Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A fegyverek visszanéznek - Szemet szemért, fogat fogért

 

2008-03-09.
Szeszák Gyula (olajügyész)

 

Ma [08.03.08] reggel a „magyar” ATV-re kapcsoltam [még álmos, azaz kissé ütődött voltam …]. A képernyőn ilyenkor Pat Robertson ”tele-evangélista” vigyorog, akiről még a Népszabadság is kénytelen volt nemrég kissé leszedni a keresztvizet.

[”
A 700-as klub című magazinműsort minden reggel a Magyar ATV sugározza. A európaiaknak készült változatban azonban nem lesz benne a Chavez venezuelai elnök likvidálására felszólító megnyilatkozás, így a magyar nézők kimaradnak Pat Robertson 'tele- prédikátor' legfrissebb botrányából - tudta meg a Népszabadság Online. ’Ha Chavez úgy hiszi, hogy meg akarjuk ölni, valóban meg is kellene tennünk. Sokkal olcsóbb lenne, mint háborút kezdeni. Nincs szükség még egy 200 milliárd dolláros háborúra, hogy megszabaduljunk egy erőszakos diktátortól’ – mondta … műsorában Pat Robertson, az iraki háborúra utalva. A 75 éves tele-evangélista szörnyű veszélynek" minősítette az Egyesült Államokra nézve a kőolajban gazdag dél-amerikai ország elnökét.”]

A mai „istentisztelet” egyik textusa a legújabb, valóban rendhagyó, jeruzsálemi terrortámadás volt.

Egy merénylő hatolt be a jeruzsálemi Kirjat Móse-i Merkaz Harav-ba  [Talmud iskolába] és tüzet nyitott az ott lévőkre. A lövöldözésnek nyolc halálos áldozata volt és legalább 35-en megsebesültek. Az elkövetőt egy szolgálaton kívüli katonatiszt lőtte le. Gázában lakosok sortüzekkel ünnepelték a szeminárium elleni támadás hírét.  [2008. 03. 06 MTI]

A „tiszteletes” természetesen tüzet okádott a terroristákra, akik ártatlan fiatalokat mészároltak le és leszögezte, hogy következik az izraeli megtorlás, Amerika, megazisten…

Hát kérem…

Nem is olyan régen volt, amikor Madelaine Albright „asszony”, az akkori amerikai külügyminiszter, az Irak elleni blokádról szólva úgy vélekedett, hogy az éhezés, gyógyszerhiány és később a harci cselekmények miatt elpusztult ötszázezer iraki kisgyermek halála nem túlságosan drága politikai ár volt azért, hogy térdre kényszerítsék Szaddam Husszeint.

[A pofátlan rébék most arról nyilatkozgat, hogy az iraki háború szörnyű tévedés, rosszabb Vietnamnál.]

A témával tulajdonképp a film-bejátszás miatt foglalkozom, amely azt a címet viselhette volna: „Akcióban a Hamasz”.

Azt tudjuk, Izraelnek nem tetszett, hogy a Gázai Övezetben a demokratikus [!] választásokat a Hamasz nyerte meg. Az még kevésbé, hogy a választások eredményét nem sikerült „békés” orgyilkosságokkal és egyéb „diplomáciai módszerekkel” semmissé tenni. Azóta Izrael a történelem legrafináltabb, legkegyetlenebb háborúját vívja a gázai palesztinok ellen, a gyermekek ellen is.

Most aztán mélyen fel vannak háborodva, hogy a „Szent Városban” és azon belül is a legszentebb helyek egyikén, egy Jesivában, lőtték halomra a valóban (!) ártatlan gyermekeket. Más kérdés, hogy ezek a gyermekek legalább annyira áldozatai a cionista tébolynak, mint a palesztinok gyilkos dühének.

A Jesivákba ugyanis egészen fiatal korukban kerülnek be ártatlan gyermekek. Ott azután magukba szívják a Talmud gyilkos mérgét és mint potenciális gyilkosok lépnek ki az
„alma mater” kapuján. Lehet, a baloldali - véres - képen épp a Talmud látható.

A célpont kiválasztása vélhetőleg hasonló szempontokat követett mint, az általam gyakorta emlegetett, Jaszin sejk [helikopterről – rakétával végrehajtott] meggyilkolása. Az elsődleges célpont az emberi tudat, a tudathordozó ember. A háború könyörtelen logikáján mitsem változtat, hogy potenciálisan [perspektivikusan] veszélyes egyedeket ért a támadás.
 

Ezzel a merénylettel kapcsolatban azonban felvetődik egy szerfölött logikus és nagyon lényeges kérdés. Vajon nem „papírtigris” egy olyan állam, amely saját fővárosában nem képes a veszteségmentes rabbi utánpótlást biztosítani. Óvakodjunk attól a tévedéstől, hogy egy gyilkos állam és egy erős állam közé egyenlőségjelet tegyünk.

Erős az olyan állam, az olyan hadsereg, amely képes megvédeni népét saját (!) országának határain belül. Izrael állam és hadserege viszont idegen hódítók a palesztinok földjén. A civil betelepülők,  [„alijázók”] pedig gyarmatosítók, ugyanott. Az őslakosokkal szemben ugyanúgy viselkednek, számukra ugyanolyan sorsot szánnak, mint a spanyol konkvisztádorok a mayáknak és az Újvilágra zúdult „pionírok” az indiánoknak.

Ne feledjük, Palesztina földjét egy szélhámos angol, Balfour, játszotta a cionisták kezére, akik viszont jogaikat a Tórából [Bibliából] eredeztetik, amelyben írva vagyon, hogy Kánaánt és kapcsolt részeit a kiválasztott nép „kezére adta az Úr’.

Nos a Jesiva növendékek ezt tanulják a Tórából. Azt pedig, hogy a gój állat, „amivel” bármit meg lehet tenni, a Talmudból. Erre tekintettel a támadás preventív jellegű volt.

De térjek rá végre a témámra!

Szóval a Hamasz …

Az évek során valahogy a tudatalattinkba ivódott, hogy a terrorista torzonborz, toprongyos alak, mint pl. egy afganisztáni talibán. Azután változott a kép. Palesztinában, Izraelben és Irakban az ifjúság színe – virága kötötte magára a robbanó övet, közöttük terhes nők is magzatukkal a szívük alatt... Ekkor a kép módosult: a terrorista külsőleg olyan mint a többi ember – pardon, mint a többi gój állat.

De mit láttam ma Pat Robertson jóvoltából? [Iskolás koromban az ilyen pofázmányokra azt mondtuk „vicsori picsa” – pardon (!)].

Pat! Hülye vagy! Ezt nem kellett volna mutatni, mert az emberek nem biztos, ugyanarra gondolnak mint te.

Én például reguláris katonaságot láttam! Erőtől duzzadó, magabiztos, vidám fiatal harcosokat, vadonatúj terepruhákban, állig felfegyverkezve. Mozgásukból ítélve magas szintű harckiképzésben részesültek.

Fegyverzetük könnyű gyalogsági fegyverzet. [Amelyben már megjelentek azok a gránátvető puskák, amelyekkel Gyurcsány leninfiúi vonultak a pestiek ellen.] De itt nem az érdekes, amit az ember lát, hanem amire a látottakból következtet.

A fejlesztés következő állomása a vállról indítható könnyű rakétavetők rendszeresítése lesz.  Ezek már tökéletesen alkalmasak harckocsik, repülőgépek, helikopterek leküzdésére. Az izraeliek házromboló Markava páncélosai és bulldózerei ugyanolyan égő, robbanó koporsókká varázsolhatók általuk, mint a Szaddam Husszein harckocsijai.

Ma már köztudott, hogy az afganisztáni szovjet vereség egyik döntő tényezője a „Stinger” rakéták tömeges alkalmazása volt az amerikaiak által „előrelátó módon” felfegyverzett elkanászodott.e terroristák részéről. Maga Oszama Bin Laden is a CIA „kádere” volt, csak hát elkanászodott.  Bizony, van ilyen.

Az izraeli „honvédelem” persze kissé bonyolult valami. Hertzl állambölcseleti alaptétele a zsidóságot illetően az, hogy „Egy nép vagyunk – egy nép”. Miután ez az egy nép részben kívül él „országának” határain, a honvédelem tulajdonképp az egész zsidóság oltalmazását kell, hogy jelentse. Ezért épített ki Izrael az egész világot átfogó hírszerző, őrző – védő és megtorló szervezeteket. Ezek a világ bármelyik pontján képesek felderíteni és megsemmisíteni Izrael ellenségeit.

Csakhogy ami nem megy simán „otthon”, miért menne simán világszerte?

A cionizmus már vagy öt és félezer év óta globalizálódott. Az iszlám terrorizmus pedig mostanra építette ki világszervezetét. E szervezet főpróbája Irakban zajlik. Erre mondta a vérszomjas zsidó ribanc [l. fent], hogy nagyobb veszély, mint Vietnám volt.

Tudjuk, csak nem beszélünk róla, hogy az izraeli és az iszlám terroristák világszerte máris vígan gyilkolásszák egymást, váltakozó sikerrel ugyan, de a mozlimok vannak többen...

És - ez lesz rövidesen a cionisták legfőbb baja - lomha lassúsággal, de kérlelhetetlen folyamatossággal növekszik a „hétköznapi antiszemitizmus”. Ennek „klasszikus formája” az „utcai antiszemitizmus”. Ez orosz patent. Olyan, mint a Kalasnyikov géppisztoly: egyszerű, könnyen kezelhető, pusztító hatású.

Herzl népének – szerte a világon – szerfölött könnyű a dolga, ha korrupt államokkal, ill. ezek uralkodó osztályaival van dolga. Ezeket megveszik kilóra és a miniszterelnök máris könnygáz gránátokkal löveti saját népét, mondjuk Budapesten.

A probléma akkor kezdődik, ha Ivan Ivanovics moszkvai taxis észreveszi, hogy aki leintette, hm. nem echte szláv… Ez esetben köp egyet és otthagyja a vendéget. Ivanovicsot borravalóval nem lehet megvesztegetni. Nem lehet a „mértékadó értelmiség” köréből kitaszítani. Nem lehet kirúgni, mert milliószámra tenyészik a moszkvai flaszteren. Szóval reménytelen az eset. Ezért a zsidók körében a tömeges kiáramlás hő vágya Putyin cár Oroszországából.

Leszállva a „költői magasságokból” még arról szólnék, mi légyen a hozzáállásunk a dolgok ilyetén alakulásához?

Én nem bántanám feltétlenül őket. Elsősorban nem rájuk haragszom, hanem azokra, akik nyalnak és szolgálnak nekik. Hogy konkrétabb legyek. A pat robertsonokat kell először helyükre tenni annyira, hogy ne legyen kedvük, pontosabban módjuk, vigyorgó pofájukat a tévékamerák látóterébe vinni.

A dolog nem megoldhatatlan.

2008.03.08.

Sz. Gy.

 
Előző cikk:
2008-03-09. -
Közlemény a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete megalakításáról
/Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete/
Részlet: Nyilvánosságra hozzuk a közhatalom által elkövetett jogsértéseket. És itt gondolunk a rendőri erőszakra, az ügyészség néha megdöbbentő hozzáállására a sértettekhez és a bíróságok néha példa nélküli elutasító vagy bűnösséget megállapító ítéleteire...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-10. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefnével, a lakásmaffia áldozatával és Sebők Istvánnal, az MNP elnökével beszélgettünk
/Molnár F. Árpád műsora/

Részlet: [Hazugságvizsgáló gépnek] szívesen alávetném magamat. (...) Bármikor. (...) Akármikor. (...) ...azt válaszolták, hogy mehetek akárhova, mert őnekik van pénzük.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu