Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

OLAJVONATOK ÉS BŰNÖZŐ ÁLLAMPSZICHOPATÁK
VALAMINT
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY


2007-11-29.
Molnár F. Árpád

Olyan "demokrácia" - valójában ezt a fogalmat már régen törölni kellett volna, hiszen nincs mögötte reális tartalom - nem létezik, ahol nem az állami bűnözést pártolnák. Politikai, illetve iszonyatos méretű nemzetközi bukások olyankor következnek be, amikor azt külföldről szervezik adott ország vagy államok ellen.

Régi jó szokás szerint itt, Magyarországon is úgy jártak el mindig - így az olajügyekben és azok összes vonatkozásában is (vannak ennek csodás tantételei) -, hogy akik belebuktak bármibe, azokat kinevezték, kártérítették, és/vagy a nép elleni további megtorlásként áthelyezték és előléptették.

Emlékezzünk Szeszák Gyulára, Hajdú-Bihar Megye egykori főügyészére, Aki ellen azért indult eljárás annak idején, mert megbuktatott egy külföldről behozott, a Magyar Köztársaság területén minden létező törvény és szabály felrúgásával mozgatott 66 vagonból álló olajszerelvényt, aminek mozgatásában a teljes Magyar Államvasutak vezetése és a hajdú-bihar megyei rendőrfőkapitányság benne volt, s amelyet a média teljes egész összefogásban - nem mindig kitörő örömmel, hanem megesett, hogy kényszerű bosszúsággal - védett. Az ügybe azonnal belebukott bűnpártolóként Györgyi Kálmán legfőbb ügyész, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke - akik a mesebeli demokráciákhoz hű gyakorlattal mindig együtt intézték az állami bűntettek eltussolását és az ártatlanok akasztását -, valamint Pintér Sándor országos rendőrfőkapitány, későbbi belügyminiszter, aki mellesleg többszörös gyilkosként, és többek között a Magyar Köztársaság KGB-s keresztapájaként, továbbá a hazai robbantásos merényletek fő koordintáoraként, akinek uralma miatt Orbán Viktor titokban, Lamperth Mónika pedig sok évvel később is nyíltan reklamált, személyesen nyelte le a Papp Imre és felesége, Ferenczi Flóra megyei rendőri vezetők bűnösségéről szóló bizonyítékokat. Györgyiék és Solték amolyan kifutó fiúként is használták Pintér Sándort ebben az ügyben.

Papp Imrét, a nemzetközi olajvonat "tulajdonosát", aki akkoriban éppen Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya volt (fölötte már csak az országos rendőrfőkapitány, az őt pozícionáló Pintér uralkodott), a bukás miatt egy mondva csinált okkal eltávolították, és fáradalmaiért, hogy megbukott - pedig az ilyesmi messze nem volt divatban -, a Magyar Köztársaság áligazságügyi szervei és a teljes Országgyűlés bűnszervezete több millió Ft-os kártérítésben részesítette a mi közpénzünkből (ezért is eszek én most 200Ft-os kenyér helyett 95Ft-os lisztet vízzel keverve, mikrohullámú sütőbe helyezve, miközben a rendőrbűnözés már megint kamerára való rögzítéséért a maximális, 50 ezer Ft-os pénzbírsággal sulytottak).

Szolgálati közlemény:
Mocskos rendőrpszichopaták, húzzátok le magatokat trónotokon, a WC-n, ahol ültök, gyáva és gerinctelen trógerek! Nem undorodtok saját gyávaságotoktól és nyikhaj gerinctelen talpnyaló mivoltotoktól!

A nemzetközi bűnügyben a teljes Magyar Köztársaság "igazságszolgáltatása" benne maradt.

2000-ben, a nemzetközi olajügyeket vizsgáló Olajbizottság előtt Papp Imrét újból bevédték és rehabilitálták. Az ÖSSZES(!), értsd: az összes magyar országgyűlési párt(!) benne maradt a Fidesztől és Orbán Viktortól az MSZP-ig bezárólag! Mindenki! Olyan látványos volt az Országgyűlés pártjainak a teljes lakosság előtt való bukása, mint valami kocsmai jelenet a StarWars-ból, ahová kizárólag válogatott bűnözők eshetnek be, aki pedig véletlenül nem bűnöző létére mégis arra téved, azokat legalább megverik, lecsukatják, elzáratják vagy megölik.

Csak Papp-ügyben a Magyar Köztársaság országgyűlési politikusai a teljes lakosság előtt vizsgáztak le köztörvényesekként. Aki a magyar média jótékonynak és gondoskodónak a legtávolabbról sem mondható minősége ellenére sem feledékeny, emlékezhet arra, hogy olyan volt az egész Egypárti színjátszás, mint valami burleszkfilm. A legminimálisabb látszatokra sem ügyelt senki! A totális, és hiánytalan létszámú bűnügyi bukás miatt volt az, hogy évekkel később is valami iszonyatos gyűlölet zúdult mindazok ellen, akik ebben az ügyben akár csupán csak megszólaltak. A teljes Magyar Országgyűlés szerencsétlen bűnöző kompániája kezén mentek át az olyan cikkek és anyagok - így az én hírem is -, és valami borzasztó gyűlölet hullámzott kifelé mindenki ellen, aki csak pedzegetni merte az ügyet.

Amikor az ügyben Brüsszel felé feljelentéseket tettem, elküldve a bizonyítékokat, életveszélyesen megfenyegettek. Mondanom sem kell, hogy Brüsszelből azóta sem érkezett hivatalos formában semmiféle válasz egyetlen olajügyben tett feljelentésemre sem, sem azokra, amelyeket Magyarországról, sem azokra, amelyeket külföldről tettem Brüsszel, az Európai Parlament és az Európai Unió legfőbb szervei felé, viszont sok-sok hónap múlva - a most is olvasgató gyáva, állami-bűnöző alkatú, undorító pszichopatákhoz hasonló torzszülöttek (szolgálati közlemény hangzott el) irdatlan kálvária után az összes bizonyítékot elkobozták, ellenem pedig jóval később, sok-sok hónappal utóbb - mert addig nem mertek fingani sem -, amikor már több, mint fél éve visszavonultan éltem, napjaimat imádsággal töltve (onnan rángattak vissza a moslékjukba), eljárást indítottak ellenem államtitoksértésért.

Hogy elmondom azt, miszerint államtitoksértési per indult ellenem, nem államtitoksértés, mivel rajta állt az idézőn, amivel megkeresett a kényszervallató, és minden ügyben konkrét politikai utasítások szerint eljáró, feloszlatandó és megannyi ügyben mindig azonos elkövetői háttérrel bíró, államilag agyonfizetett és börtönbe való álnyomozókkal halmozott Nemzeti Nyomozóiroda.

Fröccs! (Ismét szolgálati közlemény hangzott el, de ezúttal nem Németországból.)

Mellesleg Szeszák Gyulát, Hajdú-Bihar Megye akkori főügyészét ugyanabból az elkövetőket agyonrehabilitáló és az elkövetőket közpénzekből agyonkártérített elkövetői háttérből való Györgyi Kálmán legfőbb ügyész és Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke rúgatta ki, mert Szeszák Gyula nem akart belenyugodni abba, hogy a 66 vagonos maffiaolajvonat megbuktatását eltussolják, a közpénzeket pedig - aminek híján én lisztet vízzel eszek - az állami bűnözők egymásba gabalyodva, fejüknél végleg összenőve tovább rabolják.

A kutya sem akarja azokat többé szétválasztani, hanem Nietzsche szavait hadd idézzem közelítőleg pontosan: Már késő. Ne segítsétek őket, hanem csak lökjetek rajtuk!

Azt sem kell mondanom, hogy természetesen az állami bűnözés eme legfőbb őrei - a maffai hazai csúcspontjai, Györgyi Kálmán legfőbb ügyész és Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke voltak azok is, akik feljelentették Szeszák Gyulát, így pillanatok alatt a feljelentőből lett a vádlott, ahogy ennek szép tradíciói vannak olyan helyeken, ahol csak a tükör előtt feszítenek a trógerek hol öltönyben és nyakkendőben, hol rohamsisakban, mint a sorozatgyilkosok, hol meztelenül, de belül mindig olyan erkölcstelenséggel, nyápic és undorítóan hitvány halotti lelkülettel és végrehajtott lepellel, hogy egy fejbe rúgástól is rögtön szűkölni kezdenek.

Vigyázz a nyakkendődre, tróger pszichopata bűnöző! (Most megint szolgálati közlemény hangzott el.)

Én szerény vagyok, mert 1990 óta csak 600-800 halottról beszélek ilyen ügyekből és a hozzá tartozó alkatrész, tróger, államilag, a mi pénzünkből fenntartott bűnöző állami paraziták és semmire kellő ingyenélő pszichopaták ámokfutásából kifolyólag. Lakatos Pál kevésbé szerénykedik, mert nem olyan óvatos e téren, mint én: Ő legalább 3000-4000 halottról nyíltan beszél.

Ezek tömeggyilkosok.

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
 

Előző cikk:
2007-11-29. -
Az EU rossz üzlet
/Ebergényi Németh Magda jelenti/
1. Kiáltvány: Az EU nekünk rossz üzlet! Lépjünk ki az EU-ból!
2. A Szent Korona Szolgálat megyei képviselőjének, Feledy Istvánnak levele
az országban uralkodó kaotikus és nemzetellenes állapotokról
Lap teteje Következő cikk:
2007-11-30. -
BOMBA!
Legelőször a Hírháttéren jelent meg!
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Börtönvilág Magyarországon: Tanuld meg, mi a borzalom, tanuld meg, mi az állam

/Molnár F. Árpád/
- Tánczos Gábor 2007 november 29-én a börtönből telefonált: Elmegyek a Pokolba, ártatlan vagyok. (...) Elegem van, mindenből elegem van. (...) Elegem van mindenből, elegem van az életből.
Meghallgatás VMP3O
Letöltés VMP3O
A fenti link csodálatosképpen mindössze pár órát működött, aztán eltűnt az egész oldal. Azóta újra telepítettem. Ha a link újra elérhetetlenné válik, a letöltés innen továbbra is elérhető: LETÖLTÉS VMP3O
---------------------------------------------------
És egy másik ügy, Szerbiából (MP3 letöltés!) KLIKK az oldalra
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu