Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "Amikor bárki azért tesz ellened, mert Istenben és erkölcsben jársz, jusson eszedbe, hogy azért teszi, mert minden égi és földi hatalom kezében fogyóeszköz, és lealjasítani való hulladék csupán. Ne feledd: ilyenkor minden gondolatoddal, szavaddal és tetteddel a megnyílott Pokollá váltál az ellenség számára, hiszen szinte semmije nem maradt, ami nem örök szenvedése mértéke gyarapítására szolgálna."   (2009.04.17.)

   

Szennyezett világ

 

2009-04-18.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Nyomorult PÁRT-állat, eleve PÁRT-torzszülöttnek tervezve. Még kicsi, de már láthatók a végzetes születési rendellenségei. Még kicsi, de ha felnő, hatalmas PÁRT-disznó lesz belőle. Mint látható, jobbra és balra egyaránt ferde hajlamú, csak az biztos, hogy előre irányba nem alkalmas a közlekedésre. Sok család termeli az ilyen selejtet, sokszor úgy, hogy fogalmuk sincs, mekkora disznók, mert még sosem voltak képesek szembesülésre, vagy sosem bírták elviselni, hogy tükörbe nézzenek. Azt sem értik, hogy sertéspotyogtatókként, sertésgyártókként mennyire a Háttérhatalom kiszolgálói.
(Molnár F. Árpád)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia Nézőit, Hallgatóit és Olvasóit, és mindazokat, akik Isten kegyelméből lehetőséget kaptak arra, hogy a VILÁGTÖRTÉNELEMBEN egyedülállónak számító KERESZTYÉNI, BIBLIÁN alapuló HÍRHÁTTÉR Multimédiát és annak adásait, cikkeit láthassák, amelyet Molnár F. Árpád hozott létre - Isten által eleve elrendelésből - az EMBERISÉG megmentése érdekében!

A mostani cikkben a SZENNYEZETT VILÁGRÓL lesz szó. A VILÁG fogalmába minden beletartozik, a TERMÉSZET, a természetben élő EMBER/EMBERISÉG. Aminek és akinek a normális, természetes működéséhez elengedhetetlen feltétele a TESTI és a LELKI tisztaság. Sajnos a HÁTTÉRHATALOM mindent és mindenkit BESZENNYEZ, mert senki sem tudja magát függetleníteni tőle; KIVÉTEL AZOK, AKIK ISTEN FELÉ FORDULNAK, ÉS KRISZTUSBAN KERESIK A BÉKÉT ÉS AZ IGAZSÁGOT!

Itt átfogó, teljes körű pusztításról beszélhetünk, az "ANYATERMÉSZET" és az "EMBER" kizsákmányolása, tönkretétele, pusztulásba juttatása. Ezt hosszabb folyamat során viszik véghez, ahogy a TEREMTŐNEK "több napjába tartott", míg MEGALKOTTA A VILÁGMINDENSÉG RENDSZERÉT! A HÁTTÉRHATALOMNAK idő kell ahhoz, hogy ezt ELPUSZTÍTSA, de nagyon CÉLTUDATOSAN halad abban az irányban. Egyre nagyobb MÉLYSÉGEKBE taszítva az EGÉSZ FÖLD BOLYGÓT!

TUDATOSAN, MEGTERVEZVE TÖRTÉNIK A PUSZTÍTÁS!!! Ezt mindenképpen ki kell jelenteni!!!

Az "embert" átalakítják az "új és megváltoztatott környezethez". HAMIS ILLÚZIÓKAT PROGRAMOZNAK BELÉJÜK AZ ECHELON-ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVEREK SEGÍTSÉGÉVEL!!

Ennek a "programnak" akár a CIVILIZÁCIÓ nevet is adhatnánk. Az ISTEN ÁLTAL KIJELÖLT ÚTRÓL ÉS TÖRVÉNYEKRŐL MINDEN ERŐVEL LE AKARNAK TÉRÍTENI MINDENKIT ÉS MINDENT; ehhez hozzátartozik az ÖKOLÓGIAI RENDSZER ÉS AZ AHHOZ IGAZÍTOTT ÉLETFORMA TELJES MEGVÁLTOZTATÁSA! A HÁTTÉRHATALOM szándékosan ÁTALAKÍTJA A FÖLD BOLYGÓ természetes életmenetét; ezt ők GLOBALIZÁCIÓNAK-CIVILIZÁCIÓNAK HAZUDJÁK. De nem is kell nekik hazudni, hiszen az ECHELON-elmeirányító rendszerek segítségével ÁTPROGRAMOZZÁK AZ EMBERI ELMÉT! Láthatjuk, hogy egy "ÚJ VILÁGREND KIALAKÍTÁSA VAN FOLYAMATBAN", ami teljes egészében UTÁLATOS A TEREMTŐ ISTEN SZEMÉBEN!

Ez a folyamat hosszabb ideje tart, mint gondolná valaki is, hiszen már az IPARI FORRADALOM KORÁBAN ELKEZDŐDÖTT ez, és azóta rendületlenül megy a végkifejlet felé az eseménysorozat, éppen úgy, ahogy a SZENTÍRÁSBAN le van írva.

A BIBLIA Istentől jövő AJÁNDÉK, a BOLDOGSÁG és az ÖRÖK ÉLET KULCSA VAN BENNE LEÍRVA! A legdrágább kincs a földön, ami valaha létezett! Abban minden benne van, ami az emberrel-Emberiséggel kapcsolatos.

A FÖLD BOLYGÓT TUDATOSAN TESZIK TÖNKRE, ÉS ALAKÍTJÁK ÁT! A természet kincsei pusztulóban vannak, az ásványi anyagok, energiahordozók kimerülőben. A növény és állatvilág kipusztulóban, nap mint nap számtalan olyan állat és növényfaj pusztul ki, amit még fel sem fedezett az Emberiség. AZ ÉLETHEZ SZÜKSÉGES TERMÉSZETI FORRÁSOK SZENNYEZETTÉ VÁLTAK, EGYRE ROSSZABB MINŐSÉGŰEK, ÉS BETEGSÉGEKET OKOZNAK! A TÁPLÁLÉK a mérgezett talajból való, amelyet szennyezett víz öntöz eső formájában, és megváltozott időjárási körülmények közepette kell növekednie, ami ahhoz vezet, hogy NEM MEGFELELŐ MINŐSÉGŰ TÁPLÁLÉKOT AD AZ ANYATERMÉSZET. De mindez még nem elég, hiszen az ÉLELMISZERIPAR tudatosan MÉRGEZI A LAKOSSÁGOT SZERTE A VILÁGBAN, és mindenféle KÉMIAI ANYAGOT kevernek a táplálékba. Ennek különböző okai vannak, amely mind egészségügyi, mind pedig GAZDASÁGI szempontot figyelembe véve a HÁTTÉRHATALOMNAK kedvez, és legtöbb esetben PROFITSZERZÉSRE IRÁNYUL!!!

Így működik a GYÓGYSZERIPAR is, ami az egyik legjobban jövedelmező iparág. TEGYÜK SZÁNDÉKOSAN BETEGGÉ A TÁRSADALMAT, utána GYÁRTSUNK GYÓGYSZEREKET, VITAMINOKAT, TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐKET AZÉRT, HOGY ABBÓL ANYAGI JAVAKRA TEGYÜNK SZERT, és a HÁTTÉRHATALMAT TÁMOGASSUK VELE, MIALATT MI MAGUNK IS MEGGAZDAGODUNK BELŐLE! Ez a Gyógyszeripar és a politika összefonódása, amely egyértelműen a HÁTTÉRHATALMAT szolgálja ki. Rajta van a "FENEVAD PECSÉTJE ÉS SZÁMA MINDENEN"!

Láthatjuk, hogy a BIBLIA ezt is megjövendölte, hiszen "ember fia nem VEHET és nem is ADHAT EL a FENEVAD SZÁMA NÉLKÜL!!!!!"

A GYÓGYSZERIPAR nagyhatalom is egyben, hiszen FEGYVER ahhoz, hogy általa a NÉPESSÉGSZAPORULATOT lehessen manipulálni, illetve tudatosan TÁRSADALMAKAT LEBETEGÍTENI! Hiszen bármit bele lehet keverni akár egy "hétköznapi", egyszerű fájdalomcsillapítóba is, akár FOGAMZÁSGÁTLÓ ANYAGOKAT is. Illetve olyan kémiai anyagokat, amelyek bizonyos táplálkozási szokásokat váltanak ki, amely a "FOGYASZTÓI TÁRSADALOM" felé terelik az embert!

A FÖLD BOLYGÓ A PUSZTULÁSA FELÉ HALAD. HA AZ ISTEN NEM AVATKOZNA KÖZBE, ÉS MEG NEM RÖVIDÜLNÉNEK AZOK A NAPOK, AKKOR SENKI SEM MARADHATNA ÉLETBEN! Hiszen a SZENTÍRÁS ezt ki is jelenti.

A Földet egy SZENNYEZETT DISZNÓÓLLÁ ALAKÍTOTTÁK ÁT, és a benne lévő Emberiséget pedig DISZNÓKKÁ!!! Ezt bátran ki lehet jelenteni, hiszen az ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVEREK ÁLTAL az egész Emberiség TRANSZÁLLAPOTBAN van, és NEM KÉPES A DOLGOKAT ÉSZREVENNI, ÁTLÁTNI! Ebből kifolyólag élete hasonlóvá lett az ÁLLATOKÉHOZ, nem képesek önmagukon segíteni, mert nem látják az IGAZSÁGOT!!!

Ez jó példa arra, hogy szemléltessük a dolgokat, hiszen ha a "DOLGOS GAZDA" nem látná el, nem gondozná az állatait, akkor azok ELPUSZTULNÁNAK ott, az ólban. Hiszen nem lenne mit enniök és inniuk, de a TISZTASÁGI, HIGIÉNIAI feltételek is katasztrófálisak lennének, ami következtében a BIZTOS PUSZTULÁS VÁRNA A JÓSZÁGOKRA! Ha a GAZDA jó, akkor ez nem következik be, de ha olyan alávaló, hitvány, mint a VILÁG URA, A SÁTÁN, és az általa irányított HÁTTÉRHATALMI-NAGY BABILONI RENDSZER, akkor EGYEDÜL ÉS KIZÁRÓLAG CSAK ISTENBEN VAN REMÉNYSÉGE AZ EMBERISÉGNEK, MERT A GONOSZ A PUSZTULÁSBA VISZI!

A HÁTTÉRHATALOM tönkreteszi az élet fennmaradásához nélkülözhetetlen TERMÉSZETET, és tönkreteszi szándékosan az EMBERISÉGET is vele együtt! SŐT!!! EGYÉNENKÉNT teszi ezt, hiszen minden egyes lelket a PUSZTULÁSBA akar belevinni. Teszi ezt az EMBER TESTÉVEL, és ami még ennél is rosszabb, a LELKÉT IS EL AKARJA PUSZTÍTANI! A hangsúly és a nyomaték a LÉLEK ELPUSZTÍTÁSÁN van! Ezért cselekszik a Háttérhatalom úgy, hogy MINDENHOL ÉS MINDENBEN AZ ERKÖLCSTELENSÉGET, A HELYTELEN ÉLETVITELT, és minden olyan dolgot erőltet az Emberiségre, ami ISTEN SZEMÉBEN UTÁLATOS!!!

Ezért kell nekünk ISMERNI A TEREMTŐT! Mert ha megismerjük, akkor közelebb kerülünk Hozzá, és megértjük a cselekedeteit, és megismerjük a célját! Így ha megismertük Őt és törvényeit, akkor az életünket már úgy alakíthatjuk, hogy Neki tetsző legyen az! De ezzel egyúttal a HÁTTÉRHATALOMTÓL és az ECHELON-rendszertől is könnyebben tudunk távol maradni. De folyton figyelni kell abban az esetben is, mert a FENEVAD nem enged, és mindig PRÓBÁLKOZIK; de ekkor már könnyebben tudunk védekezni, hiszen ismerjük a célját, és eszközeit!

A TESTET is pusztítja, mert egyre rosszabb körülmények között kell az embernek élnie; ennek egyrészt a SZENNYEZETT KÖRNYEZET, másrészt az egyre rosszabb állapotban lévő TÁRSADALMI HELYZET az oka! A szervezetünk működési feltételei egyre romlóban vannak, ezt pedig még fokozza a TÁRSADALMI-GAZDASÁGI nyomás is. Egyre nehezebb a megélhetési feltétel annak ellenére, hogy egyre többet kell dolgozni, egyre magasabbak az elvárások mindenki számára, amit már lassan képtelen lesz az ember teljesíteni!!!

A LÉLEK sincs jobb helyzetben, sőt, az még rosszabb helyzetben van, mert TÁRSADALMILAG ELFOGADOTTÁ VÁLT minden olyan szörnyűség, ami ISTEN szemében UTÁLATOS. Itt meg kell említeni az ERKÖLCSTELENSÉGET, A TERMÉSZET RENDJÉVEL ELLENTÉTES SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁGOT, a SZÖRNYŰ ÉLETVITELI FORMÁKAT, és minden TÁRSADALMI, és EGYÉNI MAGATARTÁS-formát! Ezek miatt rengeteg a szenvedés a családokon belül, és szerte a nagyvilágban! Mert a HÁTTÉRHATALOM már beköltözött a legbensőségesebb családi légkörbe is, és minden erővel azon van, hogy ott is a legnagyobb pusztítást hajtsa végre!

A FENEVAD MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZT FELHASZNÁL AZ EMBERISÉG ELLEN, AMI RENDELKEZÉSÉRE ÁLL, TERMÉSZETESEN ADDIG A HATÁRIG, AMIT A TEREMTŐ ISTEN MEGHÚZOTT NEKI!!!

Így TELJES ERŐVEL igyekszik a FÖLD BOLYGÓT TÖNKRETENNI, ELPUSZTÍTANI!! Nem kímélve sem a TERMÉSZET ÉRTÉKEIT, SEM PEDIG AZ EMBERI ÉRTÉKEKET; minden, amit Isten alkotott, szét akarná zúzni; de ez NEM MARAD BÜNTETÉS NÉLKÜL, MERT AZON A NAPON, MIKOR AZ IGAZSÁGOSSÁG ELJÖN A FÖLDRE, EZEK A SZÖRNYŰSÉGEK ÉS OKOZÓIK MEG LESZNEK SEMMISÍTVE, EL LESZNEK PUSZTÍTVA!

Láthatjuk, hogy egy HÁRMAS KÖTELÉKBEN pusztul a Föld: az első kötelék a TERMÉSZET ÉRTÉKEI, második az EMBER HÚS-VÉR-TESTE, a harmadik pedig a legszörnyűbb: az EMBER LELKE! A legutolsó az, amit leginkább a pusztulásba akar sodorni a HÁTTÉRHATALOM!!!!

Éppen ezért a LEGFONTOSABB AZ, hogy MEGISMERJÜK AZ ISTEN SZÁNDÉKÁT ÉS KRISZTUS URUNK TANÍTÁSAIT. Mert ezek a dolgok jelentik a MEGMENEKÜLÉST és az ÖRÖK ÉLET KULCSÁT! Ha Megismerjük a TEREMTŐT, akkor közelebb kerülünk Hozzá, így TISZTÁN LÁTÁST KAPUNK AJÁNDÉKBA, ami a legfontosabb ahhoz, hogy ÉLETBEN MARADJUNK, de még amíg el nem jön az IGAZSÁG NAPJA, addig is KÖNNYEBBÉ TEHETJÜK VELE ÉLETÜNKET!!!

Aki a HÁTTÉRHATALMAT szolgálja, illetve a SÁTÁN PECSÉTJÉT VISELI, annak még reménysége sincs az ÖRÖK ÉS BOLDOGSÁGTELJES ÉLETRE! Ezért amíg el nem jön a nagy nap, addig is cselekedjük Isten akaratát, és ha ebben a világban kell élni, az még nem jelenti azt, hogy annak a RÉSZÉVÉ KELLENE VÁLNUNK!

Tagadjuk meg a HÁTTÉRHATALMAT, és annak minden formáját, ne legyen az osztályrészünk a pusztulás!

Felelős FŐSZERKESZTŐ: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar
(Készült: 2009 április 11.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Aki nem elég tájékozott arról, mi a Háttérhatalom, a tárgykör megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/    (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-17. -
A katolikusnak nevezett bolíviai elnöktömeggyilkos és Orbán Viktor zsinagógája - Eduardo Rózsa-Flores meggyilkolására
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a tömeggyilkos és népirtó drogkartell-államban, Bolíviában a választások nemhogy élet-halál kérdése, de sokkal több annál. Azaz egy Moralesnél minden belefér, és semmi sem szent! A bűnöző pártok és tömeggyilkos kábítószer-kereskedő, ezért Amerika (és az FSZB) baráti politikusai az egész bolygót is képesek lennének a földdel egyenlővé tenni, csakhogy egy-két bármiféle úton összerabolt, összegyilkolt szavazatra szert tehessenek.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-18. -
Orbán Viktornak nem adtak vacsorát
/Szemenyei-Kiss Tamás/
Részlet: A Fideszből egyedül Orbán jelent meg, az új párt teljes vezetősége ezen a napon még nemigen merte megkockáztatni az újbóli konfrontációt a hatalommal – a márciusi Fidesz-alapítással sokan így is, úgy is kifutották a formájukat. (...) Vass Éva: (...) "Annyi időt sem hagyott [Orbán Viktor], hogy megszólaljak s már közölte is: a továbbiakban nem tart igényt a munkámra. (...) Így lettem egyik napról a másikra, csak mert anya maradtam, munkanélküli, felesleges ember."
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu