Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Letöltés és sokszorosítás VMP3O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)


 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:  Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefnével, a lakásmaffia áldozatával és Sebők Istvánnal, az MNP elnökével beszélgettünk

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

2008-03-10.
Molnár F. Árpád műsora

Tartalom:

Schönfelder Józsefné Sebők Istvánnal, a Magyar Néppárt elnökével a Hírháttér vendége volt. Schönfelder Józsefné a lakásmaffia károsultja, akinek jóhiszeműségét és gyanútlanságát kihasználva a politikai szférába ágyazott szervezett bűnözés (azaz a maffia) fosztott meg lakásától. A bűntettben alvilági személyek és az államhatalom (így az ügyészség és a bíróság) által foggal-körömmel védett bűnöző ügyvédek vettek részt.

A lakásmaffia tagjai: Krisán György (5741 Kétegyháza, Rákóczi u. 108.), Nyist Gábor (5600 Békéscsaba Dr. Becsey O. u. 52.), Frankó Vilmos (5600 Békéscsaba, Áchim ltp. 22/4.)

 

Schönfelder Józsefnén (az áldozaton) kívül a következő maffiózók voltak jelen az ügyvédi irodában: Dr. Csanálosi Ákos ügyvéd, Dr. Merze Attila ügyvéd, Dr. Huszágh Andrea ügyvédjelölt, Reményi Dezső titkárnő, Békési Lászlóné Szegedi Anita. /Az eljárás folyamán az ügyvédjelöltből ügyész lett./

 

 

 

 


Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke

Idézetek a riportból: Schönfelder Józsefné:

     - ...és ők öten mind azt állították, hogy ott volt halomba a pénz az asztalon (...) és az öt hazugnak hisznek (...) és ki akarnak lakoltatni a házból.

     - [Hazugságvizsgáló gépnek] szívesen alávetném magamat. (...) Bármikor. (...) Akármikor.

     - ... kérik a karhatalmilag való kilakoltatásomat.

     - Hát én mikor azt mondtam, hogy feljelentem őket, akkor azt válaszolták, hogy mehetek akárhova, mert őnekik van pénzük.

Idézetek a riportból: Sebők István:

     - [A lakásmaffiát] a törvény tette ezt lehetővé, elősegítette a törvény...

     - [A jogásztársadalomban] foggal, körömmel védik egymást, és nem hajlandók kimondani, hogy ebben a társadalomban valaki is hibázott. (...) ... elvtelenül védik egymást. Tehát megvédi akkor, ha törvénysértést követ el.

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Az összeállítást itt is meghallgathatja! (Beillesztve: 2013.06.26.)
 

Az összeállítást itt is meghallgathatja! (Beillesztve: 2013.06.26.)
 

Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefné lakásmaffia-áldozat és Sebők István, az MNP párt elnöke from Miller Yourbarley on Vimeo.

 

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-02-23. - "Most kilakoltatás előtt állok!" - Egy jellemzően lakásmaffia eset
/Schönfelder Józsefné - Sebők István/
Részlet: Mondanom sem kell, hogy a rendőrségi megállapításból - ami nagyon alapos és helyes volt – nem lett semmi, mivel az ügyészség a gazember lakásmaffiózók pártjára állt és az ügyészségre jellemző sumákolás azonnal elkezdődött, Dr. Flender Friderika és Dr. Fazekas Géza ügyészek közreműködésével.

 

2008-03-01. - Kereszttűzben az áligazságszolgáltatás
1. A Lakásmaffia pertársaság levele Sólyom Lászlóhoz és Lomnici Zoltánhoz
2. Tulajdonosból hajléktalan bírói segédlettel! - Bakró Nagy István soproni hajléktalan rövid története

/Sebők István elnök - Bakró Nagy István hajléktalan/
Részlet: ...a jogalkalmazók és a jogalkotók milyen hibákat, törvénysértéseket, bűncselekményeket követtek el... (...) Ezt követően a magyar bíróságra jellemző elhallgatás, sumákolás, eltussolás következett be...

 

2008-03-03. - Cserni bíró és Tibikéje kicsapta a biztosítékot - Szemben a bírósággal
/Havrilla István/
Részlet: ...Cserni bíró (majd dr. Póta Péter bíró) nem zárta le az ügyet, tovább folytatta, több éven keresztül, mialatt több tárgyalást tartott, rendőri elővezetéseket rendelt el, elmeorvosi szakértői vizsgálatnak vetett alá, engem, a feleségem és a három kiskorú gyermekemet, (a családomat) folyamatos zaklatások érték.

 

 
Előző cikk:
2008-03-09. -
A fegyverek visszanéznek - Szemet szemért, fogat fogért
/Szeszák Gyula (olajügyész)/
Részlet: Izrael állam és hadserege viszont idegen hódítók a palesztinok földjén. A civil betelepülők,  [„alijázók”] pedig gyarmatosítók...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-10. -
Lemondott a Jobbik három vezetője; indok: Baj van a Magyar Gárdával - elemzés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Magyar Gárda az építő, cáfolhatatlan figyelmeztetésekre - melyek aztán szóról szóra beteljesedtek - még csak nem is válaszoltak (...). Alapvető hiányosság volt továbbá a polgári titkosszolgálatok kapcsolataival keresztülhálózott, iszonyú sok mindenről tudó Bencsik András, valamint a katonai és polgári titkosszolgálatok ölében üldögélő és belőlük a mai napig bűnügyi érdekszövetségben élősködő Für Lajos volt honvédelmi miniszter álrendszerváltó...

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu