Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszerek világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

Új márciusi gondolat


Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!


2009-03-14.
Nagy Attila (orvos, közíró)
 


Élőholt játékok. Csak egy Hatalom Létezik, mindenki más játékszer.
(hirhatter.com)

 

            Van-e okunk ünnepelni márciusban? – tettem fel a kérdést néhány éve, s a helyzet azóta is változatlan. Bár emlékezni kell, de ünnepelni csak szabad országban lehet, s Magyarország ma nem szabad. Nem lehet szabad az az ország, melynek pénztárcáját más országban kezelik (időszerű részletek a napilapokban), gázcsapjait határain túl zárhatják el, vizeit a környező országokból mérgezhetik, és a politikai döntések sora Trianon óta idegenben születik. Lehet újrafogalmazni az 1848-as 12 pontot, ma is időszerű, de a legszebb s legszentebb elgondolásoknak sincs haszna, ha nem lehet megvalósítani. Mégis egy ilyen következik most, amikor az unióellenes erők Európa szerte hallatják hangjukat, Magyarország azonban ebben is néma, elnémították. Pedig ma kettőzött erővel, két irányban is zajlanak olyan események, melyeknek hátteréről kevés szó esik. Ez pedig az idei nyárelőre tervezett európai parlamenti választás, a másik pedig az az összefogás, ami a „mi érdekünkben” zajlik, immár leplezetlen nagykoalícióban, a magyar felkészülés a 2011-ben esedékes soros európai elnökségre.

 

Miről szól az európai parlamenti választás? Újabb hazaárulókat kell küldeni Brüsszelbe, s őket a mi pénzünkön etetni, utaztatni, brüsszeli, pesti és egyéb magyarországi udvartartásukat éltetni éveken át, nem beszélve magának a választásnak a milliárdos költségvetéséről. Az ország jelen helyzetében mindezeken nemcsak spórolni lehetne, de fel kellene ismerni, hogy közköltségen saját hóhérjainkat választjuk, akik majd európai érdekek szerint szavaznak, ellenünk. Ez a fehérgalléros bűnözés felsőfoka. Fel sem mértük a most leköszönő 24 magyar képviselő tevékenységét, a rájuk fordított kiadásokat és a (nem létező) hasznosságukat, máris újabbakat kellene választanunk. Kik ők és kik lesznek utódjaik? A válasz egyszerű: Habsburgok (ha egy van belőlük, az is sok), kommunisták, cionisták. Máig nem volt foganatja annak a néhány éve adott jelszónak, hogy „Habsburg, kommunista, cionista unió, büszke, szabad magyarnak nem való!” Érdemes szétnézni a pártok között, a buzgó jelöltállításban EU-ellenesség még az ellenzék oldalán sem jelenik meg. Bár a személyekről szóló elemzés külön írás tárgya lesz, hadd álljon itt most az értelmetlen képviselet példája. Nemrég egy 15 milliárdos ügyben történt uniós szavazás, melynek alapvető visszaéléseiről három magyar képviselő személyesen is tudott, mégsem szólt ellene. Barsiné véleménye szerint, ami az „unió” elé kerül, úgyis megszavazzák (ez beismerés!), Becsei Zsolt „természetesen” nem szavazott pártja ellenére, és az ügyben hallgatott az az Olajos Péter is, aki később más miatt kilépett egy hazaáruló pártból. Aki még ebből sem ért, annak álljon itt egy hasonlat. A közelmúlt történelméből képzeljük el, hogy a Szovjetunió kongresszusába a csatlós államok is küldhettek volna képviselőket. Ki hinné ma el, hogy bármilyen beleszólásuk lehetett volna az akkori politikába?

 

Az igazi alattomos háttérmunka pedig az, ahogy a 2011-es magyar EU elnökségre való felkészülés, felkészítés zajlik. A dolog látszólag nyilvános, bárki olvashatja a www.rajtunkasor.hu vagy akár a Magyar Tudományos Akadémia honlapján. A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) 2008. szeptember 10.-i döntése értelmében az MTA Politikai Tudományok Intézete nyerte el a 2011-es magyar EU elnökséghez kapcsolódó szakpolitikai rendezvénysorozatok szervezésére beadott pályázatot. A projekt célja egy olyan átfogó szakpolitikai konferenciasorozat rendezése, amely a magyar EU elnökség időszakára felméri és elemzi a magyar álláspontot a különböző uniós szakpolitikai kérdéskörökben. A projekt kapcsán egy olyan átfogó kommunikációs kampányt terveznek, amelynek célja a közvélemény tájékoztatása és felkészítése hazánk rendszerváltozás utáni időszakának egyik legjelentősebb politikai eseménysorozatára, amely hosszú távon meghatározhatja Magyarország nemzetközi megítélését és országképét. A konferenciasorozat alcíme, valamint a kampány tervezett jelmondata: Rajtunk a sor! A rendezvényekre minden esetben meghívást kapnak az adott szakpolitikai témakört felügyelő minisztérium vezetői (miniszter, szakállamtitkár), az Európai Bizottság vezető tisztviselői, a Magyar Országgyűlés szakbizottságainak kijelölt tagjai, a parlamenti pártok szakpolitikusai, az Európai Parlament magyar tagjai, az adott iparág meghatározó vállalatainak vezetői, valamint a civil szféra képviselői és a téma elismert kutatói. A 2009. január és 2010. december között havonta zajló konferenciasorozat célja, hogy a kormányzati ciklusok, és a napi politikai változások ellenére folyamatosan biztosítson egy „semleges” egyeztetési fórumot, ezáltal is segítve a központi közigazgatás felkészülését és a társadalom tájékoztatását.

 

    Az eseménysorozat kísértetiesen hasonlít ahhoz, ahogyan az unióba való belépés kampánya is zajlott, kézfogás a hatalom és az ellenzék között. Nem kell bővebb magyarázat ahhoz, hogy ma a fenti rendezvénysorozat a hatalom érdekeit szolgálja, lásd a résztvevőket, az NKTH-t, az MTA-t, a fővédnök maga Sólyom László, védnök pedig az akadémiai elnök, Pálinkás József, és a 2009. januárjában megtartott nyitó alkalom díszvendége lett volna Gyurcsány Ferenc is, akit azonban valószínűleg a közfelháborodás elkerülésére töröltek a névsorból. A magyar elnökség nem is igazán magyar, hanem trióban zajlik majd Spanyolországgal és Belgiummal, „két nagyobb testvérrel”, és egyébként is, a magyar elnök már csak az íratlan szabály miatt sem képviselhet éppen magyar érdeket… Érdemes megnézni a havonta tervezett előadássorozatok témaválasztását: 2009. február: A lisszaboni stratégia: kutatásfejlesztés, gazdaságfejlesztés, szociális kérdések. Bár jelenleg nincs is ilyen szerződés, az előadók között Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Göncz Kinga külügyminiszter mégis hitet tett amellett, hogy reményeik szerint a magyar elnökség idejére ez már érvényben lesz. Sőt! A Rajtunk a sor c. rendezvénysorozat leplezetlenül hirdeti azt a 2010 januári alkalmat, melynek címe: Az Unió új keretei: a lisszaboni szerződés. Mintha törvényszerű lenne az elfogadás, és a program szerint „előre isznak a medve bőrére”. A lisszaboni szerződés sikere reményében beszélt Németh Zsolt és Mesterházy Attila, az Országgyűlés magyar EU-elnökség munkacsoportjának fideszes és MSZP-s társelnökei is. De kilóg a lóláb akkor is, ha a FIDESZ egyéb tevékenységét idézzük: ők éppenséggel önálló költségvetési törvényt sürgetnek az EU-elnökségre, 3 évre, a felkészülési költségek fedezésére. Már megtörtént annak a 600 (!) jelöltnek a kiválasztása, akik e munkát segítik majd szakértőként. Sok hűhó a semmiért, és főleg az ország jelen helyzetében. A döntések szálai időben itt is távolabbra nyúlnak, már 2008. februárjában aláírták az ötpárti megállapodást a 2011-es EU-elnökségről. Álságos Orbán Viktor legutóbbi évértékelő beszéde, „Nem fűzünk reményt a mostani kormány működéséhez”, miközben éppen a gyurcsányi politika legfőbb kiszolgálójával, Pálinkás elnökkel fog kezet.

 

            Magyarország állapotának fokmérője, jelenleg szégyene, hogy az EU-ellenes gondolatot ma újnak lehet nevezni. Akinek nem volt elég az elmúlt húsz év történelme, nem tanult az europarlament elmúlt négy évéből, nem látja, hogy mibe került mindez, az a fenti adatokból is kiszűrhetné: sokban van nekünk az EP parlamenti választás, még többe kerül pusztán a felkészülés a 2011-es elnökségre, hogy e dicstelen trónon az ország pusztulásáról tudósíthassunk.

 

Dr. Nagy Attila

orvos, közíró
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-08. - Az MTV Emberiséget fenyegető vezetősége és bűnöző kollektívája - ahol vámpír a vámpírnak nem, de a népnek féktelenül szívja a vérét
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az MTV-nek elküldtük a feljelentést, de annak igazgatói és dolgozói nem mutattak érdeklődést azután, hová folyik el a székházuk és az ő bűnszervezeti bűnpártolásuk miatt több százmillió Ft-unk évente. Annál is inkább nem, mivel személyemen (Molnár F. Árpád) és a Hírháttéren teljes D-Notice, azaz - titkosszolgálati kifejezés - a Központilag rendelt elhallgatás sátáni, tömegpusztító, az MTV teljes vezérkarán történelmi erővel megtorlandó pecsétje áll.

 

2009-03-06. - Az igazi veszély
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Bárki belegondol, nem kell attól tartanunk, hogy a cigányság képviselői átveszik a hatalmat a közintézményekben, cigánydiktatúra jön, és a demokratikusnak nevezett kereteket úgy használják majd ki, hogy a soron következő választásokon elsöprő sikereket aratnak. (...) Végveszélybe kerülhet az ország, ha roma-veszéllyel foglalkozik és nem annak hátterével.
 

 

2009-03-03. - A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom védelme és kiszolgálása!!! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük! (A fotón térdműtét-talány Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek.)

 

 

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma: Shadows In Silence)

Tartalom: Krisztus új csillaga debütál az 1989-es, a világrendszerreform előtti magyar, téli égbolton Soós József személyében, akit a Kárpáti Magyarként ismernek. Az elmeirányító világrendszerről, a világgazdaságról és a pénzügyi világrendszerről, a Jobbikról és Vona Gáborról, a kurucinfóról hallhatnak, mindvégéig az Enigma hömpölygő zenei aláfestésével, és a film hasonlóan illeszkedő szöveges kíséretével, mely lett Molnár F. Árpád által.
(Film, 17 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Németh Sándor és a Moszad az egész Föld bolygón üldözi! A YOUTUBE-TÓL A VIDEÁIG BETILTOTT FILM
HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja

2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-03-13. -
Posta Imre politikai gyilkosság ellen próbálja biztosítani magát - Stratégiákról és a politikai gyilkosságok világstruktúrájáról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...arról mindenki tud, aki utána akar nézni, hogyan lehet hagyományos fotontechnológiai eszközök barkácsolásával belülről megfőzni vagy megvakítani a szomszédot. Aki tehetségesebb, egyebet is tehet házastársával: házilag barkácsolt rádióadóval előidézhet folyamatos fejfájást, zavartságot, rosszullétet, hányingert, hányást stb.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Tanárverések - Meztelenség és korbács
/Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A feje tetejére állított értékrend szerint a fiatalkorú, erőszakos bűnöző tanítványnak szinte mindig igaza van, a bűnöző szülők nem nevelik puhány, elkényeztetett kuruc- stb. gyereküket (az egyik legutóbbi botrány egy szőke, gazdag pszichopata lány őrjöngése volt), hanem a tanár testi épségét és életét fenyegetik, az iskolai bűncselekmények a politikusok és a cionista dömpingű média szerint nem is olyan bűncselekmények, mintha az iskola alsóbbrendű volna, mint az utca, a tanár pedig alacsonyabbrendű, mint a járókelő stb. A hanyatlásról, a hatékony prevencióról és a gyors megoldási lehetőségről beszél Molnár F. Árpád.
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu