Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Tisztelt Igazgató,Tisztelt Tantestület! - Levél egy diák megverése miatt


 

2008-01-26.
Gőbl György

Bornemissza Gergely Szakközépiskola,
Tanári Testület,
Eger
bgszi@server.bgszi.sulinet.hu


Tisztelt Igazgató,Tisztelt Tantestület!

Hivatkozással a nyilvánosságra került mobiltelefonos filmfelvételre,
(http://szentkoronaradio.hu/node/25525) és
http://www.hirtv.hu/sport/?article_hid=195556
a leghatározottabban tiltakozom Könnyű Róbert megverése okán.
Egyben hasonló tiltakozásra hívok minden tisztességes embert, hogy fogalmazzák meg és Önökhöz juttassák el tiltakozó nyilatkozatukat.


Tiltakozom Önöknél, mert felelősek a tanulók testi épségéért. Tiltakozom az enyhe büntetés miatt, és azért, hogy a sértettet helyezték másik osztályba és nem a vétkeseket rúgják ki az intézményből.

Sikeres ifjúsági élsportolóként Könnyű Róbert igazi erkölcsi vizsgán esett át. A fiatal fiú olyat mutatott az egész országnak, amit kevesen képesek megtenni. Ezzel szemben megverésére szervezett keretek között, aljas indokból került sor.

A nyilvánosságra került felvételen látható, a teremben tartózkodó pedagógus egyetlen ordításon kívül semmit nem tett azért, hogy az elkövetett cselekményeket megakadályozza.
Teljes szigornak van itt az ideje, ami megköveteli a felvételen beazonosítható elkövetők eltávolítását a tanintézmény diákjai közül.
Tegyék ezt az eltávolítást például országos sajtótájékoztató keretében! Tudja meg mindenki, mi jár azoknak, akik megszegik az alapvető társadalmi együttélési elvárásokat!


Tisztelt Tantestület!

Önök közalkalmazottak! Mint ilyen, munkaköri kötelességük az Önökre bízott diákok testi épségének teljeskörű biztosítása!
Ennek az alapvető elvárásnak testületük tagjai nem feleltek meg. Ugyanis ha nem képes fizikai erővel véget vetni egy bűncselekménynek, amelynek közvetlen a helyszínen szem- és fültanúja, akkor legkevesebb elvárható és megkövetelhető a külső segítség sürgős bevonása a kialakult helyzet megoldására.

Továbbá nem felel meg a valóságnak, hogy az olyan tanulók ellen nem lehet semmi szigort alkalmazni, akik mélyen alulszocializáltak, akiknek alapvető életformájához tartozik a fizikai erőszak feltétel nélküli alkalmazása. Ezt súlyosbítja, hogy a felvétel tanúsága szerint egyértelműen kedvtelésből, vagyis aljas indokból követték el tettüket.

Hasonló esetek elszaporodásának megelőzése véget javaslom, indítványozom az önök által megtett hivatalból történő büntető feljelentésük nyilvánosságra hozatalát.
Ilyen feljelentésük elmaradása  csak nehezíti saját munkájukat a jövőben.

Minden tisztességes embert tiltakozásra hívok az országon végigsöprő undorító és tarthatatlan, szándékos hatósági munkaköri kötelesség mulasztása okán megtorolatlan erőszakhullám ellen.


Gőbl György
választópolgár,
négy gyermekes gyakorló édesapa,
pedagógus végzettséggel
goblgy@gmail.com

 
Előző cikk:
2008-01-25. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Gondolatok a bűnöző fasiszta rendszer elsöpréséről

/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: "A csontjaidat törjük ripityára!" Nyílt beszéd Lomnici Zoltánnak, Heller Ágnesnek, Jancsó Miklósnak, Reiner M. Jánosnak és másoknak a törvény előtti egyenlőségről és ennek helyreállása esetén az ebből adódó kilátásaikról. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-26. -
Az Echelon és a hadsereg; Drog-, fegyver- és emberkereskedelem
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Dermesztő tapasztalat, hogy a világ bűnszervezete által kivetett rendőrök és katonák, akiket állami üldözés alá vonnak és halálra kívánnak, milyen vakon hajtják végre önmagukon az ítéletet, nem látva meg az előttük elterülő menekülési lehetőségeket...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu