Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Segítsetek ; Fehér és fekete 2008. - Ebergényi Németh Magda két írása
 

2008-01-24.
Ebergényi Németh Magda


    Ebergényi Németh Magda
   
Segítsetek!

Szegfűt biztosan nem szedek már, halott virág, a sírba száll. S nem leszek szabad madár, hiszen a becsület mást diktál. Keserű a narancs, mert már nem azt képviseli, ami a közakarat. Ahogyan Hébé s a lobogás távolodik, lassan az érdekek miatt minden elcsendesedik. Fórumba sem járnék inkább, nem célom a szereplésvágy. Inkább megkérdezem, hogy ez hogyan lehetett?!

Hogyan lehetett nyomorba taszítani százezreket s közben a levont adójukból luxusban tartani a kivételezetteket?

Hogyan lehetett eladni a cégeket, jutalmazni a becsődölt elitet?

Hogyan lehetett ellenzékként szemet hunyni mindezek felett?

Hogyan lehet az, hogy a törvény csak a szegényre szakad?

S milliárdos csalók luxusát nyögi a polgár? Hogyan lehet az, hogy az erkölcs így leminősült s nem egyformán büntetik a bűnt? Hogyan lehet, hogy nem a morál, hanem saját érdekeik szabják a határt?

Önmaguknak ítélnek meg milliós fizetéseket, végkielégítéseket, térítésmentes kedvteléseket!

Érdemeik elismerése nélkül is megkapják a százezres nyugdíjat, szolgálati rezidenciát, s az arcuk nem ég, a fejük nem fáj!

S most elvárják tőlem, hogy válasszak! Most ígérnek s utat mutatnak nap, mint nap.

Ezek a szerencselovagok most azzal vádolnak, hogy ha nem választok, bűnös vagyok. Érdektelen a hazám s a nemzet iránt. Szemembe port simulékony kígyók fújnak.

Választanék, de hol van az a párt, aki fizetésben nem becsüli túl magát? Hol van, aki szolgál s nem a felhők között jár? Vajon melyiknek igaz a szava s betartja-e az elmondottakat? Hol van, aki épít és nem leépít? Aki a bukott vezetőt felelősségre vonja, ha a dolgát elrontotta!

Nem kér fel szakértőket, hiszen ő ígérte, hogy megoldja az egészet!

Igen, én felelősséggel választanék, ha elhinném, hogy üres az a kondér!

Akkor miért ilyen nagy a tülekedés a koncért?

Ha nem tudnám, hogy megtalálják majd a módját, hogy zsebüket újból felduzzasszák!

Akkor most segítsetek, mondjatok egy olyan szervezetet, akinek nem az első dolga a saját javadalmazása!

Már tizenöt éve azt hallom, hogy jobb lesz a sorsom. Nem vagyok türelmetlen, mégis szeretném tudni, hogy mégis mikor? S aztán már több is kell nekem- tenni, tenni kell!- ene….

     Ebergényi Németh Magda
   
Fehér és fekete 2008.

Uram, ön engem arra bíztat, hogy merjem színesben látni a dolgokat. Tudjak a palettán színeket keverni, és ne osszon meg a fehér és a fekete egyszerűsége. Osztom a nézetet, ha nem a bőrömre megy. Ön mégsem figyel, hogy fehérségem ne szürküljön el! Én elfogadnám szájából az igaz szót, ha nem dobott volna oda megint koncnak, e népirtó hatalomnak! Nem írta alá ugyan a dögcédulám, csak sikkesen kisiklott a felelősség alól! Most majd nem kellek a kasszáknak, hiszen álnok törvényalkotásuk
maradék egészségemet is aláásta. Lássam színesben az éveket, amikor tolvajul megrabolják nyugdíjas éveimet, elhitetik velem, hogy úgy tartanak el, közben csak a pénzemet lopták el! Adózott adókkal rövidítik meg földi éltemet s még mindig én fizessek?!

Uram! Szeretem a színeket, hiszen szépítik korccsá tett létemet. Én nem akarok menni sem jobbra, sem balra, csak egyenesen, fejemet nem lehajtva tartva! A színek között mégis a fehéret keresem! Valaki több, mint kétezer éve azt (is!) tanította, hogy a fehér soha nem lesz tiszta, ha egy vörös csepp bepiszkítja!

Az igaz, a Kereszt lett az útja…

 
Előző cikk:
2008-01-24. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Korunk hősei és valamennyiünk ellenségei, az állam szolgálói

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Bush, Putyin, Blair, Musharraf, Bhutto, Litvinyenko, Politkovszkaja, Bukovszki. Állami bűnözés, emberkísérletek, politikai gyilkosságok a megreformálhatatlan globalista világegységrendszerben.  KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-25. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Gondolatok a bűnöző fasiszta rendszer elsöpréséről

/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: "A csontjaidat törjük ripityára!" Nyílt beszéd Lomnici Zoltánnak, Heller Ágnesnek, Jancsó Miklósnak, Reiner M. Jánosnak és másoknak a törvény előtti egyenlőségről és ennek helyreállása esetén az ebből adódó kilátásaikról. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu