Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Mit érdemel az a bűnös...? (Gondolatok)

 

2009-05-06.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Soós József Úr mostani cikke után eme 2008 novemberében publikált sikerfilmünket ajánljuk (a címe: "Kollektív életálom"), mely a Hírháttér-filmek között egyike a különleges hangulatot teremtő, az elrejtett Valóságot azóta sem ismételt stílusban prezentáló műveinknek. Ide kattintva a film eredeti forrásoldalára juthatnak, innen pedig saját gépükre menthetik.
(Molnár F. Árpád)

Mit érdemel az a BŰNÖS...

... aki az ISTEN és az EMBERISÉG árulója?! ELTITKOLJA a VILÁGRENDSZER valós MŰKÖDÉSI folyamatát, ezzel a TEREMTŐ LÉTEZÉSÉT, és a MEGMENTÉST rejti el a TUDATLAN, ECHELON elmeirányító FEGYVEREKKEL "agyonvert-agymosott-tönkretett" NAGY SOKASÁG ELŐL!

PATKÁNYIRTÁS!!!!!

A NAGY-BABILONI HÁTTÉRHATALMI Rendszer ALPOROJEKTJEIBE tartozik a Világrendszer jelenlegi működéséhez elengedhetetlen összes "kellék"! >>>>

Így a POLITIKAI patkány-rendszer, mely teljesen össze van fonódva a GAZDASÁGI-BANKI-VILÁGBANKI patkány-rendszerével!... >>>

Melyet a HÁTTÉRHATALMI "TÖRVÉNYKEZÉS INTÉZMÉNYRENDSZERE, i-GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS, KATONASÁG tart életben, működtet, mely hatalmas kiadással, de a "másik oldalon" IRDATLANUL SOK BEVÉTELLEL kecsegtet! >>>

MELY BEVÉTELEKET TOVÁBBI HÁTTÉRHATALMI EMBERISÉGIRTÁSRA LEHET FELHASZNÁLNI! >>>

És mindezt "HITELESEN TÁJÉKOZTATVA" a HÁTTÉRHATALMI PATKÁNY-MÉDIUMOK ADJÁK KÖZZÉ A VILÁG MINDEN NÉPESSÉGÉVEL!!!

Arról, hogy ez MILYEN EREDMÉNNYEL JÁR, pedig a TITKOSSZOLGÁLATI PÁRTPATKÁNY-JÚDÁSOK INFORMÁLJÁK VISSZA AZ "ILLETÉKES ALPROJEKTEKET". >>>>

MELYEK AZ ECHELON-technológiákat SZORGALMASAN FELHASZNÁLVA AZ EGÉSZ FÖLD BOLYGÓ MINDEN LAKÓJA ÉS "ÁLLAMA" ELLEN úgy "rendezik a dolgokat", ahogy a TITOKZATOS NAGY-BABILONI HÁTTÉRHATALOM azt ELVÁRJA, MEGKÍVÁNJA TŐLÜK!

Így teljes a kép, így MŰKÖDIK A FENEVAD VILÁGA!!! >>> De ne hidd azt, hogy téged ez nem érint!

A HÁTTÉRHATALOMHOZ minden JELENTŐSEBB ESEMÉNY és INFORMÁCIÓ ELJUT! Ezért vannak az alprojekt-TITKOS-szolgálatok, párt-patkányok! Hogy ezt a "munkát" elvégezzék!

TE, AKI CSAK EGY SÁTÁN PECSÉTJÉVEL ELLÁTOTT "EMBER" VAGY! Azt teszed, amit a világi-babiloni rendszer elvár tőled! Hiszen ha nem azt teszed, akkor RETTEGSZ, hogy mi lesz veled, és elveszted azt a keveset is, amid van!

Ne félj, te BAROM, ECHELONVERTE ÖKÖR, mert ha a HÁTTÉRHATALOMNAK engedelmeskedsz, akkor már el is vesztetted a LEGDRÁGÁBB KINCSEDET, AZ ÉLETEDET!!!

Mert akkor NEM RÉSZESÜLSZ A MEGMENTÉSBEN, ÍGY AZ ÖRÖK ÉLETBEN SEM!

Mert egy "bábu" vagy, nem más, aki SZÁMON VAN TARTVA a SÁTÁN Rendszerében!

"VONALKÓD VAGY, NEM MÁS", és amit VESZEL A FENEVAD PÉNZÉN, az is csupán EGY SÁTÁN PECSÉTJÉVEL, SZÁMÁVAL ELLÁTOTT HÁTTÉRHATALMI DOLOG!!!

Nézz körbe a VILÁGBAN, mindenfelé látható, és teáltalad nem észlelt FIGYELŐESZKÖZÖK rengetegében élsz! Bármerre vezet utad, mindenhol azt látod, hogy FIGYELNEK, MEGFIGYELNEK téged!!! Az UTCÁN A KAMERARENDSZEREK, MELYEK AUDIÓ BERENDEZÉSSEL IS ÜZEMELNEK.

A MUNKAHELYED beléptető kártyát követel tőled, mint egy villogozott vágóbaromtól!

A PÉNZ, mely már NEM IS PÉNZ, mert a BANKKÁRTYÁRA UTALT EGYSÉG az nem tekinthető pénznek >>>>> EBBŐL VÁSÁROLSZ, TARTOD FENN MAGAD! Számok-mértékek HALMAZA, de valós ÉRTÉKEKET NEM KÉPVISEL! Így máris beigazolódott a BIBLIA azon TÉTELE, hogy: >>>>

>>> "EMBER FIA NEM VEHET, ÉS NEM IS ADHAT EL SEMMIT A FENEVAD SZÁMA, PECSÉTJE NÉLKÜL!!!"'

Ezt JÓ, HA ESZEDBE VÉSED ÖRÖKRE! (Addig legalábbis, amíg a Teremtő el nem hozza az igazság napját!!!)

DE TE!!!! TE >>> TE >>> TE VÁGÓBAROM, aki "menetelsz a VÁGÓHÍDRA, rendezetten, zárt sorokban, a hatalom figyel, és irányít téged!!!! A NAGY ROHADT SEMMI ENNYI A LÉTED!!! [Idézet az Ossian együttestől.]

Mindez lehetséges, mert a HÁTTÉRHATALOM teljes egészében téged BEFOLYÁSA ALATT TART, és MEGTÉVESZTI ELMÉDET, pontosabban KIMOSTA AZ AGYADAT! És olyan dolgokkal foglalkozol, mely jelentéktelen, és ÉRTELMETLEN!

Az ECHELON-elmeirányító technológiákkal KICSERÉLTÉK AZ EGÉSZ FÖLD BOLYGÓN AZ EMBERISÉGET!!!

A BIBLIÁBAN MEGJÖVENDÖLT TITOKZATOS NAGY-BABILON teljesen felépült, és FOGSÁGBAN TARTJA AZ EMBERISÉGET! Ebből a "körből" kitörni, megszabadulni te csak ISTENBE VETETT HITTEL, és az ATYA TÖRVÉNYEINEK BETARTÁSÁVAL, A FIÚ TANÍTÁSAIVAL VAGY KÉPES, AZ ÚR EREJE ÁLTAL! VÉDELEMBEN A KRISZTUS OLTALMAZÓ KEZE ALATT VAGY, CSAK NÁLA VAGY BIZTONSÁGBAN!

Mint már annyi alkalommal mondjuk: SEGÍTSÉGÜNK RENDELKEZÉSÉRE ÁLL MINDENKI SZÁMÁRA, aki ebből ki akar lépni! MOLNÁR F. ÁRPÁD úr, aki a LEGNAGYOBB MAGYAROK KÖZÖTT IS A LEGHATALMASABB, és az EMBERISÉG LEGKIEMELKEDŐBB ALAKJAI KÖZÖTT VAN, minden idők legnagyobb embere, aki az "Világtörténelem során" született! SEGÍTÜNK, FELVILÁGOSÍTUNK, VÉDÜNK, azon munkálkodunk, hogy minél többen legyenek azok, akik IDEJÉBEN megismerik a "Rendszer működési elvét"! Ezzel segítve rajtuk, és megismertetve velük a VILÁGMINDENSÉG MEGALKOTÓJÁT, ÉS ANNAK TÖRVÉNYEIT, AZ EMBERISÉGGEL VALÓ CÉLJÁT!

(Készült: 2009.04.24.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-05-05. -
HÍRHÁTTÉR TV
: A Szajha egyházai (Amikor az egyházak sereghajtókká váltak)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Gösta Nystroem: Három tengeri látomás/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A világi médiumok és az Interneten - a Hírháttér hatására, a Hírháttér által előre bejelentve - egyre nyíltabban és egyre többször beszélnek a Jelenések Könyve 2000 éves Próféciáinak megfelelően kiépült Nagy Babilonról, világi nevén Háttérhatalomról. Az Echo tv már több olyan műsoron van túl, ahol a vendégek teljesen nyíltan beszéltek arról, hogy a Föld bolygót bizonytalan ideje (100 éve vagy sokkal régebb óta) uralma alá vetette egy olyan elektromágneses stb. technológiákkal regnáns hatalom, amely totálisan irányítása alá vonta az egész Emberiséget. Az egyházak és a gyülekezetek azonban annyira rozzant és összedőlt erkölcsi állapottal, olyan gyávasággal, gerinctelenséggel és ügynöki szolgalelkűséggel vannak agyonverve, hogy...
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-06. -
A Népszabadság-perről. Bilincsben és pórázon: jogsértőek a felvételek
/Dr. Szabadi Béla/
Részlet: A sajtó és a politika hetekkel letartóztatásom előtt ismerte és terjesztette a megtervezett lépéseket és azok menetrendjét. (Az egyik kereskedelmi televízió előre elkészítette hétvégi riportját a letartóztatásról és az azt ünnepelőkről.) (...) És valóban, akárhova vittek bilincsben (bilincsekben) és pórázon vezetve, a sajtó erről előre értesült, mert mindig ott volt.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu