Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!

   

Titkosszolgálati közlöny

2009.10.08.

A magyar állam nemzetközi háttérrel a magyarországi romák korrupciós ügyeinek változatos, ezen belül koncepcionális, tehát törvénytelen megbuktatását határozta el a nemzetközi szervezésű és támogatottságú állami romagyilkosságok eltussolására, melyek során 2008 és 2009 során a titkosszolgálatok irányításával hat cigány származású személy kivégzésére került sor. A jelentés szerint az oroszok és Izrael egyaránt érdekeltnek mutatkoztak a magyarországi romák elleni "igazságszolgáltatási" és köztörvényes, koncepciós fellépésre. A megállapodások további részének tetemes hányada a roma lakosság általános és kiterjedt, a média és a politikai pártok által szervezett lakossági stigmatizálására és a cigányok elleni nemzetközi, globalista hátterű gyilkosságok és interkontinentális, gigászi, Magyarország ellen irányuló korrupciós bűntettek elfedésére terjed ki.


Érkezési idő: 2009.06.02., kb. 18:45 óra:

Ezt most kaptam; nem tudom, micsoda:

Észak-Kóreából jön vagy jönni fog. Valahogy mozog a föld Magyarországon. Valami nagy. Megmozdul, mintha földindulás. A levegőben mindenütt azok az üvegszálak, rövidek. Csillan rajtuk a fény. Azok a szálak, amik ha a bőrbe kerülnek, benne maradnak, és nehéz tőlük megszabadulni. Vannak, akiket nyugdíjaznak is emiatt.

Ahányszor odanézek, Észak-Kóreából vagy amiatt mozdul a föld. Mély morajlás.

Az elnök utódjával függhet össze. Nem én gondolom, hanem kapom.

Háború lesz? Megdől a rendszer?

A nagy forrása mintha ott lenne, de Magyarországon is jelentős. Talán - tapasztalás szerint - a válaszreakciók vagy vélemények miatt. Ami Magyarországról indul, az is jelentős, de az Észak-Kóreára válasz, és sokak véleménye.II.
Más.

Miért van úgy oda a Háttérhatalom - vagy fentebbről - a csepeli földtisztítási ügy kapcsán? Mi ez? Üzlet? Lopás, rablás, valamit rejtegettek ott, vagy nyugati befektetési lehetőségek, elsősorban zsidóknak?


Kelt. 2009.03.20., 15:32 óra:

A Fentről Jelenti(k):

   - Vedd észre, Molnár, hogy azt csinálsz, amit akarsz.

   - De nem veszi észre, hogy most már azt csinálhat, amit akar!


Kelt. 2009.03.06., 20:21 óra:

Az Onnan jelentik:

A Magyar Televízió hangszálas embere ítélete a következő:
Kiáltana, de nem bír. Ordítana, de nem megy. Félelem és rémület, segélykérés néma marad. Billeg a hangszál, szólna a szó, de néma, néma, néma a kiáltás.

Így veszett el 2009 március 7-ével. Társai többen lesznek így.

---

Merénylet várt a romákra. Sugárhajtású repülőgépük jobb hajtóműve megáll. Rosszul jártak a cigányok, vezetőik eladták testüket, lelküket. Babilon fénye elvette őket, és megölni vágyja azokat, akik nekik engednek.

---

Reisinger János nevet kap nevének. Eladta híveit, farkasokra hagyta, akiket reá bízott az Isten. Megvonják tőle a vizet, hogy sivatagba vesszen. A délibábok kivonják belőle az életet.

---

Hatalmas hajónaszád a magyar és a Föld sivatagában. A Harmadik típusú találkozások első bizonyságtételei ezek. Akik látnak valamit a rettentő melegtől, ébredve látják, hogy valami rettenetes történt itt.

Sokakat megölnek az Istentől számos illuminátusok. A vihar nem fogja kímélni azokat, akik... Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet összefogásra buzdítja a csap-da. Féljetek a néptől, mondják az elmeprogramozók, mert félnek a néptől és ez a programjuk. Áldott külső-belső segítség kellene - suttogja és sipogja -, hogy megvédjétek magatok-minket a néptől, mert egyre veszélyes.

Csapdába menjetek - akarja az erő.

---

Adjátok el az MTV igazgatóit. Mind.


Kelt. 2009.02.25., 13:00 óra:

Reggeli ébresztőként, délelőtt 9 óra előtt 2-3 perces kezdettel az alábbi török videoklip dallamai kerültek folyamatos bejátszásra onnan, legfelülről. A videoklipet eredetileg egy a szakmából való, a Hírháttér Isten-Terv és Echelon-projecttel kapcsolatba került személynek szánták, legfelsőbb hatalmi kijelentések szövegezésével tervezve. A két személy összefüggésében ez volt a második, valamilyen formában előre bejelentett repülőgépkatasztrófa.

A hírek szerint 11 órakor a török légitársaság Isztambulból Amszterdamba tartó, Boeing 737-800-as járata leszállás közben lezuhant, és három darabra tört. A roncsok 5-6 kilométerre hevernek a Schiphol repülőtértől.

Az említett - egyébként kultikus - videoklip itt megtekinthető
(Zeynep Casalini: Dokunma Bana):
 

 


Kelt. 2009.02.04.:

Obama! Tudom, letették az asztalodra (helyesebben a füledbe és azon túlra) a most legfeltűnőbb bérgyilkossági ügyemet, hogy kicsoda, kit bízott meg azzal, hogy meggyilkoljanak, és az eddig történtekből egyetlen dokumentumot sem kell külön eljuttatnom, mert sokkal több van nektek, mint amivel én rendelkezem, a megbízót illetően pl. egy életre visszamenőleg és előre. Na, akkor szedd össze magad és intézd el az ügyet, de sérelmet ne halljak meg azok részéről, akik az Isten és az Emberiség védelmében velünk szövetkeztek!
A Molnár; a malomköves
(2009 február 4.)

 


Kelt. 2009.01.30., 1:30 óra (a pontozott rész csak arra választottaknak küldetett):

Megmutatta a Hatalom:

(...) az a majom, aki a trónon ül.

Hamarosan elkövetkezik.

Nem véletlenül ráncolja a homlokát...Atomot dobunk Washingtonra (nem olyat, hanem akkorát). Leromboljuk a World Trade Centert. Válságból lesz katasztrófa.


Az NSA-nek azt üzenik:
Megáll az értelem, megáll az idő.
Nincsen többé nyár mindazokra,
Akik szembeszálltak a széllel.
Kiírták őket, mielőtt
Rájöhettek volna, hogy éltek.2008-12-10. - HÍRHÁTTÉR TV: A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)
 /Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
 
Tartalom: Főleg titkosszolgálati, valamint tájékozottabbakká vált lovaknak a Suttogó a magyarság közeli jövőjéről, ahol nem a megnevezett készítőket illeti a valódi dicsőség.
 (Film, 8 perc)
 
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 


Kelt. 2009.01.29.:


Nos...?
(A Hírháttér)


Gyurcsány Ferenc: Azt kérdezik:
- Nos...?

(A Hírháttér)


Onnan üzenet Gyurcsány Ferencnek, meg aki értelmes vagy öngyilkos. A két éneklő egy. A videokliphez egy reláció is tartozik. Ez lesz:
<
(A Hírháttér-kommuniké)


2008.06.24.:
Titkosszolgálati közlöny (2008.06.24.): 1. Szilvásy! Tegnap olyan rosszul néztél ki. Aggódom a fejedért. Biztos, hogy jól vagy, vagy később lesznek problémáid? 2. Gyurikám! Volna itt egy 2003-as probléma a Gergényi haverod körül. Intézd már el, ha nem akarsz életfogytot kapni! Bocs és pusszantalak! 3. Szilvásy György! Elintézted már a Gyurcsány Ferenc, a Honti Pál és haverjai 10 éves szabadságvesztését?!

Molnár F. Árpád


 

Lap teteje


 
   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.