Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!

Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000
(Olyan fordítók kerestetnek, akik hajlandóak a köz és az Emberiség érdekében ingyenesen lefordítani anyagokat magyarról angolra, németre, franciára, olaszra stb. külföldi terjesztés céljából. Továbbra is várjuk külföldi állampolgárok jelentkezését, minthogy sokkal értelmesebbnek, stratégiailag pedig sokkalta bölcsebbeknek mutatkoztak, mint 10 millió magyar.)

1. Szövetségek és ellenségek KLIKK!
2. Ha bajban van vagy közlendője, keresse vagy hívja a HÍRHÁTTÉR-t! KLIKK!

   

Mi a Hírháttér és ki Molnár F. Árpád

2009 június 22.:
   1.
Töménytelen mennyiségű, a Molnár F. Árpádról az állambiztonsági szolgálatok (bűnszervezetek) és ügynökeik által terjesztett, valamint ezek által elbutított népi nyomorultjaikkal visszhangzott hazugságot és tévedést önmagában is eloszlat az egyik legújabb cikkünk, melynek címe: "Nehézsúlyú keresztmetszet Molnár F. Árpád nemzetbiztonsági testamentumából". A cikk azóta feljelentés formájában a Legfőbb Ügyészségen (LÜ) is ott hever. További kérdésekkel forduljon a Hírháttérhez: 30/919-6386, vagy 76/320-450. Várjuk a Hírháttérről, a Molnár F. Árpádról vagy a Hírháttér bárki tényfeltárójáról Ön által a közelebbi vagy távolabbi környezetében hallott negatív vagy pozitív kritikákat, uszításokat és manipulatív mozgásokat, hogy ezzel is behatárolhassuk a magyar lakossággal és az Emberiség szabadságával vagy puszta túlélésével szemben ellenséges államhatalmi, nemzetbiztonsági és idegen erők Emberiség-ellenes ügynökeit és ezen tömeggyilkos báboknak a rosszindulatú és embertelen sátánizmusuk elbutult visszhangzóit.

   2. A Hírháttér nagyobb, mint a Hírháttér munkatársai és annak alapító-főszerkesztője.

       A Hírháttér egyetlen civil szervezethez, párthoz, egyházhoz és gyülekezethez, titkosszolgálathoz és államhoz nem köthető, viszont bármikor, bármelyikkel szövetséget köt, amelyik nem zárkózik el az együttműködés bármilyen formájától, vagy szimpátiáját fejezi ki, ezzel már önmagában az Emberiség támogatását deklarálva.

       Az ellenségeskedésre vagy az együttműködéstől való tetten érten állami háttérből (tehát pl. nem halálfélelemből) fakadó elzárkózásra nyílt leleplezésekkel, illetőleg azok dömpingjével válaszolunk!

       Azon a magyarsággal és a Föld népeivel ellenséges állami, katonai és polgári stb. titkosszolgálati vezetők, továbbá ügynökeik és besúgóik, akik a Hírháttérrel vagy annak tevékenységével szemben ellenséges vagy a velünk létesítendő vagy fenntartott kapcsolat ellenében bármiképpen fellépnek, a legratifikáltabb és előre elkészített legdrasztikusabb megtorlásokkal számoljanak! A nem kellően értelmesek elgondolkodhatnak azon, hogyan tudtunk válaszolni olyan háttérhatalmi elkövetők támadásaira is, amelyek bűntetteiket vagy Emberiség elleni bűncselekményeiket a lehető legnagyobb titoktartásban követték el!

* * *

(Az alábbi információk 2008 első felében kerültek publikálásra. Azóta - tekintettel a Hírháttér leleplezéseinek történelmi mélységű és egyedülálló bőségére - az alant olvasottak a jelenlegi szókimondásunkhoz képest csak árnyékai a bekövetkezetteknek és elkövetkezendőknek.)

Szövetségek és ellenségek

 

2008 február 25-én publikáltatott a HÍRHÁTTÉR számlaszáma (11773322-00818357), minthogy - szemben a hazai nácikkal, akiket sokszor e nácik tudta nélkül izraeli állami hátterű zsidó és nem zsidó közéleti és vállalkozói körök pénzelnek - még kamerára sem telik. A korrupciós ügyekben általában telefonálásra sem futja (csupán T-Com hálózaton belüli korlátozott idejű telefonálásra nyílt lehetőség), nemhogy utazásra. Így a HÍRHÁTTÉR az utóbbi időkben nem tudott eljutni kiemelt állami bűntettek utáni nyomozások és kiemelten közhasznú riportkészítések céljából sem Debrecenbe, sem Keszthelyre, sem Győrbe, sem Szombathelyre, sem Körmendre, sem Gyulára, sem Békéscsabára, az állam pedig minden lehetőséget igyekszik kihasználni az iszonyú közpénzeket felemésztő titkos nyomozásoktól a büntető eljárásokig bezárólag a saját zsebből fizetett munkánk ellehetetlenítésére. 2007 október 23-án nem tudtunk eljutni Budapestre, ahogyan olyan pereknél sem tudtunk megjelenni, mint a Budaházy György elleni koncepciós per, mert a zsidók csak keresztyéngyűlölőket és nácikat támogatnak, ugyanis céljuk nem a felvilágosítás és a valódi buktatás, hanem az ország megosztása és a valódi eredményektől mentes belháború szítása, továbbá a rasszizmus és a fasizmus terjesztését és terjedését követően, emiatt és ennek ürügyén bevezetett szigorúbb törvényi (megtorló) szabályozások lehetőségeinek megteremtése. Így csak jóérzésű magánszemélyek és külföldi titkosszolgálatok anyagi támogatására számíthatunk, mert másoknak nem érdeke, hogy a rasszista pufogtatások és a javarészt fordított eredménnyel záruló, semmi konkrét eredményt nem produkáló gyurcsányozás helyett a lényeges és meghatározó ügyekben - így olajügyekben, korrupciós ügyekben, törvénytelen börtönbe zárások és megnyomorítások terén, valamint politikai gyilkosságokat és robbantásos cselekményeket illetően /illetve a legfontosabb dologi tartalom, az elrejtett Valóság feltárása terén/, így az ország meghatározó megreformálásának és átformálásának alapját is megteremtő ügyekben - bármi eredmény szülessen.

A HÍRHÁTTÉR üldözni fogja mindazokat a közéleti személyeket, valamint politikusokat és vállalkozókat (de soha nem a nép közül valókat!), akik a fent felsorolt pozitív és az emberi életek és lelkek védelméhez alapvetően nélkülözhetetlen feltételek megteremtésében és a fenti eredmények elérésében ellenséges magatartást tanúsítanak, vagy ellenséges tevékenységet fejtenek ki. Aki ilyesmiről tudomást szerez, kérjük, értesítse a HÍRHÁTTÉR-t. Személyét természetesen teljes titoktartás fogja övezni.

A HÍRHÁTTÉR és kapcsolatai tevékenységének nem titkoltan legnagyobb hazai ellenségei a 2007-es esztendőben a következők voltak:

A pártok közül
   - a Magyar Szocialista Párt (MSZP).

Az országgyűlési és önkormányzati képviselők közül
   - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (MSZP);
   - Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter, majd a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter (MSZP);
   - Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője.

Az országos médiumok közül
   - a Magyar Televízió és
   - a Duna Televízió.

A médiából közismert személyek közül
   - Pálffy István és mások.

Az országos napilapok közül
   - a Népszabadság.

Idegen ajkú állami körök közül
   - az orosz állami maffia körei, akik közül többen Vlagyimir Putyint személyesen ismerik;
   - zsidó érdekeket kiszolgáló és ilyeneknek megfelelni akaró személyek.

A 2007-es és 2008-as évben a közvélekedés szerint több bátornak és hősnek tartott közismert hazai személy tagadta meg a találkozás lehetőségét is azzal, hogy fél az állami megtorlásoktól. Megesett olyan is, amikor ezzel politikai áldozatok teljes életének tönkre tételére mondtak áment olyanok, akiket a lakosság kiemelkedően bátraknak és hősöknek hisz. Tehát senki ne bízzon meg senkiben csak azért, mert sokat ír róla a média, vagy mert nagy a szája és ott van minden tüntetésen, mert ezek között vannak, akik az NBH-tól nyert jól tájékozottságukat az NBH akaratának való megfeleléssel lealjasítják.

Tevékenységünk érdekében politikai támogatást nyújtó, a nyilvánosság elől azonban eddig elrejtőzni akaró személyek közül a médiából közismert keresztyéneket, egyes nem keresztyén közszereplőket, valamint a KDNP ismert személyei közül kell említeni, akik azonban nem azonosak bármelyik egyházzal illetve nevezett politikai párttal, a KDNP-vel. Aki személyét elrejteni óhajtva fejt ki a HÍRHÁTTÉR irányába bármilyen burkolt lobbizást, természetesen ki nem mondott kívánsága szerint is megfelelve a lehető legteljesebb pártfogásra és diszkrécióra számíthat.

* * *

 

HÍRHÁTTÉR-felhívás

 

Ha Önnek kibeszélni való panasza vagy problémája van politikáról, politikusokról, vállalkozókról, rendőrökről és főrendőrökről vagy egyéb bűnözőkről, írjon az azoknezo@citromail.hu címre vagy hívja bármikor a 30/919-6386-os, vagy a 76/320-450-es telefonszámot.

Fogjunk össze együtt az emberi jogokért, és döntsük le a tabutémákat.

A HÍRHÁTTÉR a szabad szólást, a cenzúráktól és tabuktól való mentességet kívánja képviselni, hogy ne fordulhassanak elő olyan esetek, amikor emberek beszélni akarnak, de a teljes televíziós, Internetes és nyomtatott média - hol saját vélt érdekei miatt, hol félelemből - elhallgatja. Ennek a kollektív gyávaságnak és kapzsiságnak lett a következménye 1990 óta több ezer halott.

A HÍRHÁTTÉR helyt ad olyanoknak, akik verőrendőrök neveit akarják nyilvánosságra hozni, nem tagadja meg, hogy sok éve elrejtett és azóta is agyonhallgatott dokumentumok tartalmát publikálja (mert pl. a virtus.hu pedofil gyermekgyilkospárti portállal szemben nem félünk a zsidó maffiától, sem keresni nem akarunk gyermekek ellen elkövetett kéjgyilkosságokon aljas indokból vagy célból), nem tagadja meg - mint a média Rudolf János esetében tette, amikor 300 lapból 300 lap(!) nem hozta le a hírt -, hogy az Internetes újságíró korrupciós harcát a maffiával és a gazságszolgáltatás elfogult ítéleteivel szemben folytatta, emiatt kezdve éhségsztrájkba, de a HÍRHÁTTÉR készen áll arra, hogy beszámoljon vagy - kívánság szerint - titokban mozduljon az eltussolt ügyek vonatkozásában, és mindig készen áll a konspiratív, valamint diszkrét kapcsolattartásra is.

Panasza vagy gondjai vannak? Ügyét nem vállalja ügyvéd? Nem áll Önnel szóba a média? Beszélni akar? Írjon vagy hívja a Hírháttért! Előzze meg ellenségeit!

A HÍRHÁTTÉR éjjel-nappal hívható telefonszámai a következők:
06-30-919-6386, vagy 06-76-320-450.

HÍRHÁTTÉR: http://hirhatter.t35.com ; azoknezo@citromail.hu

 

Lap teteje

 
   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Titkosszolgálati közlöny
/utolsó: 2009 okt. 8./


Régi videóoldal

Régi apróhirdetések

Selejt Áruk FórumaKapcsolat: 30/919-6386
Mailen lassúak, telefonon gyorsak vagyunk!

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
hirhatter.multimedia@gmail.com