Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Bűnös-e bárki azért, ha ügynök? - Avagy honnan, hová vezette a gyávaság, a dilettantizmus és az ostobaság ezt az országot?

 

2008-05-26.
Molnár F. Árpád

Kezdjük egy példánál:
nem hiszem, hogy bárki mondani tudna csupáncsak egyetlen, a hajdani III-as főcsoportfőnökségből bárkit, vagy a mostani NBH-ból, vagy a hajdani rendszer összes titkosszolgálataiból akárkit, aki akárcsak a nyomába léphet Kozenkay Jenő kémelhárítónak, sőt, a világon senkit a magyarságból, aki akármi láthatót letett volna az asztalra. Egyszerűen nincsen senki az elmúlt fél évszázadból, amit annak idején pontosan ilyen éllel hiányoltam, mondván - amikor még azért akartak megölni, mert bírálni mertem az NBH-t (ilyen idők is voltak a XXI. században is) -, hogy külföldön fel-felbukkannak hősök, akik elkezdenek borogatni, de itt nincsen senki.

Na, most már van, és később lesz több is, minthogy egy példa sok más példát szül, egy jó példa sok követőre vezet.

Szabad-e együttműködni magyar vagy külföldi titkosszolgálatokkal?

Itt is kezdjük példával:
Amikor Magyarországon az NBH-val harcászkodtam, a Fidesz pedig - miután Orbán Viktor, akkori miniszterelnökhöz fordultam - segítségnyújtás helyett azonnal ügynököket küldött rám, majd módszeresen megpróbált végleg eltakarítani, az oroszokhoz fordultam (igen, az FSB-hez), mert úgy véltem, ellenérdekeltek a Fidesszel, hogy Orbánt megbuktathassam külföldről. Akkoriban más világ volt, be is voltam tojva, hogy ahová (az FSB-hez) besétálok, onnan kijönni már nem fogok. Hogy miért lett az, ami lett, itt nem fedem fel.

Később a Saddam Hussein-féle Iraq-kal is kapcsolatba kerültem még a háború előtt, sőt, nagyon jóban voltam velük egy ideig annyira, hogy többször hívtak Bagdadba, hogy - idézem őket: - "disszidáljak", mégsem hazaáruló voltam, hanem pont ellenkezőleg:

Az abszolúte tönkre vágott Magyarország és Brüsszel megbuktatását terveztük Iraq-ból, minthogy a világon minden nemzetközi olajügyet, gyilkossági ügyek és robbantásos merényletek tömegét tussolta el az EU a magyaroknak és viszont, és az ember ennek az országnak, valamint egész Európának is - mert ilyen tétekben nyomultam, sosem lokálisan - azzal használt a legjobban, ha a magyar politikai maffiával nem koherens vagy kifejezetten ellenséges titkosszolgálatokkal/államokkal szövetkezett. Mert vannak, akik pénzért vagy hülyeségből teszik, és vannak, akik azért, hogy a bűnöző rezsimet megbuktassák.

A titkosszolgálatokról és az ügynöklétről roppant téves elképzelések vannak Magyarországon, amit az önmagát hazafinak képzelő, de teljesen tehetségtelen, sőt, tanulni semmit nem akaró, de még a tanulástól és okulástól el is zárkózó ún. "szélsőjobboldal" nevelt bele önmagába, megtoldva a morálisan szintén analfabéta, viszont jól tájékozottságukat gyávaságból és karrierért, valamint a médiában való csillogásért rejtegető, javában ún. "jobboldali" szóvivőkkel, elnökökkel stb., akik hivatalosan sosem beszervezettek, mégis állami ügynököknek tekintendők.

Nos: az újonnan elterjedt hülyeségekkel szemben nem az a bűnös, aki akár az NBH-val vagy annak szárnyával szövetkezik, sem az, aki Iraq-kal, a Mossad valamely érdekcsoportjával vagy a KGB-vel (FSB-vel) szövetkezik, hanem az, aki nem azért teszi, hogy minimum a saját országának használjon ezzel. A médiából is ismert nagyszájú jobboldaliak között vannak azok a halmozottan dilettáns és tehetségtelen figurák, akik képtelenek különbséget tenni a fehér és a fekete között. Bölcsességük semmi, csak nagy szájuk van, és valami idiotizmusból fakadóan magukat még hazafiaknak is képzelik. Totálisan semmire valók és teljesen hasznavehetetlenek, legyenek bármennyire beavatva bármibe. Gyávák, az utcán nagy a pofájuk, de valójában nem beszélnek soha, semmiről, amit az állam titokként őrizget, mert mindazt, amit tudnak, éppen az NBH kegyei elnyerése érdekében rejtik el. Arra elegendők, hogy azokat az egyszerű gyerekeket, akiknek gőzük nincs arról, miben élnek, önmagukat valami tisztának kiállítva - egyébként annyi közöttük a beszari félügynök és ügynök, mint a tenger - maguk után csődítsék. Ez az a réteg, amelyikkel az ég egy adta világon semmit nem lehet kezdeni, semmit nem lehet velük építeni, mert a nagy pofájukon és a melldöngetésükön kívül valóban a világon semmi lelki értékük és stratégiai képességük, továbbá bátorságuk nincsen. Márpedig bátorság nélkül senki, semmire sem való. Nem is tudnak felmutatni többet, csak némi reklamálást a pártok ellen azóta, hogy ezt sokan meg merik tenni, mert pár éve még sehol nem voltak, amikor az állam súlyosan megtorolta, ha valaki nagyobbat beszólt a kormánynak vagy annak vezetőjének. Amit pedig ma felmutatnak, az maximum egy banda, amelyikkel lehet hangoskodni, de hogy bármiről le mernék rántani a leplet, azt nem! Aki konkrét veszélyben van, azt messze elkerülik, nehogy nekik is bajuk essen az NBH-tól vagy más, külföldi állami lobbiktól. Ezen vezetők, akik szónokolnak a Kossuth-téren és a Külügyminisztériumnál, szépen, sorban tudják, hogy mit küzdöttem az elmúlt lassan egy évtizedben, de gyávaságból, valamint állásért, az országos tévékben való szereplésért és pénzért a világon nem segítettek soha, semmit, senkinek, pedig tudták, hogy hányan életre-halálra küzdöttek az életükért, és tudták, hogy az iméntin túl én is lassan tíz éve a politikusi bűnözők megbuktatásáért és az ország teljes átformálásáért harcoltam, azzal a céllal, hogy lerombolhassam azt a borzasztó egységes és az országot Európában is az utolsók közé vető hallgatás falát, amelyet ők emeltek, szépen, kézen fogva, pár évvel ezelőtt, amikor még csak a magunkfajta mert reklamálni és harcolni, összetojva magukat a "titkosszolgálat" vagy az "NBH" szavak puszta említésétől is, ahogyan egyébként sokuk ma is összetojja magát, ha az ember pl. annyit, nem többet mond, hogy "Molnár" vagy - az ellenpólusból is említsünk - a szlovák "Rohac".

Na most: akik nem merik használni azt a kifejezést sem, hogy "politikai gyilkosság", akik nem mernek még csak fingani sem Veér Andrásról, éppen azért, mert olyan jól tájékozottak ezekben az ügyekben, és rólam is az NBH-tól és ilyen kapcsolatoktól szerezték az információkat - kapták is cserébe a civil szervezetnek nevezett szervezetek elnöki posztjait -, azoknak javát pontosan ismerjük, és csodák csodája - ezen is változtatni fog ez az ország - mi nem mondunk róluk semmit, pedig mind tudjuk, hogy hozzánk képest betoji nyulak, és totális erkölcsi roncsok, akik egész életükben rémülten futottak el, ha jobbról vagy balról azt látták, hogy egy államgörény - országos vagy nagyobb utasításra - csupán ingatja a fejét.

Elég az, ha az ember szépen, lépésben - ahogyan ők nem tudnak - halad előre. Le lesznek leplezve a gyáva ügyvédek, a "civil" szervezetek kapzsi és betoji elnökei (hol voltak pár éve, honnan lett hirtelen ez a rengeteg NBH-t ugató vakarék, hiszen pár éve ha csak elhangzott a társaságukban az "ügynök" kifejezés, szemük rebbent, fülük vörösödött, hogy jaj-jaj, mi lesz, mert tabuszó hangzott el!), akik (ezek) az NBH-nak és az állami mosléknak falaznak. Nem szükséges, hogy mindig a legjobbak hallgassanak, miközben gyávák viszik a prímet, és semmire vezető ordibálásokhoz és idétlen vágtákhoz vezetik ki az embereket, mert csupán ennyi, amit önmaguk érdekében tenni mernek, és amikből semmiféle haszna nincsen senkinek.

Én is jegyzem a neveket, mindazokét, akik mossák kezeiket, és mindazokét, akik mások előtt úgy tesznek, mintha nem ismernének, négyszemközt pedig - mert annyira hülyék, hogy le vannak maradva több évvel - az országosan ismert és jutalmazott médiabűnözők és gazságszolgáltatási hullák egykori terrorizálásait - ahogyan évtizedekkel ezelőtt a KGB dolgozott - ismétlik.

Akik pedig - mielőtt arccal is megjelentem az Interneten - a híremet hallották (sok nagyszájú a Kossuth-térről), gyakran megrettennek, amikor mások társaságában bemutatkozom, mert 2001 óta mindenki ismer a keleti határtól a nyugatiig, és mindenki tudja, hogy az ellenem vétlenségem és igazságharcom ellenében folytatott állami üldözés és kollektív bűnözés lassan 10 évre megy vissza.

Egyenként, szépen-sorban fel kell fedni őket, a valódi ügynököket, akik azért szégyellik, hogy ügynökök, mert soha, semmit nem fedtek fel, soha, semmi hasznosat nem végeztek; és én itt megint a pentatolon morfiumot és más igazságkemikált ajánlok, mert arra minden száj megnyílik. Ha egyszer bevetésre kerül - az egészségre nem káros - lesz jaj és tömegével elhullás azok közül, akikről még csak nem is feltételezi az egyszerű ember, mi mindent tudnak, és ennek ellenére a világon mindenről, de valamennyien, kivétel nélkül, egységesen, gyáva és hitvány, utolsó, erkölcstelen és jellemtelen módon hallgatnak.

Súlyos-súlyos bűncselekmény, súlyos-súlyos bűnözők. A haza és az egész Emberiség ellenségei. A gyávák és a kapzsik: az Emberiség örökké magunkkal hurcolt rákfenéi.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-23. - HÍRHÁTTÉR TV: Fogolyjogok, Nemzeti Nyomozóiroda
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tóth Katalin és Molnár F. Árpád az őrizetesek és elítéltek jogainak globális és cinikus eltiprásáról, melyről senki nem beszél. Lamperth Mónika és az NNI, Kaiser Ede szándékos elítéltetése. Molnár F. Árpád és a Bárándy-család. (Film, 8 perc)

 


 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Sok ezer politikai gyilkosság és szabadkőműves titkosszolgálati hálózatok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "rendszerváltáskor" meggyilkolt 4000 emberen innen és túl. E filmünk sem csak kordokumentum és művészet, mert: Történelem. És közben végig szól a zene. (Film, 8 perc)

 

 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Cenzúrákon taposva az állami bűnözésről - Betiltott ügyeket döntögetve Tóth Katalinnal
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Messzemenően ritka cenzúrázatlansággal a politikai szervezett bűnözésről. Amikor az ügyészek és bírók szó szerint az idiotizmus szintjén "érvelnek" (koncepciós perek 2006 előtt és óta). Miniszterelnökök bűnszervezetben - konkrét eltussolt ügyekből (Medgyessy Péter és Orbán Viktor). Szeszák Gyula főügyész és a megbuktatott nemzetközi olajvonat. (Film, 10 perc)

 

2008-05-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Dávid Ibolya és az árulók; A zsidók és a söpredék - A HTV-ben korunk egyik legnagyobb tényfeltárója: Kőrösi Imre
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Beszélgetési témáink között Dávid és az MDF, az Országgyűlés hazaárulói, a hatalmas Holocaust-ipar, a kirekesztő és egyoldalú zsidó gyászalkalmak, a kitiltott kurd-, örmény-, cigány-, magyar- stb. népirtás, és Kőrösi Imre személyes benyomása Simon Wiesenthal, idős nyugdíjasokat üldöző cionistáról. (Film, 10 perc+kép)


 

2008-04-28. - TABU: HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrszakmáról a teljes állománynak - Tényfeltáró film nektek és rólatok, ahogyan még senki nem szólt hozzátok
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A film készítője, Molnár F. Árpád több, mint fél évtizeddel ezelőtt összekülönbözött a rendőrséggel és az NBH-val, ami miatt tönkre akarták tenni, aztán meg akarták ölni. Tényfeltáró film a rendőrség belső működéséről, a rendőri állomány erkölcsi- és mentális állapotáról, az állami bűnözésről, politikai gyilkosságokról... (Film, 30 perc+kép)

 

TABU
2008-04-03. - Nyílt levél az MTV-nek - A Molnár, a ti régi ismerősötök, a ti és főnökeitek bűncselekményeiről és politikai gyilkossági kísérleteiről, valamint befejezett emberölései(te)k tömegeiről
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Persze nem mindenütt MTV-s pártgörények tenyésznek, mint szemétdombon a ganéj. Volt rendőrök, akikkel találkozóra hívnak, a legkisebb eltussolt balesetektől a Gyurcsány Ferenc, Demszky Gábor és/vagy Kuncze Gábor által elkövetett bűntettekig bezárólag mind arról beszélnek, hogy vigyázzunk, mert ha odaszólnak az NBH-nak, pillanatok alatt eltesznek minket láb alól autóbaleset vagy bármi más formájában.

 

2008-03-20. - Amiről a gyávák és a bűnözők hallgatnak - Beszéljünk a titkosszolgálatokról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági "szolgálatok" (jobban szeretem a "szervezetek" szót) azóta, hogy a videomobiltelefonok elterjedtek, félvén a lebukástól szignifikánsan csökkentették az utcai követések, az utcai konspiratív információátadások és terrorizálások számát, meghatározóan átállva a digitális konspirációs módszerekre és adatgyűjtésre, mely utóbbiak egyrészt tökéletesen megbízhatók, másrészt a lebukási kockázatuk szinte nulla!

 

 

 
Előző cikk:
2008-05-25. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Elkerülhetetlen választások - A Globalizációról Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Izrael lehetséges elpusztítása. A zsidók kapcsolata Izraellel. Megfordítható-e a globalizáció? Világgazdasági összeomlás. Engedélyezett bűnözés, kialakított arisztokrácia és egyebek. (Film, 10 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-26. -
Sortüzeket a rendőrbűnözőkre - Feljelentés és segítő szándék az NBH "tanácstalansága" kiküszöbölésére
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Talán én adjak titkosszolgálati eszközöket? Én kamerázzam fel a villanypóznát? Én helyezzek el poloskát a rendőrök irodáiban, hogy hallhassam a rettenetes fájdalomüvöltéseket, melyeket a kecskeméti rendőrfőkapitány emberei végeznek, többek között ezért kapva bűnszervezeti védelmüket és kapva előléptetéseiket? Netán még egy diktafonnal sem boldogulnak?

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu