Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügy és sábesz-dekli

2008-10-09.
Takács Péter - Molnár F. Árpád

 


 Ez mi?

Tartalom:
Takács Péter bőséges tapasztalatokkal, hosszú ideje pereskedik az állami szervezetekkel szemben. E filmben az általa szerkesztőségünknek küldött film- és hangfelvételekből láthatunk és hallhatunk rendőri intézkedést és a bírósággal folytatott egyik telefonbeszélgetését, egyéb képi illusztrációkkal és a rendőri brutalitás filmbejátszásaival tarkítva.

Film- és hangfelvétel:
Takács Péter

Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Lomnici-sírmontázs:
Nagy Sándor (Naleksz)

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

 A kép jobb alsó részén, jobbról a második ikonra kattintva teljes képernyőre válthat.

---

A kulcsklipben érintett területekből:

politikai üldözött, zsidók, zsidóság, brutalitás, bírói bűnözés, dokumentum, lépcsőház, kopogtatás, dörömbölés, rendőr, Lomnici Zoltán LB-elnök, Izrael, Moszad, LB, Legfelsőbb Bíróság, főbíró, telefon, hivatal, egyenruha, hazaárulás, elözönlés, exodus, elfoglalás, honfoglalás, háború, betelepülés, kolónia, kolonizáció, kémkedés, ítélet, Btk., kollaboráns, hazaárulás, 2006 október 23., Popper Péter pszichológus, pszichiáter, OPNI, pszichiátria, agresszivitás, agresszió, Németh Sándor, Hit Gyülekezete, felsőbbrendűség, alsóbbrendűség, Gergényi Péter, Budapest rendőrfőkapitánya, koncepciós per, vipera, rendőrbűnözés, Gyurcsány Ferenc, MSZP, Demszky Gábor SZDSZ, hajléktalanverés, könnygázgránát, gránáttámadás, válogatott öttusázó, rendőrség, sortüzek, sortüzesek, Franciaország, francia turista, turizmus, vendégszeretet és nekifutás, Kuncze Gábor, szemkilövő törpepárt, MAZSIHISZ, kalap, vérengzés, rendőridióta, mocskos állatok, csonttörők, sortüzesek, Rodin, Gondolkodó, Pokol Kapuja, igazságügy, miniszterelnök, zsicik, cionisták, nácik, fasiszták, judeonáci.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-30. - A "rendvédelmi"-nek nevezett fegyeres bűnözők (FRDÉSZ), az áldozataikból alakult civil szervezet (KJE), valamint a Hírháttér közleménye arról, kell-e szigorítani a hatályos jogszabályokon
/Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 3 közlemény: Az FRDÉSZ közleményét követően a főként 2006-os lesortüzelt, összevert és életre megnyomorított magyarokból, keresztyénekből, zsidókból és külföldi áldozatokból épült KJE nyílt levele a rendvédelminek nevezett fegyveres bűnözés érdekvédelmi szervezete és annak elnöke, Kónya Péter számára, melyet a Hírháttér nevében Molnár F. Árpád cikke követ.
 

 

BETILTVA! : 2008-09-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A törvényfelettiekről - A bírói bűnözésről Kovács Gyulával
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Gyula 29 éve járja a bíróságokat. A Mecsek Nyugdíjas Egyesület hajdani megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki ma is aktivista, a bírói korrupcióról és konfliktusairól beszél, valamint arról, hogy annak idején géppisztollyal gerincét törte a rendőrség, ami miatt nyugdíjazni is kellett. A filmben láthatnak bejátszásokat a 2006-os rendőri brutalitásokból is. (Film, 9 perc)
 

 

2008-08-26. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A zsidó bírói összefogás az öngyilkosság szélére sodorta
/Vanilia - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Tánczos-ügy védelmében is nevet szerzett közismert emberjogvédő, Vanilia 12 év zsidó bírói összefogást követően a halál szélére sodródva a magyarság nyamvadt állapotáról, a tudatos bírói bűnözésről, politikai gyilkosságokról, a gárdáról és egyebekről. Riport: Molnár F. Árpád.
KLIKK az oldalra! (46 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
 

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.
 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)

 

 

2008-07-02. - Feljelentés előtt álló, törvénysértő bírók listája
/Sebők István (pártelnök)/
Részlet: Nálunk a bírók az elvégzett munkájukért felelősséggel nem tartoznak, ha hibáznak felelősségre vonás nincs. Ugyan a törvény erre lehetőséget ad...
 

 

 

2008-06-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi bűnözés Bács-Kiskun megyébe, -ből
/Kozenkay Jenő (kémelhárító) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "szovjet" Sztravinszkij kiváló zenei aláfestésével Gergényi, Kubicsek, Kassai rendőrfőkapitányok és társaik morális alkalmatlanságáról és az ügyészséggel, a bírósággal, valamint többek között az MSZP-vel való bűnszervezeti összefonódásáról. Tényfeltárói jogok, kontra bűnözőjogok. Az MSZP megszervezett fegyverrablási ügyéről és egyebekről. (Film, 8 perc+kép)

 

 

2008-06-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Gyilkosoknak szolgáltok - Rendőrképző és -taposó film a politikai gyilkosságokról
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér rendőrakadémiája nemcsak bátorságra neveli rendőrlátogatóit, de tükröt tartva pszichoterápiás közgyógyellátást is biztosít számukra. E filmünkben a rendőri állomány példaképe, Gergényi Péter és családja számára is különleges és mélyreható meglepetéseket tartogatnak. (Film, 9 perc)

 

 

2008-06-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Sátánatyám, ments meg! - A Hírháttér MSZP-s és rendőrtoborzó propagandafilmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E zenés filmünk imádságot és Istendicsőítést is ad hős és bátor rendőri állományunk veértől duzzadó, vörös ajkaira. (Film, 5 perc)

 

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-09. -
Találmányok a jövőből - helyett a múltból - Nagy Sándor montázsai
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ...egy biztonságtechnikai berendezés, amely egy napszemüvegre hasonlít. Lényege, hogy mindenki a házőrzője látórendszerét mobilkameraként használhatja...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-10. -
Szándékos infláció - A nemzetközi pénzvilág cselédje - A Nemzeti Bank
/Fort András - Drábik János/
Tartalom: Drábik János közgazdász előadását rögzítette és lejegyezte Fort András, a Szabad Riport Tudósító Iroda szerkesztője, a Terra Incognita munkatársa.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu