Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Zuschlag for ever - avagy a legdrágább disznajaink


2008-02-14.
Nagy Sándor cikke (saját montázsaival)

Szegény Zuschlag! Ennek a cikknek is a címszereplője. Hiába, a kismalacok kapzsiságukkal gyakran kiborítják a vályút. A főszerep azonban itt most nem Zuschlagé,, hanem olyan különleges állatoké, akiket mi emberek csak azért nem láthatunk valójukban, mert a disznóól világítása róluk „európai politikusok” képét mutatja.

Mivel a disznó politikusoktól nem várható el saját kutricájuk átvilágítása, megvilágítása, ezért ez a média feladata lenne, azonban egy sajátos technikával még a rusnyábbnál rusnyább sertéseket is ránk erőltetik képviselőinkké akár évtizedeken keresztül.

A közelmúltban a kuruc.info-n olvastam egy cikket, amiben egy felháborodott kecskeméti nyugdíjas számolt be nem mindennapi januári élményéről (http://kuruc.info/r/20/20752/).

Takács Albert állítólag sutyorgott a Bács-Kiskun Megyei Bíróság elnökével, hogy az olyan bíróról gondoskodjon a Zuschlag-ügyben, aki úgy vezeti a tárgyalást, hogy Gyurcsány és köre véletlenül se kerüljön a büntethetők közé.

Ha valaki mérnök létére nagy baromságot csinál, akkor arra azt szokták mondani gúnyosan a kollégái, hogy a papír mindent elbír. Hát még a honlap! Főleg, ha az olyan szélsőséges, hogy még cenzúrázni sem lehet. Jelen esetben azonban a kollégák (értsd a többi sajtóféleség) kussolnak.

Bejelentették, hogy Draskovics Tibor jelenlegi tárca nélküli miniszter váltja Takács Albertet az igazságügyi és rendészeti miniszteri poszton február 18-án. Takács Albert nem kap újabb kormányzati szerepet. Draskovics Tibor tárca nélküli miniszteri posztja megszűnik. (Eddig se volt rá szükség, minek ezután!?). Semmi több, az igazi ok nincs megmagyarázva.

A Magyar Demokrata Fórum sajnálja Takács Albert távozását, szerintük az exminiszter szakértelmére szüksége lenne Magyarországnak. Ezt nem más, mint egy másik exigazságügyi miniszter, Dávid Ibolya hangsúlyozta, a párt ferdenyakú elnöke. "Takács Albert menesztésével egy olyan európai politikus távozik a kabinetből, akit a Magyar Demokrata Fórum is elfogadna saját kormánya igazságügyi minisztereként.” Naná, az MDF is csürhe banda…

Amikor a kormányzati szerkezetváltásról hallottam a rádióból, rögtön világos lett előttem, hogy a kuruc.info-s cikk igaz volt. Takácsnak el kell húznia, ki ne röfögje az igazat.

Mert ha a kurucos cikk valótlan lett volna, akkor egyből ricsajt lehetett volna csapni arról, hogy ilyen szennyszigetre ne tévedjenek a neten szörfözők. Takács esetében az lett volna a minimum, hogy elhatárolódik a cikktől és nyilvánosan kijelenti, hogy ő nem falazott Fletónak.

De ki is ez a Gyurcsány? Exsportminiszter, az ő posztja is köddé vált távozásával. Hihetetlen módon kirúgta a kirúgóját. Tudni illik, először Medgyessy Péter miniszterelnök (társadalmi nambőrvan) tette lapátra, másnap azonban visszaröffent Fletó és a D209-essel megbillyogzott öreg kandisznó kénytelen volt elsomfordálni.

A kuruc.info most újrajelentetéssel, azaz repetával búcsúzik Takács Alberttől, aki egy kecskeméti nyugdíjas klubban „rendezte” a Zuschlag-ügyet.

A disznók szeretik a repetát, mindent lenyelnek.

Kedves disznógazda társaim!

Volt szerencsém a gyöngyösi húsüzemben tanulmányi látogatást tenni. Az állatok egykedvűen mentek bele egy fémvályúba, hogy ott elektromos áramütés után szíven szúrják őket. Történt is egy baleset. Ahogy a fehér köpenybe beöltözött egyetemisták álltak a fémvályú mellett, az egyik disznónak duplán volt malaca. Megúszta az áramütést, és a kés hegye sem érte el a szívét. Az eredmény szörnyű visítás mellett az lett, hogy az elszabadult és megvadult állat összefröcskölt mindent és mindenkit a vérével.

A gyengébb idegzetű tanulók - miközben arcukon érezték az állat vérének melegét - túlvisították a szerencsétlen jószágot.

A cikkben megnevezett disznajaink esetében ez a veszély nem áll fenn. Egyszerűen nem akarnak áldozatok lenni, sőt! Hamarabb megesznek minket, mint mi őket, ha nem figyelünk. Legyünk hát éberek és gondolkodjunk is néha.

Nagy Sándor

 
Előző cikk:
2008-02-14. -
Nem csoda a brutalitás, ha már a rendőrtiszti főiskolára is bűnözők járnak - Egy konkrét eset, melyről feljelentés született
/Egy feljelentői levél Molnár F. Árpád kommentárjával/
Részlet: Mert miattuk is sortüzelnek a szakképzett rendőrhordák a védtelen tömegekre, és a rendőrképzők nevelik ki a korrupt vizsgálókat és nyomozókat: az Alkotmány, a törvény, a rend és minden ember utolsó ellenségeit.
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-16. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
"Éljen a magyar nép a hatalmával!" - Riport Sebők Istvánnal, a Magyar Néppárt elnökével
/Sebők Jánost Molnár F. Árpád kérdezte/
Tartalom: Sebők János, a Magyar Néppárt elnöke az ügyvédi-, ügyészi-, bírói- és politikusi korrupcióról, a néphatalomról, az "igazságszolgáltatás" és a maffia elleni harcukról, pereikről és pártjukról.
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu