én) a következőket írtam Neki:

"Az oknyomozókat az ál-igazságszolgáltatás szemezgetni szokta, azt emelnek ki, akit éppen kedvük tartja, pedig az utolsók az oknyomozók és minden tényfeltárók, akikhez hozzá lehetne nyúlni, természetesen olyan esetekben sem, amikor tévednek, hiszen ők őrzik a sötétségben ama sovány kis gyertyalángot, ami nélkül teljes butaság és vakság honolna mindenütt. Azaz el a kezekkel a tényfeltáróktól!"

Popper Péter - aki a magyar történelmi szinten és az alapműveltséghez hozzátartozó módon ismert rosszhírű - Veér Andrást követően megpályázta az ügyeletes főpszichológus és pszichiáter címet, a diktatúrákból oly nagyon jól ismert és szokványos mosolygósan, fejfeltartva, nagyképűen szemlecsukva álszakértett Zsanett-ügyben is, oly evidens és szakmaiatlan rosszindulattal áthatva, ahogyan Gyurcsány-szakértés ügyben tette, nagyképűen egy védtelen kislányra, Zsanettra kenve mindent, és teljes egészében, en bloc felmentve a REBISZ-es banditákat. Így legalább - Popper Úr eme álszakértése kapcsán újra - újabb bizonyságát kaptuk annak, hogy a kormány - kerül amibe kerül - a REBISZ-es banditák kimosásán kívül Elter Zsanettra vetette magát.

Azért mi - a Veérhez hasonlóan veszedelmes, önként jelentkező álszakértőkhöz képest ellentétes tendenciát tükrözve - maradjunk pártfüggetlenek, és ne mondjunk többet annál, mint amit feltétlenül tudunk. A vigyorgó szakértéseket pedig hagyjuk meg a KGB-nek és a Veér Andrásoknak, akik mindig politikai megrendelésekre szakértettek szocialista rendszeren innen és túl.

Kalkulációim ritkán nem következnek be. Most megsaccolom Popper Péter Úr szakmai karrierjét, ahogyan idejekorán megtettem Gergényi Péter és mások vonatkozásában is: egyre lejjebb, egyre csak lejjebb fog süllyedni abban a környezetben, amelyben önkéntes választást követően a leginkább otthon érezte magát.

(A fenti cikk egy korábban másutt publikált írásomnak utóbb kissé bővített változata.)

M.F.Á.

Előző cikk:
"...ismét a vesémet és a szememet verték és ez azóta így van." - Szerb börtönből kijuttatott magyar fiú levele !
Lap teteje Következő cikk:
 Hívjatok még bűnözőket! - azaz lőni és vágni, mint a bolond és/valamint a bűnözők és a pártszolgálatos nemi erőszak védelmében
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu