Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gondolatok a bűnöző fasiszta rendszer elsöpréséről
 

2008-01-25.
Molnár F. Árpád
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

TARTALOM:

   - Nyílt beszéd Lomnici Zoltánnak, Heller Ágnesnek, Jancsó Miklósnak, Reiner M. Jánosnak és másoknak.

   - 2006 október 23-a előtt 200-an - tömegével zsidó származású magyarok - írták alá, hogy a Kossuth tér békés tüntetőit állami erőszakkal kell eltávolítani, mert miért beszélnek ott, békésen, egy helyben, közterületen, távol a lakóépületektől. Az állampárti fasiszta hatalom (a hellerizmus, azaz pokolkeltők) kivezényelve a bűnözőket végrehajtotta az erőszakos tömegoszlatást. Pár órával később a magyar történelem egyik legocsmányabb állami sortüzei zúdultak a védtelen és fegyvertelen lakosok irdatlan tömegeire és a világ népeiből való lakosokra, valamint keresztyénekre és nem keresztyénekre egyaránt.

   - A törvény előtti egyenlőség megköveteli, hogy Lomnici Zoltánnak és a többi multimilliomos bűnözőnek szabálysértés gyanúja esetén a lakossághoz hasonlóan összetörjük a csontjait, főbe lőjük, kifolyasszuk a szemüket és tüdőn lőjük őket, az ezzel járó perekkel, médiahadjárattal és életre szóló megbélyegzésekkel együtt.

   - A rendőrség helyiségei az egész világon az első épületek között vannak, amelyeket tetőtől talpig betechnikáznak. Ezekről tud a média, az áligazságszolgáltatás és a politikusok mind, és közösen hallgatják el és tagadják le ennek egyszerű tényét. Azaz tudnak a rendőrség falai között végrehajtott kényszervallatásokról és naponta tömegével elkövetett kínzásokról, de nemcsak közösen (azaz bűnszervezetben) fedezik mindezen gaztetteket, hanem ennek tetejébe közös egységszándékban a lakosság ellen hoznak és hozatnak megtorló szankciókat.

   - Amikor a rendőrségnek dolgoztam, hallottam az irodákban folytatott kényszervallatások ordításait a rendőrség folyosóin is, ahol naponta járt Kubicsek András kecskeméti rendőrkapitány és barátja, Gergényi Péter, Bács-Kiskun Megye akkori rendőrfőkapitánya.

   - Évekkel a 2006-os történelmi állami sortüzek előtt megírtam és publikáltam, hogy az 1994/XXXIV., a rendőrségről szóló törvény szándékosan úgy lett elkészítve, hogy a törvény bármikor egyetlen személyiségzavaros politikus döntésére vagy politikai egységszándékban hozott döntés esetén kegyetlen állami megtorlásoknak adjon lehetőséget sortüzekkel és az államhatalmi önkény brutalitásának szinte minden látható eszközrendszerével. Szavaim "prófétikusak" voltak, mert azóta valóra váltak. Egyetlen ún. "szakértő" és alkotmányjogász sem hozott soha erről a törvényről (sem) nyilvánosságra hasonló tanulmányt, hanem valamennyien az állam szolgálatában politizálva, a saját hasznuk érdekében leplezték és rejtették el az igazságot. Az általam akkor leírtakat évekkel ezelőtt levették az Internetről és államtitokká nyilvánították.

   - Beszéd a kényszervallatásról, mint megoldásról az állami bűnözők és közéleti elkövetők megbuktatására. Ugyanis eddig az elkövetők pártolták a védtelen civilek elleni kínzásokat és szabálysértés gyanúja címén az életre szóló megnyomorításukat és megbélyegzésüket. Ezért az ő sokkal súlyosabb cselekményeik esetén értelemszerűen ugyanezek a módszerek alkalmazandók ellenük, akik - Bibliai Kifejezéssel - pusztították Földet.

Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Molnár F. Árpád
30/919-6386
 
 
 
Előző cikk:
2008-01-25. -
Segítsetek ; Fehér és fekete 2008.
/Ebergényi Németh Magda két írása/
Részlet: Hogyan lehetett nyomorba taszítani százezreket s közben a levont adójukból luxusban tartani a kivételezetteket? Hogyan lehetett eladni a cégeket, jutalmazni a becsődölt elitet? (...) Hogyan lehet az, hogy a törvény csak a szegényre szakad?
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-26. -
Tisztelt Igazgató,Tisztelt Tantestület! - Levél egy diák megverése miatt
/Gőbl György/
Részlet: ...megverésére szervezett keretek között, aljas indokból került sor. (...) ...a felvétel tanúsága szerint egyértelműen kedvtelésből, vagyis aljas indokból követték el tettüket.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu