Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Cigányok és lapostetvek
 

2007-12-17.
Nagy Sándor

A 80-as évek elején félévente az osztályunkba berontottak a tetűnézők (3 férfi, cigánygyűlölő vadállat). Ahogy beléptek, görcsbe rándult a gyomrom. Ők nyíltan megszégyenítették a cigányokat, ha tetves volt, ha nem.

Bennünk, magyarokban sohasem találtak, mert minket csak futólag vizsgáltak. Így ha volt is magyarban tetű, nem vették észre. A cigányokat meg percekig ordibálva ráncigálták. Ha találtak egy lapostetűt, ismeretterjesztő jelleggel, fülig érő szájjal mutatták azt meg a szerintük ilyet még sohasem látott, undorodva fújoló magyaroknak.

Máig előttem van a kép, amint a tetűvizsgálat illetve 1-2 cigány levegyszerezése és hazazavarása után a szünetben egy magyar gyerek kint az udvaron gúnyos mosollyal látványosan megnyalja az ujját, nehogy arról fújjon a szél (esetleg tetveket a hajába), amerről az egyébként nem tetves (és ezért velünk maradhatott) hosszú hajú cigánylány állt.

Sorakoztunk, hogy bemehessünk a kitárt ablakaival szellőztetett, ám még napokig így is igen büdös osztályterembe. A szag emlékeztetett mindenkit: a magyar tiszta, a cigány koszos.

Na, ettől az emléktől még most is felfordul a gyomrom.

Naná, hogy a bűnözés ellen fel kell lépni!

Az egyes bűnügyi területek azonban  nem egyforma vastagságú szeletet markolnak a lopott tortából és az üldözöttségből (adott esetben fordított arányossággal).

Cigányok és lapostetvek.

Cigányok és fehérgallérosok.

Van cigánybűnözés és van pl. fehérgalléros bűnözés. Ha az utóbbit fel lehetne számolni, akkor vélhetőleg a cigányok nem szakosodnának színesfémre vagy összekuporgatott vagyonokra. A megtisztított, dübörgő gazdaságban lehetne nekik is tisztességes munkájuk, tisztességes fizetéssel.

A fehérgallérosok tiszták, mint a patyolat. Tevékenységük – bármennyire is káros és történelmi léptékű – nem okoz felháborodást, mert minden titokban, nem szemmel láthatóan zajlik, tízszeres adatvédelemmel.

Ám ezek a bűnözők sem lehetnének biztonságban, ha a titkokat feloldó fecsegések vádbeszédekbe mennének át. Ehhez azonban a hatóságoknak el kellene látni feladataikat. Nem többet, csak azokat.

Egészséges társadalomban az állampolgárok pedig megkövetelik a pénzükből fenntartott bűnüldöző szervektől és az igazságszolgáltatástól a kötelezettségeik ellátását. Nem többet, csak ezt.
 

Nagy Sándor

Előző cikk:
2007-12-16. -
Felemelem a szívemet
/Ebergényi Németh Magda/
Részlet: Napokat jelölünk ki a szeretetre, beszélünk, papolunk lelkendezve, hogy pár napig lebegjünk lelkesedve. Ha végét járja az év, készülünk boldog áhítatban az új csalódásra. Ünneprontó vagyok, már nem várok csodákra, csak a hitemet őrizgetem ebben a tömeges magányban.
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-17. -
Alapismeretek a "demokráciáknak" nevezett rendszerek állami bűnözéséről
ALAPMŰ!

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tananyag a közélet - az áligazságszolgáltatás, a politikai pártok, a hadsereg, a vállalkozók, a média (színészek, szerkesztők, bemondók, rendezők...) és más közéleti lobbik - Egypártrendszerű szervezett bűnözői érdekközösségéről, napi olajügyeinek, rendelt, szavazott és szervezett koncepciós pereinek, hamisításainak és gyilkosságainak az alkotmányos rendet teljesen megsemmisítő konstrukciójáról, azaz a MAFFIÁRÓL.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu