Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Gőbl György és Molnár F. Árpád feljelentései az SZDSZ választási csalása ügyében
 

2008-02-18.
Gőbl György - Molnár F. Árpád

Magam is terveztem feljelentést a napokban kirobbant, a média és Kóka János pártelnök által eltussolni akart választási csalás miatt, amely irreverzibilis történelmi károkat okozott a Magyar Köztársaságnak. Mint emlékezetes, az SZDSZ-nek a lakosság körében is sokkal népszerűbb Fodor Gábor helyett a szélsőségesen országromboló és erőszakos Kóka János lett az elnöke. Mielőtt elhatároztam volna magam - időt szakítva - a feljelentésre, Gőbl György, a Lelkiismeret88 soproni vezetője megelőzött, a Hírháttér számára is megküldve feljelentésének másolatát. Feljelentésének nyomatékot adva én is külön feljelentéssel kívánok csatlakozni a hatékonyabb eredményesség elérése érdekében, hiszen ügyészségeink és bíróságaink mindenekelőtt tekintik az erőviszonyokat és a megbízásokat egy-egy határozat meghozatala előtt, melynek során sajnos nem ritkán legutolsó helyre kerül az igazság.

Molnár F. Árpád


 

Feljelentés

 

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

Székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16.
Postacím: 1372 Budapest, Pf. 438.
T.: 354-5500
E-mail: info@mku.hu
Honlap: www.mklu.hu
Tárgy: Feljelentés

 

Tisztelt Legfőbb Ügyészség! Tisztelt Uram/Asszonyom!

 

Én, Molnár F. Árpád, Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.sz. alatti lakos (Anyám neve: Retezár Mária), élve a törvényben biztosított jogommal, a Szabad Demokraták Szövetségének (a továbbiakban "SZDSZ") 2007 március 31-én tartott szavazásakor és azt követően elkövetett, a Btk. 276.§-a alapján magánokirat-hamisítás vétségének, a Btk. 274.§-a alapján közokirat-hamisítás bűntettének alapos gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen bűnvádi

F E L J E L E N T É S T

teszek.

 

INDOKLÁS:

A Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) 2007 március 30-án az ország történelmét meghatározó elnöki szavazást tartott, melynek a közvéleménykutatások és az SZDSZ puszta túléléséhez fűződő józan megfontolás szerint is Fodor Gábor lett volna a győztese, a szavazás eredménye azonban megdöbbentő módon azonos eredményt produkált Fodor Gábor és Kóka János, jelenlegi pártelnök között.

A megismételt szavazás alapján Kóka Jánost hirdették ki győztesnek. A média és a párt valamennyi tagja, ahogyan az igazságszolgáltatás is mélyen hallgatott arról, hogyan történhetett ilyesmi, hiszen aki nyomon követte az eseményeket, annak számára nyilvánvalóan kiderült, hogy a szavazás ilyetén alakulása törvényes módon nem következhetett be.

Mint az a Hír Tv 2008 februári, majd az egész ügyet napokig eltussolni szándékozó többi médium 2008 februári híradásaiból utóbb kiderült, több tanú jelentkezett, akik állították, hogy szavazati joggal nem rendelkeztek, ennek ellenére felkérték őket, hogy nem jelenlévő személyek nevében szavazzanak, és - mint azt tanú fogalmazta meg - a hamisításról Kóka János is tudott.

A szavazás olyan személyek nevében zajlott le, akik a szavazáson nem is voltak jelen, de ezt sem Kóka János, sem Fodor Gábor - velünk ellentétben - nem akarta észre venni.

A választási csalás - mely a fenti paragrafusok alapján vétségnek, továbbá bűntettnek minősül - hátrányos történelmi fordulatot okozott a Magyar Köztársaságnak, és kiváltója lett számos további törvénysértésnek.

Amint azt egy a média hírközlései alapján könnyedén fellelhető tanú elmondta, azért nem tett sem akkoriban, sem most feljelentést, és azért fordultak a Hír Tv-hez, mert az SZDSZ úgyis eltussolta volna a választási csalást.

Túl ezen fel kívánom hívni a Tisztelt Ügyészség figyelmét arra, hogy Kóka János, a választási csalással hatalomra került politikus, a magánokirat-hamisítás vétségének és a közokirat-hamisítás bűntettének első számú haszonélvezője még a napokban is nem titkoltan, hanem a médiában, igen arrogáns és fenyegető hangnemben azon fáradozott, megfélemlítő hatást gyakorolva többek között a médiára is, hogy nem létezőnek nyilvánítsa a választási csalást, holott az SZDSZ ártatlanságában a józan észből adódóan már kvázi a világon senki sem hitt. Nem életszerű, hogy Kóka Jánosnak nem volt gyanús, hogyan nyerhette meg a választásokat, továbbá az sem, hogy a média 2008 februári tanúbeszámolóinak közzétételét követően is szinte ő maradt az egyetlen az országban, aki szakemberként sem fogta volna fel, hogy választási győzelme bűncselekmények sorozatának az eredménye.

 

BIZONYÍTÉKOK:

A Hír Televízió 2008 februári Híradóiban a választásokon tanúk által elmondottak, valamint az elektronikus és nyomtatott médiumok ezt követő megannyi közlése.

 

Kérem, hogy feljelentésemet a törvényes határidőn belül bírálják el, s az eljárás eredményéről a jogszabályban megadott módon engem a fenti címen értesítsenek.

 

Kecskemét, 2008-02-17

                                                                 Molnár F. Árpád

Levelezési címem és egyéb adataim:
Molnár F. Árpád
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
Mobil és vezetékes telefon: 30/919-6386 ; 76/320-450
E-mail cím: azoknezo@citromail.hu
Honlap: http://hirhatter.t35.com

 


Gőbl Györgynek az SZDSZ választási csalása ügyében tett feljelentése
(Teljes méret megtekintéséhez klikk a képre!)

 

Előző cikk:
2008-02-18. -
Mateisz Lénárd gyermekorvos nyílt levele és Gőbl György kommentárja
/Mateisz Lénárd - Gőbl György/
Részlet: És mint annyi sorsfordulónál az életemben, e mostani apokalipszisben is meghallom közelről az Úr szavát, ki szelíden szól: Fiam, a szeretet a te fegyvered!
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-20. -
Kik tiltakoznak Wass Albert szobra ellen?
/Tóth Judit (Kanada)/
Részlet: Egy, a balliberális hatalomhoz és kurzushoz sorolt, a nemzetközi-globalista fináncoligarchia támogatását élvező magyarországi „értelmiségi” csoport, tiltakozó kampányt kezdeményezett...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu