Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

"Most kilakoltatás előtt állok!" - Egy jellemzően lakásmaffia eset
 

2008-02-23.
Schönfelder Józsefné - Sebők István

 

                Amit leírtam, az nem mese, az a magyar valóság, egy jellemzően lakásmaffia eset!

A családi házunk bővítésére egy magánszemélytől kölcsönt kértünk és kaptunk. Az ötéves visszafizetési kötelezettség előtt a férjem súlyos betegségben elhunyt, ekkor a kölcsönadó kérte a kölcsön visszafizetését, a korábban megállapodott visszafizetési határidő előtt.      

            Mivel ekkor készpénzzel nem rendelkeztem, két megoldás volt előttem; az egyik: értékesítem az ingatlant, meg is hirdettem, de a viszonylag nagy érték miatt nem lehetett gyorsan eladni. A másik megoldás: kölcsönt kérek a tartozásom kifizetésére, mivel hitelt nem kaptam.

            Időközben megismerkedtem egy családdal, Békési Lászlóékkal, akik felajánlották, hogy nekik vannak ismerőseik, akik kölcsönt szoktak adni és tudnak most is adni.

            Mire erre sor került volna, a „család” is bejelentette igényét az ingatlan megvételére, amit hitel felvételével akartak kifizetni, de mivel hitelt nem kaptak - utóbb kiderült, hogy Bár-listán vannak -, így ez a vételi megoldás meghiúsult, aminek a komolyságát meg is lehet kérdőjelezni.

Viszont a „családban” a feleség anyósának tartozása volt, amit a végrehajtás miatt gyorsan rendezni kellett.

            Az idő telt, így az én tartozásom megfizetését egyre sürgősebben követelte tőlem a kölcsönadó, aki végül végrehajtást kért ellene, így kerültem egyre szorultabb helyzetbe.

            Így került sor a „család” által javasolt kölcsönadókkal a kapcsolat felvételére.

A szándékom mindig a kölcsönhöz való jutás volt, de amikor a kölcsönadásra került sor a Dr. Csanálosi Ákos ügyvéd irodájában, erős ügyvédi közreműködésre és ráhatásra egy adásvételi szerződést tettek elém, 23 M vételárral és azzal biztattak, hogy nyugodtan írjam csak alá, mivel ezt Ők így szokták tenni, ez egy szabályos szokás. Még a „család” jelenlévő tagja is azzal biztatott, hogy írjam alá, majd a pénzt megkapom, át lesz utalva a számlámra.

            A szerződést – sajnos – aláírtam, de az aláíráskor én pénzt nem vettem át, csupán a tartozásom kiegyenlítésére szánt összeg lett ügyvédi letétbe helyezve. A 23 M vételárból mintegy 6 M forint lett kifizetve a tartozásom kiegyenlítésére, a többi, a hiányzó mintegy 17 M forint a mai napig nem kaptam meg, a vevők azt soha ki nem fizették, közben a ház át lett írva a maffiák nevére.

            Rendőrségi feljelentést tettem csalás elkövetésének alapos gyanújával. A rendőrség a nyomozást azzal zárta le és adta át az ügyészségnek, hogy e cselekmény alkalmas volt jelentős kárt okozó csalás bűntett gyanújának megállapítására.

           

            A lakásmaffia tagjai: Krisán György (5741 Kétegyháza, Rákóczi u. 108.), Nyist Gábor

(5600 Békéscsaba Dr. Becsey O. u. 52.), Frankó Vilmos (5600 Békéscsaba, Áchim ltp. 22/4.)

 

            Az ügyvédi irodában jelen voltak: Dr. Csanálosi Ákos ügyvéd, Dr. Merze Attila ügyvéd,

Dr. Huszágh Andrea ügyvédjelölt, Reményi Dezső titkárnő, Békési Lászlóné Szegedi Anita és

Én Schönfelder Józsefné. /Az eljárás folyamán az ügyvédjelöltből ügyész lett./

 

            Mondanom sem kell, hogy a rendőrségi megállapításból - ami nagyon alapos és helyes volt – nem lett semmi, mivel az ügyészség a gazember lakásmaffiózók pártjára állt és az ügyészségre jellemző sumákolás azonnal elkezdődött, Dr. Flender Friderika és Dr. Fazekas Géza ügyészek közreműködésével. Az ügyészség azt a megállapítást tette, mivel a „gazemberek” többen vannak, és így többen állítják az igazságnak az ellenkezőjét, ezért nekik van igazuk.

 

            A bírósági eljárások során mindvégig pervesztes lettem, mivel a bíróság soha nem törődött az igazság feltárásával, a valós logikai összefüggések nem is érdekelte a bírókat, csak a számított, hogy mit mondtak a maffiózók és az ügyészek.

 

 

 

            Nincs az országban egyetlen egy hatóság, egy intézmény, aki az ügyben a valóságot fel akarná- és fel is, tárná!

                                  

                                   Most kilakoltatás előtt állok!

 

                                               Schönfelder Józsefné 8175 Balatonfüzfő, Jókai u. 4. sz.

 

 

A Magyar Néppárt elnökének felhívása!

Magyarországon, ha egy beteg ember, egy beteg gyermek megsegítésre szorul a média segítségével az ország, megmozdul. Ebben az esetben miért hallgat a média? Még az adófizetők pénzén eltartott „közszolgálati” média is.

Mi a Hírháló segítségével fordulunk a nyilvánossághoz, kérjük, aki olvasta ezt a történetet, minél több helyre küldje tovább.

 

                        Ez a 66 éves asszony még élni akar, kérjük együttérzésüket!

 

A megnevezett személyeket mindenki nagy ívben kerülje el, mint valamikor a pestissel fertőzötteket!

 

Sebők István a Magyar Néppárt elnöke

 

 

- - -

 

 

Kapcsolódó anyag a Hírháttéren:
2008-02-04. - Lakásügyem Hihetetlen története a XXI. században, Győr városában!
/Zsigai Klára/
Részlet: 11 évi pereskedés után derült fény a való igazságra, amikor édesanyám hagyatékából előkerültek lakásunk eredeti, nem megmanipulált iratai, ami igazamat, jogos igényemet alátámasztotta. Ekkor sorozatosan nem jöttek el a tárgyalásra.

 

 

 
Előző cikk:
2008-02-22. -
A jog mint fegyver - Megdönthető e "parlamenti demokrácia"?
/Szeszák Gyula (olajügyész)/
Részlet: ...Borisz Jelcin kivezettette az utcára a legfőbb ügyészt, szétzavarta az Alkotmánybíróságot és becsukta utánuk a kaput, majd szétlövette a Parlamentet is. És mi dőlt össze? Az égvilágon semmi! Ott van a bibi, hogy a valódi alkotmány egészen más, mint amit Gyurcsány és Orbán annak mondanak, ill. Szili Katika annak hisz.
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-23. -
Zsigai Klára 3 verse igazságról, barátságról és hazáról
/Zsigai Klára/
Tartalom: 1. Oly korban élünk... ezen a földön ; 2. EGYETLEN HAZÁM! Utolsó remény? ; 3. Igaz barát
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu