Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Nem csoda a brutalitás, ha már a rendőrtiszti főiskolára is bűnözők járnak - Egy konkrét eset, melyről feljelentés született

 

2008-02.14.

A Hírháttér publikálja először azt a levelet, amely a rendőri képzés állapotairól is szól, s amelynek írója már két alkalommal küldte el a levélben szereplő rendőrtiszti iskola számára, eredmény nélkül:

"Az iskolának most küldtem el másodszorra, de még érdemi lépés nem történt. Ezért postai úton az ügyészségnek, és Bencze József altábornagy úrnak is újra küldöm."

Az alábbi levélben - melyet publikálás céljából kaptunk - megnevezett személy nőnemű (nevét és adatait egyelőre monogrammal jelöltük).

A levél következik:

 

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét, egy manapság sajnálatos módon elszaporodó eseményre, azon belül is egy egyedi esetre.

Mindenkinek tudomásunk van a 2007. év októberében történt rendőri túlkapásokról. Ez az eset, amit most leírok Önnek nem annyira „brutális” de talán valahol visszavezethető az okokra.

A mai rendőrnek jelentkező fiatalok kiképzése enyhén fogalmazva sem kielégítő és ezen felül a családi és kulturális háttér bizonyos esetekben nemhogy a rendőri magatartáshoz, de a civilizált és törvénytisztelő civil élethez sem elegendő. Ezekre a dolgokra sajnos a későbbi munkáltató sem szán elég figyelmet.

Az iskolák képtelenek a felvételi vizsgálatok során, valamint az éves pszichológiai szűrésen kiszűrni a deviáns magatartásformákat.

Most pedig engedelmével rátérnék arra a konkrét esetre, ami miatt a levelem írásába kezdtem.

Bizonyos M.Z. ( (...), an.: (...) ) a Rendőrtiszti Főiskola II. éves nappali tagozatos, bűnügyi szakos hallgatója.

Tudomásom szerint a rendőri képzéssel foglalkozó szervek a hszt. alapján csak olyan állampolgárokat vehetnek fel képzéseikbe, akiknek magatartása és életvitele a rendőri méltóságot és becsületet nem sérti.

M.Z. esetében mind a közeli hozzátartozók, mind a vele egy háztartásban élők életvitele a szolgálat törvényes és befolyástól mentes ellátását is veszélyeztetné.

Sem a családi, sem a magánéletében nem él rendezett életet, mely nem felel meg egy rendőrtiszti főiskola hallgatójával szemben támasztott alapvető követelményeknek. A családi háttere sem kedvez ebben a szakmában való helytállásának, mivel édesanyja és édesapja is alkoholista életmódot folytat. Édesanyjának már több öngyilkossági kísérlete volt, valamint édesapja jogerősen volt már börtönbüntetésre ítélve.

Nővére férje bűnözői körökkel tart fenn kapcsolatot, melyről M.Z.-nek is tudomása van, mégsem zárkózik el a társaságtól, velük rendszeresen tartja a kapcsolatot.

Talán az előbb felsorol családi háttér vezethetett odáig, hogy M.Z.-nek már két abortusza volt, az első még fiatalkorúan. Gyakran vannak szuicid gondolatai, melyeket a felvételi vizsgája alkalmával elhallgatott.

M.Z. már nem tud, vagy nem is akar kilépni ebből a környezetből, hiszen baráti társasága sem a rendőri mivolthoz méltó. Legutolsó barátja - akivel nemrég ért véget párkapcsolata - rendszeres drogfogyasztó és közvetlen baráti társaságában van az a személy is, akitől az ex és olykor a hallgató is a kábítószert vásárolja.

Szórakozásai alkalmával gyakran és mértéktelenül fogyaszt alkoholt is és ennek következményeképp erkölcstelenül viselkedik, kapcsolatot létesít magával azonos neműekkel is.

Talán most már Ön is látja, hogy állampolgári kötelességemnek tettem eleget eme levél megírásával. Kötelességemnek tartom az ilyen és ehhez hasonló esetekre a média figyelmét felhívni, hisz hová halad a világ, ha ilyen személyek kerülhetnek a rendőrség kötelékébe. Hol marad így a rendőrségbe vetett bizalom?!
 


Hírháttér-kommentár:

Gyakorlat - és személyes tapasztalataimból voltam kénytelen megtanulni -, hogy az állam - legyen szó bármilyen rendőri összefonódásról, kábítószerfogyasztásról és osztásról, nemhogy súlyosabb bűntettekről - szinte bizonyos, hogy az elkövetők oldalán szövetkezik. Ilyenkor a politikai hatalmi ágak egy emberként szoktak összefogni a bejelentők eliminálására vagy elpusztítására, pedig sokszor elegendő lenne a rendezéshez a leghalványabb jóindulat. De ahol a megszállott bűnözés az úr, ami az állami és a csak nevükben rendfenntartó szerveket minden ízükben áthatja, ott nem léteznek békés megoldások. Ott minden egyes bűnöző rendőr eltávolításáért - hogy mind kevesebben maradjanak, akiknek rosszindulatukból sortüzelnek a védtelen és fegyvertelen civil lakosokra - meg kell küzdeni.

Nincs irgalom és nincs kegyelem a bűnöző államhatalom és lezüllött, rosszindulatú, az ártatlanokat bármikor és bármilyen módszerekkel vérbe fojtó, csonttörő, hazudozó és hamisan vádaskodó, maffiokrata rendőrbűnözői és rendőrbűnözőképzői számára, akik korrupt nyomozókat nevelnek, a lakossággal szemben viszont - szinte mindannyian - kíméletlenek és igénytelenek, törvénytelenek, és értük fellépni soha nem hajlandók, viszont a nép ellen bármikor összecsődülnek.

MERT MIATTUK IS SORTÜZELNEK A SZAKKÉPZETT RENDŐRHORDÁK A VÉDTELEN TÖMEGEKRE, ÉS A RENDŐRKÉPZŐK NEVELIK KI A KORRUPT VIZSGÁLÓKAT ÉS NYOMOZÓKAT: AZ ALKOTMÁNY, A TÖRVÉNY, A REND ÉS MINDEN EMBER UTOLSÓ ELLENSÉGEIT.

Ahogy az sem ritka, hogy akiket képeznek, már az első pillanattól kezdve korrupt bűnpártolók, rendőrbűnöző- és rendőrbrutalitáspártiak.
 


Nevelnek a képzők, lőnek-vágnak, mint az állatok a Sátán rendőrhordái, és mindent eltussolnak a Sátán vizsgálói. Bencze és Tóth pedig se lát, se hall, amikor a videófelvételeket tanulmányozza. Az egyarcú diktatúra, a veérengző babiloni despotizmus. Egy kép a Hírháttér beteg embereket tetteikkel szembesítő pszichoterápiás sorozatából. (A kép segítő illusztráció.)

Nem a lakossággal szemben, hanem a rendőri bűnözéssel szemben kell zéró toleranciát alkalmaznunk!

A ti fajotok - rendőrbűnözők - járdán álldogálásért is egész teljes életre szóló megnyomorításokat, megvakításokat, közvetlen életveszélyes tüdőlövéseket követ el! Volt jogász, akibe a 25-30 méteren belül nem is használható fegyverekből 70 cm-ről sortüzeltetek! Fekvő és megbilincselt embereket rugdostatok, mert arra jártak, s mert bűnöző oktatóitok és csőcselék tanáraitok erre nevelték fajtátokat, hogy minden a parancs és semmi az erkölcs! Hogy minden a kápó és semmi az ember! Idős asszonyok arcába és hátába lőttetek könnygázgránátokat! KIVÉTEL NÉLKÜL VALAMENNYIŐTÖK FEJMAGASSÁGBAN TÜZELT, MERT NEM VOLT KÖZÖTTETEK EGY SEM, AKIT EMBERNEK TANÍTOTTAK VOLNA!

Ezekre képeztek titeket bűnöző, homlokon pecsételt sortüzes oktatóitok.

Valamennyiőtöket, akik csak szabálysértést mernek elkövetni, le kell vadászni! Ezt üzenem a tifajtátoknak, korrupt, pszichopata, kegyetlen és veérengző csőcselék!

Pusztuljatok a rendőrségünkről!

A fenti levélben - melyet publikálás céljából kaptunk - megnevezett személy nőnemű (nevét és adatait egyelőre monogrammal jelöltük). Nőnemű, mint az, aki 2006 október 26-án nem volt kíváncsi a mellettem szóló, viszont ellenük kontesztáló bizonyítékokra, sem arra, hogy elmondtam, illetve feltüntettem: oknyomozóként, éppen a várható rendőrbűnözés miatt mentem az Erzsébet-hídhoz, jövedelmem pedig egyáltalán semmi nincsen: a bizonyítékok tömegei ellenére - az alanti elő-rendőrbűnözőre is ilyen sors vár, ha ki nem rúgják - tökéletesnek kiáltotta ki a rendőri elkövetőket, engem pedig a lehető legmaximálisabb tételű büntetéssel sújtott. Most választhatnék, ha nem mást tennék: pénzbírság, kényszermunka, vagy a fajotoknak kijáró börtön.

Le kell vadászni az elkövetőiteket. Le kell titeket vadászni, mint a veérengző és veszett kutyákat, nagymamákat szétlövő, bűnöző csürhe, akik valamennyien rejtegetitek a legundorítóbb bűnözőiteket, mert ti mind bűnözők vagytok és mindig azok is voltatok(!), mint a Bibliában olvasható balsorsúak, a kiirtásra ítélt benjaminiták.

Adjátok ki a 2006 októberi sortüzeseket! Egytől egyig, sötét, sátáni júdásfaj!

Molnár F. Árpád
 
Előző cikk:
2008-02-13. -
A Babiloni Szajha ördögsiralmai: Meghalt Tom Lantos, sírnak az ördögök
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...Tom Lantos a magyarság ügyének csak mesebeli lelkes pártfogója, aki valójában a fél életét a magyar falvak lerombolásában és a politikai gyilkosságokban ugyancsak élenjáró Ceausescu barátjaként, gaztettei hűséges fedezőjeként és védelmezőjeként töltötte el, és odaadó módon vett részt a román lakosság elleni állami brutalitások és államhatalmi erőszak-akciók védelmében és pártfogásában...
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-14. -
Zuschlag for ever - avagy a legdrágább disznajaink
/Nagy Sándor cikke, saját fotomontázsaival/
Részlet: Megúszta az áramütést, és a kés hegye sem érte el a szívét. Az eredmény szörnyű visítás mellett az lett, hogy az elszabadult és megvadult állat összefröcskölt mindent és mindenkit a vérével.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu