Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Korunk hősei és valamennyiünk ellenségei, az állam szolgálói
 

2008-01-24.
Molnár F. Árpád
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O
 


Benazir Bhutto hajszálai: Pakisztán "első" asszonya az Egyesült Államoktól és George W. Bushtól várta a megváltást, és ezért halállal lakolt.

TARTALOM:

   - Alekszandr Litvinyenko meggyilkolására az amerikai kormány (George W. Bush) és Tony Blair nélkül soha sem kerülhetett volna sor.

   - Vlagyimir Putyin, a sorozatgyilkos ámokfutó pszichopata bűnöző politikai gyilkosságairól és a lakosság elleni tömegmészárlásairól.

   - Benazir Bhutto, Pakisztán Morvai Krisztinája vesztére támaszkodott az USÁ-ra, George W. Bush-ra és a CIA-ra.

   - Az Egyesült Államok és kormánya háborús bűneiről és tömeggyilkos emberkísérleteiről, valamint az USA és a világ rabszolgatartó egységrendszeréről.

   - Korunk hősei és ellenségeik, az antikrisztusok.

   - A rendszerváltást ígérő lobbik valamennyien álrendszerváltó erők.

   - A Föld bolygón nincsenek és soha nem is léteztek demokratikus államok.

 

A műsorban érintettek:
Afrika, Alekszandr Litvinyenko, Al-Kaida, Anglia, Anna Politkovszkaja, antikrisztus, Ágh Attila politológus, Belgium, Biblia, Brüsszel, CIA, Csecsenföld, David Kelly, Egyiptom, EU, Európai Unió, Ésaiás próféta, Franciaország 1789, FSZB, Für Lajos honvédelmi miniszter, George W. Bush, Gyurcsány Ferenc, Irak, Isten, Itália,  Izrael, Jelenések Könyve, Jeruzsálem, Jézus Krisztus, KGB, Magyar Gárda, Morvai Krisztina, Nagy Francia Forradalom, Nox: Nem lesz több tánc, Olaszország, Oroszország, Pakisztán, Pervez Musharraf, Romano Prodi, Sátán, SIS, Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi), Szovjetunió, Tony Blair, Újszövetség, USA, Vlagyimir Bukovszki.

Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
Tel.: 30/919-6386

Előző cikk:
2008-01-22. -
Elmebeteggé nyilvánítások a Szovjet- és az Európai Unióban - Tényfeltáró cikk az Alkotmányt megsemmisítő állami bűnözésről
/A CIA magyar osztályának és az amerikai Echelonnak ajánlva: Molnár F. Árpád/
Részlet: Őt a keleti blokknak a nyugatival való bűnügyi szövetkezése miatt küldték vissza Magyarországra, hogy megszabadulván az esetleges irdatlan nagy nemzetközi botránytól, itt nyilvánítsák elmebeteggé, és így ne kelljen a körülötte történt eseményekből és kapcsolataiból a világon semmiféle nyomozást, kihallgatást stb. lefolytatni.
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-25. -
Segítsetek ; Fehér és fekete 2008.
/Ebergényi Németh Magda két írása/
Részlet: Hogyan lehetett nyomorba taszítani százezreket s közben a levont adójukból luxusban tartani a kivételezetteket? Hogyan lehetett eladni a cégeket, jutalmazni a becsődölt elitet? (...) Hogyan lehet az, hogy a törvény csak a szegényre szakad?
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu