Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

'Akkora pofont lekeverek, hogy benne lesz a híradókban!' - Hatalmi előre jelzések szerint dagad az utolsó pillanatig hazudozó és gyilkos sodomai őskövület Mihók-maffia botránya
 

2009-03-25.
Molnár F. Árpád

A Hírháttér Multimédia főszerkesztőjének rögtönzött levele, a filmjeink betiltása és ennek vonatkozásban is előidézett több száz ember fagyhalála miatt kelt feljelentésünk alatt lévő Mihók Attila vezette Ringier Kiadó Kft. médiahálózati bűnbanda Sápi Krisztina nevű alkalmazottjának címezve. Szögletes zárójelben egy utólagos megjegyzés.

A Mihók Attila-féle háttérhatalmi ügynökhálózat bűnügyi maffiájába tartoznak egyebek mellett a Népszabadság (a magyar történelem rendszerről rendszerre egyik legsötétebb lapja), a (szenny- és pletykalap) Blikk, Vasárnapi Blikk, Blikk Nők, Hot, IM, IM Style, Bravo, Girl, Tina, Tina Extra, sportlapok és egy keresztyénellenes, logikai és morális analfabétákat sorozatgyártó (HAARP-ogó nyomorékokat nevelő) gyereklap.

 


A háttérhatalmi szörnyeteg, a jogászok közutált szociopata mészárosa, Mihók Attila által betiltott filmjeink közül az egyik, mellyel szembeni fellépésük rettentő következményei csak később lesznek a mihókféle Júsásfaj krónikus hazudozása miatt elbutított lakosság előtt is evidenssé. A film
címe: "A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját". A Mihók-maffia elleni feljelentésünk tárgyát - szemezgetve a rengetegből, ami alapján feljelenthetjük - az ezen az oldalon is linkelt filmünk képezte. Annak címe volt "A hajléktalanság és eredete - Reformfilm".

 

Tisztelt Sápi Krisztina,
 
 
 amikor tömeggyilkosságokról van szó, nem hiszem, hogy akár maga, akár bárki más utasíthat. Levelem olyan adatokat tartalmaz, amik miatt a Btk. kötelezheti az embert büntető feljelentésre is, és csak politikai szándék kell hozzá, hogy annak elmulasztásáért ne járjon pl. felfüggesztett vagy szabadságvesztés.
 
 A cikk, amit linkeltem, azonnal jogász, közgazdász, biokémikus, pártvezető stb. gratulációit és örömteli nyilatkozatait váltotta ki, minthogy senki nem merte eddig leírni, amit megtettem. A tét pedig az Emberiség, és naponként rengeteg áldozat a magafajta önkényes és öntörvényű bűnözők miatt, amikért az a véleményem, hogy FELTÉTLEN el kell számolni! E levelével Echelon-idiótaként éppen ezt készítette elő, ahogyan az egész mihókbanda tömeges megborulását! De ha maga akár csak egyetlen általunk védett és képviselt áldozat vagy halott ellenében azért, hogy mélyebben behajoljon egy közutálatnak örvendő, utolsó-mocskos sötét bűnöző előtt, amilyen Mihók Attila, ilyen hangot mer megütni, odamegyek egy operatőrrel, és akkora pofont lekeverek, hogy az Internetre téve benne lesz az esti híradókban! És akkor vége a D-Notice-nak és a teljes elhallgatásnak, amit azért is tartottak fenn minden állami bűntettről, gyártva a halottak tengerét, mert különben nem fizet a tömeggyilkos Renault és más, utánajárni és vadászni való nemzetközi maffiahálózati cégek, amik a magukfajta gerinctelen, utolsó bűnözők miatt járnak abba a kuplerájba, mert az Emberiség ellenségei!
 
 Ha nem tudná, mi az az Echelon, oda sem engedtem volna az íróasztalhoz! Hogy a mihók csendben takarított és hamisított a [A videomegosztó, ahol ezen filmjeinket betiltották - a szerk.], ezzel közvetlenül tömeges elhalálozásokat előidézve, amik miatt feljelentettük legalább féltucatnyian, tömegmészárlásaival és sok száz szerencsétlen ember fagyhalálának megszavazásával és közvetlen felelősként történő előidézésével multinacionális cégek reklámozásait remélve, mert ha nem akkora tömeggyilkos, akkor netán nem fognak ott hirdetni, az messze nem minden! Ahogy a mihók-pixter betiltotta a keresztyén békefilmjeinket, az Echelon-tanúkat megszólaltató, valamint a hajléktalanság primitív olcsón történő teljes felszámolásáról szóló békefilmjeinket, öngyilkos tömeggyilkosságairól és mihók pokoli sátáni mocskos híréről örök és visszafordíthatatlan tanúbizonyságot téve(!), legalább csendben, ilyen éktelen pofa nélkül követte el! De hogy még kérkedjen is, utolsó babiloni szajhaként azzal, hogy maga gerinctelen és tömeggyilkosoknak dolgozik, szekrényében pedig mihóknyalás-ügyenként is holtak százai(!), az nem csak felháborító, de mondom: meg ne merjen még egyszer ilyen hangot megütni, mert odamegyünk és premier plán akkora pofont lekeverek, hogy az egész ringier-bűnbanda megborulásával ezerszer meg fogja gondolni bárki a Föld bolygón, hogy ilyen tetves maffiába, amivel egyik pillanatról a másikra címlapra kerülhet a befektető parazitája és bűnözője, mint az Emberiség ellensége, még egyszer oda adjon pénzt hullagyártásra! A mihókja elleni feljelentést kb. hatan írtuk alá, ezek közül többen mélységiek, de még egyszer mondom: ha maga csak egyetlen áldozata ellen, ama feljelentés kapcsán, amely sok száz hajléktalan haláláról szól a magafajta utolsó gerinctelen patkánysöpredék miatt, még egyszer ilyen mocskos hangot mer megütni, odamegyek egy operatőrünkkel, és akkora pofont adok, hogy maga a média fogja rágyújtani ezt az ostoba, öngyilkos, mocskos, undorító disznóólat erre a tetves, tömeggyilkos mihókpatkányrendszerre!


A felvétel mintha a Ringier-maffia napi akcióinak pillanatfelvételét örökítette volna meg. Az előtérben egy színes bőrű kisgyerek, a háttérben pedig egy mihók-szerű figura várja, hátha. Pedig már megtörtént az ellenkezője, csak még nem eléggé érzi.
Feljelentésünk itt olvasható!

(Molnár F. Árpád)

 

 Bűnözők!
 
 Levelem számos címzettnek megy, a levele kitakarásával, a levéltitok miatt. Valószínűleg az Interneten is publikálásra kerül, első lépésben legalább hat helyen.
 
 Hatására megígérem, hogy mostantól mind nevét, mind mihókét használni fogjuk a filmjeinkben, mint az emberéletek védelmét kérkedve, nagy pofával és köztörvényes módon megvető, minket igazmondásért üldöző, bukott Emberiség-ellenes bűnözőkét.
 
 Aki akar még jelentkezni a mihók-bűnbandából, bármikor megteheti.
 
 Molnár F. Árpád
 
 UI.:
 Néhány Hírháttér-rekord mihókbűnözőknek. De meg ne merj még egyszer szólalni, mert rátok borítom az egész tömeggyilkos kuplerájt és disznóólat! (A felsorolás régi, azaz elavult. Azóta sokkal többet tettünk.)

 


Mihók Attila, a címeres háttérhatalmi idióta hentes a WC-ben, fajtájának kijáró síremlékkel. Minthogy igen jó szemünk van, ennél sokkal jobban tájékozódtunk. Menet közben az is a helyzet, hogy úgymond "állítólag".
(Molnár F. Árpád ördögvadász)

 REKORD:
 
 - A rendőrbűnözés ízeire szedése, valamint hogy milyen konkrét törvénytelenségek miatt kellene valamennyinek börtönbe kerülnie: rekord.
 
 - A rendőrség belső, nem publikus működése, visszaélései, módszerei: rekord.
 
 - A titkosszolgálatok módszerei, belső működése, törvénytelenségei: rekord.
 
 - Elrejtett találmányok leleplezése: rekord.
 
 - A hajléktalanság teljes felszámolásának módja és költségei: alighanem rekord. Ezzel foglalkozó szociális szférák átvettek e téren több anyagot, nem tudom, volt-e, aki ilyen evidensen prezentálta, milyen egyszerű és milyen olcsó a teljes hajléktalanság felszámolása.
 
 - A Hitlertől Sztálinon és Kádáron, Antalltól Borosson át Gyurcsányig a politikai okokból és köztörvényes ügyek eltussolására elkövetett pszichiátriai elektrosokk terápiák, törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások és elmegyógyintézeti politikai gyilkosságok, a részletes módszerekkel: abszolút rekord.
 
 - Isten Létezésének bizonyítása tudományos eszközökkel és a logika eszközeivel: abszolút rekord.
 
 - A települési bűnözés (amit cigánybűnözésnek neveznek) teljes felszámolásának módszere: abszolút rekord.
 
 - Az Echelon-technológiák, amelyek az USÁ-ban visszatérően a kormányig terjedő botrányok formájában buknak, Magyarországon abszolút elhallgatottak (voltak, amíg én el nem kezdtem beszélni, most már többen fognak megszólalni): abszolút rekord. [Utólagos megjegyzés: egyedül kezdtem el, és ahogy előre jeleztem, ma már egy egész hadsereg hirdeti. Ugyanis tudtam a jövőt!]
 
 - Titkosszolgálati eszközök és technológiák leleplezése: abszolút rekord.
 
 - A nemzetközi, államilag védett szexuális és pedofil gyilkos hálózatokról: abszolút rekord.
 
 - A politikai gyilkosságok intézményrendszerének köztudatba bocsájtása és metodikai analízise: abszolút rekord.
 
 - A titkosszolgálatokkal való nyílt konfrontáció: abszolút rekord.
 
 - Túl ezeken egy sor konkrét ügyben egyedülálló elemzés és tényfeltárás.[Sápi Krisztina levele a levéltitokra vonatkozó törvények miatt törölve, de felhasználható, minthogy tömeggyilkos sodrású bűnözőknek nincsenek jogai, mások testi épsége és élete elsődlegessége okán. Hogy a mihókfajta gerinctelen antikrisztusok és JÚDÁSFAJ-férgek is megértsék: az utolsó hajléktalan életérdekei is előbbre valók, mint az összes bűnözője és tömeggyilkosságaiból mosdatóinak testi épsége és élete együttvéve!]

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Korábbi cikkeink Mihók Attiláról, a Ringier-maffia vezetőjéről:
2009-02-25. - A Mihók-Holokauszt - Azaz ölj, te állat, pusztíts és rombolj, és ebből lakj jól pénzzel és vérrel! - A Hírháttér Multimédiának és munkatársainak feljelentése
2009-01-28. - A Mihók-féle szennylapkiadó maffiahálózat, mint az Emberiség ellensége

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek már a föld felé zuhanó Júdássöpredéke által aljas indokból és célból elrejtett Valós Borzalom megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

Előző cikk:
2009-03-25. -
A Munkáspárt elnökségi állásfoglalása az MSZP-kongresszusról
/Magyar Kommunista Munkáspárt Elnöksége/
Részlet: ...általánossá válik a nyomor, az emberek ki vannak szolgáltatva a bankoknak. Azzal, hogy az állami szervek, a rendőrség, a közigazgatás nem működnek rendesen, a közélet tele van korrupt szereplőkkel, akik helye a börtönben lenne, és nem a parlamentben, az önkormányzatokban. A Magyar Szocialista Párt kongresszusa nem nézett szembe azzal sem, hogy (...) közvetlenül felelős mindenért, ami történt, és ami még történni fog. Nem mérte fel annak veszélyét, hogy a gazdasági feszültségek szociális és politikai robbanáshoz vezethetnek. A kongresszus nem parancsolt nemet, sőt felhatalmazta a pártvezetést, hogy folytassa a hibás és bűnös utat.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-26. -
A sasok is angyalok
/Dér Atilla/
Részlet: Mert minél kevésbé vannak az embernek nézetei, s minél inkább vannak érdekei, annál inkább hajlik arra, hogy érdekeit nézeteknek tekintse. A sötét tendenciák „eszménye” a világnézettelen ember. Az emberek azért hazudnak önmaguknak, mert értelmileg nem tudják elviselni azt, amit egzisztenciálisan annál könnyebben elviselnek; - hogy annyira hitványak legyenek, hogy még nézeteik se legyenek.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu