Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Jönnek a politikai gyilkosságok - Jobbik- és Magyarerő-találkozó
 

 

2008-06-22.
Kamera és szerkesztés: Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió (HTV):
http://hirhatter.t35.com

Gyöngyösi Zsuzsanna, aki túlélte az ellene szervezett politikai gyilkossági kísérletet, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnöke, a Magyarerő.hu főadminisztrátora, továbbá Lipusz Zsolt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt nyíregyházi alelnöke, Lukács Mária festőművész, Graholy Zoé és Kucsera Zsuzsa Székesfehérváron, 2008-ban. A felvételt készítette és a filmet szerkesztette: Molnár F. Árpád.

 

---

Egyéb, a filmben érintett nevek és fogalmak:

Zuschlag János, MSZP, Gyurcsány Ferenc, Kecskemét, SZDSZ, Btk., bűnszervezet, szervezett bűnözés, állami gyilkosság, MDF, NBH, Lezsák Sándor, szabadságvesztés, korrupció, bűnbak, börtön, Csengery Dénes, Csengeri, megfélemlítés, életveszélyes fenyegetés, emberölés, robbantásos merénylet, tanári kar, képviselők fizetése, Országgyűlés, értelmiség, Németország, Ausztria, középiskolai tanárok, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Hírháttér Rádió, Dávid Ibolya, titkosszolgálat, titkos szolgálat, márka, munkanélküli segély, szociális segély, nyugdíjas, rezsi, legitim képviselő, országgyűlési bizottság, bt., kft., igazgató tanács, felügyelő bizottság, költségtérítés, utazási kedvezmény, lakhatási támogatás, költségtérítés, Nagy László, szemkilövő törpepárt, 2006 október 23., lisszaboni szerződés megszavazása, Európai Unió új Alkotmánya, Magyarország gyarmatosítása, EU, Magyar Gárda, MG, magyarság, szélsőség, radikálisok, szélsőjobb, fasiszta, fasizmus, szovjetellenes, rasszista, kirekesztő, Szovjetunió, makói földgáz, Amerika, Kanada, profit, közgazdász, magyar államkassza, infrastruktúra, Oroszország, oroszok, államtitok.


Lukács Mária festőművész és Graholy Zoé (Hírháttér-felvétel)


Kucsera Zsuzsa és Lipusz Zsolt Jobbik-alelnök (Hírháttér-felvétel)


Lipusz Zsolt Jobbik-alelnök és Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök (Hírháttér-felvétel)

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A nemzetközi olajmaffia és Szemjon Mogiljevics - Az olajkonstrukció és nemzetközi állami gyilkosságok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)

 


 

2008-06-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy maffia létezik - A politikai gyilkosságokról
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Szabálysértésért szabadságvesztés, milliárdos bűntettekért felfüggesztett. A teve utcai rendőrpalota elleni "merényletről". Seress Zoltán, Fenyő János és állami gyilkosságok. Mór, Izrael, titkosszolgálatok és politikai gyilkosságok. Egy maffia van. Rendőrgyilkosságok... (Film, 11 perc)

 

 

2008-06-03. - Totális bűnszövetkezeti állami összefonódások Romániában - 9 hónap letöltendő a feljelentőnek
/Keztyüs Sándor (Románia)/
Részlet: ...a szekuritáté ügynöke volt, s talán ma is az, fizikailag bántalmazza... (...) Vádolom az ügyészeket, akik... (...) Vádolom a Bihar megyei igazságszolgáltatás intézményeit... (...) Jogosan beszélhetünk tehát – nem csupán az én esetemben – a törvények kijátszására létrehozott bűnszövetkezetről.
 

 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Sok ezer politikai gyilkosság és szabadkőműves titkosszolgálati hálózatok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "rendszerváltáskor" meggyilkolt 4000 emberen innen és túl. E filmünk sem csak kordokumentum és művészet, mert: Történelem. És közben végig szól a zene. (Film, 8 perc)


 

2008-04-25. - HÍRHÁTTÉR TV: A betiltott Jobbik - A Hírháttér TV-ben beszélgetőpartner Varga Zsolt Jobbik-elnök
/Varga Zsolt (Jobbik-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az MSZP és a Fidesz által betiltott Jobbik; Betiltó kapzsi és veérengző gyilkosok; A Hírháttér felhívásai rendőrök, volt rendőrök és informátorok felé; Családi bűnözés a politikában; Rendőrbűnözés; Magyar Gárda; Fidesz és lopakodó diktatúra; Volt rendőrök a politikai gyilkosságokról; Összefogás az Egypártrendszer ellen. (Film, 21 perc+kép)
 

2008-04-11. - HÍRHÁTTÉR TV: A Jobbik és a Hírháttér a Kecskeméti TV és a Petőfi Népe napilap hozzáállásáról
/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Kecskeméti Televízió és a Petőfi Népe semmitmondó eseményekről tudósít, de Gergényi bács-kiskun megyei rendőrfőkapitánysága óta szóba sem áll olyanokkal, akik a helyi vagy országos politikusok és más személyek korrupciós ügyeiről vagy bűntetteiről akár áldozatokként, akár nyomozókként beszámolnának vagy segítséget kérnének. (Videó+kép)

 

2008-04-07. - HÍRHÁTTÉR TV: A Magyar Gárda elnöke Simon Peresz szavairól, Palesztináról és a titkon szervezett "rendszerváltásról" - Két rövidfilm Vona Gábor Kecskeméten tartott beszédéből
/Készítette: Molnár F. Árpád/
(Videók+kép)

 

 

2008-04-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Cigánykérdés, szociális segély és közmunka
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Rasszizmus. A titkosszolgálatok méreteiről. Szociális segély csak közmunka esetén. Az MNB-elnök-félék havi 400 milliója egyenlő 1600 ember szociális segélyével. Önpusztító jobboldal. Szociális közösség vagy fasiszta közösség. (Film, 19 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-24. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Zsanett és a sortüzesek - A Hírháttér első 18 éven aluliaknak nem ajánlott filmje
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Elter Zsanett, a sortüzes REBISZ-bűnözők és a Mosoni utcában napokon át sterilizált autó. Górcső alatt a rendőri pszichopátiából fakadó meztelenséghez és brutalitáshoz való vonzalom. Közvetlen üzenetek és globalizációs pszichoterápia Farkasné Benke Aranka rendőralezredes gyógykezelésére. Üzenet Gergényi Péternek egy számára életbevágó ügyről. (Film, 9 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu