Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Forró nyomon: A Tánczos-felvétel nyilvánosságra kerülését követő gazságszolgáltatási- és médiaszervezkedés

2007-12-02.
Molnár F. Árpád

Az állami maffia nagyon ideges. Jókora szervezkedésbe kezdtek: a kiszivárgott hangfelvétel jól felforgatta a bűnözői és bűnpártoló közéleti csoportok kedélyeit. A BorsodOnline is kiugrott Körmendre, Tánczos Gábor lakhelyére, ahol 1998-ban a 11 éves H. Zsófiát meggyilkolták, és ma reggelre összehoztak egy össze-vissza rizsáló és hadováló cikket, papírforma szerint az ász felvételről egy árva kukkot sem szólva, hanem arról, mi lesz a szavaik szerint "tettes"-sel, ha kijön, nem-e meglincselik, meg egyebek. Eddig ilyesmiről nem hallhattunk, ugyanis általános szeretet és pártfogás veszi körül Tánczos Gábort 1998 óta, amióta hazai vonalon Horn Gyula miniszterelnök és Kuncze Gábor belügyminiszter utasítására, ráverve a gyilkosságot, hogy kimoshassák a nemzetközi védelemben tenyésző és tovább pusztító elkövetőket, letartóztatták. A BorsodOnline-nak az volt a legfőbb dolga, vajon meglincselik-e Tánczos Gábort, viszont az a felvétel, ami ha pl. Franciaországban került volna nyilvánosságra, már lángban állnának a nagyvárosok, arról a bértollnoki, kvázi teljesen egy követ fújó médiamaffia egyetlen árva kukkot nem szólt.

Ez aztán a tényfeltáró tájékoztatás! Van ám igény kocsmatöltéig! Környezet és korrekt ruházat szerint. Ha öltöny és nyakkendő, akkor gyilkosok, keresztapák, politikai kocsmatöltelékek, gyáva, jellemtelen, gerinctelen bűnözők és médianyomorultak.

Jó Isten, micsoda gyávaság és jellemtelen erkölcstelenség!

A tv2 nagy sietve ugyancsak odarohant Körmendre, de mondanom sem kell, hogy egyedül a legközelebbi tanút, a felvételen is hallható Tánczos Istvánnét, Tánczos Gábor Édesanyját nem hallgatták meg, mert minek, elvégre Ő tud a legtöbbet, és Ő telefonálta ezt a történelmi szörnyűséget Fiával, a 10 éve ártatlanul raboskodó Tánczos Gáborral. Viszont azt hallani - ez még csak pletyka -, hogy akitől sokat vártak, és ellensúlyt, a megölt Zsófia Édesapja most sem volt kezes bárány, hanem puskával fogadta őket.

Azaz a koncepció befulladt MTM-SBS-vonalon is, azaz a tv2 vonalán is. Várjuk, mi lesz most az új botrány, hogyan próbálnak meg győzelmesen kikerülni ebből az egérfogóból.

Nem is lehetséges másként, csak ilyen kollektív lezülléssel, hiszen az ügyészlobbi keményen ráfaragott. Alighogy beadták a fellebbezést, és médiakampányt indítottak a túlzottan is felültájékozott, de a teljesen hülyét játszó médiával összeforrva azért, hogy a Gábor börtönben maradjon, azonnal a fejükre borította vissza a Legfelsőbb Igazság és Ítélőszék a Gáborról készült hangfelvétellel saját mocskukat, de úgy, hogy nyekkennek belé, és ez csak a kezdet, hiszen nem gyújtotta a vérügyészlobbira sem ebben, sem más ügyben a házat senki, hanem ők gyújtogatnak, kúsznak, szenvednek, kínlódnak, másznak az ártatlanokra, és egyszerűen nem képesek belakni vérrel. Saját házukat öntötték le benzinnel és gyújtották fel, hogy ahol gonosz van, ott még több gonosz legyen, s mert náluk a sötétség az úr, mindenütt sötétség legyen.

Egy hivatalosan, államilag futtatott sajtótermék hogyan merne az ügyészmaffiával ellentétes nézetnek helyet adni? Úgy tesz az egész állami maffia, mintha nem történt volna semmi, a lejárató kampány viszont hirtelen felgyorsult.

Meghallottak egy becsületes embert, aki az ő bűnözésük szörnyűségeit és borzalmait az agyonhallgatni akart borzalmak mezsgyéjén szenvedi, és ettől meglódult a médiadisznónyáj a gazságügyi disznócsordával egyben, és vágtat lefelé, háttal állva a felvételnek és minden bizonyítéknak, nehogy meghallja, nehogy meglássa az igazságot.

A jajt a röffel felváltva óbégatva.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu

 

Előző cikk:
2007-12-02. -
Ifi doktor már nem írta alá
/Rudolf János - Molnár F. Árpád/
Részlet: Mert ezt követően még kényszeresen mond a kamerába is egy olyan mondatot, hogy nagyon örül annak, hogy az új kórházvezetés év végére lehet már nem lesz veszteséges. Minek ez a mondat? Hisz adott szituációban értelmetlen is volt, de Ifi doki valamiért szükségét érzi, hogy nyilvánosan is hitet tegyen pártja és annak álláspontja mellett. De még itt sincs vége.
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-03. -
Négy vers erkölcsről és szabadságról
/Ebergényi Németh Magda/
1. Gerinc nélkül nehéz kiegyenesedni......
2.
Álmaim
3. Most, Itt - Hon
4.
Árnyak
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu