Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
30/919-6386

HÍRHÁTTÉR! A világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Alkotója!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!

   


Könnyű hírek
(Naponta olykor többször is frissülő villámhírekkel)
Telefon: +36/30/919-6386

 


2012-07-26. - Új faji botrányok a Jobbik körül!

A Jobbikos Szegedi Csanád körüli zsidó származási neonáci vita kapcsán: Egy ateista nézetű világban csakhamar azzal szembesülnénk, hogy Vona Gáborról kiderül, hogy a majomtól származik, sőt, a belgrádi állatkertben él egy csimpánz, amelyik családfáját visszavezetve kiderült, hogy Vona Gábornak és Szegedi Csanádnak, valamint Adolf Hitlernek közös ősük van, mely egy majomban egyesül úgy 500 ezer évvel ezelőtt. A szenzációs és forradalmi kutatások során az is egyértelmű egy ateista nézetű világban, hogy a teljes Jobbikos társaság egyetlen egysejtűtől, egy közös prokariótától származik, mely a Pangea kontinens óceánjában kóválygott össze-vissza. Az a tény, hogy a Jobbik képviselői mind a majmoktól és az egysejtűektől származnak, faji alsóbbrendűség okán kizárja, hogy magyaroknak nevezzük őket, és fajtisztaságukat elismerjük, ha csak nem a majmok fajtisztaságaként, mely ugye nem ad sok nemzeti és mélymagyar büszkeségre örömet, viszont hívhatjuk korlátlanul magyar mellett vagy helyett korlátlanul prokariótának vagy korlátlanul majomnak.


2012-04-27. - Elrettentő Origo Zrt.-s operatőri munka a Gyurcsány-tüntetésen (Ahogyan a kezdők sem hibázhatnának soha)

Két elrettentő pillantkép az origo operatőrétől, a 2012.04.25-én a Demokratikus Koalíció (DK) Alkotmánybíróság előtt tartott demonstrációjáról. Azt láthatjuk, ahogyan operatőrnek sosem lenne szabad filmeznie! A kép elosztása egy operatőri faiskola első napjának első leckéjét is megcsúfolja! Az origo operatőre a lényeget - a szónokot, a tüntetőket, a médiát stb. - a kép aljára utasította, míg a képek messze több, mint felét, a második felvételen pedig legalább kétharmadát vagy háromnegyedét illetően(!) a semmilyen háttér teszi ki! Hallatlan vakság vagy tehetségtelenség, de minősíti azt az origót, amelyik a magyar média gyakorlatához hűen a mindenre gátlástalanul bólogató kezdőket és a szintén mértéktelenül szervilis, szolgalelkű, bárkit és bármit eladó tehetségteleneket alkalmazza és fizeti. Természetesen nem két kiragadott pillanatot választottunk ki, hanem a teljes publikált felvétel általános és stabil beállításait mutattuk be.


Elrettentő kép, hogyan nem szabad forgatnia egy operatőrnek. (A felvételt az oirigo fizetett operatőre készítette.) /Teljes mérethez klikk a képre!/

 


Elrettentő kép, hogyan nem szabad forgatnia egy operatőrnek. (A felvételt az oirigo fizetett operatőre készítette.) /Teljes mérethez klikk a képre!/

 


2012-01-24. - Kivágott jelenet a Jobbikról és Molnár F. Árpád komplex körmondatairól

Molnár F. Árpád komplex körmondatait megszokhattuk. Azt is, hogy mondatait próbálja a debilis lakosság érdekében feldarabolni, hogy még a nép is értse, amit mond. Egy olyan mondatát hallhatjuk most, amelynek a feléig sem ért, de rájött: ezt a Jobbikosok képtelenek lesznek megérteni.
Ha az alábbi lejátszón nem működik, klikkelhet ide is: http://www.freevlog.hu/video/34467.html
 
szólj hozzá: Kivágott jelenet a Jobbikról!


 

2012-01-10. - Angela Merkelnek biztos nem tetszett
(Írta: Molnár F. Árpád "ELI")

Az alábbi török zeneszám 165 726 youtube-os megnyitást követően 183 embernek igen, 3-nak nem tetszett. A német kormány által védett fasiszta sorozatgyilkosságokra és robbantásos merényletekre gondolva, ahol a német kancellár és társai 8 török, 1 görög és mások kivégzéséhez adtak meg minden tőlük telhető segítséget (KLIKK!), azt juttatja eszünkbe, hogy a 3 darab, nem tetszését kinyilvánító személy közül az  egyik biztos Angela Merkel német kancellár, a másik Christian Wulff szövetségi elnök, a harmadik pedig Norbert Lammert, a Bundestag elnöke volt.

A popzene területén egyébként a török Sertab Erener énekesnőnek kiváló hangja van, habár kevés olyan számot írnak neki, ahol ezt meg is megmutathatná. Az itt hallható "Bir Damla Gözlerimde" című dalban sem engedik kiteljesedni. Tehetségét éppen csak megcsillantja.

 

 

 

 
Lap teteje
 

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat: 30/919-6386
Mailen lassúak, telefonon gyorsak vagyunk!


A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én

hirhatter.multimedia@gmail.com