Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Gyurcsány Ferenc blogjában egy zsidó pszichológusnő háborog
 

2008-01-10.
Molnár F. Árpád

Gyurcsány Ferenc blogjában - melyből a nemzetbiztonsággal szemben az elitbiztonság okán, hírem miatt ki vagyok tiltva, hogy nevemmel regisztrálni sem engedtek - egy kisvárosi pszichológusnővel, bizonyos Rékával folytatott Internetes párbeszéde elevenedik meg. A pszichológusnő panaszkodik. A levelet Gyurcsány Ferenc Úr idézi:

"Hétfőn jött hozzám egy házaspár, otthoni nyavalyák, iskolai nyűglődések a nagyfiúval. Már a végén járunk, amikor a férfi megjegyezte, kicsit tartottak ettől a beszélgetéstől, tudvalevőleg minden pszichológus zsidó, ahhoz meg ők nem járatják a gyereket. Mondom, az baj, mert félig cigány vagyok, félig zsidó - gondoltam ettől majd észhez tér. De nem tért, ma írásos panaszt tett, hogy részint nincsen figyelembe véve az ő világnézete, részint emiatt meg van tagadva a gyermek kezelése. Csak azt sajnálom, hogy nem tettem hozzá: ráadásul néger és leszbikus. Mindig utólag jut eszembe a jó válasz."

Réka, a pszichológusnő ezeket mondta, majd feltette a kérdést: "Itten mindenki meghülyült már?" Gyurcsány Ferenc erre így reagált: "Mi tagadás, tényleg van itt még dolog, elég".

 


Valami van Gyurcsány Ferenc fején

Van dolog, elég. Így van. Megpróbálva kíméletesebb lenni, azért nem mulaszthatom el, hogy ne így kezdjem: A pszichológusnő analfabéta, majd én felvilágosítom.

Egy pszichológusnő nem lehetne olyan tehetségtelen - ha létezne kellő igényesség a szakmában, és nem a vécépapír adná, hanem a rátermettség és a megbízhatóság a diplomát -, hogy nem képes tolerálni azoknak a lelki állapotát sem, akik hozzá fordulnak.

Nem bort iszom, vizet prédikálva, mert: Ha hozzám pszichológusként azzal fordulna bárki, hogy mondjam meg, magyar származású vagyok-e, mert ha igen, ő nem akar hozzám járni, akkor azt tolerálnám, mert toleráns vagyok az emberek iránt, de sajnos nem keresztyéni módon is igen-igen intoleráns a fehér galléros bűnözőkkel szemben. Ha viszont a pszichológusnőnek még a hétköznapi állampolgárokkal sem megy, akkor menjen el portásnak, ha pedig lenne tehetsége - ám kiderült, hogy sajnos nincsen -, akkor menjen el emberjogvédőnek, esetleg oknyomozónak, ahogyan én (bár nem olyan jól fizető, mint egy zsíros zsidó állás, az biztos), és mindjárt meg fogja látni, miért vannak sokan, akik nem akarják a gyereküket zsidókhoz vinni. Mással is alig fog találkozni, ha a szervezett bűnözés után nyomoz, mint ukrán-zsidó, orosz-zsidó, német-zsidó stb. kettős állampolgárok, valamint hozzájuk tartozó embereik rendkívül súlyos gazdasági és életellenes bűntetteivel, ahol a legmagasabb beosztásban lévő vezetők, a Szemjon Mogiljevicsekig és a MALÉV vezetőiig (Borisz Abramovicsig) bezárólag zsidóknak vallják magukat, ha pedig bárki a hatóságokhoz fordulna, könnyen a temetőbe kerül az olyan szintén sábesz-deklis, azaz zsidó sapkás bűnözők miatt, amilyen a köztörvényes bűnöző, többször bíróság elé állított moszados Salamon Berkowitz és alkoholista pszichopata haverja, Lomnici Zoltán, a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának elnöke.

Ha kérdőre vonnánk a pszichológusnőt, és azt mondanánk, ugyan diagnosztizálja már Lomnici Zoltánt, A MALÉV új zsidó-orosz tulajdonosát, Borisz Abramovicsot, a nemrégiben el nem ítélhető módon elhunyt Veér Andrást, a Gyurcsány, a Medgyessy, a Kuncze és az Orbán-dinasztiák legfőbb szellemi-erkölcsi mentálhigiénés, elektrosokkos pszichopata vadállat, gerinctelen és gyáva, kapzsi és hataloméhes hazaáruló bűnözőjének tálentumát, vagy Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, vajon mit mondana? Azt, amit mind, aki jól akar keresni, és a legfőbb sortüzes, szemkilövő, hiszteroid és szélsőségesen bűnöző alkatú pszichopata antikrisztushoz, a szaknyelven primitív reakciókra hajlamos Gyurcsány Ferenc miniszterelnökhöz jár panaszkodni:


Elkészült az utad, Morvai Krisztina

 

Azt, hogy nem a szakterülete, de leginkább azt, hogy nahát, miket mond a szélsőséges csőcselék és söpredék. Betegek is, nem normálisak, mert nem sortüzes állami pszichopaták, a pénzre sem fogékonyak, és nem támogatják a bűnszervezeti álelit fehérgalléros, öltönyös és nyakkendős bűnözést. Gyakran ezek mellett vihogóra fognák a figurát hol kínjukban, hol a gonoszság felett érzett örömmámorukban, ahogyan a Veér András baráti körébe és szervezeti egységébe tartozott Popper Péter álszakértő és társa, Bodor Pál, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) volt elnöke, akik pontosan úgy jártak el ilyen esetekben, ahogyan azt a KGB-nél tanultuk. Na nem úgy tanultuk, ahogyan Laborc Sándor (NBH-igazgató) és Lendvai Ildikó, hanem a KGB ellenségeiként, akiknek ez a színvonal, erkölcsi és szellemi minőség, degradálódás és lealjasulás sehogyan sem ment soha, és a Teremtő Úr Isten Őrizzen Meg mindannyiunkat attól, hogy így végezzük. De bezzeg a miniszterelnök úrnak tetszik lenni - folytatnák és folytatják a választott kártevők -, az aztán igen. Nehéz az élet, osszuk meg mi milliomos, sortűzpárti fasiszták problémáinkat az ország bajairól, mi az, ami még hiányzik az életünkből, milyen kocsi és milyen ház, milyen állás, mennyi zsír és lé, mi az, amit még nem szereztünk meg és nem nyeltünk el. Mi, egészségesek a patológiásan megszállott civilekkel szemben.

A - Jézus Krisztus Szavaival - mindig a disznónyáj mocskában fetrengő Klub Rádió átvette a hírt az elnyomott milliomos pszichológusnőről, aki szorong, hogy jól fizető, őt eltartó páciensei közül akadt egy, aki valamilyen tapasztalat folytán szeretné kerülni a zsidókat, és akit emiatt kirúgott a további fizetős szolgáltatások elől, mert fajilag sértve érezte magát. Ellenben lám, az önmagát zsidónak tartó, és e zsidó elitet kerülő civilnek milyen igaza lett, hiszen máris miniszterelnöki portálra került, mint antiszemita, intoleráns, jól fizető szélsőséges, akinek a pénze sem kell a derék, és ezért dúsgazdag és igazságos, sortüzes pszichológusi kisebbség számára, véleményét ugyanakkor természetesen amolyan léderer pálos-lomnicis módszerekkel meg sem ismerhettük, mert ki lett rekesztve a multimilliomos sortüzesek és nagymamák arcát járókelésért vérbe borító fasiszta klubtagok részéről. A Klub Rádió tehát átvette a hírt, idézte a nemzetbiztonságot destabilizáló, az országot tovább züllesztő, a magyar lakosság érdekeit sértő részeket, ahogyan ők át szokták venni a híreket, közük nem lévén a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági érdekeihez és a lakosság védelméhez, akik képtelenek arra, hogy a fent vázolt legegyszerűbb összefüggéseket meghúzzák. Pedig ha a Klub Rádiósok ennyire tehetségtelenek és buták, és még ennyit sem képesek kikövetkeztetni, akkor népnyelven azt mondhatnám: nem értem, hogy lehet, hogy még mindig egy országos szórású rádiónál dolgozhatnak.

Persze ez csak olyan szófordulat: "nem értem, hogy lehet", hiszen tudjuk mind, hogy éppen azért dolgozhatnak ott, mert ők maguk is szervezett bűnözők, és a szervezett bűnözés pártolói. A Jézus Krisztus Igéjével - visszatérő Ellenségük Szavaival élve - az antikrisztusok.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu

Előző cikk:
2008-01-10. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Lomnici, az alkoholista pszichopata nem hagyja abba. Ha egy bírót fejbe vernek, teljes az összefogás, de a megnyomorítottak ellen tovább folynak a vérperek. Alkoholizmus és bűnöző alkatú pszichopátia a gazságszolgáltatás minden ágában. Politikai gyilkosságok, Lamperth Mónika, a Nemzeti Nyomozóiroda és a móri állami mészárlás. Lamperth, Gergényi, az állami elektrosokk: a korruptak, a csonttörők, a sortüzes beteg emberek, a tolvajok, a gyilkosok, a sokkos államállatok. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-13. -
A Röpülő szék,... ? Igazság ? Hm...
/T. Katalin/
Részlet: Döntéseiket, a kreálmányaikat, a fikciós fals ítéletekkel próbálják törvényes szintre emelni (...). Nem csak sötétség dúl az ügyekben, de az emberi tűrőképességet is meghaladó mérték szintjére emelkedett, túlszárnyalva azt.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu