Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minek csak igazság, ha van szenvedés? - A Babiloni Szajha rémtetteiről

 

2008-07-23.
Molnár F. Árpád

Hírháttér - Leromboljuk az államtitkok tömeggyilkos falait

A sötétség világából, ahol a törvény: a lemeztelenítés mellett a fájdalom legyen az úr. Az USÁ-tól Guantanamo-n át az igazságszérumokig. És közben újabb titkokat mondunk el, miközben végig szól a zene...

Zene:
Szergej Prokofjev: V. Szimfónia - 3. Tétel (Adagio)

A mikrofonnál és zenei szerkesztő:
Molnár F. Árpád

 

 
 
 

A felvételben érintett fogalmakból:

fogba ültethető poloska, igazságkemikáliák, gyűlölet, szenvedés, Sátán, George W. Bush, antikrisztus, CIA, CIA-igazgató, amerikai kormány, 2001 szeptember 11., WTC, önmerénylet, emberjogi nemzetközi bíróság, Paul Wolfowitz, a Világbank volt elnöke, Pearl, Szudán, afganisztáni és iraki háború, IMF, Nemzetközi Valutaalap, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, hazaárulás, jogfosztott arisztokrácia, bábkormányok, Moszad, KGB, FSZB, titkosszolgálatok, a globalizáció titkosszolgálata, háttérhatalom, világrendőrség, Guantanamo és koncentrációs táborok, fedőintézmények, fegyházbüntetés, hadsereg és katonaság, titkos információgyűjtés, lehallgatás, megfigyelés, ördögök, rabszolgák, Júdásfaj, Belgium, Brüsszel, Marc Dutroux, globalista hálózatok, szexuális, pedofil, kéjgyilkos, Barzika Bt., Virtus.hu, a legszabadabb sajtó, betiltások, cenzúra, emberi jogok, Duna Plaza, Renault, Media Markt, szörnyek és bűnözők, gyermekgyilkos hálózatok, fasizmus, a gonosz tengelyhatalma, Jézus Krisztus, Isten, kereszténység, keresztyénség, aki egyet is megbotránkoztat a bennem hívő kicsinyek közül, jobb annak, ha malomkövet kötnek a lábára és a tengely mélyére vetik, Draskovics Tibor, Gyurcsány Ferenc, MSZP, disznóól, kutyaól, veszett kutyák, sortüzesek, REBISZ, amerikai külügyminisztérium, álellenzék, Fidesz, vörös színben, Sztálin, Kádár János, MSZMP, szocializmus, vérengzés, olajmaffia, politikai- és állami gyilkosságok, gyűlöletbűncselekmények, Lendvai Ildikó, fenevadak, vadállatok, Demszky Gábor főpolgármester, SZDSZ, liberálisok, szociálliberálisok, erkölcs, a jót gonosznak, a gonoszat jónak nevezik, világreform, gyöngyöket a disznók elé, Biblia, Újszövetség, Washington, Jeruzsálem, rendőrbűnözők, Elter Zsanett, REBISZ-es feleségek, közösülés, szégyen, Dobrev Klára, Gyurcsányné, Amon Goeth, Schindler listája, Adolf Hitler pénztárosa, 1956-os szabadságharc, szemkilövő törpepárt, NBH, Nemzetbiztonsági Hivatal, katolikus egyház, pornó, emberrablás, Németország, Izrael, orgazmus, maszturbáció, Pentatolon, gyógyszergyárak, laboratórium, morfium, morfin, vegyszer, móri bankrablás, eltussolás, államtitok, titkosítás, terroristák, Libanon, Afganisztán, kiképzés, arabok, Mennyország és Pokol, demokrácia, totális diktatúra, despotizmus, független és objektív média, felelős értelmiség, független igazságszolgáltatás, politikai rendőrség, törvénykezés és törvényhozás, kinevezés és leváltás, életveszélyes fenyegetés, ügyészségi törvény, rendőrségi törvény, alkotmányjogászok, Oroszország, orosz maffia, koncepciós perek, Kuzma Mihály, Pusoma Dénes, a CIA magyar osztálya, paradigmaváltás, csordaméreg, optimizmus, háború, éhezés, rák, függetlenség, remény és reménytelenség.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-11. - Ami a világ összes híradójának legfőbb híréből kimarad - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi és szexuális világreform - Egy eltitkolt találmány, amely átformálja a Földet
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Megérett az idő, hogy egy évtizedek óta létező, a hazugságvizsgálatot és a szexualitást világforradalmasító, az állam és a világ titkosszolgálatai által évtizedek óta napi használatban alkalmazott találmány létét leleplezzük. (Film, 26 perc)


 

2008-07-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Az elkészült jövő - Alternatív energiák és energiaforrások
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alternatív energiák és energiaforrások. Hatalom, globalizáció, központ, jövő és faji katasztrófa. (Film, 11 perc)

 

 


2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)

 

 

2008-06-30. - HÍRHÁTTÉR TV: TABU: Állami bűnszervezet és szexualitás - Botrányfilmünk 18 éven felülieknek!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A REBISZ-esekkel összetűzésbe került Elter Zsanettől a média által teljesen agyonhallgatott politikai maffia bűnözéséről és szexuális, gyakran pedofil orgiáiról, érintve a Magyarországon államilag totálisan védett zsidó pedofil abúzusokat (visszaéléseket). (Film, 20 perc)


 

2008-06-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Ellenséges állam, terrorizált lakosság - Morvai Krisztinával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk magyarságának Jean D'Arc-ja, a sortüzes, csak falkákban vadászgatni merő bűnözők által gyűlölt Morvai Krisztina Kecskeméten, a Magyarok Házában. (Film, 11 perc)


 

 

2008-06-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy antikrisztus lelki halálára - In Memoriam...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ez a különleges darab másképp szól ateistáknak, keresztyéneknek és azoknak, akik tudják, amikről a hírekben sosem számolnak be. E film - melyet fülhallgatóval érdemes megtekinteni - lehet a klasszikus Suttogó-sorozat talán első darabja is itt, a Hírháttéren. (Film, 4 perc)
 


 

2008-06-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Szétütöm a fejed! Vagy megteszi a pentatolon, Szilvásy György? - Pentatolon és más igazságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Egy különleges tónusú, polarizált és politonális film: 10 kg kokainfogás Baranyában, amiért életfogytiglan járhat. Az arányosság: Révész Máriusz vérbe mártása és a kormányváltás, tehát az MSZP-s politikusok, valamint az MSZP-szavazók fejének szétütése és főbe lövésük. Igazságkemikálok: a pentatolon morfium csodálatos hatásai az állami szervezett bűnözés elkövetői ellen és a teljes rendőri állomány megbuktatására. (Film, 11 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-07-21. - A globális diktatúra államtitkaiból -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Bevezetés Babilon titkaiba -
Az első lépések az elborzasztó igazság felé
/Molnár F. Árpád/
(Don Davis zenéjével.)
KLIKK az oldalra! (31 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
BETILTOTT FILM! 2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. Minthogy megoldást kínálunk, így a jobboldal egyre lecsúszottabb rétegei ezt a filmet betiltatták. (Film, 11 perc)
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu