Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Sortüzeket a rendőrbűnözőkre - Feljelentés és segítő szándék az NBH "tanácstalansága" kiküszöbölésére

 

2008-05-26.
Molnár F. Árpád

Tisztelt NBH!


Hányszor hívjam még fel a figyelmüket arra, hogy Kecskeméten a rendőri állománynak minimum a zöme naponként tesz zsebre kisebb-nagyobb összegeket bírságolás címén úgy, hogy útjára bocsátja azokat, akiket haszonszerzés végett megállít az utcán, valamint kettős könyveléseket folytat helyszíni bírságolás címén.

Talán én adjak titkosszolgálati eszközöket? Én kamerázzam fel a villanypóznát? Én helyezzek el poloskát a rendőrök irodáiban, hogy hallhassam a rettenetes fájdalomüvöltéseket, melyeket a kecskeméti rendőrfőkapitány emberei végeznek, többek között ezért kapva bűnszervezeti védelmüket és kapva előléptetéseiket? Netán még egy diktafonnal sem boldogulnak? Na mert egy 15 ezer Ft-os diktafont is akár napokkal előre be lehet állítani, mikor kapcsoljon be az asztal alá ragasztva, és mikor kapcsoljon ki. Nem boldogulnak a rendőri szervezett bűnözéssel? Ha ennyire súlyos a helyzet és ennyire súlyosan analfabéták a totálisan diffúzált rendőri bűnözéssel szembeni fellépést illetően, miért nem hívnak be engem tanácsadónak és titkosszolgálati szakértőnek, és miért olyan idióta KGB-ügynököket és Moszadosokat alkalmaznak, mint a Laborc és a Szilvásy, bűnszervezeti bűnbandáikkal együtt?

A Hírháttér - mely a legprofibb és egyedülálló mennyiségben teregeti a rendőrségi és titkosszolgálati bűnözés módszereit - napok óta a címoldalán hirdeti azokat a rendőrbűnözőket, akik tőlem is le akartak nyúlni 40 ezer Ft-ot, holott a maximált bírságolási összeg 20 ezer Ft, és akik aztán hamis vádakkal feljelentettek, amit az követett, hogy a rendőrségen a Hírháttéren is megnevezett személy, Farkasné Benke Aranka rendőralezredes fenyegetőzött, megtoldva azzal, hogy

2. sem a rendőrök elleni feljelentést nem voltak hajlandók felvenni,

3. sem az általam az ügyhöz csatolni akart CD-t nem voltak hajlandók átvenni.

Mégis mit képzeltek magatokról, hogy ennyire pofátlan nyíltan követtek el súlyos, szabadságvesztésre rendelt hivatali visszaéléseket, hivatalos személy részéről elkövetett bűnpártolást és más, kifejezetten a lakosságot a tűz- és csonttörésvonalba helyező bűnszervezeti bűntetteket?!

Felteszem az egyszerű kérdést, látva, hogy ilyen pánikszerű sebességgel hívogatnak a rendőrségre egy pitinek indult, de stratégiai tudásomnak megfelelően előre jelzett és prognosztizált kiemelkedő botrányhoz, melynek történelmi következményeit a világon senki nem fordíthatja el, azt szépen előkészítem, ti pedig szépen, engedelmesen hajtva a bűnözők barbár veére által saját nyakatokba helyezitek az akasztófák hurkait, s melynek következményei minket, a lakosságot kell szolgálniuk:

Behívtátok-e a fent felsorolt bűncselekmények miatt Farkasné Benke Aranka rendőralezredest raportra, vagy az ilyenkor szokásos bűnszervezetbe rendeződés céljából stratégiai megbeszélésre, hogyan kell még többet ártani az országnak, amit természetesen az ilyenkor szokásos bűnszervezeti diffúzió követ, azaz nemzetközi segítség és bűnszervezeti diffúzió a polgári lakosság ellenében, ahogyan hajdan Gergényi Péter többszörös gyilkos és elektrosokkos bűnöző alkatú pszichopata esetében történt a kecskeméti Nemzetbiztonsági Hivatal közvetlenül halmozott részvételével, amit a fővárosi Nemzetbiztonsági Hivatal önfelgyújtó ámokfutása követett, és amely most sem maradhat el, hiszen ti csak kis csicska bűnözőcskék vagytok, akiket hajt a bűnözők mocskos veére, és akik akkor is elkövetitek a bűntetteket, ha tudjátok, hogy nem kerülhetitek el a halált. Mert a bűnözőnek muszáj bűnöznie, és ti valamennyien bűnözők vagytok.

Még egyszer: elvégeztétek-e kötelességeteket, és behívtátok-e végre Farkasné Benke Aranka rendőralezredest, hogy fogja vissza magát és fogja be a száját, fejezze be a hivatalos személy részéről elkövetett bűnpártolást, a többszörös és sokkos gyilkossal, a bíróság elé állított és állítandó, valamint leradírozandó Gergényi Péterrel, és rúgja ki azokat a rendőröket büntető eljárás megindítása mellett, akik - Isten Kegyelméből - egyre inkább lejáratják a teljes bűnpártolói, ostoba és barbár, agresszív, egységesen bűnöző rendőri állományt, és akik ennek érdekében kétségtelenül mérföldkövek lesznek a későbbiekben is Farkasné Benke Aranka rendőralezredessel, valamint Varga Zsolttal, a kecskeméti rendőrbűnözés terén az összes létező rendőrbűnöző előtt odaadó hűséggel és térden csúszva szolgáló, gyáva és következetlen, gerinctelen pancser idiótájával egyetemben.

Jelen levelemet eljuttatom az EUROPOL-hoz, a Legfőbb Ügyészségre és a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatához is, bűnösségem kimondása és az összes kártékony parazita rendőrbűnöző felmentése esetén pedig nagyon, de nagyon szabadságvesztésre akarok menni, minthogy ezzel tehetem a legtöbbet az általatok maximalista (gyurcsányista-szilvásysta-laborcista) módon védelmezett, totálisan diffúzált és az országot tönkre tevő rendőri- és titkosszolgálati bűnözés elleni előkészítő akcióként, a lehető legnagyobb sortüzeket előkészítve a rendőri- és titkosszolgálati bűnözők ellen, így a KGB-s hazaáruló laborcok (eme alaptörvényben a továbbiakban "latorcok") és a sortüzes-csonttörő KGB-s-Mossad-os Szilvásyk ellen, de sokkal sikeresebben, mint a német példa idején.

Akik a Föld ellenségei, és ennyire semmibe veszik valamennyi ember életét, azoknak annak súlyával és arányában is kell megfizetniük. Na, halljuk és lássuk, kik az elsők a sorban, akik az első helyet követelik maguknak azon a szerényen is méretes fekete listán?

Üdvözlet nélkül az állami- és titkosszolgálat bűnözés örök ellensége és ellensortüzese, amit akasztós
Molnár F. Árpád.

A feljelentéshez csatolt további anyagok, melyek teljes körű kivizsgálást és az országot tönkre tevő bűnszervezeti rendőrbűnözés, ügyről ügyre kizárólag a rendőrbűnözőket makulátlannak és csodálatosan tisztának deklaráló állami- és titkosszolgálati bűnözés képviselőivel szembeni legkeményebb és leghatározottabb fellépést és törvényi megtorlást követelnek:

2008-05-21. - Szabálysértés helyett államközi maffiaügy
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ezt követően elviharzott, majd azzal sietett vissza, hogy ismételte: Gergényi Péternek (aki egyébként az Orbán Viktor-féle tömeggyilkos KGB-s Pintér Sándornak a barátja, üzlet- és vadásztársa) elküldi a jegyzőkönyvet arról, miket nyilatkoztam róla, és a Gergényi ezért feljelenthet. Erre azt feleltem, hogy lapítani fog, és csak kerülő utakon fog akciózni a Pintérrel közösen...2008-05-23. - A totálisan diffúzált bűnpártolású rendőrbűnözés és a belső elhárítás - Részben nyílt feljelentés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...szoktak felkeresni, akik eltussolt rendőrségi ügyekről és vezető politikusok bűncselekményeiről és bűntetteiről szoktak információkkal szolgálni, adatokat, egyebeket átadni, azaz nagyon-nagyon jól tudom, mennyire fertőzött büntetőjogi szempontból a teljes rendőri állomány, s hogy egy-egy felpoloskázással úgy lehetne egyetlen nap alatt legkevesebb ezreket megbuktatni csak a közlekedési rendőrök közül, mint ahogy kivasalt tornádósétányon átszáguldó vihar söpri el a ganéjt és a szemetet.--
Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Morvai Krisztina: Amíg van, aki szól...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyar Gárda (MG), állam elleni bűncselekmények, bírósági koncepciós perek, TomCat (Polgár Tamás), Budaházy György, Toroczkay László, női egyenjogúság (emancipáció), diktatúra, rendőrségi igazoltatás és zaklatás. (Film, 11 perc)

 

 

2008-05-14. - BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR TV: (Poszt)Fasizmus-Gyurcsányizmus
/Molnár F. Árpád - Tóth Katalin/
Tartalom-asszociáció: A hitlerizmus és a Holocaustok párhuzama a gyurcsányizmussal, Auschwitz stb. képeivel; Jézus Krisztus, Evangélium; Gyurcsány és más életfogytiglanosok, 2006 október 23.; a megint tabu Veér András és bűnbandái politikai elektrosokk terápiái és halálra kínzásai, Popper Péter és Bodor Pál (Diurnus) volt MÚOSZ-elnök szövetségesei, akiknek tetteit egységes D-Notice rejti. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője tevékenységének párhuzama a nácizmussal.... (Film, 10 perc)

 

2008-05-10. - HÍRHÁTTÉR TV: Bűnöző bírók nyomában - Sebők Istvánnal, a Magyar Néppárt elnökével
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Néppárt (MNP) az egyetlen párt, amely tevőlegesen is harcol a bírósági bűnözés ellen. Most Sebők István a tengernyi példa közül három esetet mond el az állam által védett bírói bűnözést leleplezendő. (Film, 7 perc+kép)

 

 

2008-04-28. - TABU: HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrszakmáról a teljes állománynak - Tényfeltáró film nektek és rólatok, ahogyan még senki nem szólt hozzátok
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A film készítője, Molnár F. Árpád több, mint fél évtizeddel ezelőtt összekülönbözött a rendőrséggel és az NBH-val, ami miatt tönkre akarták tenni, aztán meg akarták ölni. Tényfeltáró film a rendőrség belső működéséről, a rendőri állomány erkölcsi- és mentális állapotáról, az állami bűnözésről, politikai gyilkosságokról... (Film, 30 perc+kép)

 

2008-04-24. -
HÍRHÁTTÉR TV: Sortüzesek és cigányok

/Angel Mendoza (Peru) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alkotmány, Btk., életfogytiglan - Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot, aki vacsorából ment haza, amikor álarcos rendőrbűnözők megtámadták. Beszámolójába annál a résznél kapcsolódunk be, ahol elmondja, miként törték szándékosan csontjait a rendőri elkövetők. (Film, 10 perc+kép)

 

 
Előző cikk:
2008-05-26. -
Bűnös-e bárki azért, ha ügynök? - Avagy honnan, hová vezette a gyávaság, a dilettantizmus és az ostobaság ezt az országot?
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...az NBH-val harcászkodtam, a Fidesz pedig - miután Orbán Viktor, akkori miniszterelnökhöz fordultam - segítségnyújtás helyett azonnal ügynököket küldött rám, majd módszeresen megpróbált végleg eltakarítani, az oroszokhoz fordultam...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Mór és az állami halálgyár - Sebők István pártelnökkel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A móri állami mészárlás egyetlen túlélő gyanúsítottja, W. Róbert hazudozásairól, a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) kényszervallatásairól és állami megrendelésű, bűnszervezeti koncepciós pereiről, Lamperth Mónika és mások vezető bűnözői szerepéről. Vérrendőrség, vérügyészség, vérbíróság, Lomnici Zoltán OIT-s vérbíró haverja és vérper Kaiser Ede ellen. N. László meggyilkolásáról és Tasnádi Péter titkosszolgálati eszközökkel történő megfigyeléséről. (Film, 10 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu