Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A magyar butaság betiltatta!
HÍRHÁTTÉR TV
: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést


 

2008-07-24.
Molnár F. Árpád

A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. Minthogy megoldást kínálunk, így a jobboldaliak ezt a filmet betiltatták. A film készítője félelmetes butaságnak és szélsőséges intoleranciának tartja a tudás és az egyszerű szakértelem ilyen szélsőséges üldözését, különösen úgy, hogy a Hírháttér semmiféle betiltást és cenzúrát nem pártol.

A Hírháttér filmjeit, hangfelvételeit és cikkeit számos portálról 100%-osan betiltották, van hely, ahol még a pozitív kritikákat is betiltják és azonnal törlik.

Az Indavideobomb 124 film közül csupán kettőt talált okvetlenül törlendőnek, megelégedve azzal, hogy a Hírháttér összes cimkéjét betiltotta, hogy a 124 filmet a lehető legnehezebben találhassa meg a lakosság. De teljes egészében "mindössze" két filmet tiltott be a javarészt természetesen névtelen feljelentésekre válaszul, melyek közül - minden magyarok örök szégyenére - ez az egyik. Ezt a filmet eszeveszett és paranormális, burleszkbe illően irracionális gyűlölet veszi körül a jobboldal számos tagja részéről, mivel megoldást kínál arra, amit ők "cigánybűnözésnek" neveznek.

Az Indavideobomb a Föld bolygó talán egyetlen államában törvényt sem sértő filmet azzal törölte, hogy a felhasználási feltételekben foglaltakat megsértette, azzal ellenkezik. Kérdezhetnénk: aztán miféle felhasználási feltételekről van szó? Talán fajgyalázásról? Mert mást elképzelni sem lehet, hiszen éppen hogy elhatárolódik még a "cigánybűnözés" kifejezéstől is azzal, hogy csak a bűnözés léte és nem léte számít, és nem az a lényeg, milyen bőrszínnel követik azt el.

Ezek után nem tudom, ki szólalhat fel, ha akár a gárdát, a jobbikot, akár a kurucinfót betiltják Magyarországon, hiszen ahol a békét és a szakértelmet üldözik, ott miért ne üldöznének minden mást is? A tudásnak és a józan értelemnek eme üldözése a Horn-féle pufajkások őrült és agresszív hadjáratát idézi, akik minket neveztek csőcseléknek, mivel nem voltunk eléggé agresszívek és brutálisak, és még őket, a betiltókat és brutális üldözőket sem akartuk cenzúrával sem szankcionálni.

A Gyurcsány-ellenesség egyre szélesebb körökben olyan sötétségig és intoleranciáig jutott, hogy mindent, ami nem pont olyan, mint ő, szélsőséges szeretetlenséggel gyűlöl, agresszív módon üldöz, abszolút cenzúrázni tör, kirekeszt és átkoz, már észre sem véve, hogy minőségileg és a lakosság szabadságát közvetlen fenyegetve számos tagja és hangadója, valamint tikos feljelentőinek tömege utolérte a gyurcsányi REBISZ és csuklyás, bujkáló bűnbandáinak sátáni sötétségét.

Jó szórakozást a magyarok irdatlan butaságával és sötétségével való szembesülésre abban az országban, ahol a tudást és a bölcsességet üldözik, és amelyet méltán lehet nevezni a butaság alapú társadalomnak. Ott, ahol egyre kevésbé látható jobb- és baloldal között a különbség, ahogyan a történelem valamennyi nép és nemzet esetében újra és újra megtanította nekünk, a józan, vissza és előre egyaránt látó rétegeknek, hogy ez a jelenség kortól és nemzettől függetlenül:

ALAPTÖRVÉNY.

Molnár F. Árpád

(Az imént olvasható, fenti kiegészítő szöveg 2008 augusztus 28-án íródott.)

Hírháttér - Feltárjuk a titkokat

A stúdióban:
Molnár F. Árpád

Zene:
Don Davis

Szerkesztő:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió (HTV):
http://hirhatter.t35.com

A YouTube-on itt volt megtekinthető a roma jogvédő és emberi jogvédő film, amíg a nácik - a magyar kormány és titkosszolgálatok legsűrűbb felügyelete és minimum hallgatólagos támogatása közben - be nem tiltatták a YouTube-on is. Elég volt! A hamis vádakkal betiltók ellen büntető feljelentés született, amit egy másik fasiszta csoport elleni feljelentés követett. (E kommentár: 2008.12.20.)
 

A film itt megtekinthető:
 

---

Egyéb nevek és fogalmak:

nanotechnológia, megfigyelési eszközök, lehallgatás, poloska, NBH, NSZ, Kecskemét, Nemzetbiztonsági Hivatal, Für Lajos honvédelmi miniszter, olajszőkítés, olajmaffia, drog, kábítószer, csempészet, fegyverkereskedelem, állami, politikai gyilkosság, titkosítás, államtitok, Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt, Magyar Gárda, MG, hadsereg, honvédség, tekintélyelvűség, bekamerázás, roma, cigánykérdés, kokeró, videomobiltelefon, villanypózna, betechnikázás, vonulás, Vona Gábor, titkosszolgálatok, lehallgatás, eszközök, számítógép, Szakszolgálat, magyar, magyarság, Magyarország, digitális, jeladók, műhold, satellite, satelite, mobilhálózatok, eltussolás, elhallgatás, D-Notice, titokminiszter, kereszténység, keresztyénség, Biblia, erkölcs, Szilvásy György, pályázat, sorozatgyártás, fajelmélet, magyarbűnözés, zsidóbűnözés, rasszizmus, nácizmus, fasizmus, bőrszín, bűnözés, bűnözők, társadalom, professzionalitás, profik, Lakitelek, lakitelki találkozó, webkamera, computer, 12 ezer Ft, video, börtön, szabadságvesztés, masírozás, parlagfűirtó akció, gyomnövény, gyűlölet, főépület, nacionalizmus, MDF, nációk, Echelon, ernyő, villanyszerelő, villanypózna, nemzetközi botrány, Draskovics Tibor, Lendvai Ildikó, igazságügyi és rendészeti miniszter, mint a szúnyogot, emigráció, zsenialitás, licenc, liszensz, külföld, találmány, szakismeret, szakember, mátrix, matrix, Moszadkukac, Rodin, Gondolkodó, project, Concorde, hangsebesség, ufó, rádiós, taxisok.


Molnár F. Árpád 2008 július 23-án.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-11. - Ami a világ összes híradójának legfőbb híréből kimarad - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi és szexuális világreform - Egy eltitkolt találmány, amely átformálja a Földet
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Megérett az idő, hogy egy évtizedek óta létező, a hazugságvizsgálatot és a szexualitást világforradalmasító, az állam és a világ titkosszolgálatai által évtizedek óta napi használatban alkalmazott találmány létét leleplezzük. (Film, 26 perc)
 

 

2008-06-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Tévedésből szerb náci lett - Cigányság, fasizmus, szociális segély
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kellemes zenével, lendületesebben az emberi jogokról. (Film, 9 perc+kép)

 

 

 

2008-06-24. - Galgagyörki romaháború - Egy állam, ahol csak a bűnözőknek vannak jogaik; egy állam, ahol az igazságszolgáltatás a mi feladatunk
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ez nem valami fasiszta és antifasiszta ügy, hanem bűnügy. Meg kell tanulnia mindenkinek, aki képes rá, hogy disztingváljon. A bűnöző az bűnöző, ha zsidó, ha magyar, ha cigány. A vakság mindkét oldalt sújtja, mert célpontjukban nem a bűnözés, hanem a rasszista elfogultság áll. Nem érdekel, hogy az elkövetők cigányok, hanem egyedül az érdekel, hogy bűnözők, akikkel szemben fel kell lépni!

 

2008-06-16. - Szociális segélyért kényszermunka, cigánytábor, zsidótábor, nigger-takarodj, na meg az elhallgatott állam...
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Például az MNB elnöke - és ilyenből van annyi, mint a pelyva - havi 400 milliót tesz zsebre. Ez bizony nem kevesebb, mint kb. 1700 magyar ember havi szociális segélye! (...) Nem sok gazdasági szakismerete van annak...

 

 

2008-05-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Ügynöklét, s az idióták - Kozenkay Jenő kémelhárítóval
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Miért kémkedik valaki pl. Romániának? Ügynöklét, negatív viselkedésminták, személyiségváltozás. Kártékony és hasznos titkosszolgálatok. A béna kacsa NBH idegen ügynökökkel tele. A Szilvásy-Gyurcsány sárkányduett, valamint Laborc Sándor, a KGB idiótája. (Film, 11 perc)

 

 

2008-05-26. - Bűnös-e bárki azért, ha ügynök? - Avagy honnan, hová vezette a gyávaság, a dilettantizmus és az ostobaság ezt az országot?
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...az NBH-val harcászkodtam, a Fidesz pedig - miután Orbán Viktor, akkori miniszterelnökhöz fordultam - segítségnyújtás helyett azonnal ügynököket küldött rám, majd módszeresen megpróbált végleg eltakarítani, az oroszokhoz fordultam...

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-07-23. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Minek csak igazság, ha van szenvedés? -
A Babiloni Szajha rémtetteiről
/Molnár F. Árpád/
(Szergej Prokofjev adagio-jával.)
Tartalom: A sötétség világából, ahol a törvény: a lemeztelenítés mellett a fájdalom legyen az úr. Az USÁ-tól Guantanamo-n át az igazságszérumokig. És közben újabb titkokat mondunk el, miközben végig szól a zene...
KLIKK az oldalra! (44 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu