Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Alárobbantó cikk a kurucinfó államügynöki cenzúra- és betiltóportálról - Le fogjuk leplezni a hazugokat és a gyűlölet antikrisztusait

2008-09-24.
Molnár F. Árpád

 


Az ördögök, akik a hazugság és a gyűlölet gyermekei, hiába állnak ellen: a tudás be fogja tölteni a Földet

A kurucinfó szellemiségéhez és erkölcsi stílusához mérten megszólítás nélkül:

Azért kifogásoljátok, gyalázzátok és üldözitek azokat a cikkeket, beszédeket és filmeket, valamint minden más tényfeltáró anyagokat, amiket maga a jobboldal is hirdet, mert ti magatok is az államnak dolgoztok. Miközben egyik pillanatban azokat az ügynököket védelmezitek, akik fegyverbe szólítanak az MTV ellen, aközben azokat támadjátok, akik nem ügynökökként, ezért a hatalomra valódi veszélyforrásként bármilyen kritikával illetik akár az MTV-t, akár a Moszadot, akár a CIA-t, vagy pedig az NBH-t és annak működését leleplező módon lépnek fel.

Ócska, mocskos államügynökök vagytok, akik mukkanni sem mernek sem politikai gyilkosságokról, sem államilag szervezett elektrosokk terápiákról, sem a titkosszolgálatok szervezettségéről és működéséről, sem a rendőrség belső szerkezetéről, sőt, akik ezek leleplezését végzik és elvégzik helyettetek, mint én, azok ellen indítotok támadást.

Tevékenységetek moslékabb, mint a Szilvásy-bandáé, undorítóbb, mint a III/III, mely sosem kérkedett saját mocskával, ahogyan ti teszitek naponként, ráadásul olyan hazugságok mentén, mint az, hogy állításotok szerint a hatalom még azt sem tudja, hol vagytok. Pont az ilyen, az igazságot letagadó és a lakosságot hazugságok tömegével etető hazaáruló ügynökférgek ellen alapult a Hírháttér, szándékaitokkal szemben leleplezendő, hogy milyen tucatnyi módszerekkel tud a hatalom minden huszadrangú aktivistáról is, és ezt hiába tagadjátok ti, akik a legmocskosabb tömeggyilkos ügynököket fedezitek, amilyen a Für Lajos és haverjai, valamennyi valódi ellenállót hazaáruló módon rágalmazva, mert a Hírháttér által hamarosan mindenki tudni fogja. Ez azt is jelenti, hogy amikor olyanokat hazudoztatok magatokról, hogy még azt sem tudják, hol vagytok, mi a nevetek és hol laktok, hamarosan senki nem fogja elhinni, de mindenki fel fogja érni ésszel, bármennyi sötétséget is próbáltatok erre az országra borítani, hogy éppen azért tagadtátok le még az ilyen legnyilvánvalóbb tényeket is, hogy azt a titkosszolgálati söpredéket fedezzétek, akik kapcsolattartóitokként fedezik és inspirálják a tevékenységeiteket.

Az ilyen hazug, ügynöki hazaárulókat, akik a titkosszolgálatoktól kapják a fedezéket, hogy mindenkit, aki helyettük és velük ellentétben tényfeltáró tevékenységet folytat, le fogjuk leplezni és meg fogjuk buktatni.

Nem véletlen, hogy a tengernyi anyagból, amiket nektek küldtem, s amik a titkosszolgálatok működését és módszereit, valamint eszközrendszerét feltárták, soha, semmit nem hoztatok nyilvánosságra, viszont egy idő után éppen emiatt ellenem támadtatok. Azért, mert ti álrendszerváltó, moslék hazaárulók vagytok, akik - ahogyan valamennyi ügynök teszi ebben az országban - azt lesik, mivel tudnak megfelelni az őket bujtató, fedező, módszereik eltitkolását okkal elváró és követelő állami bűnszervezeteknek, a pártoknak és a titkosszolgálatoknak, azaz a maffiának.

Ugyanakkor ahogyan az állami vérügyvédet nem világosította fel megbízója, az állam, amikor ellenem a Fővárosi Főügyészségen olyan bűntett elismerését követelte, amit nem követtem el, hogy hozzátok hasonlóan a teljes állami bűnszervezetet fedezze Medgyessy Pétertől Orbán Viktoron át a Gyurcsány Ferencig bezárólag, úgy titeket sem arról, hogy az igazságot már senki nem tartóztathatja fel, ezért ti - számos hasonlóan állami söpredékkel, amilyenek az általatok nyíltan védelembe vett MTV-s, sortüzes-csonttörő, államtitkosszolgálati maffia, meg fogtok bukni.

Emberiség-ellenes bűntett a Szilvásy-bűnbanda részéről, hogy titeket védelmez és fedez, hogy az ő hazugságainak szócsöveiként működve közösen, velük együtt tagadjátok le és titkoljátok el az állami megfigyelési módszerek valamennyi formáját, hogy állambűnözői és a lakosságot elbutító és erkölcsileg abszolúte szétziláló sátáni és antikrisztusi, keresztyéngyalázó és keresztyénüldöző gaztetteitek során jobban üldözitek a tényfeltárókat, a politikai üldözötteket és a titkosszolgálatok leleplezőit, mint bármelyik baloldali lap vagy országos médium. Teszitek ezt ti, akik valamennyi ilyen leleplező anyagot is elrejtitek a lakosság elől, és azokat veszitek tűz alá, akik veletek ellentétben mindezen leleplező tevékenységet végzik.

Ócska, mocskos ügynöki hazaárulók vagytok, undorítóbbak, közönségesebbek és gyomorforgatóbbak, mint bármelyik lap volt ebben az országban, beleértve talán még a Népszavát is.

Ti, moslék hazaárulók azokat üldözitek, akik maguk is a legnagyobb politikai üldözést szenvedik el, akik veletek ellentétben adományok nélkül, kenyéren és Tesco-s virslin élve kínálnak és nyújtanak természetesen ingyenes védelmet a politikai üldözötteknek és a politikai gyilkosság elől menekülőknek, és életük az igazságért naponként veszélyeztetve van. Ilyen undorító, mocskos, aljas és közönséges hazaáruló bandával a Medgyessy-kormány óta nem találkoztam ez országon belül.

Miközben mindenkit, aki másokért ingyen cselekszik, üldözés alá vesztek, aközben valamennyi állami módszert elrejtitek. Ügynöki tevékenységetek - még egyszer mondom, aztán újra, újra, újra és újra - undorítóbb, istentelenebb, antikrisztusibb és gyomorforgatóbb, mint bármelyik más bűnöző szervezeté, ráadásul mint a disznók, szüntelen az ocsmánysággal és a gyalázattal kérkedve.

Mostantól a Hírháttér rá fog fókuszálni arra a bűnszervezeti moslékra és a politikai üldözöttek, valamint tényfeltárók elleni állampárti és rágalmazó üldözésetekre, amit jobboldal mezében és álcájában az egész ország tönkre tételére, átejtésére és szellemi, valamint erkölcsi lepusztítására folytattok.

Mit képzeltek magatokról taknyos ügynökférgekként, hogy miközben egyik bunkó államgörény mozdulattal a politikai gyilkosságok és veletek karöltve minden módszert és eszközt elrejtő állami ügynököket, amilyen a Für Lajos és az MTV bűnszervezete, kérkedve a moslékkal, fedezitek, aközben olyanok ellen indítotok támadást, akik a ti bűnszervezeteitek áldozatait védelmükbe veszik.

Mily' nagyon lebutított és központilag tönkre tett annak a lakosságnak a szellemi és morális felfogóképessége, amelyik akkor nevez ügynöknek valakit, ha egy ilyen mocskos szájú, Veérmoslék ügynökportál, amilyen a kurucinfó teszi, és amelyik annyit sem fog fel, hogy csak azért védi a Für Lajos-féle, honvédelmi miniszterként a katonai és polgári titkosszolgálatoknak csaknem a csúcsán elhelyezkedő, a cionista sok milliárd dolláros eladósítással és a politikai gyilkosságokkal jóllakott titkos ügynököket, mert azt a kurucinfó-féle és ahhoz hasonló ügynökportál még nem nevezte ügynöknek.

Milyen ostoba és vak, aki az ország legnagyobb és mindent elrejtett elkövető titkos ügynökeit, a Für Lajosokat fedezi és követi, mégpedig kéz a kézben az állami görénylét legsötétebb megbízott legalsóbb-söpredék bűnözőivel, amilyen a kurucinfó gyűlölet- és betiltóportál.

Molnár F. Árpád,
a Hírháttér keresztyén főszerkesztője,aki előre bejelentette az elkövetkezendőket, így azt is,
hogy az elkövetkezendő botrányok csak közbülső elemei egy olyan fejleménynek, amely során kiszóratik a legalsóbb és legistentelenebb ganéj.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-07. - Nyílt levél a Kuruc.infónak ; Leleplezzük a Kurucinfót - Ahol a gyöngyöket megtapossák, a népet moslékkal mérgezik
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kuruc.infó, mely KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES FELMERÜLT ESETBEN(!) visszautasította a konkrét állami módszerek feltárását, az állam és a rendszer megbuktatását, szándékosan hallgatja el az 1990 óta több ezer politikai gyilkosság valamennyijét(!)...

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-24. -
A "cigánybűnözésről" értelmesen, azaz ahogy tilos és üldözendő - (és) az ún. "cigánybűnözés" népi és szociológiai vonatkozásaiból
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró cikk a lelki mozgatórugókról, tanácsokkal az értelmes jobboldali szavazók és a cigányság vezetői és aktivistái felé.
(A képen Lakatos Attila cigányvajda)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-25. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Hangrobbanás a kurucinfó lemeztelenítésére -
Az elmúlt évtizedek egyik legjobb szónoklata
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mit is mondunk? Lemeztelenítés? Szavainkat senki ne feledje. Mert nem a szavakkal zsonglőrködünk, hanem elmondjuk a jövőt, amelyben a disznók disznókként fognak elhasalni ama drága Szegletkövön, az igazak pedig - a gyűlölet tehetetlen kínlódóival szemben - (Dániel próféta szavaival) csillagokként fognak ragyogni az égen.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu