Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Gőbl György levadászott rendőrtrófeáiból (fényképekkel)


 

HÍRHÁTTÉR-közlemény:
A Hírháttér hasonló szolidaritást vállal a rendőrök iránt, amilyen szolidaritást ők tanúsítottak és tanúsítanak az őket eltartó lakosság iránt. Minthogy 2006 október 23-án egyetlen árva rendőr sem akadt, aki megtagadta volna a törvénysértésekre vonatkozó utasításokat (így már a legelején azt, hogy azonosító számok nélkül csődüljenek ki az utcákra), továbbá azóta sem akadt egyetlen árva rendőr sem, aki ne asszisztált volna teljes buzgalommal az ugyancsak kivétel nélkül hamisan tanúzó és hamisan vádaskodó rendőrbűnöző-kollégák mellett, így felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét arra, hogy VADÁSSZÁK LE(!) mindazon rendőri elkövetőket, akiket akármi szabálysértésen tetten érnek, és ne feledje el ugyanakkor senki, hogy ezzel sokkal humánusabban jár el, mint a rendőrbűnözés egységbe forrott lobbija, mely 2006 október 23-án szabálysértésnek a gyanúja, illetve kézen fekvő módon nem létező szabálysértés esetén is azonnal paranoid, hiszteroid és bűnöző alkatú, primitív reakciókra hajlamos pszichopatákhoz méltó módon brutális támadásokat, fejmagasságban leadott sortüzeket és csonttöréseket, majd azóta is szakadatlan egységszándékban hamis vádakat és hamis tanúzásokat követett és követ el, ismétlem: TÖKÉLETES ÉS HIÁNYTALAN LÉTSZÁMBAN ÉS EGYSÉGSZÁNDÉKBAN!

A Hírháttér számára - és ezzel a lakosság védelmére - volt rendőrök visszatérően ajánlottak és nyújtottak (nem pénzbeli, hanem sok minden más) segítséget, amiért ez úton is köszönetet mondunk a Jézus Krisztus Nevében is és minden jóérzésű ember nevében. Azonban aktív rendőrök - mert aki állományban van, az választhat: vagy bűnöző, vagy a rendszer ellensége - soha, semmiféle segítséget nem kínáltak, mert aki rendőr, az egyben mindig bűnöző is. A ti fajotok, rendőrfaj, Júdásfaj. Valamennyiünk ellenségei vagytok, és bizonyítottan mindig és mindig hiánytalan létszámban. Hibátlan, makulátlan sötétség az osztályrészetek.

Készül már a tűzhely ellenetek.

A Molnár, a bűnöző faj ellensége

 


 

2008-03-02.
Gőbl György

Tisztelt BRFK Panasziroda!

2008. 02. 19-én 12 óra körüli időben Budapesten a Markó utca és a Szemere utca kereszteződé - sénél a Szemere utcában két meglátásom szerint szabálytalanul álló rendőrségi autót fényképeztem le.
 
1-2-es kép Az RB 74-36 forgalmi rendszámú Skoda octavia combi teljes terjedelmével a 15-ös busznak felfestett részen, két kerékkel a járdán állt, megkülönböztető jelzést nem használt, a járőrt nem láttam.

  
Teljes méret letöltéséhez kattintson a képekre!

* * *

3-as kép Az RB 74-59 forgalmi rendszámú Opel navano fehér zárt mikrobusz a megállni tilos tábla után állt, megkülönböztető jelzést nem használt, a járőrt nem láttam.

* * *

4-6-os kép 2008. 02. 18-án 20 óra 30 körüli időben Budapesten a Vértanúk terén megállni tilos tábla után állta KFB 834 forgalmi rendszámú rendőrautó, megkülönböztető jelzést nem használt.

 


Teljes méret letöltéséhez kattintson a képekre!

* * *

7-8-as kép 2008. 02. 18-án 20 óra 15 körüli időben Budapesten a Vécsey utcában orral a Szabadság tér felé a megállni tilos tábla után állt a KVZ 497 forgalmi rendszámú rendőrautó, megkülönböztető jelzést nem használt.

 
Teljes méret letöltéséhez kattintson a képekre!

 

Az e-mailem és a képek megérkezését kérem e-mailen visszajelezni.

Sopron 2008. 02. 29.

                                   Tisztelettel: Gőbl György
                                            9400 Sopron, Szellő utca 7. fszt. 1.

 


Kapcsolódó anyagok a Hírháttéren:

2008-03-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Egyszerűen diktatúra" - Interjú Gőbl Györggyel
/Riporter: Molnár F. Árpád/

A tartalomból: Gőbl György a soproni civilek és civil szervezetek tagjainak egyik vagy a legkiemelkedőbb alakja, határainkon innen és túl egyaránt egyre ismertebb emberjogvédő. Vele készített interjút a Hírháttér a 2006 október 23-i és azt követő tapasztalatairól, munkájáról, a rendőrbűnözésről, a politikai pártokról és azok összefonódásairól. KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-03-02. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Egyszerűen diktatúra" - Interjú Gőbl Györggyel
/Riporter: Molnár F. Árpád/

A tartalomból: Gőbl György a soproni civilek és civil szervezetek tagjainak egyik vagy a legkiemelkedőbb alakja, határainkon innen és túl egyaránt egyre ismertebb emberjogvédő. Vele készített interjút a Hírháttér a 2006 október 23-i és azt követő tapasztalatairól, munkájáról, a rendőrbűnözésről, a politikai pártokról és azok összefonódásairól.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-02. -
Elhatárolódás Mészáros Sándortól a sajtóetika nevében
/Mészáros Sándor (a Pannon és Kincsem rádió egykori (fő)szerkesztője)/
Részlet: Kijelentem, hogy nem vagyok azonos azzal a Mészáros Sándorral, aki az enyémmel azonos névvel, szerkesztői titulussal a minap többekkel együtt, sok fórumon publikálva tiltakozott Wass Albert Debrecenben felállítandó szobra ellen. Ugyanakkor kifejezetten támogatásomról biztosítok MINDEN  Wass Albert melletti akciót...

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu