Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

Tömeggyilkos ellenségeink itatnának tovább vérrel - Akik újra eladták az egész világotElőszó helyett: a német születésű, a Háttérhatalom erejét megtapasztalt, világutazó és író Fenyvesi Theresa szavai Németországból, 2008 novemberében, egyik cikkünk betiltása után:

"... vettem egy újságot. Magyarország a legnagyobb adósságban hever, Indiát is elhagyta, s elég durva képekkel volt illusztrálva. Szégyen, Szégyen!!! Szégyen, hogy azt a kis országot sem tudják megfelelően irányítani, csak bohóckodnak, s azt meg tönkreteszik, s szidják, aki segítene. Ennyi a véleményem őróluk, s Istenhez fohászkodok, hogy nagy legyen kegyelme, mert nagy a bűnük, s nem lennék a helyükbe!"

2009-03-24.
Molnár F. Árpád
 

Tisztelt ...,

(név kitakarva, nyílt levél, az apróbb nyelvtani elvétések javítva, szögletes zárójelben utólagos szóbeillesztések)

észrevételeit köszönöm, igyekszem dióhéjban válaszolni.

Kérdésére, miért nem Gyurcsánnyal foglalkozunk, a válaszom: nagyon sokat foglalkoztunk, de ő értelmesebb volt annál, hogy olyan vulgáris és gyűlölködő stílusban indítson támadásokat, ahogyan Vona Gábor pártsajtója csak azért, mert ugyan Vona Gábort támogattuk, de nem gyűlöltük a cigányokat, sőt, a betechnikázás legolcsóbb és az arisztokraták között egymás ellen de még milyen sikerrel használt módozatait ajánlottuk. Ez csak egy példa. (Hozzám fordulnak azok, akik nem akarnak pl. ingatlanuk éjjel-nappali betechnikázására milliókat költeni, mert én egyszer kifizetendő százezer Ft-ból meg tudom oldani. Üldöz is emiatt a Jobbik pártsajtója és Vona pártfogói, mert a romák elleni vonulást egy az egyben fölöslegessé teszi ez a hordozható módszer, és nem párosul hozzá semmilyen rassz és semmilyen tüntetés, cigózás stb.)

Pl. a kurucinfót a legsúlyosabb rendőrségi-, titkosszolgálati stb. titkokkal láttuk el hosszú hónapokon keresztül, mert célunk a lakosság védelme volt, de mivel nem voltunk nácik, hanem emberjogvédők és keresztyének, akik számára minden ember egyenlő, különbség pedig semmi szín alatt nem származás, hanem tettek szerint valósult meg, ezért a kurucinfó egy idő után gyűlöletes támadásokat indított, a nyílt vitától azóta is elzárkózva mind ők, mind valamennyi ellenségünk, mert arról másfél millió letöltésen bőven túl is mindenki tudja, hogy semmiképpen nem állhatná meg a helyét. Azaz nyíltan senki nem mer vitatkozni, mert kivétel nélkül mindenki tudja, hogy semmilyen vádpontban nem kerülhetne ki győztesen. A Barikádnak a minap tettem ajánlatot, hogy vitatkozzanak velem kamerák előtt 20 az egy ellen. Ők huszan, én egyedül. Mindenki bujkál az ilyesmi elől, mert az igazságot nem lehet szemtől szemben gyalázattal és hazudozással legyőzni.

Néhány rekord, hogy megértse, mi a helyzet (de ez már egy elavult felsorolás, sok hónappal ezelőtti most ollóztam ki máshonnan):
REKORD:

- A rendőrbűnözés ízeire szedése, valamint hogy milyen konkrét törvénytelenségek miatt kellene valamennyinek börtönbe kerülnie: rekord.

- A rendőrség belső, nem publikus működése, visszaélései, módszerei: rekord.

- A titkosszolgálatok módszerei, belső működése, törvénytelenségei: rekord.

- Elrejtett találmányok leleplezése: rekord.

- A hajléktalanság teljes felszámolásának módja és költségei: alighanem rekord. Ezzel foglalkozó szociális szférák átvettek e téren több anyagot, nem tudom, volt-e, aki ilyen evidensen prezentálta, milyen egyszerű és milyen olcsó a teljes hajléktalanság felszámolása.

- A Hitlertől Sztálinon és Kádáron, Antalltól Borosson át Gyurcsányig a politikai okokból és köztörvényes ügyek eltussolására elkövetett pszichiátriai elektrosokk terápiák, törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások és elmegyógyintézeti politikai gyilkosságok, a részletes módszerekkel: abszolút rekord.

- Isten Létezésének bizonyítása tudományos eszközökkel és a logika eszközeivel: abszolút rekord.

- A települési bűnözés (amit cigánybűnözésnek neveznek) teljes felszámolásának módszere: abszolút rekord.

- Az Echelon-technológiák, amelyek az USÁ-ban visszatérően a kormányig terjedő botrányok formájában buknak, Magyarországon abszolút elhallgatottak (voltak, amíg én el nem kezdtem beszélni, most már többen fognak megszólalni): abszolút rekord. [Utólagos megjegyzés: egyedül kezdtem el, és ahogy előre jeleztem, ma már egy egész hadsereg hirdeti. Ugyanis tudtam a jövőt!]

- Titkosszolgálati eszközök és technológiák leleplezése: abszolút rekord.

- A nemzetközi, államilag védett szexuális és pedofil gyilkos hálózatokról: abszolút rekord.

- A politikai gyilkosságok intézményrendszerének köztudatba bocsájtása és metodikai analízise: abszolút rekord.

- A titkosszolgálatokkal való nyílt konfrontáció: abszolút rekord.

- Túl ezeken egy sor konkrét ügyben egyedülálló elemzés és tényfeltárás.

 


Cikké lett levelünkben ajánlott filmünk, melynek címe: "Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei!". A Háttérhatalmat szintén leleplezni akaró texasi Katalin Hosseinian szavait olvasván tudtam, mert Hatalomtól kaptam meg, hogy nem Ő, hanem Istentől vagy valahonnan legfelülről íratták le szavait, amik valójában a közeli jövőről szóltak, mit fogunk mi tenni. A szavak beteljesítése nem az Ő hatására, hanem Hatalmi Tapasztalás eredményeképpen született. Látván e filmet is, egyben biztosak lehetünk: a hazugok és a tömeggyilkosok ellen, az emberéletek és a Mindenható Védelmében nem a Sátán szólalt fel Katalin Hosseinian tudta nélkül Fentről kijelentett szavai által!
Katalin Hosseinian szavai: "Viszont bármi, ami ördögi ebben a világban, ki kell pellengérezni, tudomásra kell hozni a világnak kötelességként! Mindenkinek a saját rendelkezésre álló lehetőségekkel és eszközökkel. A lélek, amely gazdag, túlcsordul, és kötelessége az igazat hirdetni."

Na most: akikre hivatkozik, az összes létező tényfeltárásainkra rettenetes üldözésbe kezdtek, mégpedig halál pontosan úgy, ahogyan ezt előre, az Interneten jó alaposan látható és olvasható módon előre bejelentettük. Ugyanis ahogy az 1990-es lakitelki für-álrendszerváltásról előre tudták a beavatottak - ahogy Bogár László mondja, már a hetvenes években el volt döntve, de még az is, hogy kinek, mit fognak privatizálni -, úgy mi is bejelentettük az elkövetkezőket és a következő gengszterváltást és gengszterátmentést, jobban és ékesebben szolgálva hazánkat és az Emberiséget, mint a katonai titkosszolgálatok olyan vezető és előlünk ABSZOLÚT OKKAL bujkáló olajszőkítő és Echelon-szakértő bűnözői, mint Für Lajos. Önnek hányszor tudja egy ember eladni ugyanazt a hazugságot? Hányszor kell egy Für Lajosnak lebuknia, mint rendszerügynök és mindent eltitkoló kémfőnök, míg megérti, hogy ő harmadszor, negyedszer és ötödször is hazudni fog? Lakitelken mit tárt fel? Semmit. Honvédelmi miniszterként hány felügyelete alatt burjánzó olajügyet, elektrosokk terápiát, politikai gyilkosságot, cionista beözönlést stb. tárt fel? Egyet sem! Üldözte és megölette azokat, akik megpróbálták megtenni! Hányszor adhatja el ugyanaz az ember az országot, a magyarságot, az Emberiséget?!

Nálunk nem a faj és nem a pártok, hanem a tettek számítanak. Senki nem zárta el ellenségeinket az együttműködéstől, ők zárták el saját magukat, mert akik a rendszernek szolgálnak, azok nem csak nem tárják fel a lakosság védelmét szolgáló életbevágó borzalmakat, hanem csakis, de csakis, de csakis pártok szerint támadnak, és ha az az érdekük, akkor elrejtik pl. a Für Lajos alá beosztott katonáinak politikai gyilkosságaitól kezdve a hadsereg profiljába tartozó összes elmetechnológiai módszert is! Amikkel a lakosságot szólóban uralni és kiirtani lehet!

Elrejtették mindezeket is, de mi feltárjuk!

Újra elrejtettek mindent, mert nem Istennek, nem Embernek, nem Hazának, nem Erkölcsnek, nem Törvénynek, hanem az Államnak és a Háttérhatalomnak szolgálnak. Így mindenki ellenségük, aki nem PÁRTNAK és pillanatnyi túlélésüknek szolgál. Mert nincsenek értékek, csak pártértékek, azaz csak pártérdekek! Ami nem szolgálja napi érdekeiket, az megsemmisüljön, ne létezzen, megátkoztasson!

Majd meg fogja érteni, hogy vannak emberek, akik nem képesek hazugsággal, megtévesztéssel és az Emberiség átkával együtt élni, hanem mindenkinek, fajra, nemre, vallásra stb. tekintet nélkül, ahogyan Mark Phillips, a CIA volt hivatásos elmeprogramozója, az MK-Ultra alvállalkozója mondta: az Emberiség iránti szeretetükből fakadóan kénytelenek tenni az Emberiségért. Itt Istenről, Erkölcsről, Emberiségről és minden fontos, nemes és felemelő dologról van szó! Saját magunknak ástuk volna meg a legmélyebb morális pöcegödröt, ha bármiféle pártért mindezt feláldoztuk volna! Megástuk volna a legundorítóbb és legvisszataszítóbb pöcegödröt, és abba lőttük volna bele magunkat!

Ön látott már pártot a Világtörténelem során, a Föld bármely országában, bármikor és bárhol, amely nem állampártként szerepelt volna le? Sok százezer pártból melyik volt az?

Hm?

NEM VOLT SOHA, EGYETLEN EGY SEM! Megint eladták a Jövőt, és sok tekintetben ugyanazok, akik 1989-ben is azokat üldözték és zárták börtönbe, elmegyógyintézetbe, ölték meg állami gyilkosságok útján, akik VALÓBAN rendszerváltást akartak, és fel akarták tárni a Fürék által mai napig rejtegetett állami és titkosszolgálati eszközöket és módszereket, a lakosság elleni államtitkokat és elrejtett tudományos ismereteket!

Ön látott már a Világtörténelemben országot és kort, ahol a baloldal ne saját hasznára lett volna a jobboldallal? SOSEM VOLT OLYAN! Nincsenek izmusok, jobb-, meg baloldal, csak érdekek, aklok, csordásítások, hogy az ember nem ember, hanem tenyészállat legyen, mindegy, melyik oldalnak, csak pártnak szolgája. Ne Erkölcsben, hanem először és mindenekelőtt pártban gondolkodjon, és ha elkeseredetten is, ahogy Ön teszi, de üldözze, gyűlölje és átkozza, ami hasznára lehetne, amikor igazságra lel, mert párt kell! Párt és más nem kell! Ezt teszi az, amiről beszélünk. Ezt teszi a 100 éves [az Emberiséget irányító] technológia! Hol jobboldali, hol baloldali, de párt legyen és oldala legyen!

Tegye fel bátran a kérdést: Isten, Emberiség és Haza, vagy PÁRT adja értelmem, bölcsességem, erőm, igazságom és elmúlhatatlan dicsőségem?

Mi már választottunk. Tudja, azért tehettük meg, mert közülünk senki nem volt hajlandó alávetnie magát semmilyen titkosszolgálatnak és államnak. Nekik elég annyit mondani: CSITT! ÁLLAMTITOK! BÖRTÖN JÁR ÉRTE! DE HA HALLGATSZ, MEGHÍV SZÉLES GÁBOR AZ ECHO TV-BE! REKLÁMOZNI FOG A MAGYAR HÍRLAP!

Itt nincsen jobb-, meg baloldal, csak ÁLLAM.

Mi meg azt mondjuk: elmondunk mindent, ami a lakosság elől el van rejtve, és nem érdekel minket sem börtön, sem üldözés, sem halál. Nem félünk semmitől! Érti, hogy vannak még ilyenek a bolygón?!

Hadd ajánljak még egy szörnyűséget (7 perces filmünk) abból, miféle 100 évre visszamenő tömegmészárlásokat rejtettek el azok, akik azért rejtették el, mert ezért kapták médiaszereplésüket, ezért kapták honvédelmi miniszteri pozíciójukat stb., hogy ne csak elrejtsék, de használják is az egész világon alkalmazott tömegmészárlási módszereket:
ELLENÜNK, AKIKET SÍRVA ÉS ZOKOGVA HÍVNAK FEL TELEFONON AZON ÁLDOZATAIK, AKIKNEK ÜGYEI SOKSZOR A KÁDÁR-RENDSZERBEN KEZDŐDTEK! AKIKET PÁRTOL, NEM CSAK EGYÜTTMŰKÖDÉSRE NEM VOLTAK HAJLANDÓK, AMIKOR HOZZÁJUK FORDULTUNK, DE DÜHÖDT TÁMADÁSOKAT INDÍTOTTAK PÁRTLAPJAIKON KERESZTÜL, GÚNYOLVA ÉS MEGVETÉS TÁRGYÁVÁ AKARVA TENNI MINDEN VOLT, MOSTANI ÉS LEENDŐ ÁLDOZATOT ÉS MINDEN MUNKÁNKAT! AKIK RÁNK TÁMADTAK, NEM CSAK NEM TÁRTÁK FEL EZEN ÜGYEKET, DE MÉG ÜLDÖZTEK IS MINKET AZÉRT, MERT BESZÉLNI MERTÜNK RÓLUK, ÉS NEM LETTÜNK TÖMEGGYILKOSOK:

Miután megnézte (csak 7 perc), döntsön, melyik oldalon áll. Bátran! Akarja a tömegmészárlások folytatását, az összes áldozat elrejtését 100 évre visszamenőleg, vagy teljes tényfeltárást akar. Mondja:
   - Tényfeltárást követelek és a felelősök megbüntetését!
   Vagy:
   - Éljen a Párt, megtorlás mindazok ellen, akik igazat mertek mondani, mert hazugságában, gyalázatában és tömegmészárlásainak dicsőségében él a nemzet!

Film: 7 perc

A film sokkoló. Kérem, hogy akár pártolja a gyilkosságokat, akár nem, írja meg nekem. Szavazzon!

Üdvözlettel, kívánva, hogy ne üldözze és gyalázza az Emberiség maradék védelmét és önzetlen, semmi üldözésre és halálra nem tekintő áldottait
Molnár F. Árpád,
a Hírháttér főszerkesztője.

UI.: Levelem alkalmasnak található arra, hogy az Interneten publikálást nyerjen. Természetesen az Ön nevét, levelét és a bölcs átküldő személyt nem nevezem meg. Aki erkölcsöt választ vagy ilyesmire akár szert tenni akar, minden védelmet meg kell, hogy kapjon. Mi pedig olyanok vagyunk, ha ártatlanok vagy hősök, illetve a filmben is taglalt politikai üldözöttek bármiféle gyalázatáról van szó, mint a Vihar. Nem is mert soha, senki a közelünkbe sem jönni azon álnemzetiek közül sem, akik messziről a Harctérhez, a Nemzeti Hírhálóhoz és társaihoz hasonlóan gyűlölködő és megvető módon kérkedtek.

*       *       *

A nyílt levélben ajánlott 7 perces film:
2009-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
 /Molnár F. Árpád/
 
/Zene: Within Temptations: Angels/
 
(Film, 7 perc)
 Tartalom: Sokkolóan leleplező, lemeztelenítő film, videoklippel az ártatlan magyarok tömeges megkínzásához, megcsonkításához, legyilkolásához tobzódva, kérkedve, nagyképűen, fellengzősen, lekezelőn Veérgőzös, tömegek kínjából és gyászából a Sátán oltárán röhögve, gúnyolódva okádó, az Emberiség legundorítóbb és legmoslékabb pártszolgálatos parazitái ellenében, minden népek védelmében, az utolsó és legagresszívebb, legigénytelenebb magyarok egy névsorával.
 (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. -
Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-25. -
A Munkáspárt elnökségi állásfoglalása az MSZP-kongresszusról
/Magyar Kommunista Munkáspárt Elnöksége/
Részlet: ...általánossá válik a nyomor, az emberek ki vannak szolgáltatva a bankoknak. Azzal, hogy az állami szervek, a rendőrség, a közigazgatás nem működnek rendesen, a közélet tele van korrupt szereplőkkel, akik helye a börtönben lenne, és nem a parlamentben, az önkormányzatokban. A Magyar Szocialista Párt kongresszusa nem nézett szembe azzal sem, hogy (...) közvetlenül felelős mindenért, ami történt, és ami még történni fog. Nem mérte fel annak veszélyét, hogy a gazdasági feszültségek szociális és politikai robbanáshoz vezethetnek. A kongresszus nem parancsolt nemet, sőt felhatalmazta a pártvezetést, hogy folytassa a hibás és bűnös utat.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu