Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszerek világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

Posta Imre politikai gyilkosság ellen próbálja biztosítani magát - Stratégiákról és a politikai gyilkosságok világstruktúrájáról


Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!


2009-03-13.
Molnár F. Árpád
 


Hogy a kurucinfó és a Harctér pártszolgálatos hívei is jól érezzék magukat, a jó hangulat fokozására és az elektromágneses hulladék jövőjének megalapozására legújabb filmünket tekinthetik meg, ahogy Sátánra fröcskölik a szentelt vizet.
(Molnár F. Árpád)

Posta Imre, a Köztársasági Őrezred igazmondásért kirúgott szakpszichológusa a Budapest TV-ben hangsúlyozottan beszélt arról, hogy a Moszad ne ölje meg, mert semmiképpen jól nem jöhetnek ki belőle.

A tapasztalat és a tudás azt konstatálja, hogy valaki minél inkább kiemeltebb státuszba került (ennek nem a hivatalos kinevezés a kizárólagos formája), annál kevésbé hasznos egy-egy felmerülhető politikai gyilkosságot egyetlen titkosszolgálatra terhelni, ha az akár a legnagyobb ellenérdekelt vagy annak látszik. Ugyanis a lakosság előtt ismert, vagy a politikai alvilágban mozgó, jelentős, de a nyilvánosság előtt teljesen rejtett, ismeretlen személy likvidálásához közvetlenül szükséges a Föld legnagyobb területileg lokalizált államainak a minimum hallgatólagos jóváhagyása, amilyen pl. az USA, Izrael vagy pl. Oroszország. Saját Echelonnal a Föld összes országa rendelkezik, a digitális adatfolyamfigyelés és -tárolás napról napra, rohamosan egyre olcsóbb (ennél sokkal rosszabb a helyzet, de nem magyaroknak való, csak a környezetünkbe került értelmeseknek), és nincs állam a Földön, amely ne lenne bejáratos sok más állam legbelsőbb titkosszolgálati köreibe, hogy a Háttérhatalmi kommunikációkról már ne is beszéljünk (hanem pl. Isten Kegyelméből használjuk azt, mint félistenek a majmok bolygóján). Tehát Globalizált Földről van szó, ahol mindenki tud mindenről, nem elkülönített pincebörtönökről [köszönjük, kedves utalás], végképp nem nemzetállamokról, mert olyanok nem léteznek a bolygón. Hatásunkra ezt egyre többen fogják kimondani, majd az egész eddigi virtuális disznóólat elmossa a szökőár. Azért is lettünk, hogy ez így legyen.

Csak példának: az Alekszandr Litvinyenko meggyilkolásához bevetett sugárzó anyag - így pl. a világ titkosszolgálatai által szexuális szokásaiig ismert bérgyilkos - úgy világított a világűrből nézve is, mint sötét éjszakában a speciális hullámhosszra kalibrált reflektor. Nem voltak jelentősebb kémműholdak, amelyek ne észlelték volna, amelyek figyelmét és a világ figyelmét elkerülhette volna, Litvinyenkot pedig egyszerre jó pár állam titkosszolgálata figyelte. Néhány közvetlenül, sok pedig az összes telefonbeszélgetéseit stb. Minthogy virtuális világban mozgott, és nem mert igazat mondani, ezért halálos ágyán is csak akkor beszélt arról, hogy Tony Blair és titkosszolgálatai eladták az oroszoknak (mert a titkosszolgálatok már csak ilyen hálás fajták, jottányit sem magasabbrendűek, mint a sokkos gyilkos kuruc.info és a magyarok halomra gyilkolásán jókat derítő, a 100 évre visszamenőleges áldozatokon taposó Harctér (KLIKK!)), amikor már nagyon megharagudott saját gyilkosaira. Ugyanakkor Litvinyenko is tudta, hogy a meggyilkolásában George W. Bush nélkül egy Miki egérnek csúfolt zseb-Tony Blair sosem adhatott volna engedélyt.

Azaz - így szoktuk mondani - mindenki benne volt!

A titkosszolgálatokban a gyilkosság napi téma. Az egész bolygón, mindenütt. Ha az ember egy titkosszolgálat nyakába akar varrni valamit, előfordul, hogy annak ellenérdekeltje követi el a politikai gyilkosságot, hogy gyanúba keverje az ellenségét, így pl. a Moszadot. A gyakorlat ilyenkor az, hogy az "áldozati" titkosszolgálat, amelyiket gyanúba akarnak keverni, gyakorlatilag nem tesz semmit, hanem végignézi az ellene irányuló akciót, az emberi élet pedig egyébként is annyi értéket képvisel számukra, mint a kuruc.info és a Harctér, meg hasonló Echelon-söpredéke, elektromágneses és genetikai hulladéka számára (Indoklásként ugyanaz a KLIKK!). Ilyenkor sok minden történik a Sátán házának egy adott frakcióján, alszerverén belül, de gyakori, hogy a terrorakciót illetően realizált a passzivitás.

A titkosszolgálatok csaknem kizárólag alkalmazott törvénye, hogy ha valamit megszerezhetsz, akkor azt rosszindulattal szerezd meg, akkor is, ha neked az kárt okoz. Ezen most azt értem, hogy pl. gyakran egy-egy konfigurációban "áldozattá" vált titkosszolgálat látszólagos vagy valódi napi veszteségét már eleve a következő válaszakcióival reagálja, de zömében az imént meghatározott törvények szerint, azaz úgy, hogy mindenképpen rosszul jöjjön ki belőle, a tettek további minőségét tekintve pedig alapmotívum legyen a rosszindulat. Ennek mesterségesen szabályozott motivációs háttere, kiindulási pontja, valódi oka a Háttérhatalom, míg aki pl. keresztyén, aki tudja a mindeneket Teremtő és Irányító Isten Létezését, a Bibliából azt is nyomon követheti, hogy gyakran maga a Teremtő Isten az, Aki közvetlenül beavatkozik, indít el háborúkat, befolyásolja jóra és rosszra a Föld vezetőit, lakosságát stb., felülírva ezzel a Háttérhatalom és a világot determinált pályára kényszerített Echelon-Rendszerek elektromágneses, GPS technológián grádicsokkal túlmutatott eszközökkel vezényelt világprogramját.

A politikai gyilkosságok intézményrendszeréhez visszakanyarodva arról, miért nem szabad még túlzottan csak egyetlen titkosszolgálatra terhelni mindent:

A világot nem a Moszad, hanem a Háttérhatalom irányítja, és az sem nemzethez, sem országhoz nem köthető. A Moszadot vagy bármely más titkosszolgálatokat lehet Központi vezérlésből, a Háttérhatalom által közvetlen ellenséggé tenni, de a végső döntést nem az alprojectek, hanem a Központ hozza meg. Az, amelyik - Isten után - legfőképpen elhatározta a Világtörténelem lefolyását, a kontinensek és a világ népeinek besorolását, a katasztrófákat és a háborúkat a Földön.

Kevesen szokták észrevenni - éppen az Echelon-Rendszerek transzállapotba vető globális hatása miatt -, hogy ha nem állna a világ fölött egy minden államot, népet és nemzetet egy kézben tartó Hatalom, akkor a láthatatlan hátterű politikai gyilkosságok világszerte, a Föld összes országában legelőször is a politikailag kellemetlen elemeket és a tényfeltárókat sújtanák halomra, annyira, hogy nem maradna egyetlen emberjogvédő sem a Földön. Az elkövetőket sosem kapnák el, hiszen elég egy a bőrön keresztül felszívódó méreg, egy szívbénulást, vagy agyvérzést okozó, az érfalat szétrázó frekvenciára kalibrált rádiónyaláb stb., stb., stb. Sem elkövető, sem nyom. Ilyen eszközöket bármely titkosszolgálat kényelmesen sétáltathat államról államra, kontinensről kontinensre. Ma már éppen csak otthon nem lehet előállítani, de arról mindenki tud, aki utána akar nézni, hogyan lehet hagyományos fotontechnológiai eszközök barkácsolásával belülről megfőzni vagy megvakítani a szomszédot. Aki tehetségesebb, egyebet is tehet házastársával: házilag barkácsolt rádióadóval előidézhet folyamatos fejfájást, zavartságot, rosszullétet, hányingert, hányást stb. Egy állam pedig már pusztán - hogy a legegyszerűbb eszközi megoldásokból említsek - a mobiljeladókba beépített GPS alapú ember-helyzetmeghatározó technológiákkal bárkit tárcsázható mobiltelefonként hívhat fel, és okozhatja a legvadabb állapotváltozásokat és gyilkosságokat. Mégsincs káosz, csak a Szögi Lajosok hullanak egy-egy Hitler alatt is tömegek ellen alkalmazott szórt rádiósugárzás következtében, ahol mesterséges a baleset és mesterséges a cigányok dührohama (az utóbbit Tesla már 80 éve kidolgozta!), itt egy előre bejelentett utasszállító repülőgépbaleset, ott egy távirányított arab terrorizmus a World Trade Center-be, amire az egész világ előre készül, de a titokminiszterek - pedig ez lenne a természetes - nem adják ki egy-egy bérgyilkosnak naponként, hogy fogja az eszközt és menjen, intézze el ma ezt, holnap azt, amíg Shimon Peresznek, Szilvásy Györgynek, Gyurcsány Ferencnek és Kóka Jánosnak ellenfele sem marad, ugyanígy a külföldi eredetű, más államokba átsétáló ilyen bérgyilkosok és felbujtóik is egytől egyig(!) kordában vannak tartva, pedig senki nem buktatná le őket, jobbára nem is lehetne, hiszen mind az eszközök, mind az elkövetők láthatatlanok. Azért nincs a tényfeltárók ellen korlátlan gyilkolás, mert van egy mindezen titkosszolgálatok és a primitív, mesterségesen, 100 éves tudományos eredményekre is halva holt hullára lebutított, kurucinfósan és Harctéresen megvadított, csordaállati, bennszülötti aljanép fölött álló, mindent precízen szabályozó, korlátlan erejű Hatalom:

A keresztyének közül vannak, akik már mondják:

AZ ISTEN.

És a majmok elkészült jövője (KLIKK!), ahol a legjobbakat sok helyen isteneknek, az utolsókat pedig egyre többen CIA-biliknek nevezik...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 
Előző cikk:
2009-03-13. -
Természetellenes, a normálissal ellentétes emberi viselkedések!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Az Echelon elmeuralmi, elmeirányító fegyverrel fogságban van tartva az egész Emberiség! Ez különösképpen a 15 milliós magyarságon figyelhető meg legszembetűnőbb módon! Mert olyan szinten tudatlanságban, butaságban vannak tartva az emberek, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem képesek megérteni. Szinte már az állatnak az értelmi szintjére van lezüllesztve...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-14. -
Új márciusi gondolat
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Miről szól az európai parlamenti választás? Újabb hazaárulókat kell küldeni Brüsszelbe, s őket a mi pénzünkön etetni, utaztatni, brüsszeli, pesti és egyéb magyarországi udvartartásukat éltetni éveken át, nem beszélve magának a választásnak a milliárdos költségvetéséről. (...) ... fel kellene ismerni, hogy közköltségen saját hóhérjainkat választjuk, akik majd európai érdekek szerint szavaznak, ellenünk.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu