Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Tévedésből szerb náci lett - Cigányság, fasizmus, szociális segély


 

2008-06-27.
Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió (HTV):
http://hirhatter.t35.com

Beszélgetnek:
Tóth Katalin (tkatalin) és Molnár F. Árpád

Zene:
Kabhi Sham Dhale (Sur)
[India]

Vágó, zenei szerkesztő, texter és szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

 

---

Egyéb, a filmben érintett nevek és fogalmak:

Kecskemét, művészet, cigányság, romák, cigánybűnözés, cigánykérdés, rasszizmus, fasizmus, nácik, nácizmus, Szerbia, szerb, nacionalista, száz, 100 tagú cigányzenekar, magyar állam, ingatlanmaffia, lakásmaffia, szociális segély, Veres János, Gyurcsány Ferenc, MSZP, Orbán Viktor, Fidesz, csürhe, csőcselék, söpredék, politikai üldözés, maffia, bűnszervezet, bűnszövetkezet, bűnözés, összeférhetetlenség, neuraszténia, előítélet, szegregáció, prekoncepció, emberi jogok, autóstop, stoppolás, olajügyek, gyilkosságok, robbantásos merényletek, betegápolás, Mali Zoltán, SZDSZ, Drávapiski, alkoholista, alkoholizmus, szélsőjobb oldal, antiszociális magatartás, viselkedés, zsidók, zsidóság, szerbek, németek, Németország, Alan Parker, Anglia, Nagy-Britannia, dráma rendező, Mississippi Burning, Lángoló, ku-klux klán, cu-clux, felsőbbrendű, amerikai, alsóbbrendű, délszláv, agresszivitás, agresszió, humanitás, emberszeretet, világpolgár, szociális beállítottságú, kereszténység, keresztyénség, Jézus Krisztus, Újszövetség, cionizmus, fajelmélet, fajtisztaság, arisztokrata, rabszolga, egyenlőség, elkárhozott, kárhozat, Keresztelő János, Ábrahám fiai, kőszikla, vallás, Biblia, Újszövetség, magyarizmus, szerbizmus, Zaire, Kongó, Közép-Afrika, házasság, feketék, színes bőrűek, genetika, gének, DNS, genetikai hulladék, selejt, magyar, kopasz, skin-head, szkinhed, India, Rodin, Gondolkodó.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.


Balról a Hírháttér stúdiójában: Molnár F. Árpád és Tóth Katalin (tkatalin)

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2007-12-05. -
MAZSIHISZ-botrány a békesség ellen kontra Jézus Krisztus
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát Jézus a gazdagodós, harácsolós, kapzsi, milliomos és milliárdos "zsidóktól" Megfosztja a zsidósághoz való tartozás címét, és Kijelenti, hogy ők nem zsidók, hanem a Sátán zsinagógája.

 

2007-09-21. - Faji kirekesztések és nácizmus az Unióban és Szlovákiában - Mer' kel a vér
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Egyébként Merkel és az Unió ugyanezt csinálták meg az ukránok ellen is, amikor Orbán Viktor és Ukrajna felvetette, hogy Ukrajnában 10 millió embert mészárolt le Sztálin egymaga. Az Európai Unió felháborodásának adott hangot ennek említése miatt, mert a zsidó lobbi karmesterként beintett Európának, mondván, hogy csak a zsidó 6 millió kapcsán jár megemlékezés és kártérítés, az ukrán 10 millió halottról viszont csend legyen! ºMP3

 

2007.07.15. - "Rohadt büdös cigány, parazita élősködő vagyok!" - Hiteles forrásból a rendőri rasszizmusról, az alkoholfogyasztásról és a kényszervallatásokról
Részlet: ...a rendőrség falai mögött elkövetett brutalitás és kényszervallatás, illetve a cél nélküli, helyesebben öncélú kínzás 2006 szeptembere-októbere óta kiugró mennyiségben és mértékben megszaporodott...

 

2008-01-04. - Kitilthatók-e a más nemzetiségűek Magyarországról : A patriotizmus a keresztyénség szellemével
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...az igazság egy, és azt nem lehet másként szemlélni, csak minden fellelhető tényező figyelembe vételével. (...) Ez statisztikailag azt jelenti, hogy a csekély segítőkészség valószínűsége gyakran legfeljebb a lakosság 1%-ára terjed ki...

 

 

2007-12-17. - Cigányok és lapostetvek
/Nagy Sándor/
Részlet: Sorakoztunk, hogy bemehessünk a kitárt ablakaival szellőztetett, ám még napokig így is igen büdös osztályterembe. A szag emlékeztetett mindenkit: a magyar tiszta, a cigány koszos.

 


 

2007-12-13. - Ahol a cigány mintamagyar, a magyarok pedig egytől egyig disznók
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Nagy szájúak kollektív gyávaságára, azaz kollektív bűnére: tehát a legalsóbbrendűeknek; A saját anyjukat is, ha azt sejtik, esetleg valami bajuk eshet; Üzenet azoknak, akik éppen eleget tudnak, de egy döglött macskát sem lehetne rájuk bízni, olyan gyávák, ezért megbízhatatlanok.

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-26. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Gyilkosoknak szolgáltok - Rendőrképző és -taposó film a politikai gyilkosságokról
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér rendőrakadémiája nemcsak bátorságra neveli rendőrlátogatóit, de tükröt tartva pszichoterápiás közgyógyellátást is biztosít számukra. E filmünkben a rendőri állomány példaképe, Gergényi Péter és családja számára is különleges és mélyreható meglepetéseket tartogatnak. (Film, 9 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Gazságügyi bűnözés Bács-Kiskun megyébe, -ből
/Kozenkay Jenő (kémelhárító) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "szovjet" Sztravinszkij kiváló zenei aláfestésével Gergényi, Kubicsek, Kassai rendőrfőkapitányok és társaik morális alkalmatlanságáról és az ügyészséggel, a bírósággal, valamint többek között az MSZP-vel való bűnszervezeti összefonódásáról. Tényfeltárói jogok, kontra bűnözőjogok. Az MSZP megszervezett fegyverrablási ügyéről és egyebekről. (Film, 8 perc+kép)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu