Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Ifi doktor már nem írta alá
 

Rudolf János, a Helikoportál.net Internetes újságírója a keszthelyi kórház korrupciós ügyeinek teregetése miatt pénzbírsággal sulytatott, amit természetesen nem volt hajlandó kifizetni, inkább börtönbe vonult és éhségsztrájkba kezdett. Az ítélettel azzal az ürüggyel sulytotta a pártbíróság, hogy a Rudolf János Internetes oknyomozó és tényfeltáró újságíró által felmutatott bizonyítékoknak csak hozzávetőleg a felét látja bizonyítottnak (azaz rejtve kimondta a pártbíróság, hogy a másik fele is lehet igaz), de állításainak a másik felét nem bizonyította, ezért okvetlen ki kell mondani a kiemelten közhasznú, a korrupciós és a szervezett bűnözés ellen - az áligazságszolgáltatási szervezetek gyakorlatával szemben - ingyen és bérmentve dolgozó, harcoló, a Magyar Köztársaság Alkotmányát és az egyetemes emberi jogokat védő, valamint a hatályos törvényekért ingyen dolgozó és szolgáló Rudolf János újságíróra az ítéletet.

Amit tehát a rendőrségnek, az ügyészségnek, az NBH-nak és a bíróságnak kellett volna elvégezni, azt Rudolf János újságíró egyedül elvégezte, és nem több százmillióért, amennyiért ezek az állami, gazdag bűnelkövetőkből álló áligazságügyi szervezetek működnek a mi pénzünkön, hanem saját költségén és ingyen. Minthogy azonban bűnügyileg nem körülbástyázott emberről van szó, így a teljes "igazságszolgáltatás" az országos médiumokkal együtt a bűnözői brancsok és bűnbandák irányába megborult.

Rudolf János kijött a börtönből, s most kint folytatja harcát az éhségsztrájkkal együtt.

Kívánjunk Neki - a pártos gazságszolgáltatás éjt-nappallá tevő rosszindulatával és szervezett bűnözői gyakorlatával szemben - minden sikert, hiszen Rudolf János tevékenységével nemcsak minden magyart, de minden embert szolgál, akik a Földön élnek, azokkal szemben, akik pusztítják a Földet.

Molnár F. Árpád
 


Ifi doktor már nem írta alá
 

2007-12-02.
Rudolf János cikke

Ma 3-tól fél 9-ig adtam Szeiler Gabiéknak (monitor) egy interjút. Erről most nem akarok írni. Egyrészt azért nem mert várjuk meg mi lesz a cikkben, másrészt meg azért sem mert a monitornak is most dől el a következő évi városi támogatása.

Egy dolog viszont érdekes, és azt gondolom fontos, sőt városunkra roppant jellemző is.
Gabi azt mondja (hogy hangfelvétele van arról) hogy az Ifi doki azt állítja, hogy a börtönbe hozzám beküldött hivatalos egészségügyi bizottságos előterjesztést NEM írta alá.
Nem azt mondja tehát az Ifi doki sem, hogy ilyen nem volt, nem azt mondja, hogy ilyet nem írt, hanem csupán csak azzal védekezik, hogy nem írta alá.
Mondják ezt úgy, mintha ez az adott esetben valamit is számítana.

Nos az elején mindjárt szögezzük le, hogy ez tényleg így van.
Való igaz, hogy a hozzám eljuttatott és Ifi doktor fogalmazásában készült papíron nincsen aláírás.
Sőt az is lehet, hogy mindjárt velem van a baj akkor amikor eszembe sem jutott, hogy hamis lenne egy ilyen hivatalos egészségügyi bizottság elnöki irat. – nade!

Nade hogyan jut el egy orvos oda, hogy ugyan nem szereplője a portálnak és mégis lesz neki egy névtelenje?
Milyen stációkon kell egy embernek ehhez keresztül menni, hogy idáig alázzák?

Mit várunk el a hétköznapi polgároktól ha még a képviselők sem merik vállalni gondolataikat?
De lassan már nem csak itt nem, hanem már eljutunk oda is, hogy papíroson sem???

És mondja még valaki, hogy velem van a baj, amikor azt mondom, hogy azért írnak sokan név nélkül mert félnek…

Történik ugye, hogy előbb – mint mesélik orvosi esküjére hivatkozva – Ifi megfogalmaz egy olyan előterjesztést, amihez bizottsági elnökként joga is van. (magyarul csak annyit tett, amit a lelkiismerete diktált) Majd a testületi ülésen már javaslata napirendre sem kerül – de Ifivel nem csak ezt nyeletik le.
Mert ezt követően még kényszeresen mond a kamerába is egy olyan mondatot, hogy nagyon örül annak, hogy az új kórházvezetés év végére lehet már nem lesz veszteséges.
Minek ez a mondat?
Hisz adott szituációban értelmetlen is volt, de Ifi doki valamiért szükségét érzi, hogy nyilvánosan is hitet tegyen pártja és annak álláspontja mellett.
De még itt sincs vége.
Ott folytatódik aztán a történet, hogy én Ifi doktor nevének említése nélkül megírom, hogy mi történt, és ebbe az írásomba beidézem azt amit tőle kaptunk.
Na és erre eljut a folyamat oda, hogy egy idős orvosnak most meg azzal kell védekeznie, hogy oké hogy írta, de aláírás azért nem volt rajt.

És még mielőtt most valaki mást gondolna:
Én ezzel az írásommal most nem az Ifi dokit akartam elővenni.
Sőt még nem is a kórházügyre akartam célozni.

Ugyanis fontosabb és jellemzőbb, amikor hatalmi / egzisztenciális / pártpolitikai érdekekből így lehet alázni egy öreg orvost.
Miket lehet megtenni Ruzsicsnak Pálinkásnak, hogy így, ilyen látványosan lehessen hunyászkodásra kényszeríteni valakit?

És még egyszer mondom: ez nem annak szégyen akivel elkövetik. Ez nem az Ifi vétke. (ő csak gyenge)
Mert ez a stigma nem a megerőszakolté, hanem az erőszakot tevőké.

Pálinkás Ruzsicskorszak - 2007 vége.
Vége.

 

Előző cikk:
2007-12-01. -
1. Kérdések a Tánczos–ügyhöz;
2. Szózat és vers "A Magyar Anyákhoz" címmel

/Ebergényi Németh Magda/
Részlet: 1. Miért kellett Tánczos Gábort elkülöníteni?
Talán azért, hogy ne beszéljen?
2. Ha anya vagy, csatlakozz, hogy végre láthassuk a gonoszt!
Mert a nő nem félhet! Amit Isten adott, csak Isten veheti el!
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-02. -
Forró nyomon: A Tánczos-felvétel nyilvánosságra kerülését követő gazságszolgáltatási- és médiaszervezkedés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A tv2 nagy sietve ugyancsak odarohant Körmendre, de mondanom sem kell, hogy egyedül a legközelebbi tanút, a felvételen is hallható Tánczos Istvánnét, Tánczos Gábor Édesanyját nem hallgatták meg, mert minek, elvégre Ő tud a legtöbbet, és Ő telefonálta ezt a történelmi szörnyűséget Fiával, a 10 éve ártatlanul raboskodó Tánczos Gáborral. Viszont azt hallani, hogy akitől sokat vártak, és ellensúlyt, a megölt Zsófia Édesapja most sem volt kezes bárány, hanem puskával fogadta őket.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu