Vissza a főoldalraAkik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
A Hírháttér hatására, a Valóságra ébredvén sokan megtérnek a Jézus Krisztushoz. Sokan sírnak cikkeinken, filmjeinken. Mások napokra ágynak dőlnek, megértvén, mi történt a világgal. Vannak, akiket szorongás és félelem tölt el. Másokat álmok lepnek meg.       És vannak a vesztesek, akiket eladott a titokzatos Nagy Babilon...       De bármi baj van, telefonálj...       *** hirhatter.com ***

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

Természetellenes, a normálissal ellentétes emberi viselkedések!
 

Jelenések Könyve 17. Rész 5-6. Versek:
"[A Nagy Babiloni Szajha] Kezében undoksággal és tisztátalan kéjjel telt aranyserleg. Homlokára egy titokzatos név volt írva:
"A Nagy Babilon, a föld utálatra méltó kicsapongóinak anyja." Láttam, hogy az asszony megrészegedett a szentek vérétől és Jézus tanúinak vérétől."
(Citátum: Molnár F. Árpád)


2009-03-13.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


E transzállapotban, mesterséges álomvilágban ajánljuk a Kárpáti Magyar cikkén kívül egyik korábbi filmünket Christian Crownnal és Molnár F. Árpáddal. Bár a világot elnyelte Babilon elektromágneses sötétsége, ám akik nem műanyag disznókként plántáltattak, kaphatnak szép élményeket. Istent kérjük erre a Jézus Krisztusban, ne a Háttérhatalmat! 10 perces, varázslatos mélységű és meghitt lélekvezetésű filmünk címe: "A megrontott Emberiség". A darab erről az oldalról letölthető!
(Molnár F. Árpád ajánlója)

Természetellenes, a normálissal ellentétes emberi viselkedések!

Az ECHELON ELMEURALMI, elmeirányító FEGYVERREL fogságban van tartva az egész Emberiség! Ez különösképpen a 15 MILLIÓS MAGYARSÁGON figyelhető meg legszembetűnőbb módon! Mert olyan szinten TUDATLANSÁGBAN, BUTASÁGBAN vannak tartva az emberek, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem képesek megérteni. Szinte már az ÁLLATNAK AZ ÉRTELMI SZINTJÉRE van lezüllesztve, beletiporva a MAGYARSÁG legnagyobb része! Ezen nincs mit csodálkozni, mert ez mind meg van ÍRVA a BIBLIÁBAN, az UTOLSÓ IDŐKBEN az emberek ilyenné válnak/váltak! Az ÉRTELMI KÉPESSÉG oly mértékben BÖRTÖNBEN van tartva, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem értik meg, egyszerűen "nem fogják föl" az emberek!

Alapvetően észrevehető az emberek arcán, viselkedésén mindaz, amiről a JELENÉSEK KÖNYVÉBEN szó van. Ezt mind-mind a TITOKZATOS NAGY BABILON idézi elő! Ennek a FEGYVERE az ECHELON ELMEURALMI "rendszer"! Amely már kiépült, működik, használják, mindezt teszik az EMBERISÉG ELLEN!!!!!

Nézzük személyre lebontva a dolgokat. Elemezzük ki, hogyan, és mit vált ki ez egy adott EMBERBEN!!!

SZORONGÁS, BIZONYTALANSÁG, ÁLTALÁNOSAN ROSSZ KÖZÉRZET! REMÉNYTELENSÉG/REMÉNYVESZTETTSÉG!

MINDENKI megkapja a HÁTTÉRHATALOMTÓL azokat az ELEKTROMÁGNESES jeleket, amelyek ezekért a dolgokért felelősek! A Sátán és az általa IRÁNYÍTOTT Háttérhatalom célja, hogy MINDEN EMBERT TÖNKRETEGYEN, és ÉLVEZHETETLENNÉ TEGYE AZ ÉLETÉT!!

Ezekkel a PSZICHÉS <<<<<ELEKTROMÁGNESES BESUGÁRZÁSSAL>>>> azt a látszatot keltse az emberekben, hogy NINCS ISTEN, nincs MEGMENTÉS, NINCS REMÉNY, NINCS SZABADULÁS!!!

A TÁRSADALMAT, az EGÉSZ EMBERISÉGET <<<<<<MESTERSÉGESEN ÁTFORMÁLJÁK/ÁTFORMÁLTÁK!!!!>>>> Hozzá igazították a RENDSZERHEZ, a Nagy-Babilon kiépített rendszeréhez!!!!

Láthatjuk kicsiny, TRIANONKOR MEGCSONKÍTOTT HAZÁNKBAN, hogy itt BELSŐ-"magyarországon" és a KÜLSŐS-magyar területeken egyaránt az ELMEURALMI FEGYVEREKKEL elérik/elérték azt, hogy CSELEKVŐKÉPTELEN legyen a TÖMEG! Mindenfelé a NÉPEK>>>NEMZETEK TÖMEGEI CSELEKVŐKÉPTELENEKKÉ VÁLTAK!!!

Nézzünk egy példát NAPJAINKBÓL:

Az Egyesült Államok "ELNÖKVÁLASZTÁSA!" Természetesen már ELŐRE MEG VOLT AZ HATÁROZVA, a HÁTTÉRHATALOM által, hogy ki nyeri meg a választásokat. És mikor megtörtént a választás, TÖMEGEK EZREI >> TÍZEZREI >>> világszerte MILLIÓI ÖNKÍVÜLETI ÁLLAPOTBAN, TRANSZBAN éljenezték, ünnepelték, dicsőítették az "ÚJ" elnököt! De egy kicsit visszafelé nézve a TÖRTÉNELEMBEN, láthatjuk (akár korabeli fényképeken, videó felvételeken!), hogy NÉMETORSZÁG hasonlóképpen éltette, dicsőítette annak idején ADOLF HITLERT is! Ugyanezeket a MÓDSZEREKET ALKALMAZTÁK már akkor is az Emberiség ellen! Ebből világosan kiderül, és érthető, hogy itt TÖBB ÉVTIZEDES, de legalább 60-80 ÉVES TECHNIKAI TALÁLMÁNYRÓL van szó! Amelyet a HÁTTÉRHATALOM kiépített a maga számára, és SÁTÁN - aki mindennek az irányítója - HASZNÁLJA/FELHASZNÁLJA az Emberiség ellen világszerte!!!!

De itt BESZÉLNI kell arról is, hogy az ECHELON-technológia által hogyan képesek BÁRKIT IRÁNYÍTANI, és olyan dolgokat "MEGCSINÁLTATNI VELE", ECHELONNAL KÉNYSZERÍTENI dolgokra, szörnyűségekre, amit ÖNMAGÁTÓL MEG SEM TETT VOLNA!!! Vagyis: BIOROBOTNAK felhasználni!!! Súlyos ISTEN és EMBERISÉG-ELLENES bűncselekményekre, Emberiség-ellenes KOLLEKTÍV BŰNÖKRE kényszeríteni! Gyakorlatilag úgy, hogy az adott személy/személyek NINCSENEK TISZTÁBAN AZ ÁLTALUK ELKÖVETETT SZÖRNYŰSÉGEKKEL!! Ha a "Rendszer úgy akarja", akkor TELJES MEMÓRIATÖRLÉST hajtanak végre rajta!!! A HÁTTÉRHATALOM képes arra, hogy NEGATÍV, HELYTELEN dolgokat ELFOGADTASSON, sőt, IMÁDTASSON emberekkel! Képes arra, hogy az Isten létét ELTITKOLJA, Istent és szavát, az Emberiséggel való célját TITOKBAN TARTSA az Emberiség előtt!!! DE azon is munkálkodik, hogy olyan "VALLÁSI VEZETŐKET" helyez pozícióba, aki/akik HELYTELENÜL-ROSSZUL TANÍTJÁK a BIBLIÁT! És FÉLREVEZETIK a "hívő" embereket! Szándékosan ezzel is az ÖRÖK PUSZTULÁSBA vezeti a MEGTÉVESZTETT EMBERISÉGET!!!

Mindazon POLITIKUSOK, VALLÁSI-FELEKEZETI VEZETŐK, akik a HÁTTÉRHATALMAT kiszolgálják, eltitkolják, a SÁTÁNTÓL valók! És el lesznek pusztítva, az osztályrészük a HALÁL lesz! Ezek a személyek előre el lettek készítve, erre lettek PREZENTÁLVA, erre lettek TEREMTETVE! Vagyis ők a Világtörténelem LEGSZÁNALMASABB, LEGALANTASABB FÉRGEI! Egyszerűen SÁTÁN kiszolgálói, a Fenevad imádói, ezért az ISTEN és Fia, KRISZTUS JÉZUS által EL LESZNEK PUSZTÍTVA!

Mindenki aki EZEN VILÁG GONOSZ VEZETŐJÉNEK ALÁVETI magát, MEG LESZ SEMMISÍTVE!!!!!

A BIBLIA ezeket a dolgokat mind leírja részletesen, és megjövendölte KRISZTUS URUNK is már 2000 évvel ezelőtt!!!

Minden GONOSZSÁG a HÁTTÉRHATALOMTÓL <<< a >>> Titokzatos Nagy Babilontól jön! Feladata az EGÉSZ EMBERISÉG ELPUSZTÍTÁSA; erre minden RENDELKEZÉSÉRE álló eszközt felhasznál! Így az ELMEIRÁNYÍTÓ fegyverét is!!! Amivel eléri azt, hogy a legtöbb ember számára az ISTEN és annak SZENT SZAVA rejtve, és érthetetlen, fel nem fogható legyen! Vagyis ÖRÖK PUSZTULÁSRA lettek kárhoztatva mindazok, akik nem képesek megérteni, és SZÍVÜKBE BEFOGADNI a TEREMTŐT!!!

Isten kegyelméből, Jézus Krisztus urunk által sikerült ezt megírnom, dicsőség az Istennek!
A HÍRHÁTTÉR összes munkatársa és jómagam nevében is!


Tisztelettel: Kárpáti Magyar

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 
Előző cikk:
2009-03-13. -
Roma pénzek kerülő úton - Külső-belső ellenségek
/Audie Rácz Era/
Részlet: Csak az aktuális eszközök váltakoznak: Az etnikumok, nációk közötti ellenségeskedés szítása államilag és nemzetközileg támogatott, bevált szokás. (...) Csak az aktuális áldozatok NEM váltakoznak: Áldozat itt mindenki. Sokan bedőlnek a politikának és a fizetett médiák hazugságainak.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-13. -
Posta Imre politikai gyilkosság ellen próbálja biztosítani magát - Stratégiákról és a politikai gyilkosságok világstruktúrájáról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...arról mindenki tud, aki utána akar nézni, hogyan lehet hagyományos fotontechnológiai eszközök barkácsolásával belülről megfőzni vagy megvakítani a szomszédot. Aki tehetségesebb, egyebet is tehet házastársával: házilag barkácsolt rádióadóval előidézhet folyamatos fejfájást, zavartságot, rosszullétet, hányingert, hányást stb.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu