Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Zsanett és a sortüzesek - A Hírháttér első 18 éven aluliaknak nem ajánlott filmje


 

2008-06-24.
Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád

Elter Zsanett, a sortüzes REBISZ-bűnözők és a Mosoni utcában napokon át sterilizált autó. Górcső alatt a rendőri pszichopátiából fakadó meztelenséghez és brutalitáshoz való vonzalom. Közvetlen üzenetek és globalizációs pszichoterápia Farkasné Benke Aranka rendőralezredes gyógykezelésére. Üzenet Gergényi Péternek egy számára életbevágó ügyről.

 

Hírháttér Televízió (HTV):
http://hirhatter.t35.com

Kamera:
Molnár F. Árpád

Beszél:
Kőrösi Imre

Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Zene:
Mark Mancina

Szerkesztő, texter és rendező:
Molnár F. Árpád

---

Egyéb, a filmben érintett nevek és fogalmak:

USA, 2006 október 23, hatóság, Elter Zsanett, Kecskemét, Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság, REBISZ, meztelenség, szex, Kőrösi Imre, nemi erőszak, rendőrség, rendőrbűnözés, rendőri brutalitás, megerőszakolta, Gergényi Péter, felmentés, MAZSIHISZ, kitüntetés, Demszky Gábor, SZDSZ, MSZP, Mosoni utcai székház, az autót sterilizálták, hamis tanúzás, Gyurcsány Ferenc, Apró Antal, Júdásfaj, DNS-nyomok, genetika, kitakarították, erkölcs, gumibot, fasizmus, lelövés, főbelövés, fejbe lövés, erőszak, agresszió, túlkapás, gyermekverés, gyermekverő, megalázás, alázat, koncentrációs tábor, nemiség, nemi ösztön, szexualitás, közösülés, nőverő, nőverés, pszichopata, pszichopátia, diktatúra, E. Zsanett, történelem, undorító, féreg, férgek, rugdosás, félelem, azonosító számok, Feldmájer Péter, Zoltay Gusztáv, Bánó András, Popper Péter, Friderikusz Sándor, Veér András, OPNI, elektrosokk terápia, altatásos kezelés, Lomnici Zoltán, sábesz-dekli, bűnszervezet, Alkotmány, Magyar Világ, politika, politikus, magánvádas eljárás, társadalomellenes, Emberiségellenes, Farkasné Benke Aranka, rendőralezredes, alosztályvezető, BDSM, szado-mazo, közlekedésrendészet, rendőrverés, amerikai hadsereg, könyörgés, élvezet, veszett kutya, Oroszország, pitbull, sziréna, fegyver, ordas farkas, Sátán, megoldás, gázolás, telefon, Izsáki úti kórház, pszichiáter, bűnöző, Szűcs Attila professzor, temető, Rodin, Gondolkodó, magyar, magyarság.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-02-14. - Nem csoda a brutalitás, ha már a rendőrtiszti főiskolára is bűnözők járnak - Egy konkrét eset, melyről feljelentés született
/Egy feljelentői levél Molnár F. Árpád kommentárjával/
Részlet: Mert miattuk is sortüzelnek a szakképzett rendőrhordák a védtelen tömegekre, és a rendőrképzők nevelik ki a korrupt vizsgálókat és nyomozókat: az Alkotmány, a törvény, a rend és minden ember utolsó ellenségeit.


 

2007-09-14. - Kulisszatitkok és belső ügyek Bene László volt országos rendőrfőkapitányról
Részlet: Ezek után nem csoda, hogy olyan civilek és rendőrtisztek kerültek pszichiátriákra, börtönbe, és/vagy lettek úgynevezett "öngyilkosokká" nyilvánítva, akik a saját feletteseiknek és a politikusoknak a korrupciós és más bűnügyeiről bizonyítékokat szerezve tettek feljelentéseket a belső elhárítás, a Belügyminisztérium és a Miniszterelnöki Hivatal felé!

 

2007-08-30. - A rendőrségen és a BV-ben elkövetett, nem publikus kényszervallatási módszerekről és ezek állami eredetéről és összefonódásairól
Részlet: Azaz valamennyi rendőr és rendőrtiszt, az osztályok legmagasabb rangú tisztjeiig és vezetőiig legalább bűnpártolásért felelősségre vonhatók és feltétlenül börtönbe zárandók a Büntető Törvénykönyvnek csaknem az egész világon hatályos paragrafusai szerint.

 

2007.07.30. - Gergényi Péter és Kubicsek András hatalomgyakorlása Bács-Kiskun Megyében - És : Még több szó az önkormányzati- és médiabűnözésről
Részlet: Gergényi Úr bűnügyi védelmét mind az Orbán Viktor vezette Fidesz, mind az MSZP elképesztő odaadással és szorgalommal végezte. A feljelentések sokszor egyenesen a Miniszterelnöki Hivatalba futottak be...

 

2007.07.15. - Zsanett és a REBISZ, Popper és a szakértelem
Részlet: ...újabb bizonyságát kaptuk annak, hogy a kormány - kerül amibe kerül - a REBISZ-es banditák kimosásán kívül Elter Zsanettra vetette magát.

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-22. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Jönnek a politikai gyilkosságok - Jobbik- és Magyarerő-találkozó
/Kamera: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A politikai gyilkossági kísérletet túlélt Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök, Lipusz Zsolt, a Jobbik nyíregyházi alelnöke, Lukács Mária festőművész, Graholy Zoé és Kucsera Zsuzsa Székesfehérváron, 2008-ban.
. (Film, 11 perc+3kép)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-24. -
Galgagyörki romaháború - Egy állam, ahol csak a bűnözőknek vannak jogaik; egy állam, ahol az igazságszolgáltatás a mi feladatunk
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ez nem valami fasiszta és antifasiszta ügy, hanem bűnügy. Meg kell tanulnia mindenkinek, aki képes rá, hogy disztingváljon. A bűnöző az bűnöző, ha zsidó, ha magyar, ha cigány. A vakság mindkét oldalt sújtja, mert célpontjukban nem a bűnözés, hanem a rasszista elfogultság áll. Nem érdekel, hogy az elkövetők cigányok, hanem egyedül az érdekel, hogy bűnözők, akikkel szemben fel kell lépni!

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu