Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Sieg Heil, Babilon! - Az illuminátus babiloni pápa háttérhatalmi karácsonyi ajándéka


 

2008-12-25.
Molnár F. Árpád

Részlet: És ennek a pápista, pogromgyártó sötétségnek annak ellenére van képe náci disznóságait tovább eregetni, pöfögtetni és terjeszteni a Vatikánból - Rómában nagyon sok papot és egyházi személyt ismertem -, hogy a Vatikánt a pápával és a Parlamenttel együtt maguk a római templomok papjai és egyházi személyei nevezik a Sátánnak.
 

2008-08-12. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Séta a homoszexualitás körül
/Molnár F. Árpád/
(Jean Michel Jarre "Napéjegyenlőség" című albumának 3. darabjával.)
Tartalom: Kényelmesen a homoszexualitáshoz és a homoszexuálisokhoz való helyes viszonyulásról, bel- és külföldi tüntetésekről és nemzeti kulturáltságról, a Jézus Krisztusi Tanítások alapjain. Közben végig szól a zene.

KLIKK az oldalra! (35 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Sieg Heil, Babilon!

Így is lehetne XVI. Benedek pápa karácsony eleji beszédét beharangozandó hirdetni, melyben a Hitlerjugend egykori ügynöke az Emberi Faj katasztrófáját vizionálta, ha nem lépünk fel a homoszexualitással szemben.

Mint tudjuk, George W. Bush nagyapja Hitler pénztárosaként működött, s mint arról Drábik János is beszámolt, az elmeprogramozó Mengeléig bezárólag egy sor tömegpusztító nácit az Egyesült Államokba (kurucországba) vittek, kutatásaik és emberkísérleteik folytatására. Ennek végtermékeként került aztán Hitler illuminátus pénztárosának fia, az idősebb George Bush illuminátusként, a Háttérhatalom (Babilon) kiválasztásából az Egyesült Államok trónjára, hogy aztán az ifjabb, George W. Bush is mozgatható, tömeggyilkos, a Hírháttér egész Föld bolygón történő betiltását visszatérően a magyar eredetű nácikkal szorgalmazó mesterséges idiótájaként a bársonyszékbe, hogy folytassa mengelei pápista hagyományait a Moszaddal közösen. Tehát arra szeretnék kilyukadni - a lehető legrövidebb érveléssel -, hogy Az Egyesült Államok és az önmagukat zsidóknak nevező (Krisztus az ördögöktől megvonta a jogot, hogy zsidóknak nevezhessék magukat) ördögök a mai napig - és ennél sokkal többet tudunk - rendkívül érzékeny, mesterségesen ültetett kultuszt táplálnak Adolf Hitler iránt. Ennek mélységeibe csak beszervezettek, kémek, hírszerzők stb. vannak beavatva, azaz nagyon sokan, de szinte senki nem ír erről semmit. Egyetlen személyre emlékszem, aki a zsidók Hitler-imádatáról - rajtam kívül és tőlem függetlenül - pár szót beszélni mert: egy szintén az Echelonba fullra beszervezetett személyről van szó: Kőrösi Imréről, akit Benedek pápa náci szövetségesei, amilyen a kuruc.info és bűnbandái, nem véletlenül támadnak, hiszen egy kezemen megszámolható a 15 milliós magyarságból, akik a Hírháttér munkatársain kívül legalább olyan leleplezők, mint ő. Innen is látszik, milyen gyalázatos a tényfeltárás a magyarság 15 milliójában.

Az illuminátus, háttérhatalmi, echelonista ügynökpápa közölte: ugyanolyan fontos megmenteni az Emberiséget a homoszexuális és transzszexuális viselkedéstől, mint az esőerdőket megóvni a pusztulástól. A pszichózis-szintű aránytévesztést hirdető illuminátus (ex)náci beszédében elmondta: a társadalmi nemek elmélete elmossa a férfi és nő közötti különbséget, ez pedig - jön a csattanó (maszlag), háttérhatalmi lélek-időjárásszabályozó technológiák sűrű-sátáni glóriája által övezve - az emberi faj önpusztításához vezethet.

Hát - mert a jól tájékozottak gyakran kezdenek "hát"-tal mondatot - fel kell vetnünk: Benedek pápa miről beszél? Valamit hallott netán a titokzatos Nagy Babiloni Szajha Echelon-programjáról a nemek közötti különbségek eltüntetését illetően? Természetesen nem Benedek pápa kiszivárogtatásáról van szó - mert az Emberiséget védelmező tényfeltárók színvonalát semmilyen szinten nem üti meg a volt Hitlerjugend terroristája, jelenleg (is) illuminátus, Júdás rehabilitálását az inkvizíciós homoszexuálisüldözéssel felváltva témázgató egyházfő -, hanem kiszivárogtatás helyett most is a látható és tudható szabadkőműves páholyok és Babilon alantas, gyűlöletkeltő és a világ hitlerista reménységű felforgatására alapot biztosító ördögi náci szelleméről.

A homoszexuálisok és lobbijaik tevékenységét összemosni a Föld kihalásához vezethető klímaváltozással csak azért nem sokkal betegesebb, mint a homoszexualitás, mivel a homoszexualitás, a házasságtörés és a többi nem betegség, hanem bűn. Mégpedig olyan bűn, amit a Jézus Krisztus sosem üldözött, ahogyan a Vatikán teszi 1000 éve, miközben sehol több homoszexuális nincsen, mint a katolikus egyházban. Krisztus a homo- és transzszexualitást sosem üldözte, csupán bűnként említette a házasságtörés és a prostitúció mellett, mivel az nem közveszélyes, nem fenyegeti az Emberiséget és a békés családok életét, szemben a Benedek pápa által szentté avatni igyekezett Júdással, Isten Fiának gyilkosával, továbbá XVI. Benedek pápa politikusi és világpénzügyi haverjaival, akik egész Afrikát szociális katasztrófában tartják, és szemben a náci vonzalmait a Megjövendölt Csodálatos Szajha által és annak gyermekeként tápláló Benedek pápával, aki az olasz hajléktalanok gyűrűjében multimilliókért készíttet magának ruhákat, készíttet és vásároltat öndicsőítő kegytárgyakat, rendez iszonyú pénzeken és a Földre Ítéletre visszatért Messiásnak kijáró pompázatos csillogású és díszítésű látogatásokat, melyek során - személyesen tapasztaltam Rómában - a hajléktalanokat utcai fekhelyükről a hatóságok és a pápai szervezők hajtják el, ha pl. Benedek pápa templomi látogatásra megy a belvárosba. A (fél?)náci, Júdás-imádó pápa egyetlen havi, fényűzésre fordított költségvetése legalább több száz hajléktalan egész életre történő elszállásolásának költsége, és cirka ugyanennyi ember elmaradt életmentő műtétjét lehetne belőle kifizetni.


A vörös a Bibliában a Sátán színe, a sapka pedig kiemelt háttérhatalmi jelkép. A Babilon-ügyekben túltájékozott volt Hitlerjugendes exbíboros Benedek pápa vörös sapkában hozott hideget, a világ náci mozgalmainak és meleggyilkosainak nagy ördög-pogánykarácsonyi örömére. A pápa is megtalálta a világ legégetőbb problémáit, ahogyan Magyarországon a nemzetinek nevezett ügynökök és lebutított roncsaik, valamint a nácik.
(Hírháttér-kommentár)

 

Magyarországon - a benedeki náci szellem világot behálózó sötétsége miatt - Benedek pápa fasiszta karácsonyi beszédét a békésen közlekedő melegeket bűncselekmények tömegével megtámadtató és összeverető náci-fasiszta-milicista kuruc.info üdvözli, mégpedig a magyarság leghírhedtebb fasiszta portáljaként. Az a kuruc.info, amely - mert náci portál - Bush-ék által kimondottan a Hírháttérrel szemben a zsidó médiában futtatott és a betiltástól és a fegyházbüntetésektől óvott-féltett, miközben a Bush-náci dinasztia és amerofasiszta titkosszolgálati bűnbandái a Földet körbe-körbe járják, hogy a Hírháttért az egész bolygón be lehessen tiltani. S minthogy a magyarok az amerikaiak által már évtiezedek óta ismert elektromágneses, csoportkijelöléses technológiákkal vannak megbolondítva és lealjasítva, hogy - részeg-vandál állatokként - a világukról ne tudjanak, ezért hiába ömlesztjük a bizonyítékokat és a bizonyságtételeket a globalista elmeuralmi eszközökről és rendszerekről, a magyarok (vengrik) se-lát-se-hall-dömötörként borulnak a Háttérhatalom mikrohullámú technológiái által, mint vágómarhákat csoportkijelölt idióták az illuminátus hatalom által szervezett és megásott sírgödrükbe. Mi pedig előre mondjuk, előre szólunk a fejleményekről, és amikor valóra válik, rendszeresen jelezzük is: íme, amit tagadtak a magyarok (vengrik), máris valóra vált.

Aki erkölcstelen, buta és butaságához ragaszkodik, annak az igazság nem értelmet, hanem további lealjasulást eredményez. A magyarok olyan sötétnek és butának bizonyultak - a minket felkeresők pedig nem méltók ahhoz, hogy magyaroknak nevezzék őket -, amilyen valóban csak a négy lábon vágtató szőrös droidiótákhoz illik. Az a sűrű tapasztalat, hogy a vengrimajmok éktelen őrjöngése és primitív, vandálállati hörgései azt eredményezték, hogy annak ellenére, hogy a Nagy Babiloni Szajháról és az USÁ-ban már régen visszatérő kormányszintű botrányaiból elhíresült elmeuralmi technológiák létezésének ténye egyre jobban terjed, mégsem akad szinte senki, aki az Interneten nyíltan is meg merne szólalni tapasztalatairól, ismereteiről és tudásáról, mert senki nem akar disznók között gyöngyöket hirdetni, nehogy megtapossák azt benedekuruc (benedeki és kuruc) csülkeikkel, és rájuk törjenek, mint nyilasok a békés járókelőkre, mert állítólag homoszexuálisok és azt mondta a pápa, hogy katasztrófával fenyegetik az Emberiséget.

És ennek a pápista, pogromgyártó sötétségnek annak ellenére van képe náci disznóságait tovább eregetni, pöfögtetni és terjeszteni a Vatikánból - Rómában nagyon sok papot és egyházi személyt ismertem -, hogy a Vatikánt a pápával és a Parlamenttel együtt maguk a római templomok papjai és egyházi személyei nevezik a Sátánnak. Az a Vatikán hirdeti nyilas pogromait, amely a titokzatos Nagy Babiloni Szajha egyik legfőbb szellemi és hatalmi bázisaként hajtja végre az egész Emberiség elleni gaztetteit, s miközben a vétlen járókelők összeverését és a világ homoszexuálisok elleni gyilkosságait klasszikusan a régi módszereket idéző hitleri retorikával jóváhagyja, mert akkor fizet jól a Háttérhatalom, aközben - holott tudjuk, hogy a lakosság minden huszadik tagja homoszexuális - az egész Emberiség kihalásának vízióját vetíti előre.

A (volt?) hitlerista egyházfő - felcsigázott lelki ámokfutásában - kijelenti: "Ha az esőerdők megérdemlik a védelmünket, az emberiség nem kevésbé érdemli meg azt."

A Júdást Joseph Ratzingerrel, azaz XVI. Benedek pápával rehabilitálni igyekvő zsidó médiumok pedig annak az általuk (a zsidó médiumok által) agyonreklámozott testvéri, fasiszta és nyíltan náci kurucinfóban lelhetnek Ratzinger támogatására, amely az USÁ-ból védelmezett tettleges gyűlölködés legfőbb és nyíltan náci terroristájaként fejezi ki röfögő egyetértését, amely a 15 milliós magyarság leghírhedtebb és legmocskosabb szájú fasiszta lapja. De Benedek szerint fő az egészség. Szerintem is az egészség fő, nagy kondérban, a Sátán és a Nagy Babiloni Szajha kénköves üstjében rotyogva, mégpedig a Benedek által üstbe hajított nácikkal és a világ legocsmányabb, legundorítóbb férgeivel, akik vezényszavára tömegével fognak kitódulni az utcákra szexuálpatológiai verésekért és - Ratzinger számára ismerős - Molotov-koktélokkal végrehajtott emberi máglyák meggyújtásáért.

Mi pedig a Megprófétált és fogságba vitt keresztyénség tagjaiként bámulhatjuk tovább a kurucinfós Magyari Gábor horrorisztikus szexuális fantáziáját, aki álmaiban és fantáziálása közben elfelejti, hogy mint homoszexuális-gyűlölő, valami egészséges, bizonyságul talpig Veérmagyar lenne. Mert egy hitlerista is csak addig hirdetheti a nemi erkölcsökről való ördögateista, náci nézeteit, ameddig bele nem kukkantunk beteges szexuális fantáziájába korunk technológiai vívmányainak fogságaképpen. Mert lehet, hogy minden huszadik férfi - az ágyban fantáziálva - férfival képzeli el, de hogy egy ilyen utolsó náci akkor, amikor lekapcsolván a villanyt, azt hiszi, hogy az őrszemek nem látják kívül-belül egyaránt a sötétben, micsoda horrort és vérengzést rendez, azt már egy idegen, alaptechnológiával sem rendelkező faj egyedei is csak akkor nem értenék, ha még a lelki analízisekhez is teljesen analfabéták lennének. Mert széplelkek lelkében lucsok, kurucpatkányok és nácik lelkében a legvadabb mészárszék honol.

Mennyire? Csak amennyire ez - csak példaként - a testvéri szerb csetnikek között - a délszláv háború során - megnyilatkozott. Feldarabolt nők, megerőszakolt gyermekek, terhes asszonyokból kivágott magzatok és fröcskölő ondó, a Benedek pápák náci képviseletében, ahogyan azt a középkori inkvizítorok részéről - szintén homoszexuális-üldöző szado-mazochisták - megszokhattuk. Vagy ahogyan Benedek pápa üzente karácsonyi, náci szaloncukrokkal teleokádott babiloni-sátáni karácsonyfája díszeként a világ fasiszta, embergyűlölő henteseinek:

- EFFATA! (Azaz: "NYILATKOZZ MEG!")

És megindultak a kutyák, a disznók, az ördögök és minden legalsóbbrendű férgek, Benedek kezdettől ismerős Veérétől hajtva, a Júdásfaj tagjaiként, s/m-erevnáci karlendítéssel szalutálva a Júdásfaj fővezérének:

A SÁTÁNNAK.

* * *
A titkosszolgálatok értik, a majmok meg majd megértik:

A könyvtárban, Interneten
Olvasta a jelölteket,
Kiket ítélt a hatalom
(Miközben az osztrák bejött),
Hogy pápává tétethetnek.

Nem volt több név, csak egyetlen,
Kinél belül áram rázta.
Nem tudta, mért lett rettenet.
Majd a bábok rámutattak:
Így lett Ratzinger a pápa.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
VONA GÁBOR TÁMOGATÓI RÉSZÉRŐL MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL TÖRÖLVE ÉS BETILTVA! 2008-11-13. - MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.


 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-25. -
Tánczos Gábor és családja ünnepi jókívánságai
/Tánczos Gábor és családja/
Tartalom: Tánczos Gábor, Édesanyja, Gyöngyi és a Tánczos-család mindenkinek szóló ünnepi jó kívánságai.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-26. -
Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu