Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

A Munkáspárt elnökségi állásfoglalása az MSZP-kongresszusról
 


2009-03-25.
Magyar Kommunista Munkáspárt Elnöksége
 


"Nem mérte fel annak veszélyét, hogy a gazdasági feszültségek szociális és politikai robbanáshoz vezethetnek. A kongresszus nem parancsolt nemet, sőt felhatalmazta a pártvezetést, hogy folytassa a hibás és bűnös utat."

A Magyar Szocialista Párt 2009. március 21-i kongresszusa megmutatta, hogy a szocialista politikai elit nem képes az orránál tovább látni, és saját hatalmának fenntartása fontosabb az ország sorsánál. A kongresszus nem adott választ a magyar kapitalizmus válságára, nem kínált megoldást egyetlen problémára sem. Nem nézett szembe az ország tragikus helyzetével. Azzal, hogy lassan minden külföldi kézben van, és nincs magyar termelés. Azzal, hogy általánossá válik a nyomor, az emberek ki vannak szolgáltatva a bankoknak. Azzal, hogy az állami szervek, a rendőrség, a közigazgatás nem működnek rendesen, a közélet tele van korrupt szereplőkkel, akik helye a börtönben lenne, és nem a parlamentben, az önkormányzatokban.

A Magyar Szocialista Párt kongresszusa nem nézett szembe azzal sem, hogy az ország egyik legnagyobb pártjaként, amely 2002 óta kormányoz, közvetlenül felelős mindenért, ami történt, és ami még történni fog. Nem mérte fel annak veszélyét, hogy a gazdasági feszültségek szociális és politikai robbanáshoz vezethetnek. A kongresszus nem parancsolt nemet, sőt felhatalmazta a pártvezetést, hogy folytassa a hibás és bűnös utat.

A Magyar Szocialista Párt kongresszusa megtapsolta Gyurcsány Ferenc bejelentését, ami nem több mint politikai színjáték.  Gyurcsány néhány soros önkritikával szabadulni akar a felelősség alól, ami milliók nyomoráért, az ország tönkretételéért terheli. Gyurcsány egyéni önbírálatával az MSZP-t, s szövetségesét, az SZDSZ-t is mentesíteni akarja a közös felelősség alól. Az ország sorsáért nem egy ember a felelős, hanem két párt, és annak egész vezérkara.

Az ország válságban van. Az álmegoldások, a félmegoldások, a hazugságok tovább súlyosbítják a helyzetet. A politikai színjátékokkal nem lehet a válságból kilábolni. Új politikára, új megoldásokra, új parlamentre van szükség.

A Munkáspárt minden munkáshoz, dolgozóhoz, szakszervezethez, civilmozgalomhoz fordul: ne engedjük, hogy parlamenten belüli játszmákkal szúrják ki a szemünket! Ne engedjük, hogy a nép helyett a parlamenti frakciók válasszák a miniszterelnököt! Gyakoroljunk nyomást a pártokra, a kormányra! Támogatjuk és bátorítjuk a szakszervezeti tömörülések április 4-re tervezett tömegdemonstrációját. Menjünk az utcára, tüntessünk, küzdjünk meg jogainkért! Rólunk van szó!

A dolgozó emberek sorsát az javítaná meg, ha a terhekben osztoznának a milliárdosok is, és nem a tömegekről húznának le újabb és újabb bőrt. Ha megvédenék a magyar gazdaságot, a magyar nemzetet. Ha rend lenne, törvényesség és fegyelem.  Ez csak akkor következik be, ha a dolgozók szavazataikkal bejuttatják a Munkáspártot a parlamentbe.

Budapest, 2009. március 23.

Magyar Kommunista Munkáspárt Elnöksége
 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]

 

2009-03-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Wass Albert: Hontalanság hitvallása (Isten, Tűz, Echelon)
/Bara József-Attila (Románia) - Molnár F. Árpád/
(Film, 3 perc)
Tartalom: Wass Albert versét tűzzel és hévvel előadja az erdélyi magyar Bara József-Attila, aki egyike azoknak, aki az Internet nyilvánossága előtt is elmondta, hogy alig azt követően, hogy Echelon-ügyben felkereste a Hírháttért, mihelyst Molnár F. Árpád hatalmi kijelentéseket kezdett kapni, Bara előtt is kénytelen elkezdett megnyilatkozni a Háttérhatalom. Ma már nem kell titkolnunk, hogy beszervezéseket folytatunk. Mi vagyunk az egyetlenek, akik nem bármely államnak vagy titkosszolgálatnak való engedelmességre, hanem a világot irányító és uraló Háttérhatalom (a Biblia Nagy Babilonnak Nevezi) leleplezésére és az Isten Létezése bizonyítására tesszük.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-03-15. - Menetelés a vágóhídra, rendezetten, zárt sorokban!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Háttérhatalom az Emberiséget a pusztulása felé vezeti, hasonlóképpen, mint a vágóhídra hurcolt állatok! És még az is közös a kettőben, hogy egyik sem tudja, mi vár rá!!! Nem lázad, nem küzd!!! Csak teszi azt, amit neki utasítanak!!! (...) ... az állat sem tudja magáról, hogy neki mi a célja, feladata, létezésének lényege! Teljes tudatlanságban van. (...) Hasonlóképpen az emberéhez (...). Szolgál, vagy ami még ennél is rosszabb: kiszolgál egy gonosz Háttérhatalmat. Ezzel saját sírját és az Emberiség sírgödrét ássa meg!!!

 

2009-03-08. - Az MTV Emberiséget fenyegető vezetősége és bűnöző kollektívája - ahol vámpír a vámpírnak nem, de a népnek féktelenül szívja a vérét
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az MTV-nek elküldtük a feljelentést, de annak igazgatói és dolgozói nem mutattak érdeklődést azután, hová folyik el a székházuk és az ő bűnszervezeti bűnpártolásuk miatt több százmillió Ft-unk évente. Annál is inkább nem, mivel személyemen (Molnár F. Árpád) és a Hírháttéren teljes D-Notice, azaz - titkosszolgálati kifejezés - a Központilag rendelt elhallgatás sátáni, tömegpusztító, az MTV teljes vezérkarán történelmi erővel megtorlandó pecsétje áll.

 

2009-03-03. - A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom védelme és kiszolgálása!!! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük! (A fotón térdműtét-talány Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek.)

 

 

Előző cikk:
2009-03-24. -
Tömeggyilkos ellenségeink itatnának tovább vérrel - Akik újra eladták az egész világot
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Majd meg fogja érteni, hogy vannak emberek, akik nem képesek hazugsággal, megtévesztéssel és az Emberiség átkával együtt élni, hanem mindenkinek, fajra, nemre, vallásra stb. tekintet nélkül, ahogyan Mark Phillips, a CIA volt hivatásos elmeprogramozója, az MK-Ultra alvállalkozója mondta: az Emberiség iránti szeretetükből fakadóan kénytelenek tenni az Emberiségért. Itt Istenről, Erkölcsről, Emberiségről és minden fontos, nemes és felemelő dologról van szó! Saját magunknak ástuk volna meg a legmélyebb morális pöcegödröt, ha bármiféle pártért mindezt feláldoztuk volna!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-25. -
'Akkora pofont lekeverek, hogy benne lesz a híradókban!' - Hatalmi előre jelzések szerint dagad az utolsó pillanatig hazudozó és gyilkos sodomai őskövület Mihók-maffia botránya
/Molnár F. Árpád/
Részlet: De ha maga akár csak egyetlen általunk védett és képviselt áldozat vagy halott ellenében azért, hogy mélyebben behajoljon egy közutálatnak örvendő, utolsó-mocskos sötét bűnöző előtt, amilyen Mihók Attila, ilyen hangot mer megütni, odamegyek egy operatőrrel, és akkora pofont lekeverek, hogy az Internetre téve benne lesz az esti híradókban! És akkor vége a D-Notice-nak és a teljes elhallgatásnak...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu