Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY az ügyészhordák felé, a bűnöző államügyészlobbi és szervezett bűnözői bűnbandáikkal szemben, többek között a Tánczos Gábor elleni bűnszervezeti szervezkedésről

Klikk a kapcsolódó botrányhírre! (Börtönvilág Magyarországon: Tanuld meg, mi a borzalom, tanuld meg, mi az állam)

2007-12-01.
Molnár F. Árpád

Érdekes, hogy ez a senkiházi, semmire való udvargörény Morvai Attila ügyészségi szóvivő és bűnbandája nem vizsgálja, hogy a pokolba lehetséges, hogy míg a mocskos fajtájuk részéről elkövetőnek nevezett Tánczos Gábor börtönben ül, aközben szinte mindenkit, aki ebben az ügyben hangját hallatta, vagy nyomozni mert, szervezett támadások érték és érik. Az ügyben azokat, akik nem a Morvai-féle udvarbanda szavai szerint hirdetik rosszindulatú, egomániás, testi javakat kereső és moslékban fetrengő sötétségüket és barbarizmusukat, rendőrök igazoltatták, életveszélyesen megfenyegették, megverték, Balaton Balázs újságírót rendőrautóból kiugró vérvádi vadállatok verték össze, Lépold Józsefnét, mert grafológusként leírta, hogy az írása szerint a Gábor nem lehetett elkövető, álbeismerő vallomásait pedig kényszer hatására és diktálásra írta bordatöréssel kórházba szállították, engem rendőrök igazoltattak, mert a Gábor mellett szóló és bizonyítékokat mutató tanúnál voltam, egy ócskasággal, amivel csak a hülyék és a pancserek közlekednek, leszkenneltek, van-e nálam bazi nagy és ócska rádióadóvevő, a Virtuson történő, a Tánczos Gáborról való fórumozásom, a levelekre futószalagon történő válaszadásaim közben tönkre ment a gépem, azt követően pedig hetekkel a Virtus azt az egyetlen cikkemet törölte, amelyre akkor válaszolgattam a fórumozók felé, nyíltan, engem pedig a szervezett bűnözés védelmében örök időkre kitiltott a Virtusról, a Tánczos Gábor miatt megfenyegettek, a tanúkat Gombkötő Ottonétól kezdve a kidobóemberig megfenyegették, hogy hallgassanak, illetve ha megszólalnak vagy tesznek valamit, akkor kizárólag a Gábor ellen cselekedjenek és ítéljenek. Ez az ügyészi söpredék és csőcselék meg a börtönben ülő áldozatot üti és vágja, mocskos, utolsó ügyészbarmok, undorító bűnöző moslék fajzatú vérállatok...

Mi a fenét képzeltek ti hitvány, moslék, undorító, utolsó, tetves, tróger bűnözők, hogy megjátszva a totálisan hülyét, szervezett módon, bűnszervezetként megdöntve az alkotmányos rendet, miközben civileket vernek össze és fenyegetnek meg életveszélyesen, ti utolsó mocskos, számos bandatagot tekintve alkoholista ügyészállatok egy bebörtönzött emberre mutogattok gerinctelen és gyáva, bűnöző férgekként, és aljas fuldoklásotokban lelkiismeretről röfögő disznókként szervezkedtek Ama Személy ellen, Aki ártatlansága miatt a Benne lángoló becsülettől még arra sem volt hajlandó, hogy a köztársasági elnökököktől kegyelmet kérve szabaduljon, mert azt mondta hozzátok, erkölcsi torzszülöttekhez, utcagörényekhez, erkölcsi hullákhoz és erkölcstelen hullagyárhoz képest, hogy aki ártatlan, ne kérjen kegyelmet, ha belehal, akkor sem!

Utolsó, moslék Morvai-bagázs, állampatkány udvarsöpredék. Undorító vasi férgek, trágyadombok, jurassic parki szörnykupacok. Le nem szállok a mocskos vérengző bűnöző fajtátokról, vérügyész tetves államcsorda, a globális kontraszelekció, a legjobbak kiirtásáért címoldalon és első sorból felelős disznócsorda!

Nincs az az agyalágyult, ha a leghülyébb ügyész is a Földkerekségen, aki már csupán abból a tényből és történelmi sorozatból, ami ebben az ügyben mindazokat szervezett támadások formájában érték, akik csupán nyomozni merészeltek az ügyben, ne jönne rá azonnal, ocsmány vérpárti vasállatok, ha még annyira hülye is, mint az agyalágyult Morvaitok, hogy a magányos Lee Harvey Oswald helyett azért hullanak az ügyben oknyomozók és tényfeltárók, mert a szervezett bűnözés cselekszik azért, hogy a szervezett bűnözés az ügyészmaffián keresztül is magányos elkövetőre mutogasson a törött csontok és az életveszélyes fenyegetések pofájukba fröccsenő vérével ellentétben is. Fröccsenni fog a vér a pofátokba, moslék ügyészi állatok, és le nem szállok a mocskos bűnöző, megszállottan, a bűnözésért és az embertelenségért vakon, patológiai megszállottsággal küzdő bűnöző alkatú pszichopata pofátokról!

 

Hogy a pokolba lehet az, hogy ezt ilyen evidens esetekben, amikor a szakirodalom kötelező módon rendeli diagnózisként, nem mondják ki az állambűnözőkre azért, mert gazdagok és állambűnözők, és bizonyságtételük semmi több nincs a becsület mellett, mint a világ bűnözői és keresztapái által hordott mocskos öltöny és államilag védett bűnözői, trágyadombra való nyakkendő.

Moslék szervezett bűnözői államhordák, utolsó vérgörény patkányok.

A legmélyebb tisztelet hangján az ügyészmaffia kínjait és nyilait visszafogottan éneklő Molnár F. Árpád, az állami szervezett bűnözés és a pofátlanul, minden tekintetben az analfabétát játszó, tehát jogi területen való további ténykedésre maradéktalanul alkalmatlannak bizonyult és bizonyított ügyészmaffia ellen, és a bűnszervezetük elleni harcnak, valamint az egyetemes emberi jogoknak ingyenes szószólója és harcosa.

azoknezo@citromail.hu

 

Klikk a kapcsolódó botrányhírre! (Börtönvilág Magyarországon: Tanuld meg, mi a borzalom, tanuld meg, mi az állam)
 

Előző cikk:
2007-11-30. -
BOMBA!
Legelőször a Hírháttéren jelent meg!
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Börtönvilág Magyarországon: Tanuld meg, mi a borzalom, tanuld meg, mi az állam

/Molnár F. Árpád/
- Tánczos Gábor 2007 november 29-én a börtönből telefonált: Elmegyek a Pokolba, ártatlan vagyok. (...) Elegem van, mindenből elegem van. (...) Elegem van mindenből, elegem van az életből.
Meghallgatás VMP3O
Letöltés VMP3O
A fenti link csodálatosképpen mindössze pár órát működött, aztán eltűnt az egész oldal. Azóta újra telepítettem. Ha a link újra elérhetetlenné válik, a letöltés innen továbbra is elérhető: LETÖLTÉS VMP3O
---------------------------------------------------
És egy másik ügy, Szerbiából (MP3 letöltés!) KLIKK az oldalra
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-01. -
1. Kérdések a Tánczos–ügyhöz;
2. Szózat és vers "A Magyar Anyákhoz" címmel

/Ebergényi Németh Magda/
Részlet: 1. Miért kellett Tánczos Gábort elkülöníteni?
Talán azért, hogy ne beszéljen?
2. Ha anya vagy, csatlakozz, hogy végre láthassuk a gonoszt!
Mert a nő nem félhet! Amit Isten adott, csak Isten veheti el!
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu